Гебель Татьяна - Совместное воплощение с подругами в неземном мире

Tatjana Gebela - Kopīgs iemiesojums ar draudzenēm ārpuszemes pasaulē

17 12 26 01

Pētot savas atmiņas dziļumus, es nolēmu atminēties tieši to dzīvi, kur spilgti ir izpausta saikne un mijiedarbība ar manām draudzenēm šajā dzīvē, Oksanu un Marinu.

Jāsaka, ka dzīve mūs izšķīra pa dažādām pilsētām, taču kā neredzama saikne stiprs pavediens stiepjas cauri laikam un attālumam.

Izrādījās, ka mūs apvieno kāda misija, reiz izpildīta pilnīgi citā, ārpuszemes pasaulē, par kuru gribu jums pastāstīt.

 

Gatavošanās

Pirms iemiesoties tajā nezināmajā pasaulē, man nācās iziet gatavošanos savā Dvēseļu Pasaulē, kaut ko līdzīgu anabiozei, un pēc tam pārvietoties uz citas Pasaules Dvēseļu Pasauli. Tur man iedeva citus Audzinātājus, kuri lieliski pazina savu Pasauli.

Pirms iemiesojuma manu Dvēseli sagatavoja, paaugstinot viņas vibrācijas. Kaut kādas Augstākās Būtnes kaut ko darīja ar manas Dvēseles lauku. Turklāt es jutu dažādu veidu enerģiju pieskārienus.

Pēc sagatavošanās es piegāju pie milzīgas grāmatas, kur vēlreiz pārskatīju iemiesojuma scenāriju, pievēršot īpašu uzmanību un atkārtojot priekš sevis svarīgos trīs punktus: divas iepazīšanās ar noteiktām iemiesotām Dvēselēm un kopīgas misijas izpildīšana.

17 12 26 02

 

Bērnības periods

Es piedzimu kā kaut kāds rozā mākonītis, kas guļ uz milzīga balta mākoņa. Šajā Pasaulē es eksistēju it kā pati par sevi, piesātinoties ar dažādām enerģijām savai attīstībai un izaugsmei. Tajā skaitā līdzīgām mūsu saules stariem un vējiņam.

Samērā ar savu attīstību es pamazām zaudēju sākotnējo blīvumu, kā arī rozā krāsu, un ieguvu skaidrākas aprises.

Kad mana attīstība beidzās, tad ķermeņa spektrs bija pilnīgi izmainījies. Es izskatījos jau kā caurspīdīga iezilgana tirkīza krāsas lodīte. Tagad es biju gatava iepazīties ar šo Pasauli.

 

Sk. arī Iemiesojums enerģētiskā pasaulē.[1]

 

Puscaurspīdīgā Pasaule

Šajā Pasaulē mēs visi bijām vienkārši enerģētiskas substances. Bet mūsu planēta un būves sastāvēja no blīvāka veida enerģijām, un es tās uztvēru kā puscaurspīdīgas formas. Visa šī man atklājusies Pasaule bija vieglās iezilganās un dažreiz rozīgās nokrāsās.

Manā priekšā ir izpletusies apaļa pilsēta ar puscaurspīdīgiem torņiem ar smailēm, kurai apkārt pusmēnesī izkārtojusies puscaurspīdīgu kalnu grēda.

 

Puscaurspīdīgās Pasaules iekārtojums

Visas būves mūsu Pasaulē – tās ir vai nu vietas, kurā mēs kaut kā mijiedarbojamies, vai arī vietas, kur mēs tiešā veidā saņemam dažādas intensitātes un dažādu īpašību enerģiju plūsmas.

Vienās mēs saņemam uzdevumus no īpaši viedām Būtnēm. Otrās – atpūšamies vai piesātināmies ar enerģiju. Trešajās – varam pakontaktēties ar tādām pašām enerģētiskām būtnēm kā mēs. Ceturtajās mācāmies vai saņemam mūs interesējošu informāciju.

