Print

Обсуждаем Огненный семинар

Apspriežam Ugunīgo semināru

21 03 12 01

12.03.21.

“Sanats Kumara: Droši vien pāragri tādiem uz ugunīgo plānu. Lai padomā par to un vienkārši neaiztur grupu. Vienalga uz grupas rēķina jums neiziet uz labu personiskā aspekta līmeni. Ir taču citas nodarbības, piemēram, darbs ar Saules Brālību, un arī SK Skolu ne visi vēl ir pabeiguši. Te tomēr jūsu Skolotāji var ieteikt, ko darīt. Nav ļauts neattīrītiem uz ugunīgo plānu.”

Nadežda

Labdien! Pēc tava raksta “Pateicības[1]…” es uz ilgu laiku aizdomājos. Proti, es līdz šim laikam neredzu un nedzirdu smalkajos plānos. Es tikai jūtu enerģijas. Tagad jau daudz kas ir aizmirsies pēc semināra. Taču atceros sajūtu – pacelšanos uz ugunīgā plāna pēdējo līmeni un atvēršanos. Ļoti spēcīga sajūta, kad mūs iebūvēja kosmiskajā neironu tīklā. Bet es esmu atbildīga par to, ko varu ienest grupā, būt vājajam posmam. Tāpēc man droši vien ir pāragri uz jauno skolu. Ar mīlestību, Nadežda.

Andrejs

Šķiet – tas ir arī par mani tajā skaitā.

Man negribētos bremzēt un traucēt grupas darbam, un tāpēc es gribētu pajautāt – vai tiešām mana klātbūtne negatīvi ietekmē grupu? Un vai es varu turpmāk piedalīties Jūsu grupas pasākumos, apgūstot ugunīgo plānu? Uz kādiem grupveida pasākumiem es varu nākt?

***

 

Es vēlreiz atgādinu mums visiem, ka mēs nekādi nevaram “redzēt un dzirdēt” aiz fiziskā plāna ietvariem. Tas ir jūsu termins, kuru man daudzas reizes ir nācies kliedēt gandrīz ar katru cilvēku. Mēs varam tikai izmantot savu Augstākā Es apziņu, un tulkojumā mūsu valodā tās būs viena vai otra veida sajūtas, piemēram: “Ļoti spēcīga sajūta, kad mūs iebūvēja kosmiskajā neironu tīklā.”

Tā arī ir redzēšana un dzirdēšana smalkajā plānā. Daudz reižu es Skolā to esmu skaidrojusi, jo ugunīgā plāna diapazons ir aiz fiziski redzamās gaismas un uguns ietvariem.

21 03 12 02

Tagad atcerēsimies, cik redzēt un dzirdēt ir spējīgs jaundzimušais fiziskajā plānā. Viņš ir pieradis izmantot enerģētiskas sajūtas, līdzīgas mūsu ķermeniskajām sajūtām, un, nonākot fiziskajā plānā, nevar izmantot savus zemes plāna maņu orgānus. Bet pakāpeniski pat tāds mazulis piemērojas fiziskajam plānam.

Augstākajos Es mums pagaidām ir pieejama tieši enerģētiskā sajūta – tas var būt karstums, aukstums, dažādu nokrāsu siltums, skudriņas, enerģijas plūsmas, durstīšanas, stara, gaismas vai uguns sajūtas. Enerģijas plūsmas var būt absolūti dažādas, piekrītat?

Arī dinamiskās sajūtas, piemēram, pacelšanās, nolaišanās, paplašināšanās, saspiešanās, savērpšanās spirālē, atvēršanās augstākajā plānā, enerģijas izplūšana augstākajā plānā, lidojums un planēšana.

Mīlestības sajūta, dažādos vibrāciju plānos, piemēram, kā mums parādīja Maitreija, Dievmāte, Kristus, Debesu Tēvs, Sanats Kumara, Aizgādne, Diženā Dieviete. Mēs taču jūtam, ka tā vienalga ir dažāda mīlestība. Tātad mēs atšķiram gan vibrācijas, gan enerģijas īpašības, gan tās iedarbības paņēmienu uz organismu dziedināšanas laikā.

 

Mēs lieliski varam just emocionāli: atbrīvošanos, skaistumu, augstākās vibrācijas, zvanīšanu un dažreiz gan skaņas, gan smaržas, gan pat garšu dažos momentos.

Īpaši asi ir sajūtama Mīlestība, kad mūsu Skolotāji paceļ mūs augstu un šajos plānos mīl mūs, sūtot dievišķo mīlestību. Tad mēs raudam, asaras no augstākā Skaistuma un Mīlestības sajūtas sniedz mums mūsu jutīgā dvēsele, īpaši tiem cilvēkiem, kam ir attīstītas estētiskās jūtas. Dvēsele raud no aizkustinājuma un sajūsmas. Vai tad tas nav lieliski?

