Новые задачи Великой Богини для Школы Саната Кумары

Diženās Dievietes jauni uzdevumi Sanata Kumaras Skolai

21 06 13 01

13.06.21.

Diženā Dieviete: Cilvēku slimību un ciešanu vairums ir saistīts ar nepareizām pozīcijām “es un citi”. Jūs esat pieraduši pirmajā vietā likt savas intereses, un tas ir jūsu atšķirtību galvenais cēlonis. “Skaldi un valdi.” “Cīnies un kaujies.” “Domā kā es.” "Esi tāds pats kā es.” “Nedomā iet pretēji manam viedoklim.”

Tā arī ir dualitātes izpausme? Mēs runājām par dualitāti, kā par paņēmienu attīstīt saprātīgumu, atšķirot un analizējot.

Ir laiks iet ārā no dualitātes, vismaz savā apziņā. Dvēsele ne vienmēr iztur tādu manipulāciju presingu – no varas iestādēm, administrācijas, kaimiņiem, ģimenes un savas sirdsapziņas. Ja dvēsele ir saslimusi, tad cilvēks mēģina slēpties no apstākļiem, šķiroties no ģimenes, ejot prom no darba, depresijā, alkoholā u.c., slāpējot dvēseles balsi.

Man šķiet, ka sabiedrība un mūsu ierašas sen ir ietrūdējušas, mēs dzīvojam ne tā, kā varam justies brīvi un laimīgi. Vai tiešām neeksistē tāda matrica, kur cilvēks garīgi augtu, būtu psiholoģiski prasmīgs, viņam būtu tik, lai visa pietiktu, bet nebūtu kaudze nevajadzīgu lietu? Lai vieni cilvēki nepeldētos greznībā, bet citi nezinātu, kā bērnu pabarot.

DD: Tādas sabiedrības eksistē, un to ir vairums. Izkropļojumi radās cilvēces pārvaldes un kontroles procesā: ieviesti nepareizi verdzības uzstādījumi, speciāli ir uzspiesta izvirtība un iekāre, alkohols un tabaka, narkotikas, kuras dod Himērām pašas labākās otrās čakras tumšās enerģijas. Dzeršana likvidē iespēju kritizēt īstenību – tiek noslāpēta griba un spēks, tiek veikti noziegumi. Reliģiskā verdzība dod pazemību un bailes pārkāpt aizliegumus. Maģija strādā zemā garīguma līmenī, arī uz otrās čakras, ieejot līguma attiecībās ar tumšām būtnēm. To visu pārklāj bailes, ciešanas un bezcerība.

Man ir radies jautājums: klausoties COBRA ziņojumu par zirnekļu Himēru mātītes novākšanu no planētas, man atnāca minējums – iespējams, tā bija elles aizvākšana, un es to redzēju? Apakšā, elles dibenā, es patiešām redzēju mātīti, līdz kurai tikām, kad sagrāvām augšējos stāvus. Vai šie notikumi ir saistīti?

DD: Jā, tu neesi kļūdījusies. Vēl vairāk, tu smalkajos ķermeņos palīdzēji šim procesam, tāpēc arī redzēji visu darbību. Patiešām, elle arī bija tā netīro un tumšo dvēseļu kopiena, kura bojāja cilvēkus, kārdināja un apreibināja gribu un saprātu, lai novestu no gaišā ceļa un barotos ar viņu ciešanām un bailēm.

Tā arī bija Himēra?

DD: Jā, var arī tā nosaukt. Bet tur, ellē, bija pulcējušās visu galaktikas kopienu apakšas, kuras tagad ir pārvietotas uz citu planētu, kurā ieviesta karantīna. Zeme ir attīrījusies no tumšo dvēseļu kontroles.

Kas tas ir – tumša dvēsele?

DD: Visas dvēseles ir radītas gaismā. Taču daļa dvēseļu nolēma nolaisties un izpētīt saprātīgās apziņas pašu apakšu, attīstot un baudot enerģiju tumšā plāna nepievilcīgās puses. Viņas arī sniedz noteiktu informāciju VISAM, rādot, uz ko ir spējīgi tie, kas egoistiski un nepretenciozi. Tādas dvēseles satur sevī tikai tumsu, attīsta tumšo spēku, balstoties uz pakļaušanos un bailēm, kontroli un konkurenci, sacīkstes un sacensības. Tādu matricu viņas arī ieviesa uz planētas, lai pakļautu sev iedzīvotājus. Tas viņām gandrīz izdevās.

Pēdējā laikā daudz gaišu dvēseļu ir atnākušas uz Zemi, lai pabeigtu tumšo ēru un izvestu apziņu gaismā. Tādas dvēseles atkal un atkal nāk pie jums, atklājot ar sevi jaunu gaismas un taisnīguma ēru.

Tādas gaismas un mīlestības enerģijas netiek pieņemtas steigā vai cīņā, sacenšoties citam ar citu, bet tikai sadraudzībā, kopienā, kolektīvi. Eksistē divi līmeņi, kā divas planētas viena otrā. Viens līmenis – taisnīga pilnvērtīga kopiena mentālajā plānā, kur jau ir nodibināti visi kopdzīves un draudzības noteikumi. Šo Kristus-apziņas plānu jūs pazīstat un piedalāties pilnvērtīgā dzīvē šajā plānā. Un otrs līmenis – fiziskais, kur vēl arvien plaukst kari, vardarbība un nabadzība. Pakāpeniski divi plāni sakļaujas, paceļoties pēc apziņas. Jūs izejat astrālās kopienas līmeni, kur tad arī jums ir jāizlīdzina sevi attiecībā pret augstākajām savstarpējām attiecībām ar citiem. (Pozīcija “Es un citi”.)

