Татьяна Бреславская - Причины наших болезней и проблем. Вопросы Отцу Небесному

Tatjana Breslavska - Mūsu slimību un problēmu cēloņi. Jautājumi Debesu Tēvam

21 04 26 01

– Debesu Tēvs, nokomentē, lūdzu, zemāk sekojošās rindas:

“Un, lūk, pirmā neveiksme – uz Zemi krīt meteorīts, uz kura atrodas organismi, sveši mūsu planētai. Savā vidē viņi ir absolūti nekaitīgi, taču, nonākuši planētas Zeme nevainīgajā atmosfērā, viņi sāka vairoties un mutēties. Viņi kļuva par nenotveramu draudu augošajai cilvēku rasei. Tieši tā cilvēka ķermenī parādījās slimība.”

(Doloresa Kenona (Dolores Cannon)), “Glabātāji”, 1. sēj. (“Хранители”, т.1)[1])

Debesu Tēvs: Tas liecina par to, ka slimība nepiedzima pati par sevi. Vienmēr ir avots un cēlonis. Ja tas notika, tātad tā arī bija jānotiek: eksperiments – vai rase ir spējīga izdzīvot slimības eksistēšanas gadījumā. Protams, jūs varat to visu nosodīt kā cietsirdīgu aktu, bet vai no tāda skatpunkta pati cilvēka dzīve nav sava veida cietsirdīgs akts?!

Pašlaik ir informācija par pastāvīgu draudu no krītošiem uz planētu meteorītiem, bet kaut kādā neapjaušamā veidā tie nesasniedz tās virsmu vai aiziet garām. Tā ir zemes plāna un ārpuszemes līmeņa spēku ietekme. Tas ir, ļoti daudz kas ir tā varā, kas nāk no kosmosa plašumiem. Lūk, arī TĀ meteorīta virziens varēja tikt izmainīts, vai arī tas vispār tiktu iznīcināts, ja tāda būtu “dieva vara”.

Un vai tad interesanti būtu vērot jūsu kā sugas attīstību, ja nebūtu nekādu problēmu? Un slimība ir pirmā no vissvarīgākajām.

– Un kā tad ar slimībām kā sodu par nepareizām domām, jūtām un uzvedību? Piemēram, eksistē diezgan liels saraksts ar psihosomatiska rakstura slimībām: lepnība sit pa sirdi, prātu; bailes stindzina kustību un, tātad, nozīmē ekstremitāšu slimību; bailes runāt un izteikt savu viedokli – kakla slimības un tā tālāk.

Turklāt mēs zinām par karmiskiem slimību cēloņiem; tās velkas aiz mums no iepriekšējām dzīvēm.

Debesu Tēvs: Jā, tev taisnība, vēl eksistē “slimību buķete”; tām ir cita daba. Bet tas jau ir kā papildinājums pirmcēlonim. Jo attīstītāka un daudzveidīgāka ir kļuvusi dzīve, jo arī daudzveidīgāki ir tās prototipi un pretstati. Vai tad jūs arī tajā neredzat polaritāti? Jo izsmalcinātāka kļūst medicīna, jo viltīgāki slimību avoti. Tā ir pati dzīve, un to nekad nepiemuļķosi.

– Tādā gadījumā patiešām dzīvi uz Zemes var uzlūkot kā atrašanos cietumā, par ko ne reizi vien ir diskutēts.

“Zeme – cietums?

Jā, un pat sliktāk. Tie, kas tā nedomā, nekad neizrāpsies.” (“Insaidera piezīmes (Записки Инсайдера)”)

Debesu Tēvs: Tas ir interesants paziņojums! Man ir zināmas šīs “Piezīmes”, un daudz kas tajās ir interesants un izglītojošs jums. Paziņojums, ka Zeme – tas ir cietums, no vienas puses, nav nepamatots. Daudz kas ir saistīts ar karmas/mācību, kuras ieplānojusi sev dvēsele, faktoriem. Dvēsele nekad neieplānos dzīvi, kurai nav jēgas un izejas no jebkuras situācijas.

