Татьяна БеглякРодные, духи, ангелы и животные — наши наставники

Tatjana Begļaka - Tuvinieki, gari, eņģeļi un dzīvnieki – mūsu audzinātāji

17 12 05 01Jūs neesat vientuļi

Daudzās kultūrās pastāv ticība, ka tuvinieku gari iet kopā ar mums un vēro mūs no garīgās pasaules. Daži šos garus noliek Debesīs, citi novieto viņus Dievišķajā plānā vai ēteriskajā valstībā vai tūkstošiem citās apzīmētās vietās. Ne tik svarīgi ir, kur viņi dzīvo, cik tas, ko viņi dara un kas viņi ir. Taču varam būt pārliecināti – kad jums ir nepieciešama palīdzība un atbalsts, viņi vienmēr ir jums pieejami, lai jūs varētu savienoties un sazināties, lai viņi ietu caur jums un vadītu jūsu soļus.

Man tika jautāts par tiem, kas netic garīgajai enerģijai, – kas notiek ar viņu pavadoņiem, kad viņi zina, ka viņus neklausās un nepieņem. Vienkārša atbilde – nekas nenotiek. Garīgās būtnes neturas pie cilvēka ego tā, kā to darām mēs. Viņām ir vienalga, vai jūs viņām ticat vai ne.

17 12 05 02

Tikai tāpēc, ka jūs neticat kaut kam, tas nenozīmē, ka tas nevar pastāvēt vai nepastāv. Mūsu pavadoņi netraucē mūsu brīvajai gribai un izvēlēm, mūsu dzīves mācībām vai garīgajai misijai. Pat ateistiem ir misija un mācības, un daudzi piekritīs, ka viņi savā dzīvē ir piedzīvojuši situācijas, kas viņiem ir devušas vērtīgu pieredzi par sevi un cilvēkiem kopumā. Cilvēkam nav visam jāuzliek etiķete “gars” vai “garīgs”, lai tam būtu nozīme un vērtība viņa dzīvē. Tātad, kaut arī ateists var neticēt gariem, – tas nenozīmē, ka viņa pavadoņu nav un ka viņi nekomunicē ar viņu.

17 12 05 03

Mums visiem ir lietas, kam mēs dzīvē dodam priekšroku. Mums kaut kas patīk vai mūs pievelk, un ne vienmēr mums ir reāls izskaidrojums, kāpēc. Garīgie pavadoņi sadarbojas ar mums, pamatojoties uz šīm interesēm, un izmanto tās, lai sniegtu mums atbildes un norādes, ar kurām mēs jutīsim saistību. Piemēram, cilvēks, kurš jūtas saistīts ar ķeltu šamanismu, var neredzēt, nedzirdēt un nejust vēstījumus no Tibetas garīgā audzinātāja. Tātad gars, kurš ir uzņēmies uzdevumu būt par jūsu pavadoni, parādīsies jums veidā, kas rezonēs ar jūsu enerģiju un perspektīvām.

 

Sk. arī: Garīgo Audzinātāju tipi.[1]

 

Jūsu garīgie pavadoņi

Mums ir vairāki dažāda veida pavadoņi atkarībā no kultūras, no kuras nākam. Bet ir svarīgi atcerēties, ka garīgie pavadoņi nav kādas augstas būtnes, kuras jūs nevarat pazīt vai ar kurām nevarat kontaktēties.

Metafiziski runājot, ir 5 pavadoņu kategorijas jeb tipi, kas individuālam cilvēkam ir viņa dzīves laikā.

 

1. Pavadonis-radinieks

Parasti tas ir cilvēks, kurš jūs pazina šajā dzīvē. Viņš ir radinieks, kurš palīdz jums iet cauri dzīves ikdienas grūtībām. Tā ir dvēsele, kura sveic jūs pie vārtiem, kad jums ir pienācis laiks pāriet no dzīves nāvē. Jūsu pavadonis radinieks var nomainīties jūsu dzīves laikā, balstoties uz jūsu izvēlēm un virzienu, kurā jūs ejat, kā arī, ģimenes locekļiem pametot jūsu dzīvi.

