Алеся Егорова Я поклялась любить его вечно – клятва из прошлой жизни

Aļesja Jegorova - Es zvērēju viņu mīlēt mūžīgi – zvērests no pagātnes dzīves

20 06 17 01

Vai jūs esat izjutuši stipru pievilkšanos vīrietim vai sievietei, kuru nevarējāt izskaidrot? Dažreiz tādas vilkmes cēlonis var būt zvērests no pagātnes dzīves.

Lai kāds nebūtu to noilguma termiņš, iedarbība var izplatīties uz visām nākamajām dzīvēm.

Un ne vienmēr tādi zvēresti iedarbojas pozitīvi uz personīgajām attiecībām un pašu dzīvi tam, kas to deva.

Un arī tagad nereti mēdz būt, ka jauni cilvēki dod solījumus mīlēt viens otru mūžīgi vai visās nākamajās dzīvēs, pat neaizdomājoties par tādu apsolījumu sekām.

Gribu jums pastāstīt kādas sievietes gadījumu; es viņai palīdzēju atbrīvoties no pagātnes dzīvē dota zvēresta mūžīgi mīlēt savu vīru.

 

Fatālā tikšanās šajā dzīvē

– Es kad viņu ieraudzīju feisbukā (Facebook), uzreiz pamira sirds un es nevarēju vienkārši atraut skatienu no fotogrāfijas. Es nevaru izskaidrot, kas ar mani notika. Mani mētāja te karstumā, te aukstumā pārmaiņus, sirds paātrināti pukstēja, un viss ķermenis bija it kā pamiris.

Sk. arī Tikšanās, kad dvēseles pievilkās kā divi magnēti.

 

20 06 17 02

Es vienkārši sēdēju un skatījos uz viņa fotogrāfiju, baidoties pakustēties. Es nevarēju saprast, ko tas nozīmē, kas ar mani notiek un ko man ar to darīt.

Mēs sākām sarakstīties un pēc laika norunājām satikties. Šo tikšanos es neaizmirsīšu nekad: es vienkārši drebēju, un es sevi nepazinu.

Pēc sievietes teiktā, arī vīrietis piedzīvojis interesantas sajūtas. Viņš teicis – kad ieraudzījis viņu, uzreiz sapratis, ka būs attiecības un ka ar vienu pastaigu viņu saziņa nebeigsies.

Viņu romāns bijis ļoti vētrains, pilns kaislību, ķildu, konfliktu, maiguma un romantikas. Viņi dzīvojuši dažādās pilsētās, taču stiepušies viens pie otra kā ar magnētu un periodiski tikušies.

Vīrietis piedāvājis dzīvot kopā, taču viņa nav piekritusi pārbraukt uz viņa pilsētu, starp citu, kā arī viņš.

Viņi vienkārši slāpuši viens bez otra, bet arī kopā būt nav varējuši: kaut kas turējis un nav ļāvis būt kopā. Un pēc kārtējās lielās ķildas viņš pateicis, ka pārtrauc šīs attiecības, bloķējot viņas telefona numuru un profilu sociālajos tīklos.

Sieviete man aprakstīja stāvokli, pēc viņas teiktā, līdzīgu “narkotiku paģirām”. Viņai šķita, ka dzīve ir apstājusies, viss krita ārā no rokām, viņš vienkārši neizgāja no galvas.

Sk. arī Karmisko attiecību ietekme uz pašreizējo dzīvi[1].

Lai ko viņa nedarītu, viņas dzīves katras dienas dibenplānā stāvēja šī vīrieša tēls.

Tas turpinājās divus gadus ilgi, un, zaudējusi spēkus no savām ciešanām, kā viņa teica, “no mīlestības bez atbildes”, viņa atnāca pie manis pēc palīdzības.

Vīrietis uz to brīdi jau bija apprecējies un lika sociālajos tīklos savas laimīgās ģimenes dzīves fotogrāfijas.

Es ļoti labi sapratu šo sievieti, jo pirms dažiem gadiem pati gāju cauri tamlīdzīgai pieredzei. Un tikai iegremdēšanās iepriekšējās dzīvēs palīdzēja man noskaidrot cēloni un novērst tā sekas.

Man bija mūžīgās mīlestības zvērests, bet, lūk, kāds gadījums pagātnē bija manai klientei, bija mīkla.

 

Pasaka par mīlestību

Iegremdējoties iepriekšējās dzīvēs, atklājas telpa, kur glabājas visi sievietes iemiesojumi. Un viņa uzzina, ka ar šī vīrieša Dvēseli ir bijis tikai viens iemiesojums, kurš tad arī atklājās tālāk.

Viņa iemiesojās arī sievietes ķermenī; viņa auga laimīgā ģimenē, vecāku mīlēta. 18 gadu vecumā, pastaigājoties pie ezera netālu no savām mājām, viņa satika jaunieti, ar kuru pēc tam radīja ģimeni.

