Татьяна Бреславская – Принятие силы родов из высшего вселенского разума

Tatjana Breslavska - Dzimtu spēka pieņemšana no augstākā kosmiskā saprāta

16 10 11

Es piesaucu savas Dzimtas Spēku. Es jūtu milzīgu enerģētisku plūsmu, kura ievelk mani sevī. Es esmu plūsmā.

Ko man vēl vajag apzinātākai un darbīgākai dzīvotspējai uz Zemes un Kosmosā? – uzdodu jautājumu Dzimtas Glabātājam.

Dzimtas Glabātājs: pieņem Dzimtas jaunos spēkus, tie palīdzēs tev realizēties par visiem 100 procentiem, atrodoties VISĀS pasaulēs vienlaikus. Tu iemācīsies vadīt laiku sevī, noskaņot savu apziņu pēc sava ieskata atbilstoši tam uzdevumam, kuru tu esi nolēmusi izpildīt. Tas var būt saistīts kā ar zemes, tā arī ārpuszemes dzīvotspēju.

Es piekrītu. Kā man pieņemt manus jaunos spēkus?

Ieej Dzimtas centrā-kodolā.

Es ieplūstu “kolbā”. Redzu, kā vijas manas DNS pavedieni.

Notiek Dzimtas programmas aktivizācija DNS līmenī. Tu iegūsti Dzimtas viedumu, prasmi orientēties visās situācijās, saasinās intuīcija un redzējums. Tālāk mēs tevi nosūtām uz Visuma saprāta Centru, mūsu Centrālo laboratoriju (tālāk es izdzirdēju vēl vienu definīciju – smadzeņu laboratorija).

Jūs esat pieraduši uzskatīt, ka Dzimta ietver tikai zemes plāna iemiesojumus, bet ne. Jūsu Dzimtu pamats atrodas Visuma saprāta Centrā.

Ja mani biedri, kas iet uz Gaismu, kas meklē izeju no “apziņas krīzes”, arī vēlēsies iet uz šo laboratoriju, vai viņi varēs to izdarīt patstāvīgi, vai arī es varu kļūt viņiem par pavadoni?

Vari būt tāda pavadone vienmēr! Būs ļoti labi, ja tu atvedīsi u mūsu Centru pēc iespējas vairāk cilvēku. Daudzi spēs to izdarīt patstāvīgi, izlasot šo informāciju.

Lieta tāda, ka katram tiks dots pēc viņa spēkiem un vajadzībām, atbilstoši tai attīstītības pakāpei, uz kuras viņš pašlaik atrodas.

 

Kas tā tāda “apziņas krīze”, es pirmoreiz saduros ar tādu formulējumu?

Apziņa atrodas krīzē tad, ka viņa vairs nevar eksistēt tajos ietvaros, kurus nosaka personība. Apziņa cenšas paplašināt savus ietvarus, raujas uz āru, bet tās īstenības, kuru sev noteicis cilvēks, ietvari viņai to neļauj. Tā tad arī ir krīze.

Izeja no krīzes ir galvenais uzdevums kā cilvēkam, tā arī visiem kopumā. Apziņa, neatradusi izeju, “sajūk prātā”. Jūsu uzdevums – palīdzēt tajā (atrast izeju) sev un citiem. Uz Zemes ir ļoti daudz cilvēku, kas domā un uzvedas neadekvāti.

Kādā veidā tieši mēs varam palīdzēt sev un cilvēkiem?

Pirmkārt – tas ir darbs ar sevi pašu, savu domāšanas stereotipu pārskatīšana, visu dzīves situāciju, kas novedušas apgrūtinošā stāvoklī, analīze, attiecības ar cilvēkiem, kas novedušas pie agresīvām izpausmēm un tml.

Ja jūs esat ceļā uz savu pārveidošanos, jums tas nebūs grūti. Tālāk jums vajag palīdzēt arī citiem. Jūsu personīgā “apskaidrība” automātiski ietekmēs apkārtni, bet ar to, iespējams, ir par maz. Ir vēl lieliskas tehnikas darbam ar masu apziņu ar meditāciju palīdzību. Mēs liekam priekšā jums veikt tādas meditācijas, vēlams grupā.

Jūs ar savu apziņu savienojaties ar Dzimtu spēka Centru, tas ir, ar Visuma saprāta Centru, un mēs pārvadīsim atbilstošus noskaņojumus un enerģijas pat visai cilvēcei.

Noritēs smadzeņu pelēkās vielas “pārkārtošanās”, bet pirms tam notiks tā sauktā “cīņa par prāta valdīšanu”. Iluzorais slānis, kurš smadzenes aizklāj ar blīvu plīvuru, nevēlēsies izzust, viņš jau ir iekārtojies galvā, barojas no smadzeņu enerģijas un vada viņas. Mūsu, tieši tāpat arī jūsu, pārvadītāju, uzdevums ir enerģijas, kuras nāk no cilvēces Dzimtu Spēka, vērst uz šī iluzorā slāņa izšķīdināšanu, transformāciju. Tas nav vienkāršs uzdevums. Bez augstāk iezīmētā slāņa cilvēks atrodas vēl daudz citu, viņam nevajadzīgu egregoru ietekmē, kuri kā astoņkājis slāpē viņa apziņu.

Pievēršam jūsu uzmanību tam, ka pēkšņa atbrīvošanās no “ierastā” egregora var novest pie apziņas pazaudēšanas uz laiku un diskomforta stāvokļa. Tāpēc jūsu vadībā darbs tiks veikts dozētā veidā.