17 12 05 04

 

2. Garīgais pavadonis

Parasti tas ir cilvēks, kuru jūs pazināt iepriekšējā dzīvē. Kāds, kurš ir tādā pašā garīgā līmenī kā jūs pats. Šī dvēsele palīdz jums ieraudzīt jūsu augstāko mērķi jeb misiju šajā iemiesojumā. Viņas joma ir karmas jautājumi, garīgās mācības, veltes un talanti, ko jūs no pagātnes saņēmāt šajā dzīvē. Viņas galvenais mērķis ir palīdzēt jums attīstīt dvēseli šajā iemiesojumā. Parasti jums ir tikai viens garīgais pavadonis, kurš paliek kopā ar jums visu jūsu dzīves laiku.

 

Sk. arī: Daudzdimensionālais cilvēks: dvēseles un Augstākā Es pētījums.[2]

 

17 12 05 05

 

3. Eņģeļi

Tie, kurus jūs saucat par Eņģeļiem, Devām, Dievišķīgajām būtnēm, Valkīrām vai kādā citā vārdā, ir gari, kas nekad nav iemiesojušies fiziskā formā. Vienkārši sakot, katram ir Sargeņģelis, kurš viņu vēro, aizsargā un nodrošina savienojumu ar augstāko dievišķo spēku. Viņi darbojas kā Dievišķā vēstneši, kas nodrošina drošu enerģijas pārvadīšanu no “visspēcīgā” Dievišķā uz jums. Ja esat mēģinājuši pieslēgties šim spēkam tiešā veidā, iespējams, tikāt pārplūdināti vai nonācāt “īssavienojumā”. Tātad šīs Debešķīgās būtnes palīdz jums pievienoties šai enerģijai un saglabāt daļu no tās, lai jūs droši varētu pieklauvēt Dievišķajai apziņai. Atšķirībā no citiem savienojumiem ar garīgajiem pavadoņiem, kas savieno vienu ar vienu, jums ir viens “Sargeņģelis”, taču šis eņģelis vēros vairākas iemiesotas būtnes vienlaikus. Viņam ir attiecības: viens ar daudziem.

 

Sk. arī: Eņģeļu zīmes.[3]

 

17 12 05 06

 

4. Skolotājs-meistars

Ja jūs esat nolēmis kļūt par garīgu līderi (neatkarīgi no tā, vai tas būtu Katoļu Pāvests, Metafizikas Ministrs vai Garīgais Dziednieks), jūsu zināšanām un dienestam atbilstošā laikā Skolotājs-meistars pats stādīsies jums priekšā. Šī dvēsele ir augstākā garīgā plānā nekā jūs un var vai nevar būt jums pazīstama no iepriekšējām inkarnācijām. Šādas dvēseles palīdz jums uzņemties atbildību par “vadību”, zināšanu izplatīšanu, gudrības īstenošanu un augstākiem progresīvākiem garīgās evolūcijas jautājumiem, kas līderim būs jāapzinās, lai sniegtu iedrošinājumu un atbalstu tiem, kas pie jums to meklē. Tiklīdz Skolotājs-meistars nostāsies uz jūsu ceļa, viņš paliks ar jums tik ilgi, kamēr jūs praktizēsiet savu ceļu.

17 12 05 07

 

5. Dzīvnieku garu pavadoņi

Ir divu tipu Dzīvnieku pavadoņi. Fiziskie vēstneši un personīgie garīgie pavadoņi. Dzīvnieki fiziskajā pasaulē ir šeit, lai sniegtu mums vēstījumus vai rādītu, kāda virzienā mums ir jāuzņemas pašreizējais ceļš. Tas var būt jebkura tipa dzīvnieks, viņam nav obligāti jāatbilst jūsu garīgajai dabai. Zināšanas par dzīvniekiem, kas šķērso jūsu fizisko ceļu, var palīdzēt jums noskaidrot vēsti, ko viņi nes vienā vai otrā laika momentā.