Pastāsti par līmeņu, fiziskā un astrālā, saplūšanu, lūdzu. Mēs atrodamies astrālā plāna vibrācijās? Šī tēma mani satrauc, tāpēc ka atsevišķus cilvēkus es redzu jaunā veidā smalkajā plānā. Viņiem nav astrālā aspekta, un čakras ir pieņēmušas platas apakštasītes formu. Vai tiešām daži atrodas vizuāli astrālā, bet citi fiziskajā plānā?

DD: Pāragri ir vēl izdarīt secinājumus, process tikko ir sācies. Bet jau var teikt, ka vairums no mūsu SK Skolas atrodas Kristus-apziņas līmenī. Protams, pasaulē ir daudz tādu cilvēku, kuri ir veltījuši sevi planētas apskaidrošanai un citu cilvēku apziņas pacelšanai.

Kas notiek, kad mēs medītējam kopā?

DD: Jūs savu gaismu demonstrējat citām kopienām, kas atbalsta tās cīņā par Zemi un dod cerību, ka planēta izdziedināsies. No otras puses, jūs ar savu gaismu piedalāties planētas apgaismošanā: pat neliela gaisma ir vērtīga visiem mums, tāpēc ka mēs redzam savu pūliņu rezultātus.

Redzu, ka atbild viens no taviem Ercenģeļiem. Kā tevi sauc?

Ercenģelis: Vasīlijs (krieviski).

Tu piedalies cīņā par planētu?

Ercenģelis Vasīlijs: Cīņā par jūsu dvēselēm, mana labā. Mēs jūsu dvēseles raujam ārā no velna rokām, runājot jūsu valodā. Taču sarežģījumi ir tādi, ka mēs neredzam šajās dvēselēs VĒLĒŠANOS atiet no tumšajiem spēkiem. Arvien vairāk attīstās Kabalas mācības – maģija, zīlēšana un tumši rituāli, kuri nenobriedušas dvēseles ievelk savā labirintā, no kura ir grūti tikt ārā, – tā ir nauda, vara, spēks, citu ekspluatācija.

Mēs ejam uz augšupcelšanos, maģija velk uz tumsu. Reliģija ir novecojusi. Un kādas ir starpmācības visiem cilvēkiem, lai viņi varētu pakāpeniski ieiet gaismā?

Ercenģelis Vasīlijs: Filozofijai bija jārada mācības par apziņas pāriešanu uz augstāku līmeni. Bet tā netika ar to galā, tāpēc ka nāca vairāk no galvas, nevis no sirds, bieži neietverot ticību dievišķajā spēkā.

Jūsu audzēkņiem tad arī ir jārada zināšanu pārejas pakāpe parastajiem cilvēkiem, samērojot savas zināšanas ar citu izpratnes līmeni, palīdzot citiem cilvēkiem tās saprast. Skolai ir jāpaplašinās, nevis jāsašaurinās, publicējot jūsu audzēkņu vienkāršas un pieejamas zināšanas visiem cilvēkiem. Lai audzēkņi “nolaižas uz Zemes” atkal un iet cilvēkos, kā gāja Kristus, lai kļūtu par balstu visām Kristus, Budas, Sanata Kumaras un daudzu citu augšupcelto būtņu mācībām. Nav vērts slēpt sevī zināšanas. Vajag iemācīties zināšanas dozēt un runāt vienkāršā valodā par cildenām lietām. Tādām mācībām ir jāiznāk no jūsu skolas obligāti. Tām ir jābūt bez maksas un vienkāršām.

Jūsu zināšanām ir liela vērtība. Jūs gribat palīdzēt planētai. Ir platforma, lai publicētu gan video-mācības, gan tekstus. Ir jārada jauna Skola iesācējiem, kur uz bezmaksas pamata jūsu audzēkņi sniegtu viņiem mācības. Vairums no jums jau ir gatavi sniegt nevis augšupcelšanās mācības, bet vienkārši palīdzēt cilvēkiem saprast savu dzīvi, nepieļaut kļūdas, būt skaidrībā ar sevi un attīrīties, balstoties uz tām praksēm, kuras bija SK Skolā. Bet tu turpini Augšupcelšanās Skolu.

Man ir prieks atdot visas pirmās pakāpes zināšanas cilvēkiem. Vajag, lai mūsu audzēkņi izlemtu beidzot atdot savas zināšanas visiem parastajiem cilvēkiem. Veltīšu tam rīt savu nodarbību. Pateicos, Vasīlij, un pateicos tev, Diženā Dieviete, par jauno uzdevumu!

Domāsim, kā to izdarīt.

 

Pievienots 13.06.2021.

http://www.sanatkumara.ru/stati-2021/novie-zadachi-velikoy-bogini-dlya-shkoli-sanata-kumari

Tulkoja Jānis Oppe