Татьяна БеглякДенежная карма: денежные контракты и уроки души

Tatjana Begļaka - Naudas karma: naudas kontrakti un dvēseles mācības

17 10 24 01

 

1. daļa – Debesīs noslēgtie kontrakti

2. daļa – [Jūs esat šeit] Naudas kontrakti

 

Šajā intervijas daļā Daniela Makkinnona, dvēseles kontraktu konsultante, pastāstīs par to, vai eksistē naudas karma, tas ir, jau iepriekš norunāti naudas kontrakti atbilstošu dvēseles mācību iziešanai.

 

Daniela Makkinnona: Tātad mums ir dvēseles kontrakti – o, to ir tik daudz. Dvēseles kontrakti uz mokpilnu dzīvi, vai arī mums ir dvēseles kontrakti uz pašpārliecības iegūšanu. Mums ir dvēseles kontrakti, lai mācītos apieties ar naudu. Zini, tas ir kaut kas – būt ģimenē cilvēkam, kuram nav nekādas naudas, kamēr visiem citiem nauda ir. Tas izvirza daudzus jautājumus. Labākais veids noskaidrot, vai tev ir dvēseles kontrakts, – vai tas tev nedod mieru?

Bobs Olsons: Jā, jā, tiesa.

Daniela Makkinnona: Ja tas tev nedod miera, tad tu zini.

Bobs Olsons: Protams, protams, jā. Var rasties daudz jautājumu katrā no kontraktiem. Tu runā par vispārīgiem jautājumiem, bet to ietvaros ir robežu uzstādījumi. Te ir visas šīs dažādās lietas, kuras tu vari apgūt un augt no tām.

Daniela Makkinnona: Robežu uzstādīšana – tas ir svarīgs jautājums. Cilvēki, kuri nevar pateikt “nē”, vai cilvēki, kuriem nav robežu, visi ir aizņemti ar citu darīšanām, un pēc tam viņi satiek kādu, kurš, kā tu, nelien manās darīšanās. Viss tiek izspēlēts dažādi, bet, jā, robežu uzstādīšana – tas ir svarīgi.

Bobs Olsons: Piemērā, kuru tu devi par naudu, es tātad redzu, ka šeit ir kāds, kurš vienkārši atsakās strādāt ģimenē jebkura iemesla dēļ. Viņam patīk sērfot. Un viss, ko viņš grib darīt, ir sērfot, taču viņš varbūt pastāvīgi lūdz naudu saviem brāļiem un māsām vai vecākiem. Tas rada daudz dažādu jautājumu brāļiem un māsām, un vecākiem, neatkarīgi no tā, vai viņi taisās dot vai nedot, liek justies vainīgiem, ja nedod, vai just nožēlu, ja dod.

17 10 24 02

Daniela Makkinnona: Bet tu vari redzēt, kā tas faktiski kalpotu abām pusēm. Tātad ir kāds, kam ir jāiemācās, kā nopelnīt sev naudu. Viņam ir jāpaceļ sava pakaļa un jāsāk strādāt, un jāsāk mācīties no tā, ko saka brāļi un māsas: “Es tev vairs nedošu nekādu naudu.” Bet varbūt viņiem ir grūti pateikt “nē”, jo viņiem tieši ir jāmācās teikt “nē”. Tātad tu vari redzēt, kā abas puses saņem palīdzību.

 

Sk. arī: 5 naudas bloķējumi: kā atklāt ceļu uz pārpilnību.[1]

 

Bobs Olsons: Tas ir perfekti.

Daniela Makkinnona: Es zinu.

Bobs Olsons: Šķiet, ka tā ir gandrīz garīga koncepcija vai kaut kas tāds.

Daniela Makkinnona: Pareizi.

Bobs Olsons: Šķiet, ka šeit notiek kaut kas liels. Es nezinu, kas tas ir.

Daniela Makkinnona: Ir vēl viens ļoti populārs kontrakts: upuris. Vai tev kādreiz ir gadījies satikt tādus cilvēkus, kuri vienkārši jūtas, ka visa pasaule ir pret viņiem, un, neatkarīgi no tā, ko viņi dara, viņiem nekas neizdodas. Viņi nevar būt sekmīgi. Un viņu dzīvē būs ļoti sekmīgi cilvēki, uz kuriem viņi lūkosies un jutīs greizsirdību – “nav saprotams, kāpēc, bet tādam un tādam patiešām veicas” –, bet faktiski viņiem ir daudz problēmu ar pašapziņu.

17 10 24 03

Tās var būt abpusēji izdevīgas attiecības, kad tev ir kāds, kurš ir pilnīgs upuris, un kāds, kurš jūtas labi tādēļ, ka otrs cilvēks jūtas kā upuris. Viņi var palīdzēt viens otram.

Bobs Olsons: Jā. Es vienkārši domāju par visām šīm dažādajām iespējām, kas pastāv.

Daniela Makkinnona: Es zinu. Un tas tiek izspēlēts dažādi. Tu vari satikt divus cilvēkus, kuri strādā, lai kontrolētu savu dzīvi un nebūtu vairs upuri. Un viņi varētu apgūt šo mācību, izmantojot pilnīgi atšķirīgus cilvēkus savā dzīvē un ar pilnīgi atšķirīgiem paņēmieniem.

