Как будет работать новая Школа Саната Кумары и Великой Богини

Kā strādās jaunā Sanata Kumaras un Diženās Dievietes Skola

“Garīgās attīstības pamati”

21 06 17

16.06.21.

Sveicu visus lasītājus! Gribu paziņot, ka es saņēmu jaunu uzdevumu no saviem Skolotājiem – organizēt bezmaksas skolu visiem interesentiem “Garīgās attīstības pamati”.

Diženā Dieviete par mums teica: “…jau var teikt, ka vairums no mūsu SK Skolas atrodas Kristus-apziņas līmenī. Protams, pasaulē ir daudz tādu cilvēku, kuri ir veltījuši sevi planētas apskaidrošanai un citu cilvēku apziņas pacelšanai.”

Un mūs aicina piedalīties, lai tālāk modinātu visus, kas ir ieinteresēti savā garīgajā attīstībā. Tā kā jūsu, manu audzēkņu, ir daudz, un ir assi, kuri ir ar mums jau daudzus gadus, tad, domāju, ka uzdevums mums visiem ir pa spēkam.
Mūsu audzēkņi pietiekami ilgi mācās mūsu skolā visos augstākajos kursos, un ir pienācis laiks atdot, kā saka. Jūs visi tagad pasniegsiet, pa nodarbībai-divām (un pēc vēlēšanās arī vairāk) nākamgad. Atcerēsimies vienu no mūsu devīzēm: “Ceļu pievārēs ejošais.”

Mūsu Skola tiek plānota nevis “augšupceļoša”, bet izglītojoša. Augšupcelšanās tēma jauniņajiem izzūd un pāriet plašākā skolā “Garīgās attīstības pamati”. To pārraudzīs gan Sanats Kumara, gan Diženā Dieviete.

Nodarbības tiek plānotas svētdienās tajā pašā laikā (pulksten 13 pēc Maskavas laika), bet, iespējams, divas reizes nedēļā. (Sestdienās paliek augstāki kursi – SB, DD, GK un AAS). Tā būs ne tikai Sanata Kumaras, bet arī Diženās Dievietes Skola, un gan DD, gan Sanats Kumara vedīs katru skolas audzēkni, sarunāsies ar viņu, gatavos viņu un palīdzēs nodarbībā, vadīs viņu caur savu enerģiju un mīlestību.
Nodarbības aptuveni ilgs pusotras-divas stundas.

Pasniedzēji būs audzēkņi, katrs sagatavos nodarbību, kura viņam vajadzīga pašam, lai turpinātu mācības, kuras viņš spēj pasniegt un pacelt savas zināšanas šajā jomā. Skola it kā bīda jūs uz pašmācību, lai pilnīgāk atklātu tēmas, kuras jums ir tuvas vai, otrādi, nesaprotamas. Dalība ir obligāta, un uztveriet to kā mācību turpinājumu Augšupcelšanās Skolā. Neviens jums negarantē, ka būs viegli. Jūs tikāt gatavoti, lai pašrealizētos kā skolotāji, vairākus gadus, un tagad ir pienācis laiks šai realizācijai.

Mēs atsevišķi ar katru no jums izstrādāsim nodarbību par noteiktu tēmu, apspriedīsim un izmēģināsim. Laika, lai sagatavotos, ir pietiekami. Tā nebūs augšupcelšanās skola, bet modināšanas skola visiem, kas vēl nav pamodušies. Tā būs par pakāpi zemāka, tāpēc ka tai ir citi mērķi – plašāka garīgā izglītība.

Nebūs daudzdimensionalitātes uzreiz no pirmajām nodarbībām, nebūs sarežģītu prakšu, mēs paskatīsimies, kad varēs dot tieši daudzdimensionalitāti. Es, protams, pārraudzīšu visus audzēkņus un pirmajā gadā piedalīšos visās nodarbībās.
Man vairs nebūs Augšupcelšanās Skolas pirmās pakāpes. Tiem, kas gatavi kursam “Ugunīgie ķermeņi”, Sanats Kumara atkārtos šī kursa pirmos seminārus (2021-2022) sezonas sākumā, un pēc tam jūs pilnvērtīgi ieiesiet Augstākās Augšupcelšanās Skolas kursā, kā arī tika paziņots šogad.

