Послание Атлантов: для чего дана жизнь человеку

Atlantu vēstījums: kamdēļ dota dzīve cilvēkam

15 01 31 01

Jauku dienu, dārgais lasītāj!

Turpinām mūsu iepazīšanos ar seno Atlantu civilizāciju. Un šodien man ir tas prieks dalīties ar tevi vienā no Atlantu vēstījumiem, kurš tika nodots periodā, kad mācījos Reinkarnacionikas Institūtā.

Uz sakariem iznāca viens no galvenajiem Atlantiem. Atlanti ir priecīgi par saziņu ar mums, sveic mūs. Mūsu senči – Atlanti – ļoti priecājas, ka var ar mums sazināties.

Viņu galvenais mērķis ir pastāvīgs. Atlanti[1] zina visu par mums, par katru no mums, tāpēc ka viņiem nācās reiz sakoncentrēties planētas kodolā, sargāt planētu Zeme un dzīvību uz tās, visas viņas bagātības un, var teikt, dzīvību katram no mums.

Tāpēc ka katru reizi, kad mēs atnākam uz Zemi, visa informācija par mums tiek ierakstīta Zemes centrā, tā tur glabājas. Un iemiesojuma laikā mēs – Cilvēki – esam saistīti ar senčiem, planētu, ar Zemes un Atlantīdas centru.

Un katru reizi Atlanti nodod mums vajadzīgo pieredzi.

 

Pašreizējā iemiesojuma uzdevums

(Tālāk viss Atlantu vārdā.) Mēs – Atlanti – nododam zināšanas un pieredzi. Vēl vairāk, katra cilvēka pieredze iemiesojuma laikā tiek ierakstīta Zemē, un šī pieredze var tikt pieprasīta. Piemēram, kāds grib iemācīties spēlēt ģitāru.

Daudz cilvēku pirms šī cilvēka prata profesionāli spēlēt ģitāru, var vienkārši vēlēties, piemēram: “Es gribu spēlēt ģitāru, kā tas populārais ģitārists,” – tādā veidā pieprasīt šo pieredzi, un tā atnāks, pie jums atnāks prasme spēlēt ģitāru.

Tālāk šo prasmi var vienkārši attīstīt, tas ir, jums jau būs viss nepieciešamais, lai to darītu – spēlētu, un tālāk tikai no cilvēka ir atkarīgs, cik ātri viņš apgūs to iemaņu, kuru viņš pieprasīja. Un tā var pieprasīt jebkuru pieredzi.

Pašreizējā iemiesojuma uzdevums katram no jums, katram cilvēkam, ir ļoti nopietns, atbildīgs. Tāpēc ka Zemes stāvoklis, līdz kādam viņu novedusi cilvēce, ir ļoti bēdīgs, bet Zeme – tas ir dzīvs organisms, dzīvs Radījums.

Zeme ir tādā mērā dzīva, kādā jūs pat nevarat iedomāties, – Planētas stāvoklis ir nonācis tik tālu, ka dažreiz Planētai Zeme nākas radīt kataklizmas, lai aizvāktu tos, kas nepilda savus uzdevumus.

 

Vajag atminēties sevi

Jā, tas ir cietsirdīgi, bet tā ir evolūcija. Iespējams, kādam paliks bail, bet tajā nav nekā briesmīga. Lai pildītu savus uzdevumus[2], vajag vienkārši iet sevis dziļumā un darīt kaut ko pirmām kārtām savas Dvēseles, apkārtējo cilvēku, Planētas labā. Vajag katru reizi sākt ar sevi.

15 01 31 02

Tas viss, kas notiek uz Planētas, notiek ne tāpēc, ka jūs esat kaut kādi sliktie, – NĒ! Tas viss notiek cilvēku apziņas izkropļotā līmeņa dēļ. Vienkārši, kad jūs – Cilvēki – atnākat uz Zemi, jūs neatminaties iepriekšējos iemiesojumus[3].

Jā, tā ir spēle, tas ir lieliski, taču iemiesojuma procesā jums ir viss, lai atminētos sevi ĪSTO, un, kādu Ceļu izvēlēsieties jūs, tas jau ir jūsu Ceļš.

Jums vienkārši vajag uzticēties sev, savai būtībai.