Bobs Olsons: Es neesmu gatavojies pievērsties sev, bet es jautāšu tev, ko mēs varam darīt ar šīm lietām. Bet es domāju, ka tas ir labs jautājums, kas man radās, – ja tev dzīvē ir kāds, kurš vienā vai otrā veidā “spiež uz tavām pogām”. Tas ir, kā tu teici. Tas kaitina tevi. Tas rada dažas emocijas, kuras varbūt tev nepatīk.

Un mēs varam vienkārši jautāt, kāds dvēseles kontrakts varētu būt, vai kādu vēsti tas man nes. Ko es varētu mācīties no šīm attiecībām, no šīs pieredzes. Es gribu lūgt tev ieiet mazliet dziļāk nekā šobrīd, bet šķiet, ka tas ir pirmais jautājums, kas patiešām varētu palīdzēt.

Daniela Makkinnona: Te sākas šo attiecību pārvaldīšana. Tu vari sev jautāt: ko es daru, kad “pogas tiek spiestas'? Vai arī, kas ir tas galvenais, kādēļ “pogas tiek spiestas”? Tie patiešām kļūst par novērojumiem.

Bobs Olsons: Un kāda ir mana atbildība par to, tu zini, šajā situācijā?

Daniela Makkinnona: Bet daudzi cilvēki nav gatavi palūkoties uz savu atbildību, tāpēc pirmais solis...

Bobs Olsons: Nē.

Daniela Makkinnona: Viņi nav gatavi uzņemties atbildību, bet viņi vēlas mainīties. “Vau. Katru reizi, kad viņa runā par to, cik veiksmīgs bijis viņas pēdējais projekts un cik labi viņa tiek galā ar pārdošanu, utt.”, lai kas tas nebūtu, kas mani reāli aizskar? Tad es zinu, kur sākt meklēt. Un daudziem cilvēkiem tas ir tik tālu, cik lielā mērā viņi var ieraudzīt sākumu, jo tad nākas aizdomāties, kad sāc apjēgt, kas man jādara un kāda ir mana atbildība? Vajag zināmu laiku, lai nokļūtu līdz šai vietai. Viņiem vajag sākumā pavērot, cik bieži un cik stipri viņus aizskar kāda joma.

Bobs Olsons: Jā, jā, noteikti. Labi, man bija jautājums. Vai dvēseles kontrakts var negatīvi ietekmēt mūsu dzīvi? Vai tu vari mums sniegt piemēru? Acīmredzot, jā, bet vai tu vari mums sniegt piemēru ar dvēseles kontraktu, kas varētu negatīvi ietekmēt dzīvi, un pēc tam pastāsti mums, ko mēs ar to varam darīt?

Daniela Makkinnona: Labi. Ņemsim naudu. No dvēseles līguma attiecībās pāriesim pie kontrakta ar savu dvēseli – pie kontrakta, kuru cilvēks ir uzņēmies šajā vai pagājušajā dzīvē un kurā viņš ir teicis apmēram tā: “Nu, ņemot vērā pieredzi, kāda man bija,” vai nu šajā, vai pagājušajā dzīvē, “šīs pieredzes dēļ esmu nolēmis, ka nauda patiešām ir slikta. Un es gatavojos pierādīt, ka esmu labs, Dieva cienīgs cilvēks. Es nekad netuvošos naudai. Es nekad ar naudu necentīšos pierādīt, cik vērtīgs es esmu.”

17 10 24 04

Tātad, kad kāds pasaka kaut ko līdzīgu, tas tiek ierakstīts Akašas Hronikās, dvēseles hronikās. Šis mazais kontrakts nonāk tieši šajās Hronikās un paliek tur, kamēr tu to nenoslēdz. Tas patiešām ir apgrūtinoši, jo tad tava dvēsele no šī brīža mēģina pie šī kontrakta cieši turēties. Tātad – šeit tu esi, pieņemsim, ka tu to uzņēmies pagājušajā dzīvē, tu nonāc šajā dzīvē, un tev ir šīs jauktās sajūtas, ka nauda ir slikta vai ka es negribu pieprasīt naudu, jo tā izskatās pēc mantkārības.

Tev vajag naudu, bet tev jāturas tālāk no naudas. Un tad tas traucēs tev arī būt veiksmīgam, spēt pelnīt naudu, iegūt darbu, kas varētu dot daudz naudas, jo dziļākā līmenī, dvēseles līmenī, ir tas kontrakts, kurā teikts: “Nē. Tu esi vērtīgs, cienījams cilvēks, ja tev nav naudas. Nauda ir slikta.”

 

Sk. arī: Kāpēc attīstītām dvēselēm bieži ir problēmas ar materiālo pārticību.[2]

 

Tā patiešām var notikt, un trakākais ir tas, ka tu vari apmeklēt visus meditāciju un pārpilnības iemantošanas kursus, lasīt attiecīgas grāmatas un darīt visu, ko vēlies, bet, ja šis dvēseles kontrakts joprojām pastāv, – lai cik neloģiski tas neskanētu, – tu nevarēsi nostādīt sevi šajā veiksmes situācijā un nevarēsi iegūt naudu, jo šis dvēseles kontrakts ir ļoti spēcīgs.

