Татьяна Бреславская - ПРОДОЛЖЕНИЕ "СВЕЖЕГО" СЛУЧАЯ ОЧЕРЕДНОГО КОСМОХИЛЕРСТВА

Tatjana Breslavska - “SVAIGS” KĀRTĒJĀ KOSMOHĪLERISMA GADĪJUMS - TURPINĀJUMS

14 TBTas ir noticis! Lauvas zvaigznāja Dzimtas prieks bija neaprakstāms: viņi atkal savienojās ar Avotu. Puiši izrādījās ļoti dāsni un uzdāvināja man “Vēlēšanos spoguli”, jāpaskatās tajā, jāiedomājas vēlēšanās, un tā piepildīsies. (Taisni kā pasakā!)

Vēl neko neesmu vēlējusies: nav laika PERSONĪGAJAM, nodarbojos ar ļoti nopietnām lietām, par ko arī rakstu.

Ar to, ka mans aizbilstamais no Vācijas bija Aspekts no Lauvas Zvaigznāja, skaidrībā tikām, visu šajā jautājumā atstrādājām, bet paralēli brieda vēl svarīgāks, jau saistīts ar Atlantīdu!

Pirms divām dienām es viņam īsi, pēc viņa lūguma, uzrakstīju par notiekošā būtību.

Atbildēja, ka ir ļoti noguris, sāp galva, atbildēs vēlāk (stādos priekšā, kāda “revolūcija” viņā ir sākusies, paši kādreiz esam izgājuši).
Par to, ka viņš “dzīvos”, es nešaubos: no tā “mirst” tikai vienu reizi un atdzimst pilnīgi jauni.

Šodien atkal ir 13. datums (!), un es zināju, ka būs DARBS. Kas tad bija šoreiz, un kā tas ir saistīts ar manu aizbilstamo.

Vēl mūsu pazīšanās sākumā – es pašlaik iepazīstos tikai, kad ir “darīšanas” – visādiem niekiem nav ne laika, ne enerģijas – par viņu atnāca informācija, ka “caur viņa apziņu vajag piekļūt ATSLĒGĀM, kuras ietekmē Atlantīdas matricas kodus”. Viss. Bez komentāriem. Taču es jau zinu, ka viss atklāsies pats no sevis, kad pienāks “patiesības moments”. Tā tas notika arī šoreiz.
Dienu iepriekš, 12. jūnija vakarā, pēkšņi sākās spēcīga tīrīšana mentālajā plānā! Pati tiku galā ar grūtībām, tāpēc piesaucu palīgā Zelta Drakonu. Atnāca mīļais, sāka sākumā “apkampties ar mani” un tikai pēc tam gaiņāt tumsu. Tas bija nedaudz smieklīgi: šeit apkārt neizmērojama tumsa, bet viņš – apkampties! Vēl vairāk, pēc viņa atnāca vēl arī “viņa biedri” – Drakoni. Pavisam viņi – 5 Lielie Drakoni, kuriem ir tiešs sakars ar Zelta Atlantīdu.

Bet šodien atnāca Tots-Atlants, un viņa vadībā tika veikts vakar iesāktais darbs. Atkal turpinājās attīrīšana no tumšām enerģijām, kuras kalpoja kā “aizsegs” virs Atlantīdas. Tika veikts Atlantīdas Tumšo Valdnieku “pavadīšanas rituāls” uz savām mītnēm, kam tika saņemta svētība no Radītāja un Diženās Dievietes.

Pēc tam pēkšņi parādījās bērns, zēns ap pieciem gadiem, līdzīgs manam draugam no Vācijas.
Pēc tam sākās Atlantīdas matricas aktivizācija: KRUSTS un SFĒRA.
Es atkal apstulbu: man priekšā uzpeldēja fotogrāfija, kuru man atsūtīja mans paziņa, kur viņš stāv savā istabā starp diviem skapjiem, kuru durvis ir tieši krusts un sfēra! (vēlāk es pajautāju: kāpēc 2 skapji, 2 simboli? – Uz ko saņēmu atbildi: vecā matrica un jaunā, viņš atradās starp tām).

Šī jaunā matrica ir pamats tai Atlantīdai, kura pašlaik atdzimst, tiek atjaunota, ņemot vērā visa kosmosa jaunās enerģijas.
Pē Radītāja un Diženās Dievietes Pavēlējuma notika matricas Glabātāja maiņa. Tika veikta Jaunā Glabātāja inaugurācija, tas izskatījās ĻOTI skaisti!

Un kurš gan, kā jūs domājat, kļuva par Atlantīdas matricas Jauno Glabātāju?
Pareizi, mans “Toms – Neticīgais” no “lielās” Vācijas! Nu, lūk, kā man viņam pateikt par tādu augstu amatu!?
Kā es gribētu redzēt viņa prieku, bet baidos, ka viņš “tikai pagrozīs pirkstu pie deniņiem”. Lūk, tāpēc dalos ar JUMS!

Bija vēl arī “vēlējumi” kopīgam darbam, bet par to es pat mājienu dot baidos: viss 2 rakstos aprakstītais, pēc manām domām, bija viegls, salīdzinot ar šo uzdevumu ar viņu zemes plānā.
Bet mūs uz TO tad arī svētīja!

Palīdzi, mums Dievs Kungs!

 

Pievienots 13.06.2014

http://www.omartasatt.ru/publ/avtorskij_blog_tatjany_breslavskoj/blog_tatjany_breslavskoj/prodolzhenie_svezhego_sluchaja_ocherednogo_kosmokhilerstva/28-1-0-1081

Tulkoja Jānis Oppe