Как очищать себя

Kā attīrīt sevi

Kā attīrīt sevi, kad uzstādīta aizsardzība

21 02 01

30.01.21.

Mūsu auras aizsardzību uzstādīja Saules Brālība 29.10.2020. Sk. rakstus:

“Jauna prakse no Saules Brālības, lai aizvāktu čipus un piesaistes”

http://www.sanatkumara.ru/stati-2020/novaya-praktika-ot-solnechnogo-bratstva[1]

“Mēs apsedzam savas rozes”

http://www.sanatkumara.ru/stati-2020/mi-zakrivaem-svoi-rozi[2]

Aizsardzība darbojas diezgan labi. Ir izbeigušies ārēji uzbrukumi, un viss ir kļuvis mierīgs. Taču mūsu iekšienē reizēm tomēr ir kādas negatīvas izpausmes: vienkārši ieraduma dēļ mēs reaģējam ne no beznosacījuma mīlestības skatpunkta. Attīrīties aizsardzības tīkla iekšienē praktiski nav iespējams. Taču vienalga vajag sevi periodiski attīrīt, tāpat kā mazgāties.

Tas ir viegli izdarāms. Savu tīklu vajag pārgriezt ar staru pa vertikāli – no iekšpuses vai ārpuses – kā jums iznāks. Un iziet no šī “būrīša” ārpusē. Attīrīt sevi ar visiem iespējamajiem paņēmieniem un pēc ienākt atpakaļ un domās aizvērt.

Pēc patstāvīgas tīrīšanās var palūgt Saules Brālībai atjaunot aizsardzību. Un tas patiešām notiek. Atjaunošana var ilgt kādu laiku. Turklāt jums vienalga ir jāatrodas aizsardzības iekšienē.

Lauks ap jums iedegsies, iedarbojoties kā uz auras ārējo kontūru, tā arī uz iekšējo. Ugunīgais tors (“Belaza ritenis”) tīra ātri, pakavējoties tajās vietās, kur nepieciešams. Pakavējas sirds centra rajonā un pēc tam pie pārējām čakrām “notek” kā plazmas mēles.

Konstatēju, ka Dievmātes Veltes (sk. rakstu http://www.sanatkumara.ru/stati-2021/duchovnie-dari-karmicheskie-sili[3]) paliek aurā un veicina atjaunotās auras iedegšanos baltā krāsā, pievelkot sev no ārpuses sīciņas gaismas būtnes.

Man aizsardzība izkārtojās līdz pat mentālajam aspektam un izskatās kā biezs gaismas apvalks ar augstu smaili augšā (sutratmu). Apakšā zem kājām apvalks cieši piekļaujas ķermenim, ietinot kājas. Atgādinu, ka aizsardzība ir uztaisīta nevis ap auru, bet ap ķermeni auras iekšienē.

Atliek periodiski tīrīt, mazgāt savu ķermeni no iekšējiem netīrumiem – nepiedienīgām emocijām un domām.

 

Pievienots 01.02.2021

http://www.sanatkumara.ru/stati-2021/kak-ochischat-sebya

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/raksti/2020-gada-raksti/28-raksti-2020/2873-jauna-prakse-no-saules-bralibas-lai-aizvaktu-cipus-un-piesaistes (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/raksti/2020-gada-raksti/28-raksti-2020/2881-mes-apsedzam-savas-rozes (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/raksti/29-raksti-2021/2967-garigas-veltes-karmiskie-speki (Tulk. piezīme)