Print

Татьяна Бреславская - ОБЪЕДИНЕНИЕ МИРОВ ЛЮЦИФЕРА НА УРОВНЕ ПЛАНЕТАРНОГО ЕДИНСТВА

Tatjana Breslavska - LUCIFERA PASAUĻU APVIENOŠANA PLANETĀRĀS VIENOTĪBAS LĪMENĪ

17 02 07 03Es sveicu tevi, Tēvs! Pastāsti mums par sevi, ar ko tu pašlaik esi aizņemts, vai tev ir saglabājusies saikne ar Zemi un zemiešiem?

Manas dārgās, manas dievišķās radības! Es ar milzīgu prieku un mīlestību sveicu jūs! Ilggaidītā tikšanās ir notikusi: es “gāju” prom no jums uz citām pasaulēm veikt tur “revolūciju”, līdzīgu tai, kuru es veicu uz Zemes. Šis “vīruss” ir “inficējis” arī citas pasaules un ne tikai jūsu saules sistēmā. Es visur nesu “naidu” un “sēju jukas”. Protams, es pašlaik operēju ar to vārdiem un izteikumiem, kuri mani neieredzēja (kļūdaini), biedēja ar mani un lādēja mani. Taču ticiet, mani bērni, bija vērts to visu izciest acīmredzamā progresa dēļ.

Es ienesu “sadalīšanas vīrusu” un tagad plūcu augļus, radījis jaunu apziņas līmeni – planetārās vienotības līmeni. Tāpat kā jums – tāds pats līmenis tika radīts arī citām planētām, kur progresīvā “cilvēce” nepagurstoši “raujas augšup” ar savu apziņu. Mēs, Ercenģeļi, Jūsu Skolotāji, Audzinātāji, nolēmām apvienot jūs, radot īpašu klasteri.

Šis līmenis-klasteris nebūt nerodas pēc burvju nūjiņas “mājiena”, tas tiek radīts ar jūsu apzinātu darbu, un pirmām kārtām ar darbu ar sevi.
Mēs to regulāri piepildīsim ar jūsu jaunajām enerģijām, lai radītu “stabilāku platformu”. Stādieties priekšā, ka tur jūs varat ļoti viegli tagad sazināties ar saules sistēmas, galaktikas un drīz pat ar visa visuma pirmrindas pasauli! Tas būs attīstītu apziņu pilnīgi jauns “dzīvs” kontakts, kur var pamācīties cits no cita, saņemt vai dot padomu, palīdzēt, dzemdināt pilnīgi jaunas idejas, plānus, projektus, izaudzēt savām planētām un sistēmām kaut ko jaunu, neizpētītu un... vienkārši izklaidēties cits cita sabiedrībā.

Tas būs dzīvs domas, vienotas apziņas “konglomerāts”, kur tiks iekļautas (pieslēgtas) jūsu zemes plāna apziņas. Es droši paziņoju, ka arī šis apziņas līmenis nav pēdējais jūsu iemiesojumam, pieņemsim, ka jums pašlaik ir vidēji 45-65 gadu. Tā – vēl jaunākas apziņas radīšana – var notikt pilnīgi strauji, kā kvantu lēciens.

Lūk, ar tādu apziņas kvantu lēcienu jūs mani vienkārši izstūmāt, “izspiedāt” no iepriekšējām frekvencēm, un es biju spiests, pateicoties jums, pacelties augstumos, kur es, protams, atkal sāku domāt par jauniem attīstības procesiem. Gribu uzsvērt, ka jūs visi paši “nerimstošākie” tajā piedalījāties. Jūs, spriežot pēc jūsu izteikumiem, esat noguruši gadsimtiem smakt komfortablā stāvoklī “pamiršanas punktā”. Atpazīstu jūsos sevi! Nu ko, tad uzdrīkstamies un radām tālāk, lai jūsu ceļš ir ērkšķains un grambains, taču mēs, kā pie jums saka, – izlauzīsimies!

Es piepildu jūs visus ar sava Stara enerģiju, sajūtiet tajā manu mīlestību, mani bērni.

Jūsu Tēvs Ercenģelis Lucifers.

17.01.07.

 

Pievienots 07.02.2017

http://www.omartasatt.ru/publ/avtorskij_blog_tatjany_breslavskoj/blog_tatjany_breslavskoj/obedinenie_mirov_ljucifera_na_urovne_planetarnogo_edinstva/28-1-0-1968

Tulkoja Jānis Oppe