Mēs nekur nedzīvojam un nekad neguļam. Ja mums vajadzīga atpūta vai vienatne, lai par kaut ko padomātu, mēs pārvietojamies uz tam paredzētu ēku, sameklējot tieši tādu enerģijas staru, kurš dod mums vēlamo.

17 12 26 03

Barības vietā mēs piesātināmies ar dažādām enerģijām, izlemjot, kādas no tām mums ir vajadzīgas šobrīd mūsu uzdevumu pildīšanai.

Šajā Pasaulē visi vienmēr ir kustībā, vienmēr ar kaut ko aizņemti. Strādā pēc uzdotās programmas, pēc tam papildina enerģiju un atkal pie darba. Pēc uzdevumu sekmīgas iziešanas indivīda nokrāsa kļūst dziļāka un ar katru reizi arvien dzirkstošāka, it kā mirdzot no iekšienes.

Ejot cauri saviem uzdevumiem no vienkāršiem līdz sarežģītākiem, kā arī vērojot citas būtnes un iegūstot no viņām informāciju, es pakāpeniski iemācījos precīzi izrēķināt, cik un kādu enerģiju man nepieciešams paņemt vienam vai otram uzdevumam, pareizi to sadalīt un centrēt sevī, kā arī prasmīgi ar to rīkoties, pildot uzdevumus.

Pēc katra uzdevuma izpildīšanas notiek informācijas apmaiņa ar viedu Būtni par jau izpildīto darbu. Tas izskatās kā milzīgu sarežģītu formulu un papildu faktoru pārraide; es tos nododu viņai lielā platā un dziļā plūsmā.

Viņa ātri tos analizē, it kā meklējot kļūdas, paskaidro, kur un kā varēja izdarīt labāk vai vienkāršāk, ja kas tāds ir. Veic izpildītā uzdevuma vispārīgu analīzi. Atsauksme nāk pie manis no viņas platā un dziļā plūsmā.

Šī atgriezeniskā saite transformējas, jau tuvojoties man, piepilda mani ar kaut kādu īpašu dzīvas enerģijas veidu un atsaucas ar kaut ko līdzīgu priekam un patīkamai sajūtai. Tas pastiprina manu mirdzumu un gaismas intensitāti, kas atspoguļo manu attīstītības līmeni.

 

Sk. arī Maģija citās pasaulēs.[2]

 

17 12 26 04

Pēc šīs apmaiņas ar informāciju un sava pieredzes un attīstītības līmeņa paaugstināšanas es lidoju uzlādēties un atjaunoties sākumā vieglos mūsu telpas staros, līdzīgos saules stariem.

Bet vēlāk, pēc nepieciešamības, varu piesātināties ar jebkurām man vajadzīgajām enerģijām atbilstošās ēkās.

Kad mēs iepazīstamies vai kontaktējamies ar tādām pašām būtnēm kā mēs, starp mums notiek sīka enerģētiska apmaiņa.

Tādā veidā mēs uzzinām šī indivīda noslieces, priekšrokas un specializāciju, iegaumējam viņa pamata un sastrādāto īpašību komplektu. Kā arī, ar ko un kāda veida uzdevumus viņš ir pildījis un cik sekmīgi.

Tas ļoti palīdz, izvēloties pārinieku noteiktu uzdevumu izpildīšanai.

 

Iepazīšanās ar draudzenēm

Līdzīgā veidā es iepazinos un pēc tam sāku sadarboties ar savām draudzenēm, par kurām man tā gribējās uzzināt šajā iegremdējumā.

Līgums par sadarbību ar meitenēm bija ieplānots no augšas. Tas bija viens no mezgla punktiem.

Marinu es sastapu, kad viņa, nogurusi, atgriezās no sava uzdevuma. Viņa bija no noguruma blāvā caurspīdīgā tumši zilā krāsā.

Pēc apvalka bija redzams, ka viņa ir zaudējusi daudz enerģijas un spēku. Taču apvalks nedrebēja, kā tas dažreiz mēdza būt pēc sarežģītiem uzdevumiem. Un man patika viņā šī izturība.

