Галина Кириллович «Мнимая бедность» и страх высоты: прошлая жизнь может объяснить многое

Gaļina Kiriloviča - “Iedomāta nabadzība” un bailes no augstuma: pagātnes dzīve var daudz ko izskaidrot

18 09 06 01

Visbiežāk ar reinkarnacionikikas palīdzību cilvēki grib tikt skaidrībā ar nopietnām situācijām: vai tās būtu problēmas ar veselību, vientulību vai upura kompleksu.

Bet šī pati tehnika ir ideāli piemērota, lai attīrītu savu dzīvi no kaitinošiem sīkumiem, kuri bieži tiek uztverti vienkārši kā fons vai oda sīkšana.

 

“Nejauša iegremdēšanās” vai dvēseles izvēle?

Ne tik sen manā dzīvē notika svarīgs notikums. Pēc laba paziņas lūguma es viņam sarīkoju seansu ar iegremdēšanu pagātnes dzīvē.

Šī situācija man ir nozīmīga tāpēc, ka iepriekš es iegremdēšanu veicu tādiem pašiem studentiem-pirmkursniekiem kā es un nemaz nebiju pārliecināta, ka man to izdosies izdarīt ārpus reinkarnacionikas Institūta.

Viena lieta tomēr ir atrasties nodarbībā starp cilvēkiem, kurus apvieno kopīga tiekšanās izzināt pagātni un kuriem ir noteiktas iemaņas šajā sfērā.

Un pavisam kas cits ir mēģināt pavērt šo aizsegu, tēlaini runājot, “cilvēkam no ielas”.

Vēl jo vairāk, ka mans paziņa, uzstājoties klienta lomā, līdz tam momentam maz bija interesējies par pagājušajām dzīvēm. Mēs vienkārši nolēmām veikt eksperimentu un paļauties uz viņa dvēseles viedumu.

18 09 06 02

Tāpēc mēs vienojāmies, ka iepriekš nepārrunāsim laikmetu, dzimumu un citus viņa pagātnes dzīves raksturojumus. Vienīgais, ko es palūdzu izdarīt – izteikt nodomu nonākt laimīgā un harmoniskā iemiesojumā.

Redzams, tā bija pareiza pieeja, tāpēc ka mūs gaidīja pārsteigums. Jo pat laimīgs iemiesojums taču nemēdz būt bez problēmām.

“Nejauši” izvēlētā dzīve manam paziņam palīdzēja ieraudzīt un apzināties dažu pašreizējo savu īpašību un priekšstatu cēloņus.

Bet es pārliecinājos, ka reinkarnacionikas metode, kuru māca Institūtā, ir iedarbīga pat situācijā, kad gan pavadonis, gan klients pēc būtības ir iesācēji.

Tiesa, uzreiz piebildīšu, ka tāds variants der, kad runa ir par vienkāršu vēlēšanos ieskatīties aiz pašreizējās dzīves robežām. Nopietnu problēmu gadījumā tomēr nepieciešama profesionāļa konsultācija.

 

Sk. arī 10 iemeslu apmeklēt speciālistu – reinkarnacionikas konsultantu.[1]

 

Skursteņslauķis, nabadzības nomākts

Iegremdēšanās sākās diezgan paredzami: manu paziņu, kurš atslābinājās ļoti ātri, ieskāva bieza migla. Tad es viņam palūdzu iet uz priekšu, un caur dūmaku pamazām sāka vīdēt viņa pagātnes dzīves aprises.

Sākumā viņš ieraudzīja ielu vecā Eiropas pilsētā, divu, trīs stāvu mājas, dāmas krinolīnos, puišeli, kurš tirgoja avīzes, veikalu un bāru izkārtnes.

18 09 06 03

Viņš tūlīt paziņoja, ka pēc viņa sajūtām tā ir Anglija, bet ēkas, ekipāžas un apģērbs liecina, ka tā ir XIX gadsimta pirmā puse.

Sevi viņš atrada ne uzreiz. Es ieteicu paskatīties uz kājām, un paziņa ieraudzīja nonēsātas vīriešu kurpes.