Būtība katrā no jums – tā ir, tā ir katrā no jums, kad sākat iemiesojumu, mēs katram no jums izsniedzam jūsu būtību, mēs palīdzam jums to iemantot, vai jūs par to zināt vai nezināt.

Mēs – Atlanti – esam absolūti ieinteresēti, lai Zeme plauktu, lai Cilvēce realizētos, mazliet vēlāk mēs pastāstīsim, ko nozīmē realizēties.

 

Izvēles brīvība

Bet tagad jums praktiski neko nevajag darīt, jums vajag vienkārši pieņemt lēmumu, izteikt savu nodomu:

“Es ļauju savai Dvēselei attīstīt manu Apziņu, manu Saprātu tādā mērā, lai es sāktu redzēt realitāti. Lai es sāktu pamanīt kaut ko citu šajā Pasaulē, kam man ir jāpievērš uzmanība, kaut ko, ar ko man ir jāsaskaras un kaut kas jārada.”

Jums vienkārši vajag izteikt savu nodomu, tāpēc ka katram no jums – un tas ir visa Visuma likums – ir Izvēles Brīvība, ir Gribas Izvēle, un tikai no jums ir atkarīgs, kā jūs dzīvojat, kādā stāvoklī, kādā atmosfērā! Protams, jūs varat ieslēgt sevi ierobežojumos, bet tas ir neinteresanti.

 

Sekojiet Dvēselei

Interesanti ir atrast sevī jaunas šķautnes. Atcerieties savas vēlmes un sapņus, jo jūs taču kaut ko vēlējāties. Kāpēc tas, ko jūs vēlējāties, nav iespējams tagad? Viss ir iespējams, vajag kaut ko tālab izdarīt.

Sakiet tieši tagad: “Es varu, es daru, es eju. Tas ir mans ceļš.”

Katram no jums ir savs Ceļš, katru ved viņa Dvēsele[4].

Katru no jums atbalsta Planēta. Jūs šeit neesat vienkārši tā! Jā, tas ir atbildīgi, uzņemties atbildību par savu Dzīvi. Bet tajā pašā laikā nav nekā vienkāršāka, kā uzņemties atbildību par savu Dzīvi! Tikko jūs uzņemsieties atbildību par savu Dzīvi, jūs spēsiet kaut ko radīt.

Tikko mēs – Atlanti – sajutīsim, ka kāds no jums ir gatavs un grib iet pa savu Ceļu[5], gatavs darīt kaut ko lielāku, mēs tūlīt pat nodosim jums visu to pieredzi un zināšanas, kas nepieciešamas jums jūsu Ceļā. Viss ir ļoti vienkārši. Jā, tam ir vajadzīga drosme!

Ieskatieties sevis iekšienē, esiet godīgi pret sevi pašiem. Atbildiet sev uz jautājumiem:

  • Kamdēļ es esmu šeit?
  • Kamdēļ es esmu uz Zemes, ko man šeit vajag?
  • Kamdēļ es uz šejieni atnācu?[6]
  • Vai mani apmierina tas, kā es dzīvoju?
  • Bet kāpēc es nejūtos šeit kā MĀJĀS?
  • Ko man tamdēļ vajag izmainīt?
  • Ko man tamdēļ vajag izmainīt sevī?

Tie, kas ir godīgi pret sevi pašiem, un tie, kas ir gatavi iet un būt tādi, kādi ir, jūs tagad sajutīsiet mūsu atbalstu, jūs tagad sajutīsiet spēcīgu saikni ar Zemi, sajutīsiet siltumu, sajutīsiet to visu, ko viņa jums sniedz. Ļaujiet sev to pieņemt tajā līmenī, kuram jūs esat gatavi. Tajā mērogā, kādā jūs esat gatavi iet.

Jums noritēs process – nepieciešamās pieredzes pieņemšana savu uzdevumu pildīšanai.

 

Saudzējiet dabu

Kad mēs teicām, ka cilvēcei vajag realizēties, – tas ir tas, ka Mums – visiem Cilvēkiem – ir jānonāk pie Vienotās Cilvēces.

15 01 31 03

Iespējams, jūs sajutāt, jūtat savā iekšienē, ka jums ļoti gribas, lai jums apkārt būtu domubiedri, lai jums apkārt būtu jūs saprotoši cilvēki.

