Print

Татьяна Бреславская – Вхождение в Солнце

Tatjana Breslavska - Ieiešana Saulē

16 03 23 12

Es diezgan ilgi gaidīju sev nozīmīgu notikumu, gribējās izjust jaunu atklāsmi vai kaut ko līdzīgu. Šorīt “tas” atnāca: izskanēja – “Uzaicinājums uz Radīšanas Alu!”. Liela un bezgalīgi mīloša būtne ar apžilbinošu zelta kroni – Ketsalkoatls, svinīgi man to “pasniedza”. Un savērpa, savērpa mirdzošā enerģētiskas plūsmas virpulī!

Ketsalkoatls jau vairāk nekā gadu ir mans Skolotājs. Es uzdodu viņam jautājumu. Kāpēc tu sevi tā sauc? Kas tad tu esi patiesībā?

 

- Es esmu Saules sistēmas Valdnieks, es sevi tā saucu, vai, precīzāk, tā mani sauca Amerikas indiāņi. Jūs esat pieraduši pie vārdiem, tāpēc man ir ērtāk stādīties priekšā jau ar šo jums pazīstamo vārdu. Tātad es esmu tavs Skolotājs un Virzītājs vienā personā.

Nākot pie manis uz apmācību, jūs pirmām kārtām saņemat lielu saules enerģijas lādiņu, bet tas nebūt nenozīmē, ka jūs tikai saņemat. Šī enerģija jums ir jāizmanto darbam. Es vedu tevi un citas Saules būtības, pašlaik iemiesotas uz Zemes.

 

Pa ceļam mani uztvēra Zelta Orfejs un aizrāva sev līdzi man nezināmā dziļumā. Galvu ļoti saspieda, kas liecināja par ļoti augstām vibrācijām.

Man atkal kļuva interesanti: kāpēc Orfejs, un vēl – zelta?

- Esmu zelta, tāpēc ka pārklāts ar Saules zeltu, mana sfēra vienmēr izstaro saules gaismu. Kāpēc es sagaidu un pavadu tevi tālāk Saulē – es skaņoju Saules vibrāciju tonalitātes, es pastāvīgi piemeklēju pareizo tonalitāti ieiešanai Saulē, tas ir ļoti svarīgi, bez tā var vienkārši sadegt.

 

Vērās veļā portāls pēc portāla, un mēs iegājām… Saules “krāsns” mutē! Lūk, tā – Radīšanas Ala, Saules Sistēmas laboratorija! Es sajutu, ka mani ielenc, tie bija laboratorijas darbinieki. Viņi raudzījās uz mani ar ziņkāri, taču ļoti laipni. Izskanēja: mēs esam tavi brāļi! Bet, kad uz manu pusi savu garo un apbrīnojami lokano kaklu izstiepa mans Augstākais Saules aspekts, kā vienmēr daudzi apraksta, man sāka plūst asaras…

Vairākas minūtes mēs atzināmies viens otram mīlestībā, es pat uzdrošinājos nedaudz sašust: Ko tad tu mani vienu uz Zemes atstāji, man tu ir tik vientuļi bez tevis? – Uz ko viņš magi atbildēja: Pacieties, nedaudz vēl ir palicis.

 

Laboratorijā man paskaidroja, ka šeit dzimst jaunas Saules Sistēmas. Gigantiskas iekārtas un kolaideri atradās pastāvīgā kustībā. Atvērās durvis un mani atveda pie… “manas Saules”!!!

 

- Šī Saule piedzima, pateicoties tev un tavam Augstākajam Saules Es, viņa jau ir gatava “palaišanai”.

Nākamās durvis veda uz “zvaigžņu un zvaigžņu sistēmu dzemdināšanas” nodaļu, taču saules laboratorijas galvenā un pamata komponente bija viņas smadzenes, pie viņām veda īpaši portāli-ejas, pa kurām lidojot, mani it kā saspieda no visām pusēm. Piebildīšu, ka man nācās iziet cauri kaut kam ugunīgam, droši vien tas bija īpašs koridors vai aizsardzība.

Smadzenes bija pastāvīgā kustībā un atgādināju planētu Solāris no tāda paša nosaukuma filmas.

Nepaspēju es uzdot jautājumu: kas tad liek šīm smadzenēm kustēties, kā manā priekšā sāka darboties gigantiski ģeneratori, nokaitēti, šķiet, sarkani.