Bet Oksanu es sastapu vienā no saziņas un atpūtas ēkām. Viņa piesaistīja mani ar savu neparasto saulaino nokrāsu.

Šajā Pasaulē vairums indivīdiem bija caurspīdīgi visdažādākie rozā, gaišzili un zilas nokrāsas toņi. Tāpēc tādu neparastu saulainu nokrāsu nebija iespējams nepamanīt.

No mūsu apmaiņas ar enerģiju un informāciju es sapratu, ka viņai ir pilnīgi citāds īpašību komplekts, kurš ir ļoti vērtīgs un var būt noderīgs sarežģītu uzdevumu izpildē.

 

Sk. arī Garīgās attiecības: Dvēseles-Dvīņi un Radniecīgās Dvēseles.[3]

 

17 12 26 05

Pēc mūsu iepazīšanās mēs dažreiz piedalījāmies kopīgos uzdevumos. Un pēc tam mēs atpūtāmies, vizinoties uz saules stariņiem kā no kalniņiem, vienlaikus piesātinoties ar to vieglo enerģiju.

Mums vienmēr bija ļoti jautri, un mūsu smiekli atgādināja ļoti maigu zvaniņu skaņu.

 

Gatavošanās galvenajam uzdevumam

Reiz mums trijām uzticēja ļoti svarīgu uzdevumu, jo mūsos bija liels potenciāls. No šī uzdevuma izpildes bija atkarīga mūsu Pasaules nākotne un pareiza enerģijas plūsma tajā.

Mums bija nepieciešams piepildīt ar gaišu enerģiju kādu tumšu mūsu Pasaules telpu. Šis aptumšojums jau tuvojās kritiskajam, draudot visai mūsu Pasaulei ar disharmoniju un iznīcību. Bija nepieciešams paspēt izdarīt to pirms neatgriešanās punkta.

Mūsu individuālo pieredžu un īpašību apvienojums bija ideāli piemērots šīs misijas izpildīšanai.

Marinai, kura jau vairākas reizes bija iemiesojusies šajā Pasaulē, bija iedzimta un iemiesojumos sastrādāta pieredze, kura bija nepieciešama stabilitātes piešķiršanai visam procesam, kas ir ļoti svarīgi.

Īpašā veida enerģijas Oksanai var darboties pilnīgi neparastā veidā.

Bet es varēju izskaitļot, kam cik un ar kāda veida enerģijām vajag piesātināties uzdevuma izpildei, ņemot vērā katras no mums personiskos raksturojumus un daudz sarežģītu telpas parametru un īpašību.

Tātad es nodarbojos ar aprēķiniem un enerģiju mijiedarbību, Marina nodrošināja mums drošu stabilizāciju un centrēšanu, bet Oksana ienes jaunu enerģiju veidu.

17 12 26 06

Viedās Būtnes sagatavoja visu tam, lai sniegtu mums nepieciešamo palīdzību, mums atgriežoties, ja mēs atgriezīsimies destabilizētas un bojātas. Viņas domāja, ka mūs pamatīgi papluinīs, un tas būs bīstami mūsu veselībai, dzīvībai.

 

Sk. arī Neapturamā dzīves deja: mīlestība citās pasaulēs.[4]

 

Misija

Mēs trijatā ieņēmām vietu pie aptumšotās telpas šaurās vietas un ar sarežģītu paņēmienu sākām laist tur iekšā enerģijas.

Šis process arvien sarežģījās. Mūsu palaistās enerģijas mijiedarbojās cita ar citu un transformējās. Katra no mums deva savu unikālu enerģiju komplektu.

Pēc tam mēs pašas sākām it kā daļēji saplūst kopā cita ar citu, ar šīm enerģijām un piesaistīto enerģiju no augšas, pēc tam atkal atdalījāmies.

Mēs te it kā savērpāmies vienoti, te atkal kļuvām par sevi pašām. No malas tas izskatījās kā enerģiju deja. Tas bija ļoti sarežģīts process.