Cilvēka galvas smadzenes ir centrālās nervu sistēmas galvenā nodaļa, viņas atrodas galvaskausa tilpumā. Galvas smadzeņu sastāvā ietilpst milzīgi daudz neironu, starp kuriem pastāv sinapšu saiknes. Šīs saiknes ļauj neironiem formēt elektriskus impulsus, kas kontrolē cilvēka organisma pilnvērtīgu funkcionēšanu.

Cilvēka smadzenes līdz galam nav izpētītas. Zinātnieki domā, ka cilvēkam dzīves procesu laikā ir iesaistīta tikai daļa neironu, tādēļ daudzi cilvēki neizpauž savas iespējamas spējas (informācija no interneta).

Kāpēc attīstās smadzeņu vēzis?

Kā mēs jau pieminējām, rodas blīvs iluzors slānis, kurš neļauj neironiem iet pa saviem ceļiem. Tas vienkārši bloķē viņu kustību, un parādās aizsērējumi, kas izpaužas kā ļaundabīgi audzēji.

Ko vajag darīt, lai tādi “aizsērējumi” nerastos?

Vajag “kustināt smadzenes”! Tas ir, ļaut sev domāt PATSTĀVĪGI, nevis mākslīgu manipulatoru iedarbībā, tad neironi neļaus rasties aizsērējumiem un noraidīs visādus smadzenēm nevajadzīgus slāņus un iesakņojumus. Kā manipulators turklāt var uzstāties savs paša uzpūties EGO, kurš liek smadzenēm darboties izkropļotā režīmā.

Vai var palīdzēt tādiem slimniekiem izdziedināties, vai arī tas ir karmiski, tas ir, ietilpst viņa obligātajās mācībās, kuras viņam ir JĀIZIET pašam?

Protams, var! Ne no kā nav jābaidās, galvenais, lai cilvēks dotu piekrišanu savstarpējai mijiedarbībai ar jums, uzticētos pats kā Gaismas pārvadātājam, nu bet jums nepieciešams kļūt par to enerģiju tīru pārvadītāju, kuras vedīs pie nepieciešamā balansa visas viņa smadzenes, ja, protams, viņas nav pilnīgi sabrukušas.

Ko jūs vēl varat likt priekšā apziņas attīstībai?

Meklējiet sevi sevī, nevis ārpusē! Klausieties pirmām kārtām sevi, nevis “onkuli”. Tam, protams, vajag noticēt sev, nepieņemt savas zemapziņas balsi par visādiem iesakņojamiem. Arī tā ir neliela skola, kā iegūt meistarību darbā pašam ar sevi. Jūs visur aptver tikai skolas! Un kurš saka, ka būs viegli?

Es atceros sapni, kuru es redzēju pirms dažiem gadiem: es redzu lielisku jaunu vīrieti, neticami skaistu, viņš pienāk pie manis, apkampj, glāsta. Es domāju: lūk, tas! Nu beidzot es kļūšu laimīga! No viņa nāk tāda mīlestība, ka vienkārši gribas izšķīst tajā... Viņš aizrauj mani sev līdzi, mēs braucam augšā uz kaut kurieni liftā (apkampušies), izkāpjam, es redzu daudz citu sieviešu, viņas visas kaut ko dara, viņš pēkšņi izlaiž mani no saviem apkampieniem un saka: ej, strādā! Es apzinos, ka viņš mani aizrāva, tāpat kā citas, ar savu ne šīs zemes mīlestību, lai pēc tam liktu strādāt un, protams, mācīties. Tas bija Lucifers, mūsu galvenais PAVADONIS un VIRZIENA RĀDĪTĀJS fiziskajā realitātē!

Mēs viņu jau atkal esam sākuši “aizmirst”: nav mums prātā Lucifers, kad mēs pārejam uz jauniem apziņas līmeņiem, vairumam liekas, ka šis Skolotājs jau ir pagātnē.

Pēdējā grupveida darbā, kas bija veltīts dzimtu Spēka pieņemšanai no Visuma saprāta Centra, viena no dalībniecēm ieraudzīja, kā es virzos uz piramīdas virsotni, atrodoties tajā iekšā, sasniedzu virsotni un kļūstu par mirdzošu staru.

Tāds pats virzības princips bija arī paša Lucifera aprakstīts vienā no nodaļām par viņu. Arī mēs viņu virzām, ceļot savu apziņu uz arvien jaunas un jaunas piramīdas virsotni. Kamēr netiks sasniegts zināms skaits “apskaidroto”, virzības uz piramīdas jaunu pakāpi nebūs. Sasniedzis vienas piramīdas virsotni, uzturējies tu kādu laku eiforijā, tu pārej uz jaunas piramīdas pamatu utt.

Šis princips ir iecerēts, lai katrs uz augšupcelšanos ejošais būtu ieinteresēts noteiktas grupas sagatavošanā, audzinātu un apgaismotu to. Tādā veidā viņš strādā grupas labā, bet grupa – viņa labā.

Man saka priekšā, ka mēs virzām ne tikai Luciferu, bet arī visus Skolotājus, viss ir savstarpēji saistīts – “savstarpēja atbildība” un nekāda individuālisma. Turklāt atbilstoši mainās mūsu “pagātnes un nākotnes” dzīvju, kā arī paralēlo iemiesojumu “scenāriji”.

16.07.26

 

Pievienots 11.10.2016

http://www.sanatkumara.ru/stati-2016/prinyatie-sili-rodov-iz-visshego-vselenskogo-razuma

Tulkoja Jānis Oppe