 

Atskanēja komentārs-papildinājums: Saules auni Ēģiptē (skulptūras aunu alejā Luksorā) arī ir mini-ģeneratori, kas izstrādā enerģiju arī “mūsu” saules smadzenēm.

Uzreiz radās jautājums: vai mūsu cilvēka domas atstāj ietekmi uz “saules smadzenēm”?

 

Atbilde: ietekmē, bet ne visas. Mūsu filtri nofiltrē cilvēku dzemdinātās domformas un ielaiž laboratorijā tālākai aplūkošanai tikai pozitīvas un ar radošumu piepildītas domas. Kad jūs sapņojat par skaistu dabu, baudāt to, kad tiek radīti jauni skaisti tēli, mēs labprāt “paņemam no jums šo materiālu”.

Jūsu cilvēku “smadzeņu centri” mums ir uzskaitē, mēs jau pazīstam potenciālos tīru energo-domu piegādātājus, tās tiek nosūtītas uz “Radīšanas Alu”.

 

- Kad mēs sūtām Saulei mīlestību, to pieņem smadzenes?

 

- Jā, Saules smadzenes mīlestību pieņem “tiešā veidā” bez filtrācijas, un galvenais, ka jūs saņemat to atpakaļ, palielinātu desmitiem reižu, tā ir iekārtotas šīs smadzenes.

 

- Ja ir smadzenes, tad droši vien ir arī sirds?

 

- Saules smadzenes un sirds ir apkopotas vienoti, tas ir viens jūtošs orgāns.

 

Pirms diviem gadiem es pieņēmu informāciju par “Saules rasi”, kura dzīvo uz Saules, bet tomēr līdz galam nespēju noticēt, ka uz Saules, pareizāk sakot, Saulē ir dzīvība.

 

Vakar ar grupu veicām darbu pavasara ekvinokcijas Dienā, kura beigās mūs apvienoja gaismas kristālā-merkabā un visu grupu izvadīja cauri Saulei. Iešana bija mīksta un patīkama, mēs visi saskanīgi izlidojām aiz viņas robežām un ieraudzījām neparastas būtnes, līdzīgas gaišziliem rotējošiem šķīvjiem vai vilciņiem.

Jūs varētu to pakomentēt?

 

- Jūsu grupā bija pietiekoši daudz dvēseļu, gatavu iziet cauri Saulei, ko mēs arī pamēģinājām izdarīt, lai jūs adaptētos. Puse jūsu grupas (mēs bijām 9 cilvēki) ir Saules būtības, kuras aktīvi pilda savu darbu.

Ceļš pie Tēva vienmēr iet caur Sauli.

Skaitīšana notiek gandrīz tāpat kā pie jums – skenējot notiek Dvēseles identifikācija, un tikai pēc tam tiek dota “pieeja” uz augšu. Jūs varat nonākt aiz robežām, tikai izejot to, “atskaitījušies par savu darbu”.

Būtnes, kuras jūs redzējāt pēc iziešanas, ir gidi-pavadoņi uz “augstākajām instancēm”. Viņas ir ļoti laipnas un ļoti saprātīgas. Nākamajā reizē viņas, iespējams, piedāvās jums savus pakalpojumus. Bet Tēvs-Radītājs arī pats atnāca pie jums uz jūsu grupveida darbu.

 

Man apkārt pašlaik, pēc grupas dalībnieku novērojumiem, griežas astrāls ķermenis daudzkrāsainu kristāliņu veidā, kā kaleidoskopā, tas atgādina Saules Sistēmas matricu, vai tas ir tā?

 

- Jā, tu pašlaik aktīvi piedalies matricas piepildīšanā ar jaunām programmām, pagājušajā gadā jūs veicāt tās restartēšanu.

 

- Bet man liekas, ka es visu gadu ieņemu pasīvu stāvokli: nekādu jaunu atklājumu un “atklāsmju”, darbs ir sācis pieņemt “ikdienišķu” raksturu.

 

- Mums galīgi nevajag, lai tu atrastos pastāvīgā eiforijā, no “ikdienas” tiek ieliktas jaunas programmas, jo svētki taču nav vienmēr, bet pati “sīkākā ikdiena” reizēm dzemdina lielas lietas.

 

Mani sekmīgi atgrieza atpakaļ uz Zemi, un es rezultātā biju ļoti pateicīga par šo dāvanu.

16 03 23 13

16.03.21.

 

Pievienots 23.03.2016

http://www.sanatkumara.ru/stati-2016/vchozhdenie-v-solntse

Tulkoja Jānis Oppe