Татьяна Бегляк – Как страх подчиняет тебя матрице

Tatjana Begļaka - Kā bailes pakļauj tevi matricai

17 07 13 01

17 07 13 01aNaids, bailes, pretestība un pārliecība ķēdes reakcijā seko cits citam, un tas ir galvenais cēlonis, ka mūsu realitāte saglabājas nemainīga un iesaldēta laikā.

Tas, kas jūs izved no līdzsvara jūsu realitātē, ir kaut kas, ko jūs “ienīstat”. Automātiski šī reakcija rada bailes, un jūs uzreiz esat ierobežoti realitātē, kura satur bailes. Rezultātā jūs izjūtat pretestību. Atlaidiet naidu, kurš ir atbildīgs par baiļu rašanos.

Bailes un pretestība atsevišķi neeksistē, tāpat kā bailes neeksistē bez naida. Tā ir nelāga ķēdes reakcija!

Naids plus bailes summā dod pretestību. Bailes izpaužas pretestībā pret to, ko jūs ienīstat. Caur pretestību mēs iegūstam pārliecību, magnetizējoties polarizētai enerģijai, kuru izmanto indivīda prāts.

Tas, kam jūs pretojaties, sāk eksistēt – vai esat to kādreiz dzirdējuši? Tas ir vispārējs likums, ko neviens nevar noliegt, jo tas norāda uz vienkāršo pievilkšanas likumu. Domas un emocijas, kuras jūs barojat ar savu dārgo enerģiju, izpaudīsies jūsu dzīvē. Jebkāds naids, kurš joprojām slēpjas psihes labirintos, vienmēr deformēs realitātes skaidro ainu matricas uguntiņu mirgojumā. Un, protams, kolektīvajā zemapziņā ir ļoti daudz baiļu.

17 07 13 02

 

Bailes bloķē izpausmi

Jebkuras bailes psihē ir līdzīgas vīrusam, kurš kavē jūsu spēju izpausties. Radīšanas svētā gaisma netraucēti izpaužas tikai tad, kad ticība un enerģija ir sakoncentrētas vienā mazā punktā.

Man vienmēr bija brīnums, ko nozīmē šī enerģijas koncentrācija vienā mazā punktā, par ko bieži ir minēts senos austrumu tekstos, kurus sarakstījuši viedie. Es sapratu, ka tas nozīmē spēju visu jūsu enerģiju koncentrēt uz vienu lietu – vienu mazu punktu, bez izkliedes! Ja uz jums nesēž nekādas Būtības, kam jūs ļaujat zagt enerģiju no jūsu bailēm, kuras izraisa tas, ko jūs neieredzat, jūs varat izpaust jebko!

 

Sk. arī: Kā izārstēt attiecības ar šefu un sākt strādāt mierīgi.[1]

 

Lietas, kuras jūs dziļi iekšienē ienīstat, ir lietas, no kurām jūs visvairāk baidāties. Ja jūs palūkojaties uz pašreizējo stāvokli pasaulē, jūs redzat tikai lietas, kuras ir pretīgas, riebīgas, atbaidošas un neticami vardarbīgas. Vai tas neizklausās pēc lietām, kuras mēs ienīstam visvairāk? Vai jūs varat šeit saskatīt pamatā guļošo šablonu? Mēs esam apmuļķoti, lai slikto dēmonizētu un krātu to kastītē ar uzlīmi “ienīstu”!

Varbūt mums vajadzētu pārstāt ienīst lietas, no kurām mēs baidāmies, un sākt tām sūtīt piedošanas enerģiju. Citiem vārdiem, pārstāt atdot enerģiju tam, ko uzskatām par sliktu. Noskūpstīt to uz atvadām, atlaist to un nedrebot raudzīties dēmonam tieši sejā! Netiesājot un neizceļot.

Es iepriekš esmu minējis, ka apātija piesaista apgaismību, jo indivīds kļūst vienaldzīgs, un viņu neskar šīs pasaules matricas šabloni. Ja vēlaties par to uzzināt vairāk, ir vērts palūkoties uz šo rakstu.

 

Sk. arī: Ego nāve: iznīcināšana un Apskaidrības pieredze.[2]

 

17 07 13 03

 

Labais un sliktais ir viens un tas pats

Sliktais pastāv tikai labā dēļ, un labais – tikai sliktā dēļ, lai gan abi nevar eksistēt kopā vienā un tajā pašā vietā, tāpat kā tumsa un gaisma nevar izpausties kopā. Tomēr tie nosaka un dod eksistenci viens otram. Tie visi eksistē negatīvā un pozitīvā pretstata galos, polaritātē. Vienam nav jēgas bez otra, citiem vārdiem, tie viens otram ir nepieciešami, lai būtu jēga uz matricu balstītai realitātei, kuras pamatā ir dualitāte un atsevišķums.

17 07 13 03aŠīs realitātes duālās dabas avots ir kodā un frekvencē, kuri nosaka, kā tā tiek uztverta un pieredzēta. Arī prāts visas lietas apstrādā kā labas vai sliktas, jo arī prāta doma tiek uzlauzta un padarīta cieta, lai realitāti uztvertu no duāla skatpunkta.

Vai varat ieraudzīt, ka avots rezultātam, ko mēs esam ieguvuši dažu pēdējo tūkstošgažu laikā, ir iepriekš aprakstītajā aspektā, ko es vislabāk varu raksturot kā algoritmu, kurā mums ir maldīgs priekšstats par sevi?