Bobs Olsons: Labi, labi. Tas ir spēcīgi, un ir mazliet atbaidoši par to domāt.

Daniela Makkinnona: Jā. Bet interesanti ir, lūk, kas – ja tu esi tas, kurš visu šo laiku ir pavadījis, cenšoties visu to izmēģināt, lai gūtu panākumus vai iegūtu naudu, tad, raugoties savā apkārtnē uz visiem citiem, – tam ir jādarbojas. Izskatās, ka tam patiešām vajadzētu darboties. Tam patiešām ir jādarbojas. Tad diezgan droši ir liela varbūtība, ka tev darbojas dvēseles kontrakts.

Bobs Olsons: Labi, labi. Tam ir jēga. Ko mēs ar to varam izdarīt? Ko mēs varam izdarīt tieši ar sevi? Pirms mēs lūdzam palīdzību kādai trešajai pusei.

Daniela Makkinnona: Pirmais solis ir tas, ko mēs jau teicām: tev jāsāk pamanīt, kur tas parādās. Tev vajag to identificēt.

Bobs Olsons: Labi. Identificēt to.

Daniela Makkinnona: Tātad mums šeit ir šī naudas problēma. Labi, mēs esam konstatējuši, ir problēma ar naudu. Bet tad tev vajag “rakt” mazliet dziļāk. Ko nozīmē nauda? Tā vienkārši ir nauda, pateicoties naudai? Tie ir panākumi? Kā es attiecos pret naudu? Es jūtu, ka tā ir netīra? Tas ir slikti?

17 10 24 05

Ja man ir nauda, vai es jūtos slikts cilvēks? Tev ir jāsaprot, ka eksistē ļoti daudz veidu, kā tas var izpausties, tāpēc tev ir jāatrod savs personīgais skats uz to. Tātad, kā es to saucu, jums tagad ir jāieiet novērošanas režīmā. Bet šis novērošanas režīms līdzinās ekstrēmam (hardcore) novērošanas režīmam. Es vienmēr izmantoju šo piemēru – tu zini, filmā “Rokijs” (Rocky), – kad ir montāžas laiks un viņš reāli trenējas, un viņš ir pilnīgi tajā visā iekšā, un mūzika skan? Tas ir uz filmas beigām[3]. Tev ir jāatdodas novērošanas režīmam.

Varbūt tu to nēsā apkārt piezīmju blokā. Varbūt tu tajā pieraksti. Bet tu patiešām vēro to katru dzīves brīdi, lai noskaidrotu, kā tu uz to skaties. Kā šis dvēseles kontrakts patiešām pie tevis nonāca? Kāds tieši tas ir?

Bobs Olsons: Tātad tu to identificē, tu ieej novērošanas režīmā, un tad saproti, kā tu uz to skaties. Kas tālāk?

Daniela Makkinnona: Tad notiek viscerīgākais. Tātad tagad tu jau zini, kādas sajūtas rodas šādā situācijā, un tu sāc spēt prognozēt, kad tā parādīsies vai kad būs moments, kad tu nevarēsi pieprasīt naudu, jo tad tu jutīsies labāk. Lai kāds būtu dvēseles kontrakts, tu spēsi prognozēt, kad tas zināmā veidā parādīsies. Kad tu vari prognozēt, kas notiks šajā mazajā laika sprīdī, iestājas neliela pauze.

 

Sk. arī: Kā izmainīt savu dzīvi uz labo pusi.[4]

 

Tātad tu ar kādu sarunājaties, un saruna notiek par to tēmu, kad tev liekas, oho, šajā vietā jāparādās dvēseles kontraktam. Tas ir tas punkts, un parasti tu par to saki: “Nu, es nekad nevaru nopelnīt naudu.” Lai kā tas nebūtu, bet, tā kā tu esi to prognozējis, tad tavā galvā rodas maza jauka telpa šajā brīdī, kura laikā tu apzinies, ka dvēseles kontrakts ir gatavs parādīties un ka tu faktiski vari izmantot šo telpu, lai pieņemtu citādu lēmumu.

17 10 24 06

Tas izklausās ļoti vienkārši, bet tu to nesasniegsi, kamēr tu īsti neesi “pienaglojis pie sienas” savu skatpunktu, kad kontrakts parādās un tu to vari prognozēt. Vai tas nozīmē, ka tu katru reizi pieņemsi citādu lēmumu? Nē. Tu pie tā neesi pieradis, bet tagad tev tiek dota iespēja. Tagad tur ir izvēle. Mēs runājam par brīvo gribu.

Tagad tu patiešām vari izmantot savu brīvo gribu. Ja šī dvēseles kontrakta tur nav un tev nav šī izvēles momenta, šī mazā pauze kalpo, lai apsvērtu, ko darīt, un tu vienkārši dodies tieši uz šo dvēseles kontraktu. Tas gandrīz izskatās tā, ka tev nav brīvās gribas, jo tu pats to vadi.