Tas ir tieši tāpēc, ka katrs no jums atnāca šurp, lai radītu savu Vienoto Cilvēci, katrs no jums to dara savā līmenī, – kāds ģimenes līmenī, kāds to dara kādas organizācijas līmenī, – katrs no jums var radīt kaut ko, kas interesēs citus, sapulcēt cilvēkus, kuriem tas interesē, un kopā to realizēt.

Šis līmenis jau ir, bet to vajag attīstīt. Zeme atbalsta tos projektus, kuri ir vērsti uz Dabas saglabāšanu.

Un visus jūsu nodomus, kuri vērsti uz Dabas saglabāšanu, Zeme arī atbalsta, tāpēc ka jūs esat tā Daba. Kad jūs nākat uz šejieni, uz Zemi, jūs piedzimstat, pirms tam ir DABA (ПриРОДА).

Daba – tas ir tas, kas ir, un tā jūs aptver visā, un jūs arī esat Dabas daļa, jūs esat unikāla daļa, kurai ir visi instrumenti, lai vadītu, jums ir doma, jums ir milzīgais jūsu Dvēseles potenciāls. Viss pārējais ir vienkārši, vajag vienkārši darīt, vajag iet cauri bailēm[7], vajag iet cauri jūtām, cauri emocijām.

Vienkārši vajag būt godīgam pret sevi pašu un paust to, ko tu jūti.

Vienmēr var pateikt: “Zini, man pašlaik ir ļoti bail, bet es esmu gatavs, esmu gatavs pamēģināt, esmu gatavs iet, un es gribu pamēģināt.”

Vai vienkārši paust mīļotajam cilvēkam: “Zini, manī ir kaut kas tāds, ko es jūtu pret tevi, un tas ir tik spēcīgi, ka man gribas būt blakus tev, tu vari būt tāds, kāds tu esi, jau tas ir daudz, bet es gribu būt blakus tev vienkārši tāpēc, ka es tevi tādu mīlu.”

Jau ar to jūs sevi izpaudīsiet, jau ar to jūs mainīsiet sevi un savu apkārtni. Jā, jums var rasties šaubas, tas ir normāli, tāpēc ka, izņemot jūs, ir milzīgi daudz citu cilvēku, kuriem arī rodas šaubas, un jūs dažreiz varat ieiet rezonansē.

Lai pārstātu šaubīties, pietiek vienkārši sev pateikt: “Jā, es varu šaubīties, bet tagad es izvēlos kaut ko citu,” – un izvēlēties to un ieiet tajā. Bērnībā šaubas jums neradās, jūs vienkārši gājāt un darījāt.

 

Jums ir pa spēkam radīt savu Pasauli

Reinkarnacionikas instrumenti ļauj jums izmainīt visu savu dzīvi, tieši šeit un tagad, izmainīt savu pagātni, izmanīt savu nākotni, izmainīt sevi tagadnē. Tas ir unikāli. Un tas, ko mēs novērojam, – tas ir vienkārši satriecoši, mēs esam laimīgi, ka tāda radīšana ir uz Zemes,

Turpiniet, bet turiet prātā, ka jums vajag atrasties materiālajā Pasaulē, ka no katra jums ir atkarīgs kaut kas lielāks, ka nav indiferentuma, jūs esat saistīti ar visu. Un tikai jums jālemj, ko jūs izvēlaties.

15 01 31 04

Piemēram, ja jūs ejat pa ielu un jums nepatīk tas, kā izskatās jūsu pilsēta, jums nepatīk bedres uz ceļiem vai vēl kaut kas, jūs varat nefiksēties uz to, bet teikt: “Lieliski, es gribu, lai ceļi būtu līdzeni.”

Tā jau ir cita doma, cits nodoms, jūs sevi pārorientējat uz vadību, uz radīšanu, tas ir, nevis uz kaut kā apcerēšanu, bet uz vadību.

Vai, ja jums kāds kaut ko saka, jūs varat no tā atgaiņāties vai arī pieņemt lēmumu: “Lieliski. Paldies tev. Es no tā pieņemu kaut kādu lēmumu.”

