Татьяна Зотова Какое счастье быть женщиной!

Tatjana Zotova - Kāda laime būt sievietei!

15 03 06 01

Ak, sievietes! Cik dažādas mēs varam būt! Pastāvīgi nepastāvīgas. Mums var vairākas reizes dienā mainīties noskaņojums, mēs nekad precīzi nezinām, ko gribam.

Mēs varam vienlaikus nodarboties ar dažādām lietām – nav svarīgi, sieviešu vai vīriešu sfērā. Svarīgs ir viens: lai ar ko mēs nenodarbotos, mēs vienmēr paliekam uzticīgas savai sievietes dabai.

Tāda laime būt sievietei!

 

Sievietes zinātnē

15 03 06 02

Natālija Behtereva

Mīts, ka sieviešu smadzenes nav radītas zinātnei, vairs nav aktuāls. Tik daudz svarīgu atklājumu izdarījušas, tik daudz pētījumu veikušas tieši sievietes!

Neirofiziķe, Krievijas Zinātņu akadēmijas (РАН) Smadzeņu institūta vadītāja, akadēmiķe Natālija Petrovna Behtereva (Наталья Петровна Бехтерева).

Šīs sievietes ieguldījums zināšanu attīstībā par cilvēka galvas smadzeņu darbības principiem ir patiesi nenovērtējams.

Tieši Natālija Petrovna izvirzīja teoriju, ka smadzeņu darbība balstās uz cietu un elastīgu posmu sistēmu. Teorija vēlāk apstiprinājās.

Natālija Behtereva[1] par smadzenēm domāja kā par atsevišķu organismu, kurš var pats sevi aizsargāt no negatīvām emocijām.

Natālija Petrovna 12 gadus bija starptautiskā žurnāla “Cilvēka Fizioloģija” (“Физиология человека”) galvenā redaktore. Viņas autorībai pieder daudzas nodaļas fizioloģijas rokasgrāmatās.

Vietējo penicilīna analogu 1942. gadā atklāja padomju ārste-mikrobioloģe Zinaīda Vissarionovna Jermoļjeva (Зинаида Виссарионовна Ермольева).

Kara laikā, pateicoties viņas atklājumam, izdevās glābt dzīvību daudziem ievainotajiem. Visā pasaulē Jermoļjevas izstrādātā penicilīna forma tika uzskatīta par pašu labāko.

Bez sieviešu dalības neiztika arī “meiteņu labāko draugu – briljantu” ieguves sfērā.

Padomju ģeoloģes Natālija Nikolajevna Sarsadskiha (Наталья Николаевна

15 03 06 03

Ģeoloģe Natālija Sarsadskiha

Сарсадских) un Larisa Anatoļjevna Popugajeva (Лариса Анатольевна Попугаева) pirmās Padomju Savienībā atklāja Jakutijā kardinālu dimantu atradni.

No tās praktiski sākās visa dimantu ieguves rūpniecība Jakutijā.

Natālija Sarsadskiha izstrādāja piropu apsekošanas metodi – dimantu meklēšanu pēc to iegulu pavadošā minerāla – piropa.

Daudz ir sieviešu vārdu, kas ietekmējuši vietējās un pasaules zinātnes attīstību dažādās sfērās. Un ne tuvu par visiem ir dzirdēts.

 

Sievietes un labdarība

Sievietei no dabas ir raksturīgi sargāt, rūpēties par tiem, kas atrodas blakus. Nav brīnums sieviešu pārpilnība labdarībā. Tā var būt dažāda.

Bija un ir sievietes, kuras sniedza palīdzību visiem, kam tā nepieciešama, ar ko varēja.

Pats spilgtākais piemērs tam ir Māte Terēze, dzimusi Anjeze Gondža Bojadžiu (albāņu: Anjezë Gonxhe Bojaxhiu). Mūķene, kuras kalpošana Tam Kungam izgāja tālu aiz Indijas robežām, kur viņa sāka savu misionāres ceļu.

Izveidojusi kopienu “Misionāru mīlestības māsas”, Terēze ar saviem domubiedriem organizēja skolas un patversmes nabadzīgajiem, slimnīcas smagi slimiem cilvēkiem. Konfesijai nebija nozīmes.

“Pēc asinīm esmu albāniete, pēc pilsonības esmu indiete. Pēc ticības esmu katoliete. Pēc aicinājuma es piederu pasaulei, mēdza teikt Māte Terēze.

15 03 06 04

Mātes Terēzes radītās kopienas darbība uz šodienu ir izplatīta vairāk nekā 110 pasaules valstīs.

Daudzām veiksmīgām sievietēm ar pasaules vārdiem ir iespēja sniegt finansiālu palīdzību labdarības organizācijām.

Natālija Vodjanova (Наталья Водянова), labdarības Fonda “Atkailinātās sirdis” (“Обнаженные сердца”) organizatore un prezidente.

Fonds rīko labdarības akcijas un koncertus, kuru peļņa tiek tērēta, lai ārstētu bērnus ar speciālām vajadzībām.

Bērnu rotaļu parku un laukumu celtniecība arī ietilpst Fonda darbībā. Pateicoties tam, ka viņa pazīst ietekmīgus cilvēkus modes pasaulē, Natālijai izdodas piesaistīt uzmanību Fonda “Atkailinātās sirdis” darbībai.

“Modes industrija man palīdz piesaistīt ziedojumus un interesi Fonda darbībai Krievijā.”

Ir ģimenes tradīciju turpinātāji labdarībā. Odrijas Hepbērnas (Audrey Hepburn) mazmeita, divdesmitgadīgā Emma Ferrere (Emma Kathleen Ferrer), tāpat kā viņas vecmāmiņa, ir kļuvusi par UNICEF – organizācijas, kura sniedz humāno palīdzību, – brīvprātīgo.