Bobs Olsons: Jā, tas ir šablons. Tas ir vecais sakāmvārds – tu turpini darīt to pašu atkal un atkal, un tu gaidi citādus rezultātus. Bet mēs to darām neapzināti. Tātad tu runā par to, kā to izdarīt apzināti.

Daniela Makkinnona: Kā kļūt ļoti apzinošam, jā.

Bobs Olsons: Jā, tas ir ļoti forši.

Daniela Makkinnona: Tev jābūt kā Rokijam.

Bobs Olsons: Tādējādi, izdarot šīs jaunās izvēles, 3. soli, izdarot jaunu izvēli, tu vismaz laika gaitā vai varbūt uzreiz iegūsi dažādus rezultātus. Laikam ne uzreiz.

Daniela Makkinnona: Nē, jo tev par to ir jādomā šādā veidā. Tev ir jāpārprogrammē sevi, lai pieņemtu atšķirīgus lēmumus. Tava komforta zona tevī vienmēr saka: “Nu, es nevaru nopelnīt naudu,” vai “Man nekad nav veicies.” Tāpēc laika gaitā ir jāatrod šī telpa un jāizdara citāda izvēle pietiekoši daudz reižu. Tas ir līdzīgi lēnajai pārprogrammēšanai, caur kuru tu ej.

Es neesmu redzējusi, ka tas notiek uzreiz, jo tas patiešām ir tā, – tā ir pārprogrammēšana. Tā ir pārprogrammēšana, kuru tu veic. Ja tas būtu uzreiz, tad tā būtu lieliskākā lieta visos laikos. Un, ja tas būtu bijis uzreiz, tad – cik mēs patiesībā mācāmies? Daļa no tā, kāpēc mēs esam šeit un kāpēc mēs esam cilvēki, ir šis ceļojums.

Tātad, ja mums tiek dotas iespējas, lai pieņemtu arvien labākus un labākus lēmumus viscaur ceļojumā un mācītos no savas pieredzes, tas ir daudz patīkamāk un izglītojošāk nekā – lieliski – es pieņemu jaunu lēmumu, un viss uzreiz ir gatavs. Tad mēs patiesībā neattīstāmies.

17 10 24 07

Bobs Olsons: Bet man ir pieredze, kad kaut kas ienāk manā apziņā: “Es nevaru noticēt, ka tas ir tas, ko esmu darījis.” Kad tas ienāca manā apziņā, problēmas man nekad vairs nebija. Tas man šķita acumirklīgi.

Daniela Makkinnona: Es piekrītu.

Bobs Olsons: Vai tas ir atšķirīgi?

Daniela Makkinnona: Nē. Es piekrītu. Arī tā var notikt. Es vienkārši neredzu, ka tas notiktu bieži.

Bobs Olsons: Jā, labi.

Daniela Makkinnona: Es nesaku, ka tā nevar notikt, jo neesmu redzējusi tā notiekam bieži, bet tev ir taisnība, esmu to redzējusi.

Bobs Olsons: Nav tā, ka tā ar mani notiek katru dienu, bet domāju, ka var runāt par diviem gadījumiem.

Daniela Makkinnona: Bet šeit ir tāda lieta, ka tikai fonā liekas, ka tas, ko tu jau esi izdarījis, izskatās acumirklīgi, bet patiesībā tā nav. Fona pārplānošana notiek diezgan lēni, lai tas izskatītos kā noticis. Vai nerodas tāda sajūta?

Bobs Olsons: Rodas perfekta sajūta, jā, jā, tieši tā. Es daudz strādāju, tāpēc es nevaru teikt, ka es vienkārši kādu dienu pamodos un teicu: “Man ir problēma. Es šodien iešu un atrisināšu šo problēmu.” Un viss bija kārtībā. Nē. Labi. Šie ir lieliski piemēri, ko tu devi. Tas ir lielisks veids, kā iet tam cauri. Identificē problēmu. Konstatē, kā tu uz to skaties. Kā tu to nosauci – novērošanas režīms?

Daniela Makkinnona: Jā, pauzes moments.

Bobs Olsons: Un tad, kad tu to vari prognozēt, tu vari izdarīt jaunu izvēli. Man tas patīk. Tas ir perfekti. Tas ir diezgan vienkārši. Es saprotu grūtības tajā.

Daniela Makkinnona: Grūtības patiešām ir, jo tas prasa atdošanos, kā Rokija montāžas režīmā, bet cilvēki to nedara. Zini, es nesen sastapos ar sievieti, kuras radiniecei ir vēzis. Un vēzis radās, jo viņa patiešām nerūpējās par sevi un tā vietā ļāva, lai visi citi par viņu rūpējas. Viņa neparko nejutās atbildīga. Tātad viņas dvēselei patiešām bija mērķis.

 

Sk. arī: Kāds ir jūsu iemiesojuma mērķis?[5]

 

Viņai vajadzēja apgūt mācības, kā kontrolēt savu dzīvi un rūpēties par sevi. Tagad, lai apgūtu šo dvēseles kontraktu, lai patiešām to pabeigtu, šai sievietei būs jāveic būtiskas izmaiņas. Viņai vajadzētu iet iekšā sava veida Rokija montāžas režīmā, kā arī apgūt šo dvēseles kontraktu un pēc tam veikt pasākumus. Es domāju, ka tas ir grūti. Tas patiešām ir ļoti, ļoti grūti izdarāms, jo cilvēki pretojas pārmaiņām, pat ja viņi zina, ka tas būtu labi viņiem.