Jūs varat būt indiferenti, jūs varat aktīvi piedalīties. Jūs, kas atrodaties šeit, – jums ir milzīgs potenciāls, ir muļķīgi un bezjēdzīgi tērēt to tā – sēžot un neko nedarot.

 

Jūs esat vajadzīgi Planētai

Vienkārši sajūtiet savu Dvēseli tieši tagad. Atminieties, kā viņa radīja visu šo Pasauli, kā jūs visi kopā to radījāt. Un tieši jūsu radīšana, ik dienu, katru dienu, jūsu dalība ir vajadzīga visai Planētai.

Tas, ko jūs radāt ar kuratoriem[8], – tas ir ļoti svarīgi, tas ir ļoti vajadzīgi. Tas palīdz jums maksimāli transformēties. Viņi sūta jums enerģijas no augšas, mēs sūtām jums enerģijas no lejas.

Jūsu uzdevums – vienkārši dzīvot un izteikt sevi. Ļaut no sevis dziļumiem izrauties šim ”ES VARU, ES GRIBU, ES RADU, ES DARU, ES EJU. Un tā ir MANA dzīve. Mana dzīve – tā ir nenovērtējama un nepieciešama ne tikai man, bet arī visai Planētai, visiem cilvēkiem.” Ieraugiet sevi PLAŠĀ MĒROGĀ!

Katra dzīve ir nepieciešama visiem cilvēkiem, tāpēc pašlaik milzīgi daudz Dvēseļu iemiesojas uz Zemes, jo nepieciešams milzīgi daudz enerģijas, lai visi pārietu uz citu Apziņas līmeni, lai citā veidā radītu savu realitāti un, vēl vairāk, dotu impulsu visai Pasaules-ēkai.

Kā jums patīk šāds mērogs?

Vēl vairāk, ne tikai mūsu Pasaules-ēkai, bez mums ir arī citi Pasaules-ēkas Visumi un Galaktikas. Sajūtiet savu unikalitāti, atrodoties šeit, uz Zemes, – pie jums nāk milzīga enerģiju plūsma. Turklāt pašai Zemei ir elektromagnētiskie lauki, ar kuriem viņa var jūs atbalstīt un atbalsta.

Zemei ir Dvēsele. Viņa uzaudzināja jūs, un tagad jūsu uzdevums ir kļūt pieaugušiem, kļūt Radītājiem un sākumā pārvaldīt savu dzīvi, uzbūvēt to tā, kā gribas tieši jums!

Ja jūs pagaidām neesat gatavi sajust savas Dvēseles īsteno vēlmi, tad uzticieties Visumam, un pie jums nāks iespēja.

Bet tam vajag jūsu nodomu. Šodien mēs esam pateikuši jau daudz.

Vēl nāks informācija jūsu organisma un apziņas pārkārtošanai. Noskaņojieties uz harmoniju, vienkārši radot nodomu. Mēs visi jums patiesi pateicamies par unikālo saziņas iespēju.

 

Pārvadīja Ksenija Gļebova,
Reinkarnacionikas Institūta
1. kursa absolvente

 

 ZR

Žurnāls “Reinkarnacioloģija”

 

Reinkarnacioloģijas Akadēmijas projekts. Mūsu uzdevums – ar piemēriem no dzīves pastāstīt, kā dvēseles pieredzes atmiņas, sakrātas iepriekšējās dzīvēs, var uzlabot pašreizējo dzīvi.

 

Pievienots 31.01.2015.

https://ru.journal.reincarnatiology.com/poslanie-atlantov/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe

 

[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4047-apmaciba-atlantida (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/nadezda-batalova/11-dazadi/3846-nadezda-batalova-misija-ir-iespejama (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/nadezda-batalova/11-dazadi/3830-nadezda-batalova-ieprieksejas-dzives-vai-reinkarnacija (Tulk. piezīme)

[4] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/kristine-nikitina/11-dazadi/3860-kristine-nikitina-ka-mani-pamodinaja-manas-dveseles-balss (Tulk. piezīme)

[5] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4137-ka-atrast-savu-celu (Tulk. piezīme)

[6] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4044-ka-atrast-savu-ikigai (Tulk. piezīme)

[7] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4142-ka-pieradinat-bailes (Tulk. piezīme)

[8] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/2-uncategorised/3994-dieviska-transformacija (Tulk. piezīme)