20 06 17 03

Tā bija savstarpēja mīlestība no pirmā acu uzmetiena, kura pārauga laimīgās stabilās attiecībās uz visu iepriekšējo iemiesojumu. Viņi tā arī nodzīvoja visu mūžu saskaņā un mīlestībā.

Līgavaiņa un līgavas vecāki nelika šķēršļus šai savienībai, viņi deva svētību un palīdzēja uzbūvēt plašu māju. Tālākajā viņiem piedzima divi burvīgi bērniņi. Tā bija laimīga un harmoniska dzīve.

Un ģimene nejuta trūkumu, jo vecāki bija nodrošināti: viņi pārvaldīja zemes īpašumu un nelielu rūpnīcu. Ienākumu pietika visiem.

Sieviete palīdzēja vīrietim viņa darīšanās un nodarbojās ar ģimeni. Vīrietim mantojumā tēvs novēlēja visu savu mantu un nelielu kapitālu.

Sk. arī Ceļojumā uz Indiju viņa satika mīlestību no pagātnes dzīves.

 

Zvērests no pagātnes dzīves

Sievietes vīrs bija tieši tas vīrietis, kuru šodienas dzīvē viņa nevarēja nekādi aizmirst.

Atslēgas moments šajā iemiesojumā izrādījās salaulāšanās moments, ka līgava deva solījumu mīlēt šo cilvēku mūžīgi. Viņa precīzi izrunāja frāzi:

– Es mīlēšu tevi visos laikos un visās dzīvēs.

Tādā formulējumā solījumu deva tikai viņa, līgavainis vienkārši atkārtoja garīdznieka vārdus. Laimīgā iemīlējusies meitene spurdza uz mīlestības spārniem un neaizdomājās par sekām.

Kā izrādījās, tieši šie vārdi tad arī ietekmēja viņas attieksmi pret šo vīrieti šodien. Viņi nomira atklātajā iemiesojumā cienījamā vecumā ar nelielu laika starpību, tā arī nodzīvojuši visu mūžu kopā.

 

Pagātnes dzīves analīze telpā starp iemiesojumiem

Telpā starp iemiesojumiem sieviete uzzina, ka viņa dzīvi nodzīvoja saskaņā ar savas Dvēseles plānu, tikai zvērestu un solījumu starp uzdevumiem nebija. Tā tajā brīdī bija brīvā izvēle, kuru viņa izdarīja, neaizdomājoties par sekām.

Un šajā dzīvē viņa ieplānoja tikšanos ar šo vīrieti, lai pabeigtu zvērestu un novērstu tā iedarbību.

Sk. arī Kā uzticības zvērests izmainīja manu dzīvi.

 

20 06 17 04

Sieviete apzinājās, ka solījums palīdzēja pagātnes dzīvē būt uzticīgai un glabāt ģimeni, taču šodien šis zvērests vairs nebija vajadzīgs un traucēja.

Viņas dvēsele pašreizējā iemiesojumā plānoja radīt ģimeni ar citu Dvēseli un atrisināt jaunus uzdevumus, izejot noteiktas mācības. Un, kamēr šis zvērests darbojās, sieviete nevarēja satikties ar to, ar ko plānoja. Šis solījums veda tikai pie vientulības.

Ar vīrieša Dvēseles piekrišanu es palīdzēju sievietei pabeigt zvērestu, lai dzīvē atgrieztos prieks, mīlestība un laime. Šodien viņa jau būvē jaunas attiecības, ar pateicību atlaižot pagātni par pieredzi un izietajām mācībām.

Jūs vienmēr varat pabeigt, izpildīt vai atcelt zvērestu un jebkuras intensitātes solījumu.

Mēdz būt tā, ka cilvēku ietekmē ne tikai zvēresti, kurus viņš devis iepriekšējās dzīvēs. Reizēm ietekmē solījumi, kurus mūsu senči devuši māmiņas vai tēta dzimtā.

Ja jūs nevarat pabeigt attiecības, aizmirst cilvēku vai atlaist pagātni, cēlonis var būt jūsu dotajā zvērestā pagātnes dzīvē. Atrodiet šo cēloni un atbrīvojiet sevi.

 

P.S. Jūs esat devuši zvērestus vai solījumu, kuri var radīt sekas turpmākajā dzīvē?

Alesja Jegorova

Aļesja Jegorova

Reinkarnacionikas konsultante, transformācijas koučs, žurnāla “Reinkarnacionika” korespondente

https://www.instagram.com/alesya.yegorova/?hl=ru

 

Pievienots 17.06.2020

https://ru.journal.reincarnatiology.com/klyatva-iz-proshloj-zhizni/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/11-dazadi/2713-alesja-jegorova-pagatnes-dzives-karmisko-attiecibu-ietekme-uz-pasreizejo-dzivi (Tulk. piezīme)