Bobs Olsons: Protams, jā, noteikti.

Daniela Makkinnona: Visi tām pretojas. Es arī.

Bobs Olsons: Tas ir tiesa. Mums nepatīk pārmaiņas. Pastāv bažas, kas varētu būt aiz stūra, varbūt viss ir citādi. Es domāju, ka tā ir daļa no cilvēka izaicinājuma, lai viņš sāktu rīkoties. Tātad, vai dvēseles kontrakti kaut kad beidzas? Es varētu sniegt citu piemēru. Pirmkārt, vai tie jebkad beidzas? Un es pieņemu, ka tikai tāpēc, ka kāds nomirst jeb dodas uz viņpasauli, – tie ne vienmēr beidzas, pareizi?

Daniela Makkinnona: Pareizi.

Bobs Olsons: Labi, tātad šo daļu esmu sapratis pareizi.

Daniela Makkinnona: Dvēseles kontrakts turpinās, kamēr tu neiziesi mācību, kamēr tu neapgūsi šo lietu. Šajā laikā notiek attīstība. Tātad, piemēram, tu esi māmiņa, un tev ir prasīgs bērns, un tev vajadzētu iemācīties labāk rūpēties par sevi, bet bērns kaut kāda iemesla dēļ ir ārkārtīgi prasīgs. Un, pieņemsim, ka tu pēkšņi saproti: “Vau, viņš netaisās mācīties nebūt prasīgam, kamēr es nepiekāpšos, bet man ir jārūpējas par sevi.” Tātad tu sāc pie tā strādāt – es runāju ar tevi, it kā tu būtu māmiņa, bet tu zini, ko es domāju.

17 10 24 08

Bobs Olsons: Misters Māmiņa.

Daniela Makkinnona: Tātad tu sāc strādāt pie tā, un notiek tā, ka tas kļūst par pozitīvu šablonu. Tu esi izmainījies. Tagad tu kā māmiņa ļauj savam bērnam mācīties rūpēties par sevi, un tu patiešām reāli saproti, ka tā ir daļa no tā, kas tu esi. Tālāk notiks tas, ka dvēseles kontrakts attīstīsies līdz ar tevi.

Tātad tas vairs nav vienkārši kontrakts starp tavu dēlu un tevi – mācīties rūpēties par sevi, mācīties saņemt vēstījumus vai darīt citas tev nepieciešamas lietas. Tagad tas paceļas uz nākamo līmeni, kur kaut kas notiek ar tavu ķermeni un tev vajadzētu sākt piestrādāt pie sava uztura. Vai arī kaut kas notiek ar dēlu un ar savu uzturu ir jāstrādā viņam, un tu saproti, ka tev ir jāstrādā ar sevi. Tā tas paaugstinās.

Tu joprojām strādā pie tā paša dvēseles kontrakta ar savu dēlu. Tikai tā ir jaunināta versija. Būtībā dvēseles kontrakts cilvēka dzīves laikā nekad īsti nebeidzas, un tas var turpināties, līdz kāds aiziet. Tu, kā māmiņa, vari turpināt – dēls aiziet prom, un māmiņa turpina virzību. Nu, pateicoties viņam, un tagad, es teiktu, tas ir pat spēcīgāk, jo viņa atceras, ko viņš viņai mācīja. Tātad tie patiešām nebeidzas, kamēr visi nav miruši.

17 10 24 09

Bobs Olsons: Kamēr visu nebūs, jā, tā ir taisnība.

Daniela Makkinnona: Pareizi. Viņi vienkārši turpina uzlabot.

Bobs Olsons: Cik daudz ir cilvēku, kuriem vecāku balsis nav pastāvīgi piemirstas? Tāpēc paldies par to. Labi, tātad mans nākamais jautājums bija, ko mēs varam darīt, lai pabeigtu dvēseles kontraktu? Tu nevari pabeigt. Tu vari to tikai pacelt uz nākamo līmeni. Piemēram, ejot cauri šīm pakāpēm, par kurām mēs runājām un kuras vajadzīgas, lai to paceltu uz nākamo līmeni, tomēr to nevar reāli pabeigt – varbūt ir pabeigta pirmā pakāpe, bet tas ir, kā mizot sīpolu slāni pa slānim, un tu vienkārši nonāc nākamajā līmenī. Tas viss liecina par izaugsmi.

Daniela Makkinnona: Jā. Tas viss liecina par izaugsmi. Es domāju, ka tu vari to saukt par pabeidzošu, bet priekšā vēl ir daudz.

 

Sk. arī: Dzīves karmas kods. Ko māca „astes” no pagātnes.[6]

 

Bobs Olsons: Jā, jā, tu varētu pabeigt.