 

Sk. arī: Zirgs, kurš atnesa garīgus vēstījumus.[4]

 

Pavadoņi-dzīvnieki garīgajā pasaulē ir raksturīgi jūsu garīgajai dabai. Viņi māca mums mazliet intīmākas detaļas par mūsu personību, rakstura iezīmēm, mūsu vājībām un spēku un pat par mūsu garu un gara veltēm. Viņi palīdz mums iet pa mūsu garīgo ceļu un var pat aizsargāt mūs kā garīgi, tā arī fiziski.

Ir arī svarīgi atcerēties, ka jūsu personīgajam Dzīvnieka gara pavadonim nav obligāti jābūt eksistējošam dzīvniekam. Viņš var būt arī izmiris dzīvnieks vai arī tāds, kurš vēl nav atklāts. Parasti indivīdam viņa dzīvē ir vismaz viens un ne vairāk par 3 vai 4 dzīvnieku garu pavadoņiem. Bet tikai viens būs visredzamākais jebkurā konkrētā jūsu dzīves momentā. Jūsu dzīvnieki ieņems pozīcijas atkarībā no apstākļiem jūsu dzīvē, pa kuru jūs ejat. Dzīvnieks, kurš var palīdzēt visvairāk, panāks uz priekšu, bet pārējie atkāpsies. Tas nenotiek katru dienu, bet viņi var mainīties bieži, pamatojoties uz notikumiem jūsu dzīvē un mācībām, ar kurām saskaraties.

17 12 05 08

 

Tikšanās ar pavadoņiem

Ir daudz veidu, kā tikties ar saviem pavadoņiem. Bet jūs neiegūsiet precīzus rezultātus, ja vilksiet kārti, rūnu vai vienkārši lasīsiet. Tie ir jūsu pavadoņi, un, ja jūs vēlaties viņus satikt, jums būs jāpieliek pūles un nedaudz jāpastrādā, lai to izdarītu.

Jūs varat lūgt jūsu pavadoņiem, lai viņi jūs iepazīstina ar sevi jūsu sapņos. Problēma ar šo metodi ir mēģināt atcerēties notikumu, kad jūs pamostaties. Jūs varat atrast kompaktdisku ar vadītu meditāciju vai digitālu lejupielādi, kas var izvest jūs caur procesu, lai satiktu jūsu pavadoni. Bet labākā metode ir caur savu personīgu meditāciju.

Tiem, kas saka, ka viņi nespēj meditēt, es atļaušos iedot zināmu iedvesmu. Ir tūkstošiem meditēšanas metožu. Jūs vienkārši neesat atraduši sev piemērotu metodi. Meditācija nav augsta prāta stāvoklis, kas ir visvarens vai kosmisks zinātniskās fantastikas nozīmē. Meditācija nenozīmē arī domāt par “neko”. Ja jūs domājat par neko, jūs domājat par kaut ko.

Meditācija ir process, kas apklusina prātu, aizskalo prom darāmo lietu sarakstu, dienas stresu un ļauj smiltīm kļūt līdzenām un mierīgām. Ja izmēģināsiet dažādas metodes, jūs atradīsiet to, kura atbilst jūsu perspektīvām. Taču tas prasa pūles un laiku. Jums varbūt varētu noderēt mana studenta meditācijas rokasgrāmata. Bet, ja nē, nezaudējiet drosmi!

17 12 05 09

Jauniem meditētājiem es varu ieteikt – jūs atradīsiet metodi, kas jums strādā, un praktizējiet šo metodi vismaz reizi nedēļā divus mēnešus. Protams, divas reizes nedēļā būtu labāk, bet pat reize nedēļā sniegs labumu. Tiklīdz jūs iemācīsieties regulēt savu stāvokli meditācijas uzdevumā, nākamais solis ir atrast savu garīgo svētnīcu.

Jūsu garīgā svētnīca ir vieta jūsu augstākajā apziņā, kura ir vissakrālākā un drošākā eksistences vieta. Tā var būt jebkurā veidā, formā vai atrašanās vietā. Svētnīcas iekšienē jūs atradīsiet rotājumus, kas atspoguļo to, kas jūs esat tagad, kas jūs bijāt iepriekšējās dzīvēs un visu informāciju par pagātnes dzīvēm un pieredzēm. Daži cilvēki redz to kā bibliotēku ar grāmatām, citi atrod datorus vai kompaktdiskus, un daži redz vīstokļus un citus senus rakstus. Tas atkarīgs no tā, kur jūs vēlaties būt.

