Print

Татьяна Бреславская - ХРАНИТЕЛИ ВРЕМЕНИ О ЗАВЕРШЕНИИ ПРОГРАММЫ

Tatjana Breslavska - LAIKA GLABĀTĀJI PAR PROGRAMMAS PABEIGŠANU

14 TBMēs sveicam tevi, Zemes un Saules meita!
Mēs – Vienotā Laika Glabātāji, sakām tev, ka tu un citi sūtņi uz planētas Zeme, esat pabeiguši savu darbu Vienotā laika formēšanā uz Zemes. Jūs esat laika arhitekti, kas uz šīs planētas dzīvo miljoniem gadu, iespējams, ilgi pat nenojautuši, KAS jūs šeit esat un KĀDĒĻ.

Šodien mēs varam atklāt visu noslēpumu par jums. Mēs pirmām kārtām apsveicam jūs ar šī globālā darba pabeigšanu! Šo darbu jūs veicāt pirmām kārtām uz Zemes, taču VISAI Pasaules-ēkai! Jūs varat izjust visa izdzirdētā spēku?
Jā, jūs šeit strādājāt eoniem gadu, veicot darbu pie savām vadības pultīm. Jūs jautāsiet: kur ir šīs pultis un kā tās vada?
Šīs pultis ir jūsos pašos, tās ir iebūvētas jūsos ģenētiski. Jūsu sirds un jūsu smadzenes ir papildus instrumenti. Tikai sabalansēts visu jūsu programmu darbs varēja pakalpot, lai pabeigtu iziešanas uz reālo laiku uzdevumus.

Jūs daudz reižu grāmatās esat lasījuši, ka uz Zemes viss ir ilūzija, taču jums bija grūti saprast, par ko tomēr gāja runa. Dažos avotos bija teikts, ka Zeme ir karantīnā, lai “neiznestu infekciju” kosmosā, ka Zeme ir atpalikusi planēta ar tādu pašu atpalikušu civilizāciju utt. Droši vien kādam bija izdevīgi jums to iedvest. Tiem spēkiem, kuri gribēja un līdz šim laikam vēl grib pārvaldīt jūs, jūsu apziņu.

Ko nozīmē – ieiet PATIESAJĀ LAIKĀ: pieslēgt savu apziņu vienotā laika Staram.
Vienotā laika Stars – tā patiesi ir visa dievišķā būtība. Jūs nejutīsieties kā atrauti un nošķirti izstumtie kosmosā.
Jūs bieži savās nodarbībās veicat “izvērsuma” tehnikas, tādā veidā jūs nonākat tīrās dievišķības telpā, iekļaujaties Vienotā laika Starā. Tagad šīs tehnikas jums vairs nav vajadzīgas: jūs jau esat Dievišķās būtības Starā.
Daudzi no jums, patiesā laika speciālistiem, arhitektiem, jau ir apzinājušies savu lomu, “pamodušies”, kā saka, un ar saviem Augstākajiem Es un Audzinātājiem veicat pilnīgu un galīgu ieiešanu Starā.
Jūs radāt caur sevi un visu uz Zemes dzīvojošo iekļāvumu Starā: tas bija jūsu uzdevums. Atkārtojam, ka jūs to esat izpildījuši sekmīgi. Daudzi no jums uz Zemes ieradās no bojāgājušām planētām, piemēram, no Maldeka – Faetona. Jūs, būdami cilvēki ar jūtām, cilvēciski pārdzīvojāt šo katastrofu.

Bija nepieciešams ne mazums laika jūsu izdziedināšanai, pirms jūs sākāt savu darbu. Līdz šim laikam jūsos ir palikušas atbalsis no šīm sāpēm jūsu emocionālajos ķermeņos. No šejienes arī visas neveiksmes, drāmas un traģēdijas visos jūsu iemiesojumos. Bet tagad jūs esat izdziedināti paši un palīdzat caur sevi izdziedināties arī visam esošajam uz Zemes.
Jūs var saukt – “Telpas un laika dziednieki”.

Jūs pašlaik tiekat pārvesti uz citu jūsu attīstības līmeni. Jums būs jauni Augstākie Es, Audzinātāji un Skolotāji. Pārejas periods dažreiz šķitīs sāpīgs, jūs jutīsieties atdalīti un pamesti. Atkal iespējama partneru, draugu, dzīvesvietu, interešu un tml. maiņa.
Neuztraucieties, tas ir uz laiku, tas viss nozīmēs programmas pabeigtību un pāriešanu uz jaunu līmeni.
Tas galīgi nenozīmē, ka jūs uzreiz atstāsiet Zemi. Zeme joprojām būs jūsu izejas punkts, jūsu ar viņu vadības pultis ir vienotas, un šai vienotībai ir milzīga nozīme visai pasaules-ēkai. Jūs saņemsiet jaunas programmas un uzdevumus jūsu turpmākās misijas pildīšanai.

Ar jums bija Vienotā laika Glabātāji.

 

Pievienots 22.05.2014

http://www.omartasatt.ru/publ/avtorskij_blog_tatjany_breslavskoj/blog_tatjany_breslavskoj/khraniteli_vremeni_o_zavershenii_programmy/28-1-0-1044

Tulkoja Jānis Oppe