Patiesībā mēs esam atbildīgi, ka projicējam realitāti, kura iever gan labu, gan sliktu caur mūsu vērtējošo prātu, un tad mēs sakām, ka ienīstam to, kas ir slikts, taču pirmkārt tieši mēs esam tie, kas nosauca to par “sliktu”. Spēcīgā sajūta pret to, ko uztveram par negatīvu, tagad pārspēj realitāti, un tāpēc lielāko daļu negatīva izjūtam kolektīvi. Augstākās piramidālās hierarhijas, pateicoties plašsaziņas līdzekļiem, ir pārliecinātas, ka mēs turam sevi šajā paradigmā. Negatīvas ainas tabloīdos tiek attēlotas visur; tagad ir pienācis laiks to visu redzēt, kā tas ir: vienotu.

Ņemot vērā faktu, ka mēs tagad zinām, kas patiesībā notiek, šīs zināšanas mūs tagad padara atbildīgus. Mēs varam aktīvi pievērst uzmanību tam, kā darbojas mūsu prāti, distancējoties no raksturīgās prāta darbības, kura neapšaubāmi pa lielākai daļai tagad ir ārpus mūsu kontroles. Vairs netiesājiet un nesalīdziniet!

17 07 13 04

 

Jaunā pasaule māj ar roku

Sliktais ir tikai labā noliegums. Tā izdzīvošana ir atkarīga no tā, kā mēs uztveram polarizēto dabu – tā paša pretstata negatīvo pusi.

Iztēlojieties, kā izskatīsies realitāte, ja mēs to nepolarizēsim. Viss vienkārši būs. Neviens necietīs nevienā galējībā.

Dualitātes iekšienē eksistē polaritāte, ar to realitāte ir viena nebeidzama traukšanās pa amerikāņu kalniņiem. Būt ārpus uz matricas balstītas apziņas nozīmē būt ārpus polaritātes.

Var likties, ka ir grūti iztēloties pasauli ārpus polaritātes, bet tā ir realitāte pasaulē, kurā mēs drīz ieiesim. Viss tagad iznāk virspusē, un, jo vairāk mēs apzināmies visus melus un viltu, jo vairāk mēs atgūstam savas lomas kā uz Dvēseli Centrētas Radošas Būtnes, kuras vairs nav materiālo likumu varā, jo šie likumu ir vai nu matricas konstrukcijas, vai arī ir radīti cilvēka rokām.

 

Sk. arī: Pāreja uz Jauno Zemi: kā sagatavoties.a>[3]

 

Mēs esam radījuši visu šajā plānā, kas tur mūs cietumā. Mēs esam izmantojuši vārdus un skaitļus, lai kvantitatīvi noteiktu visu, kas ir, miniatūrā Zemes mērogā, lai mūsu loģiskais prāts varētu to aptvert un saprast.

“Mēs esam piekāruši etiķetes mūsu eksistencei, lai, samazinot to līdz cilvēka izmēram, padarītu to saprotamu. Mēs esam radījuši mērogu, lai mēs varētu aizmirst, ka tas ir neaptverams mērogs.” – Lūsija, no filmas “Lūsija”

 

Arno Pinārs

2016. gada 9. janvāris

 

Par autoru:

Zīm.

Arno PienaarArno Pinārs (Arno Pienaar) uzauga Durbanā, Dienvidāfrikā un pašlaik dzīvo Keiptaunā. Viņš sāka rakstīt, blogot dažādām tīmekļa vietnēm, galvenokārt daloties senās zināšanās par enerģētisko alķīmiju, piemēram, Cigunu un tantru. Drīz vien viņu aizrāva dziļas studijas dažādās zināšanu jomās par realitātes dabu. Vēlāk Arno raksti par Matricu kļuva par acis atverošu anomāliju sociālo mediju sabiedrībā.

Pēc būtisku dzīves pārmaiņu pieredzes, kura viņam atklāja avotu “datora radītajai hologrammai”, kurā mēs atrodamies, viņam kļuva skaidrs, ka vienīgā jēgpilnā lieta, kas jādara, ir ienākt tiešsaistes sabiedrībā ar jaunu, precīzu informāciju. Viņa tīmekļa vietne deprogramthematrix.com ir veltīta, lai dalītos jaunākajā informācijā par matricas, domu digitālās hologrammas tēmu.

 

Avots: https://wakeup-world.com/2017/01/09/how-fear-keeps-the-matrix-running/

 

P.S. Jūs vēl spēlējat dualitāti “slikti-labi”?

 

 T Beglak

Tatjana Begļaka

Tulkotāja, angļu valodas skolotāja, reinkarnacionikas konsultante.

http://tatbegliak.ru/

 

Pievienots 13.07.2017

https://ru.journal.reincarnatiology.com/strah-podchinyaet/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/marina-vasiljeva/11-dazadi/2343-marina-vasiljeva-ka-izarstet-attiecibas-ar-sefu-un-sakt-stradat-mierigi (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/dazadi/11-dazadi/1307-tatjana-beglaka-ego-nave-iznicinasana-un-apskaidribas-pieredze (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/dazadi/11-dazadi/1297-tatjana-beglaka-6-atslegas-lai-atvieglotu-pariesanu-uz-atjaunoto-zemi (Tulk. piezīme)