Алеся Егорова От чего появилась киста в груди? Причины и уроки души

Aļesja Jegorova - Kas izraisīja cistu krūtī? Cēloņi un dvēseles mācības

20 03 25 07

Saslimstot mūs bieži nodarbina jautājums: kāpēc tas ar mani notika? Un ne tuvu vienmēr varam atrast atbildes. Dažos gadījumos nepalīdz izmeklēšana pat pie pašiem labākajiem ārstiem.

Mūsu fiziskais ķermenis – mūsu labākais draugs, kurš laikus pateiks priekšā, ja mēs esam nogriezušies no ceļa.

Viņš mums arī atgādina par pagātnē nepabeigtām attiecībām, par nepieciešamību atcerēties savas Dvēseles plānu, par karmas parādiem, īsteno cēloni atnākšanai uz šo pasauli un par daudz ko citu.

Katram cilvēkam viss ir individuāli, tāpēc ka katra Dvēsele un viņas ceļš ir unikāli. Taču uzvednes, cik svarīgi ir pievērst uzmanību savai dzīvei, bieži atnāk kā slimības un fiziskas sāpes ķermenī.

Galvenais – izdzirdēt, apzināties un saprast, ko tieši viņš mums saka priekšā.

 

Sāpes labajā krūtī

Nesen pie manis uz iepriekšējo dzīvju apskates seansu pierakstījās jauna sieviete, kurai nedod mieru sāpes labajā krūtī.

Autoritatīvā medicīnas centrā ārsti veica kompleksu diagnostiku un konstatēja daudzus cistiskus veidojumus. Turklāt kreisajā krūtī strauji palielinājās liela cista.

Izskaidrot parādījušos problēmu patieso cēloni skaidri viņai nespēja neviens speciālists, kā arī nedeva izdziedināšanās garantiju. Viens ārsts rekomendēja pievērst uzmanību psihosomatikai, cits ieteica aktīvi nodarboties ar seksu.

– Iedomājieties, es ārstam saku, ka šobrīd manā dzīvē nav attiecību ar vīrieti. Bet viņš saka, lai es kādu atrodu vienkārši veselībai. Taču es nevaru bez jūtām. Vai tad būs veselība, ja būs slikti manai Dvēselei?

 

Kas izraisīja cistu krūtī

Šajā situācijā lieku priekšā sievietei veikt konstatēto problēmu sākotnējo diagnostiku ar tehnikas “Fiziskā ķermeņa skenēšana” palīdzību.

Iemācīties skenēt savu ķermeni palīdzēs meistarklase “Fiziskā ķermeņa veselība”.

 

20 03 25 08

Šī metode strādā ar zemapziņu un ļauj klientei pašai noskenēt ķermeni caur saviem personīgajiem tēliem un sajūtām, bet es uzstājos kā pavadone.

Skenēšanas procesā konstatējam milzīgu akmeni dzemdē, no kura sīki akmentiņi, gluži kā celiņi, ved pie tāda paša akmens saules pinumā un uz katru krūti, kur arī sieviete redz pa vienam akmenim.

Tālāk mana kliente ieraudzīja akmeni kaklā, kurš arī savienojās ar akmeni saules pinumā.
“Ziniet, es nekad neesmu interesējusies par rūnām, bet tagad man nāk, ka manī ir nāves rūna,” teica sieviete. Jāatzīstas, man pat nojausmas nebija tajā brīdī, vai tāda rūna eksistē.

Kā izrādījās, agrāk viņai bijušas infekciozas ginekoloģiskas saslimšanas, kuras periodiski parādījušās un izzudušas.

Sieviete arī teica, ka dažreiz parādās sāpes sirds rajonā, un viņa nevar nēsāt šalles vai svīterus ar augstu apkakli, jo smok. Viņai ir svarīgi, lai kakls vienmēr būtu atklāts.

Rezultātā visas šīs problēmas bija saistītas savā starpā, un konsultācijas procesā izrādījās, ka tām ir viens cēlonis. Aktivizējot Dvēseles atmiņu, nonākam pie vienas no iepriekšējām dzīvēm, kurā izvērsās traģiski notikumi.

Sk. arī Kā sāpes sirdī aizveda uz pagātnes dzīvi.

 

Problēmas pirmcēlonis

Sieviete ieraudzīja sevi nelielā apmetnē XV gadsimtā sievietes ķermenī; viņai bija vīrs un mazs dēls. Viņai bija laimīga ģimene un burvīgas harmoniskas attiecības. Miermīlīgo dzīvi pēkšņi iztraucēja svešas cilts uzbrukums apmetnei.

20 03 25 09

Sievietes acu priekšā praktiski uzreiz aizgāja bojā viņas vīrs. Viņa paspēja paslēpties netālu no mājas nelielā alā, kur nosēdēja ar zīdaini bez ūdens un ēdiena gandrīz diennakti.

Mēģinot atrast ūdeni un kaut ko apēst, sieviete atstāja savu patvērumu, atstājot tur dēlu, un praktiski uzreiz viņu atrada divi apmetnei uzbrukušie kareivji.

Viņi bija eiforijā no uzvaras un sāka sievieti izvarot. Viņa, kā varēja, rāvās ārā un kliedza, taču kareivjus apturēja pēkšņs bērna kliedziens. Tas bija sievietes dēls, kurš sāka raudāt bez māmiņas.

