Print

Татьяна Бреславская - ПОСЛАНИЕ ГАЛАКТИЧЕСКОГО БРАТСТВА

Tatjana Breslavska - GALAKTIKAS BRĀLĪBAS VĒSTĪJUMS

19 01 02 01

19 01 02 02Sveicam jūs, Zemieši! Laimīgu Jauno gadu jums visiem! Mēs daudz ko gribētu jums novēlēt šajā gadā. Pats galvenais – palieciet uzticīgi saviem ceļiem, nekāpiet nost no tiem savās svārstībās un neizlēmībā, iekārdināti ar solījumiem par vēlēšanos drīzu piepildīšanos, tā nemēdz būt, un jūs to zināt. Zeme nav tā vieta, kur viss piepildās “pēc rokas mājiena”. Vajag pāriet uz citām oktāvām, lai tas sāktu piepildīties. Un kā tad Zeme, kas ir ar viņu? Jūs gatavojaties viņu pamest, nesagaidot burvestību, lai atgrieztos tajos ietvaros, kur tā tiek veikta? Vai tā nebūs mazdūšība no jūsu puses?

Jūs visi sapņojat par JAUNO Zemi, kur valdīs tīrība un kārtība, miers un harmonija, kur nebūs bēdu un nabadzības, slimību un bada, bet kur jūs liksiet ŠO Zemi? Nosūtīsiet uz “pekli” vai atstāsiet viņu kopā ar tiem “grēciniekiem”, kuri nepaspēj aiz jums garīgajā attīstībā?

Maldena… jaunā burvīgā Zeme… bet kam? Izredzētajiem? Un jūs uzskatāt, ka jūs patiesi esat nopelnījuši šo izredzētību?

Cik sen jūs neesat sazinājušies ar savu Dvēseli? Vai jūs skaidri zināt, kādēļ atnācāt uz Zemi? Vai jūs ar nodomu neved uz jaunu ilūziju?

Nu tad ziniet, mūsu dārgie: tikai izpildījuši savas Dvēseles uzdevumus, jūs varat rīkoties ar savu dzīvi pēc saviem ieskatiem, citādi jūs atkal iegrimsiet apziņas masveida guļā, līdz nākamajam pamošanās momentam, bet tas ne tuvu nenotiks drīz.

Atbildību. Lūk, ko vajag atkal pamodināt sevī ar skaidru un precīzu noteiktību. Atbildību par katru domu, vārdu, par katru ieelpu un izelpu. Jūs šeit esat ar “īpašu misiju” – modināt sevi. Modināt visus un skaidri noteikt atrašanās šeit un tagad mērķi, neaiztraucoties “pārpasaulīgos tālumos”.

Ja jūs gribat pa īstam būt aktīvi un apzinošies, speriet konkrētus un izlēmīgus soļus pie savas galīgās pamošanās, pētiet sevi, savas iespējas, visu savu potenciālu Zemes ietvaros un dariet, dariet, dariet! Nestāviet uz vietas, nemīņājieties, darbojieties, citādi laiks tiks palaists garām.

Atbalsta enerģijas nāk ne vienmēr un ne pastāvīgi, ņemiet to vērā. Meditācijās jūs reizēm varat iegremdēties tikai patieso enerģiju un portālu hologrammās, bet paši portāli ne vienmēr ir atvērti, tāpēc ka nepieciešams pietiekami daudz enerģijas un daudz noteikumu un nosacījumu ievērošanas, lai tos radītu un uzturētu.

Mūsu dārgie, mēs negribam jūs biedēt, taču no jūsu darbībām ir daudz kas atkarīgs uz planētas, tajā skaitā arī miera saglabāšana, atcerieties to. Uz Zemes ir ĻOTI daudz iznīcināšanas ieroču, kurus apsargā un vērš ĻOTI spēcīgi kara egregori, atcerieties to, tas ir ĻOTI nopietni!

Ir nepieciešams vēl lielāks pretošanās vairogs – miera egregors. Esiet ar viņu ciešā savienībā, vairojiet viņu ar savu tīro gaismas enerģiju!

Jūsu Galaktiskie Brāļi.

19.01.02.

 

Atsūtīts 02.01.2019

Pievienots 02.01.2019

http://www.omartasatt.ru/publ/avtorskij_blog_tatjany_breslavskoj/blog_tatjany_breslavskoj/poslanie_galakticheskogo_bratstva/28-1-0-2126

Tulkoja Jānis Oppe