Daniela Makkinnona: Vienmēr priekšā ir vēl daudz, jo tādēļ mēs šeit esam. Mēs esam šeit, lai attīstītu šīs dvēseles. Tā būtu sava veida izšķērdība – vienkārši pabeigt dvēseles kontraktu.

Bobs Olsons: Tas ir tiesa. Tagad par citu veidu, kā cilvēki var to izdarīt, un es nemēģinu piespiest ikvienu apmeklēt praktiķi, taču tu personīgi strādā ar cilvēkiem pie viņu dvēseles kontraktiem. Tu piedāvā to, ko sauc par dvēseles līguma nolasīšanu jeb dvēseles līguma seansu. Paskaidro, ko tu dari ar cilvēkiem, kad viņi atnāk pie tevis, lai gūtu palīdzību darbā ar šo tēmu.

Daniela Makkinnona: Tas līdzinās soļu, par kuriem mēs jau runājām, paātrinātai versijai. Tātad es savienojos ar viņu pavadoņiem. Mēs skatāmies uz kontraktiem, vai ar tiem viss ir labi, piemēram, Džonam ir šis dvēseles kontrakts vietā, šis ir vietā, tas ir ar māti, tu zini, tie visi ir dažādi. Pamatā mēs tos nosakām precīzi. Raugāmies no cita skatpunkta ar pavadoņu palīdzību.

Tātad tā vietā, lai ietu iekšā patiesi spēcīgajā Rokija montāžas tipa novērošanas režīmā, pavadoņi visu paātrina, jo viņi sniedz šo informāciju. Tagad viss nonāk līdz cilvēka apziņai: “Vau. O, tas sniedz tik daudz apjēgas, tik daudz apjēgas.” Un tāpēc viņi patiešām rezonē ar to, kas tiek teikts, tāpēc tā ir sava veida saikne ar spēcīgo novērošanas režīmu.

Un tad es strādāju ar šo cilvēku – mēs varētu to nosaukt tā – strādāju ar pavadoņiem un Akašas ierakstiem. Mēs varam to saukt par pieprasījumu caur lūgšanām. Un mēs patiešām dodamies turp un izvelkam šos dvēseles kontraktus no Akašas ierakstiem, tā ka cilvēkam vairāk nekas nav vajadzīgs.

17 10 24 10

Bobs Olsons: Jā, labi. Tu tos reiz nosauci par solījumiem, un tu tagad to esi izmainījusi?

Daniela Makkinnona: Tas viss patiešām ir viens un tas pats: personiskie solījumi, sirds solījumi, saistības zvēresti, vienošanās, kontrakti. Vienkāršāk un universālāk ir to visu nosaukt par dvēseles kontraktu. Bet ir daudz dažādu variāciju.

Bobs Olsons: Tam ir liela nozīme.

Daniela Makkinnona: Tādā veidā tam patiesībā nozīmes nav, tā ir vienkārši etiķete.

Bobs Olsons: Jā, jā. Cilvēkiem, kam ar to ir grūtības, tiem var būt dvēseles kontrakta seanss, lietojot Akašas ierakstus, – kā tu tos nosauci; sava veida ieraksti, kas atrodas garīgajā pasaulē.

Daniela Makkinnona: Dvēseles ieraksti. Es saku cilvēkiem, lai viņi par to domā kā par milzīgu futbola stadionu, piepildītu ar katru domu, darbību, pieredzi, kādas vien jūsu dvēselei jebkad ir bijušas jeb ierakstītas Akašas ierakstos.

Bobs Olsons: Un tas ietver šo dzīvi un citas dzīves.

Daniela Makkinnona: Visas dzīves, jā.

Bobs Olsons: Tai jābūt lielai vietai.

Daniela Makkinnona: Bet šeit ir traka lieta – tu nevari lauzt dvēseles kontraktu – jā, tā ir liela vieta. Tu nevari lauzt dvēseles kontraktu, kuru neesi gatavs lauzt. Tu nevari no tā atbrīvoties, jo mēs vēlamies atbrīvoties tikai no kaut kā negatīva. Mēs vēlamies šo negatīvu attiecībās izbeigt. No negatīvā, piemēram, no apņemšanās dzīvot trūcīgi, es vēlētos atbrīvoties. Bet tu nevari no tā atbrīvoties, kamēr tu neesi gatavs.

17 10 24 11

Dažreiz kāds grib veikt dvēseles kontraktu, lasot kopā ar mani, un viss, ko mēs lasot darām, mēs apskatāmies, vai šeit ir dvēseles kontrakti, kas nonākuši tavā ceļā. Un tad es viņus nosūtu uz novērošanas režīmu, lai viņi patiešām to saprastu. Un tad viņi atgriežas, un mēs atlaižam un noskaidrojam visu, ko varam.

Bobs Olsons: Interesanti. Tātad tas patiesi kļūs par kaut ko vairāk nekā apmācības seanss.

Daniela Makkinnona: Nedaudz, jā.

Bobs Olsons: Jā, laiks skrien, bet cita palīdzība, kādu tu vari saņemt, atskaitot iešanu caur Akašas ierakstiem, ir sazināšanās ar saviem pavadoņiem. Man nav iespējas sazināties ar saviem pavadoņiem. Es nevaru viņus dzirdēt. Esmu pārliecināts, ka viņi mani dzird. Es pie tā strādāju. Es meditēju dažas reizes gadā. Tā droši vien vajadzētu darīt, vai ne?