Drīz viņš aizrautīgi stāstīja, ka redz sevi kā necili ģērbtu jaunu cilvēku ap gadiem divdesmit pieciem ar pārnēsājamām kāpnēm uz muguras. Kā noskaidrojās, tajā dzīvē viņš bija skursteņslauķis.

Pēc tam detaļas sāka birt cita pēc citas. Jaunajam skursteņslauķim bija sieva un divi mazi bērni, kurus viņš ļoti mīlēja. Viņš īrēja mazu dzīvoklīti, kurš izskatījās necils, bet tīrs un kārtīgs.

Mans paziņa tajā dzīvē ļoti daudz strādāja, tiecoties nodrošināt ģimeni, un visi kopā viņi satikās tikai svētdienās.

Pēc baznīcas apmeklējuma visi četri sēdās pusdienot. Tā kā naudas, neraugoties uz pūlēm, trūka, visbiežāk viņi apmierinājās ar dārzeņu zupu.

Turklāt ģimene izskatījās mīloša un laimīga. Pie galda viņi daudz smējās un apmainījās ar jaunumiem.

Tomēr skursteņslauķim bija vainas izjūta, saistīta ar to, ka viņš nevar saviem tuvajiem sniegt īstu pārticību.

 

Sk. arī Kāpēc vecas dvēseles izjūt naudas grūtības.[2]

 

Ne sieva, ne bērni viņam neko nepārmeta, bet viņš sevi ēda nost, domājot par to, ka dzīvesbiedrei nav jaunu kleitu un cepurīšu, bet bērni nekad nevarēs mācīties labā skolā.

Bija arī vēl viena nepatīkama problēma. Mūsu skursteņslauķis bijās no augstuma, bet ik dienu piespieda sevi rāpties pa kāpnēm, baidoties, ka mēģinājums nomainīt amatu padarīs viņu par bezdarbnieku un atstās bez maizes kumosa.

18 09 06 04

 

Pagātnes pēdas ved uz tagadni

Un tagad – uzmanību. Pašreizējā dzīvē mans paziņa dzīvo zem “iedomātas nabadzības” spiediena.

Tā psihologi definē situāciju, kad cilvēks ar normālu ienākumu līmeni jūt naudas trūkumu un baidās nonākt sarežģītā finanšu stāvoklī.

Interesanti, ka tāpat kā tajā dzīvē viņš nežēlo naudu tuviniekiem, bet pastāvīgi izjūt bažas un baidās netikt galā ar atbildību. Pirmām kārtām materiālā ziņā.

Ir arī citas liecinošas detaļas. Viņš izjūt diskomfortu, kad mājās vajag kaut ko darīt, stāvot uz kāpnēm. Un turklāt kopš bērnības viņam nepatīk dārzeņu ēdieni, un pastiprināti ēd gaļu, kuru viņš iepriekšējā iemiesojumā nevarēja ēst, cik gribas.

Es viņam nesāku stāstīt par šīm sakritībām, bet viņš pats tās ieraudzīja un saprata cēloni. Pats lieliskākais ir tas, ka viens no šiem jautājumiem atrisinājās jau pēc dažām dienām. Dārzeņi stabili ienāca ēdienkartē.

Ar “iedomāto nabadzību” un bailēm no augstuma ir sarežģītāk. Bet es domāju – ja darbu ar tēmu turpina, var tikt skaidrībā arī tām.

 

P.S. Jums ir gadījies sadurties ar to, ka daudzi ieradumi, kuriem mēs pat nepievēršam uzmanību, uzskatot par sīkumiem, ar saknēm iestiepjas pagātnes dzīvē?

 

Irina Kirilovich 

Gaļina Kiriloviča

Žurnāliste. Interešu sfēra: literatūra, vēsture, ezotērika. Rakstu dzeju un prozu.

 

Pievienots 06.09.2018

https://ru.journal.reincarnatiology.com/strah-vysoty/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/nadezda-batalova/11-dazadi/3836-nadezda-batalova-10-iemesli-izmantot-reinkarnacioniku (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/reinkarnaciologija/zurnals-reinkarnaciologija/11-dazadi/4228-kapec-tik-daudz-attistitu-dveselu-cinas-parpilnibas-del (Tulk. piezīme)