Наталия Бутенко Магия новогодних гаданий

Natālija Butenko - Jaungada zīlēšanas maģija

17 01 05 01

Klapatas pirms Jaungada ar katru gadu sākas arvien agrāk un agrāk. Restorānu un atpūtas namu pasūtīšana, dāvanu, eglītes rotājumu, jaungada tērpu un vienkārši saimniecībā vajadzīgu lietu meklēšana.

Neprātīgais skrējiens pa apli pilnīgi nomoka, neatstājot ne laiku, ne spēkus tam, lai ielūkotos sevī un pajautātu: “Ko tad es pats personīgi sev vēlos nākamajā gadā?”

Jo taču ir tradicionāli pirms Jaunā gada apkopot rezultātus un izteikt vēlmes.
Nav nejaušība, ka laiks no Ziemassvētkiem līdz Kristīšanai Krievzemē saucas Svētais-laiks (Святки) – svētie vakari, kad ir oficiāli ļauts ieskatīties nākotnē ar zīlēšanas palīdzību.

 

Kā darbojas zīlēšana

Zīlēšana – tas ir savdabīgs rituāls, kurš mūs noskaņo uz informācijas saņemšanu caur intuitīvo kanālu no vispārējā enerģētiskās informācijas lauka. Tāpēc, jo labāka noskaņošanās, jo labāks rezultāts.

Ja radām vajadzīgos apstākļus, koncentrējamies uz uzdevumu, ieejam transa stāvoklī, kad galvā nepaliek lieku domu, atbilde atnāks. Bet nu tas, kā mēs to atšifrēsim, ir atkarīgs no zīlēšanas paņēmiena.

Vienmēr ir jāpatur prātā, ka mūsu nākotne ir varianta. Ienākot šajā dzīvē, mēs plānojam galvenos momentus[1], bet ne katru savu soli. Un mums vienmēr ir rezerves varianti.

Tāpēc zīlēšana mums rāda tikai vienu variantu, visvarbūtīgāko no mūsu dvēseles attīstības redzes viedokļa. Tieši tā veidosies situācija, ja mēs uzvedīsimies kā parasti, neko nemainot.

Bet, ja jūs pēkšņi rīt izlemsiet savā uzvedībā kaut ko mainīt, iemācīties kaut ko jaunu, atbrīvoties no kādiem ieradumiem un iegūt jaunas iemaņas, tad iegūtā varianta varbūtība sāks samazināties.

Samazināties tādā proporcijā, cik lielā mērā jūs izmainīsieties. Un palielināsies tās pašas situācijas attīstības citu variantu varbūtība.

 

Sk. arī: Kā mūsu pašreizējie nodomi ir saistīti ar pagājušajiem iemiesojumiem[2].

 

17 01 05 02

Pazīlēsim kopā!

Katra izteikta vēlēšanās, rituāla atbalstīta, – tas jau ir nodoms. Un nodoms – tas ir ļoti nopietns spēks, kurš mūs noskaņo uz vēlamā izpildīšanu.

Nav nozīmes, kādu zīlēšanas veidu un kādu rituālu jūs izvēlēsieties, galvenais – noķert vajadzīgo emocionālo stāvokli, izjust momentu un sagatavoties, ka jūsu dzīvē parādīsies brīnums…

Daudzas zīlēšanas ir domātas cilvēkiem ar bagātu iztēli un jutīgumu: tie ir tādi formāti, kuri paredz, ka jums ir kaut kas “jāierauga” sveces liesmā, spogulī vai ūdenī.

Var uzzināt, ko liktenis jums ir sagatavojis šajā gadā, izmantojot pieejamos līdzekļus.

 

Vistas olas maģija

Sāciet zīlēšanu jebkurā Svētā-laika dienas pusnaktī. Ņemiet caurspīdīgu glāzi ar ūdeni un vistas olu. Pārduriet olu smailajā galā un uzmanīgi olbaltumu ielaidiet ūdenī.

17 01 05 03

Obligāti sekojiet tam, lai dzeltenuma pilieni nekādā gadījumā nenonāktu ūdenī, citādi zīlēšana neizdosies. Pēc tam nedaudz saskaliniet olu un nolieciet vēsā vietā uz 30-40 minūtēm.

Ūdenī ir jāizveidojas figūrai, pēc kuras var noteikt, kas jūs sagaida nākotnē. Labi vērīgi ieskatieties attēlā ūdenī, varat nedaudz pafantazēt.

