Print

Надежда Баталова - Как вернуть целостность душе?

Nadežda Batalova - Kā atgriezt veselumu dvēselei?

14 09 16 01

Ikmēneša svētki mūsu Institūtā – 22. datums – Reinkarnista Diena. Spīkere – Reinkarnacionikas konsultante, Reinkarnacionikas Institūta 1. un 2. kursa kapteine, psiholoģe Natālija Kovaļova (Наталия Ковалёва). Izziņotā tēma neatstās vienaldzīgu nevienu: “Veselums. Dvēseles daļu atgriešana Reinkarnacionikā.”

14 09 16 02

Natālija Kovaļova:

“Kad es atnācu uz Reinkarnacioniku, mana vēlēšanās bija vienkārši paskatīties iepriekšējās dzīves, pastrādāt ar enerģijas plūsmām un – kā to var izmantot psiholoģes darba praksē. Taču, kad es sāku mācīties, atklājās tāds dziļums visām praksēm, apzināšanām. Seansos noskaidrojās, ka arī dvēselei piemīt spēja dalīties, daļa dvēseles paliek garīgajā pasaulē, bet daļa iemiesojas.”

Vai tiešām tas ir iespējams?

No uzstāšanās jūs uzzināsiet:

Klausoties sevi, savu intuīciju, uzticoties saņemtajai informācijai, Natālija, kurai ir arī tehniskā izglītība, spēja pieņemt šo jauno sajūtu un dalījās ar mums:

“Mēs visi esam iznākuši no viena avota, mēs visi bijām veseli, viengabalaini, vienoti, un mēs visi sastāvam no vienām un tām pašām enerģijām, un mēs to atminamies.”

Pētījuma gaitā noskaidrojās, ka viena dvēseles daļa ir vienā ķermenī, bet citas tās pašas dvēseles daļas var atrasties citos ķermeņos, un tās dzīvo vienā un tajā pašā laikā – paralēli[1].

Mistika!

Liela praktiska darba rezultātā Natālijai izdevās arī noskaidrot, ka krīzes situāciju, sāpju, izbaiļu, pēkšņas nāves momentos mēs iepriekšējās dzīvēs atstājam dvēseles daļas, taču paliekam ar tām saistīti. Un, kad mēs attīstām savu jutīgumu, nodarbojamies ar vizualizācijas praksēm, tad varam sajust zināmu tukšumu, trūkumu, disharmoniju.

Un šos stāvokļus izstrādā daudzas prakses un speciālisti bez cēloņa apzināšanās. Bet Reinkarnacionika spēj ātri un droši palīdzēt cilvēkam savienoties ar savu dvēseli un atvest viņu pie izdziedināšanās.

Kādā veidā?

Jums būs iespēja veikt meditatīvu praksi “Savas dvēseles daļu atgriešana” un uz sevis izjust šo spēku, kad jūs dzirdat savu dvēseli, atjaunot un atgriezt savas dvēseles daļas.

Mūsu ķermenī atrodas tikai daļa nemirstīgās dvēseles, varbūt viena astotdaļa vai viena desmitdaļa, vai puse.

Un kur ir pārējais? Citā ķermenī simtiem kilometru tālu, atpūtā Dvēseļu Pasaulē vai pavisam tuvu, cilvēkā iepretim? Jo mēs visi taču esam no vienas mīklas taisīti. Paskatieties apkārt! Ja kāds raud, varbūt tā ir jūsu dvēsele, kas raud, un ja priecājas, tad tas esat jūs, kas priecājas. Ja mūsu dvēsele nāk uz zemi “apmācībai”, tad, sadalot viņu, var apmācīties ātrāk un produktīvāk. Varbūt šādā nozīmē? Nāciet uz Reinkarnacionikas Institūtu, un jūs uzzināsiet atbildes uz jautājumiem par dvēseli, kuri jūs satrauc.

Bet tagad dodieties kopā ar Natāliju uz savas Dvēseles Pasauli!

 

P.S. Dalieties komentāros savos panākumos no prakses iziešanas!

 

 

 Nadezda Batalova

Nadežda Batalova

 

Žurnāla korespondente.

 

Pievienots 18.09.2014.

https://ru.journal.reincarnatiology.com/kak-vernut-tselostnost-dushe/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe

 

[1] Skat.http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/nadezda-batalova/11-dazadi/3843-nadezda-batalova-paralelas-dzives-mits-vai-realitate (Tulk. piezīme)