Bet tev ir šī iespēja to darīt, tātad tu vari palīdzēt. Un, kad man bija lasījums ar tevi, tu zini, es vienmēr nācu ar skepticismu, bet viss, ko tu teici, pilnīgi rezonēja ar mani, īpaši, kad tu runāji par dvēseles līgumiem un attiecībām. Tu tās detalizēji.

Cilvēkus, kurus tu nepazini, tu aprakstīji neticami precīzās detaļās. Tāpēc man tas viss kalpo kā pierādījums, ka man ir jāzina, ka tu iegūsti šo informāciju kaut kur. Ja tu saki, ka tie ir garīgie pavadoņi, es tev ticu. Kāpēc ne? Un es ticu garīgajiem pavadoņiem, tāpēc es domāju, ka tas ir lieliski.

 

Sk. arī: Vai jums ir garīgie audzinātāji?[7]

 

Daniela Makkinnona: Bet es to nedarītu viena. Mans uzdevums ir palīdzēt lasīt dvēseles kontraktu, izskaidrot. Es rīkojos kā parasts cilvēks. Es nedaru darbu. Es esmu sava veida palīgs cilvēkam Akašas ierakstos un savienojumā ar pavadoņiem. Un patiesībā galu galā mēs griežamies pie pavadoņiem, jo viņi zina daudz vairāk par mani. Es nevēlos šo atbildību. Labi, ka man ir šis savienojums.

Bobs Olsons: Jā, jā, tu esi parasts cilvēks. Tu esi mazliet vēstnesis, novērotājs.

Daniela Makkinnona: Jā.

Bobs Olsons: Pirms beidzam, ļauj man pajautāt, atkal atkāpjoties atpakaļ, kā tu uzzināji par visu šo dvēseles kontraktu, lai sāktu?

Daniela Makkinnona: Es to uzzināju savā darbā ar dzīvniekiem. Es ilgu laiku pretojos. Es visu laiku pētīju dzīvnieku saziņu, un viņi turpināja mani vest uz dziļākām vietām nekā – “nu, man nepatīk šī gulta. Es gribu lielāku gultu.” Viņi turpināja mani virzīt uz tādām vietām, kā: “Sallija ir ļoti, ļoti satraukta, un tāpēc viņas kaķis čurā ārpus kastītes.” Viņi aizveda mani uz šīm dziļākajām vietām.

17 10 24 12

Sākumā man tas nepatika, jo es vēlējos būt kā galvenais dzīvnieku koordinators, kas savā veidā ir smieklīgi, kad tu par to domā, jo tas jau ir alternatīvs ceļš. Es negribēju izvērsties, un viņi tik turpināja stumt un stumt mani, un tad tas sāka parādīties arī manā darbā ar cilvēkiem. Pavadoņi teica, ka tas ir līdzīgs dzīvnieka dvēseles kontraktam. Es reāli izgāju savu pieredzi. Es to nestudēju citādi, kā tikai pieredzi.

Bobs Olsons: Tātad tas tādā veidā sākās, tik tiešām tu ar kādu varētu lasīt dzīvnieku komunikāciju, un tu šim cilvēkam varētu pastāstīt, kāds bija viņa dvēseles kontrakts ar viņa zirgu, suni, iguānu, vienalga ar ko, tajā laikā.

Daniela Makkinnona: Jā, viņi uzzinātu, kā viņu mīlulis vai jebkurš cits dzīvnieks palīdzēja viņiem attīstīties.

Bobs Olsons: Kādas priekšrocības tas dod tam, kurš to zina?

Daniela Makkinnona: Attiecības starp cilvēku un dzīvnieku un dzīvnieki paši par sevi uzlabosies, ja cilvēks virzās pa savu dvēseles kontraktu. Piemēram, kā Sallija strādāja ar savu satraukumu, jo saprata, ka tik ilgi, kamēr viņa būs nemierīga, viņas kaķis turpinās čurāt ārpus kastītes. Tātad tas ir izdevīgi abiem. Mēs esam ieguvuši laimīgāku, mazāk nemierīgu cilvēku, nodrošinot arī labāku vidi kaķim.

Bobs Olsons: Tas ir lieliski. Tas ir ideāli. Tas sniedz daudz apjēgas. Patiešām – tas viss reducējas uz šo dvēseles kontrakta lietu, te runa ir par izpratni, par lielu izpratnes ainu, kas rāda, kas patiešām notiek vai nu ar tevi, vai ar tavām attiecībām. Un tieši šajā ziņā dvēseles kontrakti patiešām tev palīdz saprast, kas notiek. Kāpēc šis cilvēks ir šajā dzīvē? Patiešām, kad nonākam līdz attiecību daļai, kurš gan šo jautājumu neuzdod?

Daniela Makkinnona: Kad tu to zini, tad attiecībās ir daudz vieglāk. Tas ir brīnišķīgi.

Bobs Olsons: Tu faktiski rīko dažus pasākumus. Nosaukums ir “Kāpēc šis cilvēks ir manā dzīvē?”.