Paliks Sanata Kumaras Skolas otrā pakāpe. Tā noritēs kā agrāk. Droši vien samērā ar attīstību Garīgo Pamatu Skolai būs otrā pakāpe. Paskatīsimies uz rezultātiem. Pārlūkojot uzdevumu organizēt paplašinātas zināšanas, gribu brīdināt, ka skolā nebūs maģijas prakšu, kuras jau pārstāj darboties, planētai pārejot uz citu gaismas līmeni.

Ercenģelis Vasīlijs: Cīņā par jūsu dvēselēm, mana labā. Mēs jūsu dvēseles raujam ārā no velna rokām, runājot jūsu valodā. Taču sarežģījumi ir tādi, ka mēs neredzam šajās dvēselēs VĒLĒŠANOS atiet no tumšajiem spēkiem. Arvien vairāk attīstās Kabalas mācības – maģija, zīlēšana un tumši rituāli, kuri nenobriedušas dvēseles ievelk savā labirintā, no kura ir grūti tikt ārā, – tā ir nauda, vara, spēks, citu ekspluatācija.”

Tātad, runājot vienkāršā valodā, mums nebūs nekādu zīlēšanas variantu, sākot no taro un beidzot ar numeroloģiju un astroloģiju, naudas kanālu atvēršanu u.c.
Mēs pasniegsim nevis mūsu spēku trūkumu un atkarību no kādu blakus spēku ietekmes. Mūsu skola audzinās iekšējo atbildību, apzinātību un iekšējo spēku, savu spēku un gribu, neatkarību garīgā nozīmē, visuma likumu izpratni un pakļaušanos šiem likumiem.

 

Ko tiek plānots pasniegt?

Jāsāk ir pasniegt ar planētas un cilvēka saikni – kā smalkajā plānā, tā arī fiziskajā.

Apziņas līmeņi un vielas blīvumi, kas tas ir – planētas un cilvēces pāreja, augšupcelšanās un pārejas atšķirība.

Apziņa un saprāts.

Meditācijas loma, atslābināšanās prakses, meditācijas veidi.

Enerģētika, ēteriskais plāns.

Iekšējās uzbūves izpratne – čakras, kanāli, aura (vairākas nodarbības).

Kas tas ir – sutratma, prakses ar sutratmu.

Vibrācijas – augstas un zemas, cilvēka atkarība no planētas matricas, no ģimenes, no profesijas, no personiskajām īpašībām, no personiskajiem uzstādījumiem un ierobežojumiem, no ēšanas un dzeršanas. Kā paaugstināt savas vibrācijas.
Pievilkšanas/piesaistīšanas likums (vairākas nodarbības).

Dažādas attīrīšanās prakses (vairākas nodarbības).

Psihosomatika (vairākas nodarbības).

Karpmana trīsstūris. Upuris-agresors-glābējs.

Augstākie Es un attīrīšanās loma saiknei ar Augstāko Es. Augstākā Es mācības, cēloņi, kāpēc nav saiknes ar Augstāko Es.

Skaistuma un Mīlestības loma, kas tas ir – augstas vibrācijas, uzvedība un domas augstās manierēs.

Karmas likums un reinkarnācijas, piedošanas un nožēlošanas prakses.

Ar ko atšķiras dvēseles dzimta un zemes dzimta.

Dzimtas likumi un prakses.

Dvēsele, viņas uzbūve un loma cilvēka dzīvē (daudzdimensionalitāte).

Kristus-apziņa un dualitāte.

Kā iziet uz Kristus-apziņas līmeni? Apzinātības un atbildības prakses.

Radītājs, radītāji, dievs, Debesu Tēvs, Absolūts un citi. Aplūkojam jēdzienus un līmeņus. Dibinām saikni ar Radītāju.