Viens no kareivjiem piegāja pie bērna, paņēma viņu aiz kājas un, baismi smejoties, nometa zēnu no neliela kalna nogāzes. Tajā momentā it kā akmens tika iemests sievietes sirdī, bet kaklā parādījās kamols, no kura viņa sāka smakt.

Otrs kareivis paņēma šķēpu un vairākas reizes iedūra viņai krūtīs. Tā beidzās sievietes iemiesojums tajā dzīvē.

 

Saikne starp pagātnes un pašreizējo dzīvi

Mūsu Dvēsele atceras katru mirkli, pārdzīvotu visos iemiesojumos kopš savas radīšanas momenta. Tajā brīdī, kad Dvēsele ienāk fiziskajā ķermenī, viņa katrai šūniņai nodod visas atmiņas un informāciju, kuru glabā.

Nav svarīgi, vai mēs apzināti atceramies visu, kas glabājas atmiņā par pašreizējiem vai iepriekšējiem iemiesojumiem, mūsu šūnas momentāni reaģē uz šīm atmiņām. Dvēseles sāpes iepriekšējās dzīvēs arī tiek ierakstītas.

Sk. arī Ķermeņa sāpes – dvēseles valoda.

 

Akmens parādīšanos dzemdē sieviete ieraudzīja vardarbības momentā. Tad radās naids pret seksu un vīriešu atgrūšana, kas, kā izrādījās, arī izpaudās šajā dzīvē.

20 03 25 10

Akmeņu tēli sirdī un kaklā izrādījās sastingušas sāpes no viņas bērna nāves. Durošas sāpes krūtīs bija sekas dūrieniem ar šķēpu, no kuriem viņa arī nomira.

Visa šī informācija glabājās Dvēseles smalkajās struktūrās un pārnesās uz pašreizējo dzīvi. Šūnu atmiņa par pārdzīvotajām šausmām noveda pie tā, ka sieviete atradās gaidās saslimt ar nāvējošu slimību.

Tas izskaidroja nāves rūnas tēlu, kuru viņa ieraudzīja sev smalkajā plānā. Kā arī atnāca apzināšanās par daudziem citiem momentiem, kuri saistīti ar attiecībām ar citām dzīves sfērām, izņemot veselību.

 

Šūnu atmiņas dziedinošais potenciāls

Kad sieviete paskatījās uz stāstu par pagātnes dzīvi un tās nobeigumu savas Dvēseles acīm, tad ieraudzīja, ka tādu scenāriju viņa pati ieplānoja. Dvēsele gribēja iemācīties izdzīvot visas jūtas zemes dzīvē, pieņemt vīriešus, piedot viņiem un mīlēt.

Taču viņa nespēja pilnībā apzināties mācību un pieņemt iegūto pieredzi, kas noveda pie neizdzīvotās situācijas sāpju ierakstīšanas šūnās.

Un šajā iemiesojumā Dvēselei tiek dota otra iespēja caur problēmām ar veselību samierināties ar vīriešiem un dāvāt savu mīlestību.

Lai piepildītos ar enerģiju un izmantotu pagātnes dzīves resursa potenciālu, mēs paskatījāmies vēl vienu iemiesojumu, kurā viņa spēja pilnībā realizēt Dvēseles plānu un izpildīt visus uzdevumus.

Apzināšanās ir ļoti svarīgas mūsu fiziskajai un dvēseles veselībai. Kad mēs izzinām sevi, mēs iegūstam spēku un iespēju izmainīt savu dzīvi uz labo pusi jau šodien.

Atlaižot pagātnes dzīves atmiņas, var komfortablāk dzīvot fiziskajā ķermenī.

Pēc transformējošajām apzināšanām es ievedu sievieti veselības Templī – Dvēseles atjaunošanās vietā, kur viņa varēja izdziedināt smalkās struktūras, piepildīties ar enerģiju un resursu.

Sk. arī Kā notikumu pārskatīšana dziedina fiziskas sāpes[1].

 

20 03 25 11

Fiziskā ķermeņa skenēšana – tas ir instruments, kurš lieliski darbojas autonomi un ļauj konstatēt fiziskajā līmenī vēl neizpaustus traucējumus.

Kopā ar Reinkarnacionikas metodi var atrast slimību pirmcēloni, atrisināt problēmu ar veselību un bieži to novērst. Skenēšanas tehnika un Reinkarnacionika nenoliedz mūsdienu medicīnu, bet harmoniski to papildina.

Traucējumus fiziskajā ķermenī vajag ārstēt, taču ir svarīgi pievērst uzmanību arī dvēselei. Bez sāpīgo punktu pirmcēloņa apzināšanās vairumā gadījumā pilnīga izdziedināšanās nav iespējama.

 

P.S. Jums interesē uzzināt cēloni veselības stāvoklim ar iepriekšējo dzīvju palīdzību?

Alesja Jegorova

Aļesja Jegorova

Reinkarnacionikas konsultante, transformācijas koučs, žurnāla “Reinkarnacionika” korespondente

https://www.instagram.com/alesya.yegorova/?hl=ru

 

Pievienots 25.03.2020

https://ru.journal.reincarnatiology.com/ot-chego-poyavilas-kista-v-grudi-prichiny-i-uroki-dushi/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/11-dazadi/2271-jelizaveta-zaleska-ka-notikumu-parskatisana-dziedina-fiziskas-sapes (Tulk. piezīme)