Un mēs jums palīdzēsim iztulkot to figūru nozīmi, kuras diezgan bieži ir sastopamas šajā zīlēšanā:

1. Eņģelis – laime, prieks, dvēseles līdzsvars.

2. Arbūzs – laime mīlestībā un ģimenes dzīvē.

3. Aproce – drīzas laulības zīme, bet, ja aproce ir pārrauta, tad jūs ar savu līgavaini tiksiet izšķirti.

4. Tauriņš – priecīga dzīve, labklājība.

5. Pudele – jūs drīzā laikā gaida svinības. Jūs pavadīsiet laiku jautrā kompānijā.

6. Dakšiņa – nelaba zīme, kura nozīmē pazemojumu, skumjas, nabadzību un bailes.

7. Vēdeklis – jūs gaida meli, liekulība un nodevība. Esiet ļoti uzmanīgi un neuzticieties saviem draugiem.

8. Kalni – augsti centieni un sekmes mērķa sasniegšanā.

9. Balodis – miers, mīlestība un svētlaime.

10. Bumbieris – nodevība, nepatikšanas ģimenē.

11. Māja – jūs gūsiet sekmes savos pasākumos.

12. Krupis – esiet uzmanīgi, vairieties no melīgiem un nelietīgiem cilvēkiem.

13. Zvaigzne – jūs gaida reibinoši panākumi un slava.

14. Būris – brīvības, mantas, varas zaudēšana.

15. Kuģis – interesants ceļojums.

16. Kronis – ļoti laba zīme, kura pareģo laimi un pašas apslēptākās vēlmes piepildīšanos. Bet, ja kronis ir apgāzts, tad tas nozīmē dažādus šķēršļus ceļā uz iecerēto mērķi.

17. Gulbis – bagātība un laba slava.

18. Karote – lipīga slimība.

19. Šķēps – bīstamība un sekmīga pašaizsardzība.

20. Tilts – jūs gaida ļoti bīstams un grūts ceļš ar dažādiem šķēršļiem.

21. Nazis – strīdi, nepatikšanas un nesaskaņas, iespējama arī šķiršanās.

22. Aploce – sekmīga iziešana no bīstama stāvokļa.

23. Mākoņi – pārmaiņas uz labo pusi.

24. Zirneklis – vairieties no viltīga un nodevīga cilvēka.

25. Zivs – laba zīme – visās lietās liela veiksme.

26. Bulta – grūtības ar naudu.

27. Cirvis – jūsu pūles būs veltas.

28. Pulkstenis – lieliska veselība un sekmīgas darīšanas.

29. Zieds – patiesa mīlestība.

30. Ķēde – laimīga ģimenes dzīve.

Zīlēšanai labi izmantot klasiskos instrumentus: rūnas, Taro vai Lenormānas kārtis, dažāda veida orākulus, kuri šodien vairumā tiek pārdoti grāmatnīcās un ezotērikas veikalos.

Bet, ja jūs neprotat tos izmantot vai arī pa rokai nav nekā piemērota, fantazējiet. Kopumā ņemot, par zīlēšanas instrumentu var kļūt jebkas!

 

“Erudīts” kā ūdenī raugās

Mēs, piemēram, ar draudzenēm reiz zīlējām ar galda spēli “Erudīts”. Katra izvilka sev 5 burtus no maisiņa un izlika no tiem vārdu, kurš pirmais trāpījās. Tas bija pareģojums uz nākamo gadu.

17 01 05 04

Vēl vienkāršāk – paņemt grāmatu. Var vienkārši to atvērt, neskatoties, jebkuru lappusi, iebakstīt ar pirkstu un lasīt gadījušos fragmentu. Vai arī izvēlēties lappuses numuru, rindas numuru – no augšas vai apakšas – un lasīt, kas ir iznācis.

 

Eglīte – burvju adatiņa

Vecos laikos Svētajā-laikā un Ziemassvētkos par svētu koku tika uzskatīta egle. Egles adatiņas pareģoja, cik gadu ir lemts nodzīvot un kāda būs dzīve; nabadzīga vai bagāta, priecīga vai garlaicīga.

Ja jūs ticat senajiem pareģojumiem un šī koka maģiskajam spēkam, tad Svētajā-laikā noteikti pazīlējiet ar egles zariem.

Ziemsvētku naktī paņemiet jebkuru egles zaru un paturiet to virs sveces liesmas, sakot buramvārdus: “Egle-ķēniņiene, visu koku māte, vai man ilgi dzīvot vai nāvi gaidīt; bagātību vai nabadzību, nodevību vai uzticību?”

Buramvārdi ir jāizsaka 12 reizes, pēc tam nolieciet zaru zem spilvena un liecieties gulēt. Sapnī jūs varat ieraudzīt nākotni. No rīta aplūkojiet zaru.