***

Samērā ar darbu parādīsies arī citas tēmas vai tēmu paplašinājumi vairāku nodarbību garumā. Ja ir interesenti par noteiktām tēmām, rakstiet un ņemiet tēmas. Atlikušās tēmas es sadalīšu starp palikušajiem audzēkņiem. Tēmām ir jāpalīdz jums atstrādāt jūsu problēmas, tām nav jābūt vienkārši jums vieglām tēmām, bet tēmām, kuras attīstīs jūs un palīdzēs saprast to, ko saprast negribējās. Un, protams, tēmas, kuras jums ir tuvas.

Tās nebūs tēmas par “redzējumu” smalkajā plānā, jo redzēšana/jušana atnāk prakšu procesā. Mēs neliekam akcentu uz tā sauktās ‘trešās acs” atvēršanu. Tā pati atvērsies samērā ar attīrīšanos, un katrā atsevišķā gadījumā tas būs personisks sasniegums.

Jādod jūsu audzēkņiem izpratne, ka jūs neko ar viņiem nedarāt paši, jo neviens nav spējīgs kaut ko izdarīt bez audzēkņa gribas. Katrs audzēknis sasniedz savu attīrīšanās un izprašanas līmeni, pateicoties sev, nevis jums. Jūs esat vienkārši pavadonis uz garīguma pasauli un palīgs, korektors.

Jākoncentrējas uz praksēm. Var, cik vēlies, lasīt par apskaidrošanos, bet dzīvē būt bezkauņam vai just aizkaitinājumu un sašutumu par katru nieku, žēloties par likteni un plātīt rokas nespēcībā izmainīties. Bez praksēm un apzināšanās nekas neiznāks.

Mūsu Skolas čats būs jūsu audzēkņiem, jautājumiem un atbildēm, saiknei ar skolotāju, papildu nodarbībām u.c.

Un, visbeidzot, atcerēsimies frāzi, kas mūs ved: “Jo vairāk atdod, jo vairāk saņem.” Lūk, tad nu ir pienācis laiks mūsu audzēkņiem kļūt pieaugušiem.

Kļūdas, par kurām gribu brīdināt uzreiz visus, – nevajag “līst” daudzdimensionalitātē, ugunīgajos ķermeņos, augšupcelšanā. Tas ir raksturīgi dažiem audzēkņiem – uzreiz dot maksimumu no tā, ko zini. Tas ir sagatavošanās kurss, paplašināts un nolaists no augšupcelšanās līmeņa līdz izglītošanās, attīrīšanās un apskaidrošanās līmenim cilvēciskā izpratnē. Mācieties būt atbildīgi šajā ziņā, neskrieniet zirgam pa priekšu.

Tātad mūsu jaunais uzdevums ir apjēgts, un tagad ir jākļūst drosmīgiem un bezbailīgiem mūsu dārgo Skolotāju jaunā izaicinājuma priekšā. Turam prātā, ka uzdevumi vienmēr ir pa spēkam. Un, lai kā jūs nepretotos, saprotiet, ka pienāk laiks kļūt pieaugušiem un tā ir Kristus-apziņas pazīme.

Jūs ved aiz rociņas, un aizveda tur, kur jūs gribējāt, iestājoties garīgo skolotāju Skolā. Jums uzreiz tika paziņots, ka Sanata Kumaras Skola – skolotāju Skola.

Tā kā SK Skolai jau ir daudz gadu, tad jaunajā Skolā tiks atbalstītas visas no jauna atklātās zināšanas par daudzdimensionalitāti un enerģētisko ķermeņu uzbūvi, jaunām čakrām u.c. Bet jāpaliek tomēr ir Augšupcelto Valdnieku, ne Jogas un ne citu ezotērikas skolu bāzei. Piekrītiet, ka mums ir bagāta praktiskā bāze, kas reāli palīdz attīrīties un apskaidroties.

Mēs esam kopā!

Ceļu pievārēs ejošais.

Un noslēgumā lūdzu visus izplatīt šo informāciju pa visiem jums pieejamajiem kanāliem.

 

 

Pievienots 17.06.2021.

https://sanatkumara.ru/stati-2021/kak-budet-rabotat-novaya-shkola-sanata-kumari-i-velikoy-bogini

Tulkoja Jānis Oppe