Cilvēks var nodzīvot desmitiem dzīvju, vārgstot un mokoties, taču beidzot vienā no tām viņš spēs atrast gaismas atblāzmu un jēgu. Tā ka cietums, pat ja tas ir, tomēr ir uz laiku. Visu izšķir laika jautājums un pats dzīves process. Kopš dzimšanas dzīvot ar nolemtības sajūtu vai pastāvīgi meklēt izeju – lūk, dzīves uzdevums!

– Vienā no saviem darbiem Drunvalo Melhisedeks pavēstīja – kad cilvēki burtiski uzspridzināja atmosfēru (Atlantīdas laikos), no citu dimensiju līmeņa uz Zemi sāka birt būtības, kuras bija spiestas atrast sev patvērumu cilvēku ķermeņos, lai izdzīvotu.

Un, lūk, tagad ir pienākuši laiki, kad viņām, būtībām, atkal tika uzbūvēti portāli, lai viņas varētu atgriezties “dzimtajos penātos”. Tam ir līdzība ar slimību izcelšanos no meteorīta. Vai te ir līdzība?

Debesu Tēvs: Līdzība ir. Vēsture bieži atkārtojās un atkārtojas līdz šim laikam. Jo taču meteorīts arī varēja tikt ievilkts Zemes laukā ne nejauši, notiekošo izskaidrojot ar atmosfēras uzsprāgšanu, kad tika bojātas lauka struktūras.

Starp citu, pašlaik notiek tas pats, bet pilnīgi ar nodomu: visi jūsu kodolsprādzieni arī ved pie lauka bojājumiem, un kā sekas – kā Zeme, tā arī visi viņas iemītnieki var sagaidīt visdažādākos pārsteigumus jaunu slimību veidā, līdz pat epidēmijām.

Vajadzētu aizdomāties par jaunu mikroorganismu pastāvīgo uzbrukumu planētas ķermenim un attīstībai, sekas tam – jaunas pastāvīgi mutējošas slimību radošas sugas. “Un kāds tam sakars ar kodolizmēģinājumiem un militārā spēka audzēšanu?!” – jūs jautāsiet. Protiet visā redzēt sakni, patiesību. Jūsu apziņa uz to jau ir spējīga, lai kā dzīve jūs necenstos apmuļķot.

***

Šodien dziedināšanas seansā vienam no dalībniekiem tika paziņots, ka viņš atnācis uz Zemi dziedināt savu bojāejošo kosmisko dzimtu. Tā lēnām izzūd bez gaismas un mīlestības, barojoties tikai no agresijas. Un tieši šeit uz Zemes šai dzimtai parādījās izredzes ne tikai izdzīvot, bet veikt arī īstu visas savas dzīves programmas pārlādi.

Seansa dalībnieks daudzās dzīvēs bija militārpersona, un mēs pakāpeniski tīrījām no viņa ārā programmas, saistītas ar šo sistēmu, taču tās viņā izpaudās atkal un atkal, kamēr mēs nenonācām līdz visa būtībai: viņš ar sevi tīrīja un dziedināja veselu kosmisko dzimtu.

Tika pateikts, ka daudzas militārās programmas uz Zemes ir atnestas no ārienes, no kosmosa. To būtība kopumā – tikt nomainītām ar dievišķo gaismu un mīlestību un kļūt par miera vairogu. Sākotnēji mums parādīja, kā izskatās viņa kosmiskā dzimta: gara auguma, kalsnējas, tumšas nehumanoīda rakstura būtnes, bet pats viņš bija kiborga izskatā.

Pēc veiktā darba dzimtas pārstāvji piepildījās ar “dzīvības sulām”, sāka izstarot gaismu. Bet pats viņš slāvu Daždboga (Даждь-бог) personā ieguva savu aizbildni. Un uzdevums viņiem kļuva kopīgs: būt miera vairogam uz Zemes!

21 04 26 02

24.04.21.

 

Pievienots 26.04.2021.

https://pulsarvremeni.ru/prichiny-nashih-boleznej-i-problem-voprosy-otcu-nebesnomu/

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat., piemēram, https://knigago.com/books/rel-all/religion-esoterics/447383-dolores-kennon-hraniteli-tom-1/ (Tulk. piezīme)