Ja adatiņas ir nobirušas, šī zīme pareģo slimību, dažādas likstas dzīvē, bet, ja adatiņas būs vietā, jūs dzīvosiet ilgi un laimīgi.

17 01 05 05

 

Sniega karalienes spogulis

Var ņemt nelielu spoguli, apliet to ar ūdeni un tieši pusnaktī iznest salā. Pēc kāda laika, kad spogulis apsals un uz tā virsmas izveidosies dažādi raksti, ienesiet to mājā.

Pēc apsalušās virsmas spriediet par savu nākotni. Ja uz spoguļa ir redzami apļi, tātad šo gadu jūs nodzīvosiet pārtikuši. Ja jūs ieraudzīsiet egles zaru, tad šajā gadā būs daudz darba.

Kvadrāti pareģo dažādas grūtības dzīvē, bet trijstūri tiek uzskatīti par labām zīmēm, kuras nozīmē lielus panākumus un veiksmi jebkurās darīšanās.

17 01 05 06

 

Kā attiekties pret zīlēšanas rezultātu

Cilvēka apziņa ir iekārtota tādā veidā, ka jebkuru rituālu, veiktu prasmīgi un vajadzīgajā emocionālajā noskaņojumā, viņa uztver kā komandu darboties. Tāpēc pret dažāda veida zīlēšanām vajag attiekties uzmanīgi.

Galvenā bīstamība šeit – “uzspiest” savai zemapziņai programmu negatīvu notikumu pievilkšanai. Jo nevienam taču nav noslēpums, ka bieži izpildās tieši tas, no kā mēs visvairāk baidāmies.

Fiziski tas ir izskaidrojams ar noteiktu līmeni vibrācijām, kuras raksturīgas jebkuram emocionālam stāvoklim.

Tāpēc pret iegūto zīlēšanas rezultāta variantu ir jāattiecas kā pret mēģinājuma soli. Kad jūs esat pareizajā stāvoklī, tad jau atbildes saņemšanas momentā jūs sajutīsiet, vai tā jums patīk.

Ja patīk – viss ir lieliski. Pieņemiet to sev ar prieku un sekmīgi dzīvojiet tālāk. Ja ne, tad vienmēr var atteikties no šī varianta. Tiesa, nāksies nedaudz (vai daudz) kaut ko izmanīt sevī.

Tas ir, vajag izanalizēt, kas tad no jūsu darbībām (vai bezdarbības) ir novedis pie tā, ka Visums jums piespēlē tādu rezultātu. Un, saprotot, kas tas ir, vienmēr var pagriezties uz citu pusi.

Lai justos komfortabli, mēs rekomendējam zīlēšanā izmantot tikai pozitīvus noskaņojumus un neiekļaut tajā negatīvus.

 

Zīmītes-pareģojumi

Tas attiecas uz tiem zīlēšanas veidiem, kad jūs paši sagatavojat iespējamos nākotnes variantus. Piemēram, var uzrakstīt zīmītes ar nākotnes variantiem, ielikt tās cepurē vai krūkā, un vilkt ārā neskatoties.

17 01 05 07

 

Priekšmeti – gada talismani

Zīmīšu vietā var izmantot simboliskus priekšmetus: gredzenu – laulību sakarā, piekari-mašīniņu – taisoties pirkt mašīnu, atslēgu – iegādājoties nekustamo īpašumu, rotaļlietu – gaidot bērnu dzimšanu. Vajag tikai izpaust fantāziju.

Vienīgais nosacījums tādā zilēšanā – priekšmets ir jāizvelk nevis pašam zīlējošajam, bet kādām citam, lai nebūtu kārdinājuma pēc taustes meklēt vēlamo.

Jo pozitīvāki būs jūsu nākotnes varianti, jo vieglāk jūsu saprātam noticēt pareģotajam un atrast paņēmienu, kā to realizēt.

Novēlam jums veiksmīgus eksperimentus, laimi mīlestību vēlmju piepildīšanos!

 

P.S. Dalieties komentāros savos pārbaudītos paņēmienos ieskatīties nākotnē.

 

 Natalija_Butenko

Natālija Butenko

Transformācijas trenere, koučs, parapsiholoģe, runoloģe, Reinkarnacioloģijas trenere un konsultante, sertificēta konsultante cēloņsakarību sfērā

https://natalybutenko.kz/

 

Pievienots 05.01.2017

https://ru.journal.reincarnatiology.com/magiya-novogodnih-gadanij/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe

 

[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/11-dazadi/3908-irina-tkacova-mes-pasi-planojam-savu-dzivi-lidz-iemiesojumam (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4121-ieprieksejas-dzives-nodoms-un-kermena-veseliba (Tulk. piezīme)