Pēc tam, kad mēs bijām piepildījušas telpu ar īpašu dažāda veida enerģiju maisījumu, tā kļuva gaiša un tur sāka notikt kādi ļoti sarežģīti procesi, kas dzemdināja savu noteiktu enerģētisku dzīvību.

Tas bija mūsu triumfs! Mēs ne tikai bijām labi izpildījušas savu misiju, bet arī palikušas dzīvas! Pateicoties svarīgās misijas izpildei, mums visām, trijām Dvēselēm, bija ļoti laba sastrādāta karma.

 

Dzīves beigas šajā iemiesojumā

Šajā Pasaulē nebija tāda jēdziena kā vecums. Iestājās enerģētiskā izstarojuma nepietiekamības periods.

Enerģijas pieņemšana notika viegli, bet, lūk, ar atdošanu pakāpeniski sākās kļūmes. Sākumā process kļuva lēnāks, ne tik viegls un plūstošs, kā gribētos, bet rāvieniem.

17 12 26 07

Es jau vairs nevarēju smalki regulēt enerģiju starojuma plūsmu. Mana piesātinātā caurspīdīga iezilgana tirkīza nokrāsa ar vizmu sāka pakāpeniski bālēt, bet caurspīdīgums kļuva arvien mazāks.

Reiz, pildot uzdevumu, es neaprēķināju mijiedarbības pakāpi un iedevu lielāku impulsu, nekā bija vajadzīgs.

Enerģētiskais atsitiena vilnis it kā ar rikošetu atgriezās pie manis un caursita manu apvalku. Organisms pamira, sākās iekšēja destabilizācija un destrukturizācija.

Mans apvalks vēl saglabāja iepriekšējo formu, bet iekšienē organisms jau bira kopā mazās daļiņās. Es paspēju pamanīt, ka kāds steidzas man palīgā. Mani mēģina stabilizēt, dot enerģiju. Taču bija iestājies neatgriešanās moments.

 

Atgriešanās Dvēseļu Pasaulē

Pēc iemiesojuma tajā puscaurspīdīgajā Pasaulē es nonācu viņu Dvēseļu Pasaulē. Man pateicās par dalību misijā un pārvietoja uz manu Dvēseļu Pasauli. Tā ir par kārtu zemāk. Un blīvums bija jūtamāks.

Šeit mani attīrīja no augstāku enerģiju atliekām, kuras var traucēt mūsu telpā, un es devos uz īpašu zonu, lai adaptētos un atpūstos.

Pēc atpūtas es ienesu sava iemiesojuma vēsturi īpašā interaktīvā kartē un atgriezos pie savām darīšanām.

Mans Pavadonis atvadoties man teica: “Tu gribēji redzēt jūsu kopīgo iemiesojumu? Tu to redzēji. Tu gribēji redzēt jūsu galveno darbu? Tu to redzēji.

Tas bija sekmīgs, un tam ir tālejošas sekas. Vēl varēja daudz ko paskatīties, bet galveno tu ieraudzīji un saprati. Jā, ir arī tādas pasaules, kā tā. Un arī citās tu esi bijusi. To bija ļoti daudz.”

 

P.S. Dalieties komentāros, vai jums ir atmiņas par citām pasaulēm, kurās jūs kādreiz iemiesojāties.

 

 Tatjana Gebel

Tatjana Gebela

 

Reinkarnacionikas konsultante, nesu praktisku labumu cilvēkiem, izmantojot reinkarnacionikas zināšanas un instrumentus

 

Pievienots 26.12.2017.

https://ru.journal.reincarnatiology.com/v-nezemnom-mire/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/11-dazadi/3943-tatjana-gebela-iemiesojums-energetiska-pasaule (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4056-magija-citas-pasaules (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/irina-telinska/11-dazadi/1190-irina-telinska-garigas-attiecibas-dveseles-dvini-un-radniecigas-dveseles (Tulk. piezīme)

[4] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/marina-arabadzi/11-dazadi/3793-marina-arabadzi-neapturama-dzives-deja (Tulk. piezīme)