Šajā telpā jums ir iespēja uzreiz izsaukt pa vienam katru no jūsu pavadoņiem, un viņi ienāks jūsu svētnīcā, lai satiktos un sazinātos ar jums. Svarīga šī procesa sastāvdaļa ir tas, ka jums nav iepriekš izdomātu ideju un priekšstatu par jūsu pavadoņiem. Ļaujiet viņiem sevi pasniegt tādā veidā, kāds vislabāk atbilst jums un jūsu interesēm. Nedomājiet, ka jūs pazīstat savu pavadoni-dzīvnieku vai kurš varētu būt jūsu pavadonis-radinieks.

 

Sk. arī: 6 paņēmieni, kā sazināties ar Garīgo pasauli.[5]

 

17 12 05 10

 

Ierakstiet savu pieredzi

Pēdējais, kas jums ir jāizdara, pirms pieceļaties no meditācijas vietas, ir ierakstīt šo notikumu vai nu lentē, vai žurnālā. Ir svarīgi to izdarīt uzreiz, kamēr attēli, sajūtas un skaņas jūsu prātā vēl ir skaidras. Ierakstiet tik daudz detaļu, cik atceraties. Nemēģiniet atšifrēt attēlus vai noskaidrot nozīmīgas saiknes, līdz neesat pabeiguši. Atzīmējiet, ko jūs redzējāt, pēc tam atgriezieties pie tā un padomājiet, kāpēc tas tur bija attiecībā uz jums.

Kad esat ierakstījis detaļu, varat pie tās atgriezties un izlasīt savu iepriekšējo aprakstu, un domāt par to, kā skaņas, zīmes un sajūtas apvienojas, lai sniegtu vēstījumu. Nemēģiniet uzminēt, ko jūs redzat. Vienkārši pieņemiet to un ejiet līdzi plūsmai.

Labu veiksmi, un neuztraucieties, ja pirmajā reizē nevarat to izpildīt. Neniknojieties uz sevi. Vienkārši turpiniet praktizēt un pielikt pūles. Jo komfortablāk jutīsieties ar sevi, jūsu iekšējo telpu un jūsu ticību sev, jo vieglāka kļūs meditācija un jo vairāk jūs spēsiet paplašināt savas meditācijas, lai atrastu savu svētnīcu, satiktos ar saviem pavadoņiem un sazinātos ar Dievišķo.

 

© 2012 Springwolf, D.D., Ph.D. Springwolf Reflections / Spring’s Haven, LLC. All Rights Reserved.

Par Springwolf: https://springwolf.net/about/about-springwolf/

 

Avots: https://springwolf.net/2012/06/06/relative-spirit-angel-animal-guides/

2012.06.06.

 

P.S. Jūs zināt, kas ir jūsu garīgie palīgi?

 

 T Beglak

Tatjana Begļaka

Tulkotāja, angļu valodas skolotāja, reinkarnacionikas konsultante.

http://tatbegliak.ru/

 

Pievienots 05.12.2017

https://ru.journal.reincarnatiology.com/duhovnye-pomoshhniki/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/dazadi/11-dazadi/1303-tatjana-beglaka-garigo-audzinataju-tipi (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/dazadi/11-dazadi/1342-tatjana-beglaka-daudzdimensionalais-cilveks-realitates-dveseles-un-sava-augstaka-es-petijums (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/kristine-nikitina/11-dazadi/3863-kristine-nikitina-engelu-zimes-ka-saprast-to-nozimi (Tulk. piezīme)

[4] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4238-zirgs-kurs-jutas-vainigs (Tulk. piezīme)

[5] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/kristine-nikitina/11-dazadi/3865-kristine-nikitina-garigie-audzinataji-sesi-panemieni-sakariem-ar-garigo-pasauli (Tulk. piezīme)