Татьяна Бреславская - «Не будите ‘спящих’ прежде времени!» — Учитель Рамус с Юпитера

Tatjana Breslavska - “Nemodiniet “dusošos” pirms laika!” – Skolotājs Ramuss no Jupitera

21 06 16

Autore: Tatjana Breslavska

Sveicu jūs, mani dārgie zemieši! Esmu šeit ar jums, lai izteiktu savu cieņu VISIEM jums bez izņēmuma! Tie, kurus jūs uzskatāt par vēl “dusošiem”, ir liela Zemes rezerve: viņi pamodīsies VAJADZĪGAJĀ ne tikai viņiem laikā, bet arī jūsu planētas globālo jautājumu risināšanai.

Aiziesiet no Zemes dzīves telpas jūs, Augšupcelšanās procesa celmlauži, pienāks viņu darbību kārta, un, apgalvojumu jums, viņi sāks šīs darbības ne sliktāk par jums. Viss ir pārdomāts pārejas uz jauno dzīves telpu scenārijā! Nav vērts izteikt neapmierinātību šajā sakarā.

Viņi, dusošie, vēl krāj savus spēkus, vēl rūda sevi, iesaistīti dzīves jaunās drāmās. Jūs norūdījāties uz sava laika perioda savas bāzes, viņi – uz savas. Piekrītiet, ka jūs nepieņemsiet par visiem simts procentiem to, kas notiek šajā laika momentā: mākslīgā intelekta valstības iestāšanos un visu to, kas saistīts ar koronavīrusa pandēmiju. Viņi pamodīsies apbruņoti un “vakcinēti” citā nozīmē, lai vestu tālāk Zemes ceļu pa Galaktikas Kodola Staru.

Mans padoms jums: nostipriniet labāk savas pozīcijas un pacentieties izpildīt to, kas lemts tieši jums. Neatņemiet otrai iedzīvotāju daļai savas baudas, pieaugot jūsu kritikai un nosodīšanai! Tas var jūs apgrūtināt kā karmas parādu atjaunošanās.

“Atcerēties un tīrīt ārā!” – lūk, ar kādu devīzi var apbruņoties uz šodienu. Atcerieties visus savus darbus un rīcību, domas un vārdus: VISS ir saglabāts planētas un kosmosa telpas hronikās. Ja jūs neticat iespējai izmainīt enerģiju no visa, ko jūs esat radījuši šajās formās, tad mans padoms jums – sākt visu no sākuma: meklēt savu Es, kurš vedīs un mācīs.

Uz šodienas momentu vairums pamodušos jau ir savienojušies ar saviem īstenajiem Es, ar to sevis daļu, kura ir Radītāja tīrā pamodinātība. Personības Es nepieciešams sevis identificēšanai dzīves apstākļos uz Zemes, bet Augšupcelšanās process paredz sevis-Radītāja atgriešanu sevī. Tāpēc ideālā gadījumā jums nemaz nebūs grūti saiknē ar šo Es sākt vai turpināt transformēt visu to, kas neatbilst tam vibrāciju līmenim, kurš eksistē pārejas un Augšupcelšanās momentā.

Lūk, jūsu vispirmie uzdevumi! Atcerēties nāksies ne tikai personiska rakstura gadījumus, bet arī visu Zemes vēsturi kopumā. Sarežģīti. Bet, kā jūs gribējāt!? Paust neapmierinātību un kritizēt ir daudz vieglāk nekā darīt!

Kas attiecas mūsu ar jums attiecībām: Jupiters – Zeme, tad šeit ir pilnīga kārtība! Visi progresīvie Jupitera pārstāvji skatās uz jums, kā jūs, piemēram, skatāties futbola vai hokeja maču (Joks!).

Mūsu centrs/kodols ir noskaņots pozitīvi uztvert VISUS bez izņēmuma mūsu evolūcijas momentus. Mēs redzam, ka no jebkuras, lai pēc zemes plāna mērogiem pat ārkārtīgi negatīvas situācijas, izaugs veselīgi Zemes un zemiešu nākotnes graudi. Kā pie jums saka: “Nav ļaunuma bez labuma!” Vai jūs ticat, ka visa situācija ar vīrusu atnesīs ārkārtīgi pozitīvu risinājumu? Bet tas tā būs!

Un nevienu nevajadzēs glābt no bojāejas, jo jūs paši atradīsiet gan risinājumu, gan viedus nodomus savai NEVIS eksistēšanai, bet veselīgas un domājošas cilvēces un apzinātas dzīves, plaukstošas visās nozīmēs, pastāvēšanai.

Jupiters vienmēr ir sakaros caur saviem pārstāvjiem, kuri jūs arī esat šajā laikā. Tiem, kas tikko pamodušies, pienāks laiks, piemēram, tiešā veidā sazināties ar Sīriusu vai Lielo Lāci. Visiem ir viņiem sagatavota “konfekte”. Un to visu var saņemt, atrodoties uz Zemes. Zvaigžņu desants uz Zemes iegūs kosmiskas iespējas! Lūk, tāds arī bija mūsu – pamodušos un pagaidām vēl dusošo – kopīgais mērķis.

Es dievinu jūs, mani dārgie! Kā es priecājos ar jums satikties!

Jūsu Ramuss.

15.06.21.

 

Pievienots 15.06.2021.

https://pulsarvremeni.ru/ne-budite-spjashhih-prezhde-vremeni-uchitel-ramus-s-jupitera/

Tulkoja Jānis Oppe