Arvien vairāk un vairāk populāru sieviešu sāk piedalīties labdarības pasākumos. Vārdu saraksts var būt ļoti garš.

 

Pirms palīdzēt citiem, sāc ar sevi

Sniegt palīdzību apkārtējiem var, kad tev ir, iekš kā dalīties. Tādēļ ir jābūt viengabalainam.

Cilvēks, kurš ar sevi atrodas harmonijā, varēs daudz ko radīt. Vajag tikai atgriezt ticību pašam sev.

Un ir cilvēki, kuri palīdz to izdarīt – iemantot sevis pazaudētās daļas un saprast savu vērtību. Atgriežot sevi, cilvēki nonāk sarežģītos transformācijas procesos.

Palīdzēt saprast šos procesus var transformācijas treneri. Viena no tādām trenerēm ir Aļona Starovoitova[2] (Алёна Старовойтова).

15 03 06 05

Laimīgais pāris – Aļona Starovoitova un viņas vīrs Māris Drešmanis

 

Viņas projekts “Meistarības atslēgas” tūkstošiem sieviešu palīdzēja atgriezt pārliecību par sevi un maksimāli izmantot savas individuālās īpašības ikdienas dzīvē.

Kas Aļonu Starovoitovu izceļ no transformācijas treneru kopīgās rindas?

Tas, ka visas prakses, kurās viņa dalās, ved pie 100% realitātē. Būdama ar talantu sarežģītas lietas izskaidrot pieejamā valodā, Aļona sniedz ne pārāk sarežģītas prakses, ar kurām pa spēkam ir tikt galā katram.

“Mans uzdevums – pamudināt jūs pielietot praksē jūsu zināšanas, lai iegūtu jūsu ilgotos rezultātus.”

 

Katrai ir savs attīstības redzējums. Kādai tuvākas ir zināšanas par Visuma attīstības vispārīgajiem likumiem un to pielietošanu praksē, bet citas sevi meklē caur tieši savas sievišķās būtības apzināšanos.

Un šeit ir sievietes, kuras citām palīdz gūt no dzīves vēlamo. Pateicoties Tatjanas Jevsejevas (Татьяна Евсеева) projekta “Mūsu versija” autorei, daudzas sievietes ir iemācījušās pievilkt savai dzīvei visu, ko viņām vajag, sievišķā manierē.

Viņas ir iemācījušās atļaut sev būt sievietēm – vēlamām, iedvesmojošām, vājām galu galā, kā arī harmonizēt telpu ap sevi.

 
 15 03 06 06

Svetlana Dobrovoļska ar meitu Anastasiju

Klasiskās psihoterapijas pamatu zināšanas, Austrumu un Rietumu garīgo prakšu pieredze, kā arī personīgā pieredze saziņā ar neordinārajiem indigo bērniem ļāva Svetlanai Dobrovoļskai (Светлана Добровольская) sniegt palīdzību daudziem cilvēkiem, harmonizējot attiecības starp bērniem un vecākiem.

Svetlana Vladimirovna ir arī treneris personiskās izaugsmes sfērā, kura ir iespējama, pateicoties atbrīvošanai no pagātnes traumām un iekšējā potenciāla atklāšanai, par kuru cilvēki bieži nenojauš.

“Ja mūsu dzīvē kaut kas nav tā, – nepieciešams atriezties pagātnē un pārvērtēt to, iegūstot jaunas iespējas un atgriežot sev dabas spēkus, ierobežotus dzīves agrīnajās stadijās.”

 

Sieviete – dabas meita

Sievietes ir tuvāk dabai nekā vīrieši. Un nav nekāds brīnums, ka sievietēm izdodas nodibināt sakarus ar dažādām dabas Valstībām.

Tatjana Fomičeva[3] (Татьяна Фомичева) ir Meistare darbā ar Kristālu enerģijām. Ko dod kristālu enerģija?

Kristālu enerģija palīdz iegūt nodomu koncentrēšanas pieredzi un spēj atjaunot jūsu šūnu pieredzi. Katra cilvēka šūnas – tā ir kopīgā enerģētiskā lauka daļa.

Metodes darbā ar kristāliem palīdz arī attīrīt cilvēka pagājušos iemiesojums no traumām.

Gaisma, kuru laiž cauri Kristāli, atbilst Sakrālās ģeometrijas un Zelta Griezuma likumiem. Kristāli ietver gadsimtu viedumu, viņu enerģija ir universāla un viegli pielietojama dažādās dzīves sfērās.

Varētu nosaukt daudz sieviešu, kuras šo pasauli maina uz labāku, jo taču katrā sievietē ir spēki un spējas iedvesmot.

Beigās gribas novēlēt jums, mīļās, maigās sievietes, – lai ar ko jūs nenodarbotos, lai kam jūs sevi neveltītu, atcerieties, jūsu galvenais uzdevums – būt laimīgām!

Un lai pavasara svētki nes jums tikai prieku!

 

Tatjana Zotova

Tatjana Zotova

Žurnāla korespondente

https://ru.journal.reincarnatiology.com/

 

Pievienots 06.03.2015

https://ru.journal.reincarnatiology.com/kakoe-schaste-byt-zhenshhinoj/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe

 

[1] Skat.http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4162-akademikes-behterevas-viedie-sapni (Tulk. piezīme)

[2] Skat.http://www.sanatkumara.lv/index.php/11-dazadi/3828-nadezda-batalova-alona-starovoitova-savas-realitates-raditaja (Tulk. piezīme)

[3] Skat.http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/vera-prosvirnina/11-dazadi/3823-vera-prosvirnina-reinkarnacija-un-teja (Tulk. piezīme)