Daniela Makkinnona: Jā.

Bobs Olsons: Tas ir lieliski. Man tas patīk. Cilvēki var par tevi uzzināt vairāk. Viņi var uzzināt vairāk par taviem pasākumiem. Viņi var pierakstīties tavai vēstkopai, kura izglīto cilvēkus šajās lietās. Tu visu laiku raksti par šīm lietām.

Es zinu, ka rakstu ir daudz, var arī teikt – es nezinu, vai tu tos sauc par rakstiem vai emuāriem, vai arī par to, kas ir “Viss par dvēseles līgumiem”. Tas ir www.daniellemackinnon.com.

Mēs varam tevi atrast caur Google vai jebkuru meklētājprogrammu.

Daniela Makkinnona: Jā.

Bobs Olsons: Nu, tas ir lieliski. Tas bija aizraujoši. Tas bija izglītojoši. Vai ir kādi pēdējie vārdi, ko tu gribētu par to teikt? Varbūt ir kaut kas, ko esmu izlaidis un tas bija svarīgi.

Daniela Makkinnona: Man neliekas, ka tu kaut ko aizmirsi. Dvēseles līgums ir sava veida atslēga plašākai ainai. Kad tev ir plaša aina, tas ļauj daudz vieglāk izprast savu dzīvi un neieslīgt, – kad tu viss neesi ieslīdzis detaļās, ir daudz vienkāršāk saprast, ko darīt un kā pieņemt labākus lēmumus. Man dvēseles kontrakti un to izpratne ir dzīves atslēga tieši pašlaik.

17 10 24 13

Bobs Olsons: Man tas patīk. Mani aizrauj šī tēma, un es tikai vēlos uzzināt vairāk un vairāk, un vairāk, un es patiešām augsti vērtēju šo interviju. Esmu pārliecināts, ka arī mūsu auditorijai tā patiks, tāpēc paldies tev, Daniela, par atkārtotu atgriešanos, par to, ka biji mūsu pirmais viesis un ka tagad atkal esi atgriezusies. Tas bija brīnišķīgi. Es to ļoti novērtēju.

Daniela Makkinnona: Paldies tev, Bob.

Bobs Olsons: Labi, atā, atā tagad.

Daniela Makkinnona: Atā.

 

Par autoru

Bob OlsonBobs Olsons ir Afterlife TV vadītājs un “Atbilžu par pēcnāves dzīvi” autors. Afterlife TV ir Boba jaunākais resurss, lai palīdzētu un izglītotu jūs par dzīvi pēc nāves. Šeit jūs varat noskatīties epizodes, kur Bobs intervē autorus, ekspertus un praktiķus, Boba epizodes, kuras parāda, ko viņš ir apguvis šajos pētījumos (no vēstījumiem), un Boba epizodes, kurās viņš intervē cilvēkus par viņu ārkārtējām pēcnāves dzīves pieredzēm.

Bijušais privātdetektīvs Bobs Olsons kopš 1999. gada ir pēcnāves dzīves un psihisko mēdiju pētnieks. Meklējot pierādījumus dzīvei pēc nāves, Bobs ir pārbaudījis simtiem psihisko mēdiju un citu ar pēcnāves dzīvi saistītu praktiķu, lai no leģitīmā ravētu ārā nepatiesības, krāpniecības un viltus aktierus.

 

Video, no kura tapis šis raksts: https://www.afterlifetv.com/2012/03/22/discover-the-soul-contracts-that-influence-your-life/

 

Avots: https://www.afterlifetv.com/2013/04/15/discover-the-soul-contracts-that-influence-your-life-2/

April 15, 2013

 

P.S. Dalieties komentāros, kādus naudas kontraktus jūs sev esat atraduši un kā mēģinājāt tikt ar tiem galā.

 

 T Beglak

Tatjana Begļaka

Tulkotāja, angļu valodas skolotāja, reinkarnacionikas konsultante.

http://tatbegliak.ru/

 

Pievienots 24.10.2017

https://journal.reincarnationics.com/denezhnaya-karma/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4229-nauda-un-garigums-5-izplatiti-parpilnibas-blokejumi-un-ka-tos-parveidot (Tulk. piezīme)

[2] Skat.http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4228-kapec-tik-daudz-attistitu-dveselu-cinas-parpilnibas-del (Tulk. piezīme)

[3] Skat. “Rocky I – Training” https://www.youtube.com/watch?v=DP3MFBzMH2o (Tulk. piezīme)

[4] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/dazadi/11-dazadi/1676-tatjana-beglaka-ka-izmainit-savu-dzivi-uz-labo-pusi (Tulk. piezīme)

[5] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/dazadi/11-dazadi/1367-tatjana-beglaka-kads-ir-jusu-iemiesojuma-merkis (Tulk. piezīme)

[6] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/11-dazadi/793-irina-akulova-sandra-anna-teilore-dzives-karmas-kods-ko-maca-astes-no-pagatnes (Tulk. piezīme)

[7] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/dazadi/11-dazadi/1304-tatjana-beglaka-vai-jums-ir-garigie-audzinataji (Tulk. piezīme)