Un galu galā, tas viss savācas SEVIS sajūtā. Jo darba būtība tagad taču ir radīt sevi kā jaundzimušo ugunīgajā plānā. Kas man iekšienē ir? Kā es sevi šeit kā dvēseli jūtu? Man ir labi ar sevi? Kā es jutīšos pēc stundas, pabijusi šeit?

 

Un ko jūs saprotat ar to, ka “neredzat un nedzirdat”? Ja jūs nejūtat kaut vai daļu no tā, kas uzskaitīts, tad jums būs grūti radīt sevi šajā plānā. Šeit vairs neviena nav apkārtnē, neviens un nekas neiedarbojas uz mums bez mūsu lūguma. Mēs esam atstāti savā vaļā un radām sevi pašā augstākajā plānā uz šo brīdi. Kas es šeit esmu? Kādas īpašības ir manī, un ko es gribu pievienot? No kā atteikties?

Domāju, šeit vajadzīga drosme, izlēmība un izpratne, ka es varu to just, jo Saules Brālības plāns taču – ir tas pats. Ja jūs bijāt adekvāti seansos ar Diženo Dievieti un Galaktisko Kristu (atma), seansos ar Maitreiju, Dievmāti un Ercenģeļiem (ugunīgais plāns), tad kas lika jums šaubīties par izvēli radīt savu personisko ugunīgo aspektu?

Šī piezīme drīzāk attiecas uz tiem, kas praktiski nav bijuši tādos seansos un vienkārši atnāca pastrādāt ar sevi un pārbaudīt savus spēkus un iespējas. Jo seminārā taču bija arī tādi cilvēki.

Un, lūk, atsauksmes fragments no cilvēka bez kompleksiem, no kura jāņem piemērs: “…es iepriekš nedaudz sagatavojos (neko neparastu, vienkārši nomierinājos, apturot mirkļus, notīrījos, iezemējos utt., visu, kā parasti). Es pirmoreiz pacēlos tādā Augstumā. Šķiet, man trūkst vārdu, lai aprakstītu to, ko es jutu vai “redzēju” (atvainojiet, pagaidām tikai tā varu kaut ko pateikt). Ļoti patika darbs no Ugunīgā Plāna, it kā visu izdarīju, kā Jūs teicāt un nesteidzinājāt…”

Tātad redzu, ka daži tā arī nav sevi iemīlējuši, ciešot no šaubām un vilšanos. Tā arī ir jūsu vājuma pārbaude, tieši tas, ko mēs vācām prom seminārā no mentālā plāna, atceraties?

Es lūdzu Sanatam Kumaram atbildēt uz šīm vēstulēm. Šie cilvēki ir beiguši SK Skolu un izgājuši daudzas prakses gan ar Diženo Dievieti, gan ar Saules Brālību, gan ar Galaktisko Kristu. Un tagad viņi šaubās, vai viņi var iet tālāk uz ugunīgo plānu.

21 03 12 03

SK: Dažādi cilvēki bija seminārā. Daži no viņiem nestrādā ar sevi. Pati galvenā frāze: “Nav ļauts neattīrītiem uz ugunīgo plānu.”

Tad rodas jautājums: par ko sevi uzskatīt – attīrītu vai neattīrītu?

SK (Smejas): Tas taču ir tik vienkārši – tas atkarīgs no negatīvās enerģijas daudzuma cilvēka iekšienē, kura izpaužas ar to, ko mēs tīrījām, kaut kas no šī: http://www.sanatkumara.ru/materiali/spisok-negativnich-kachestv[2]

Nav iespējams būt par 100% attīrītam, sterilam, bet var sākt uz dzīvi reaģēt no mīlestības skatpunkta. Var kļūt (un justies) mierīgākam un mīlošākam. Var pārstāt reaģēt uz tām lietām, kuras agrāk izraisīja aizkaitinājumu, niknumu, tieksmi atbildēt.

Lūk, tagad visa jēga tām attīrīšanās un intensīvā darba praksēm, kuras mēs veicām Skolas pirmajās pakāpēs, un darbiem daudzdimensionālajā attīrīšanā seansos ar Saules Brālību un Diženo Dievieti ir kļuvusi skaidra. Viss ir nostājies savā vietā, un, iespējams, kāds vairāk pacentās notīrīties, bet tā arī palika iestidzis paškritikā un nespējā “redzēt un dzirdēt”.

Draugi! Katrs no jums izlems vai jūs ejat tālāk augšupcelšanās ceļu, vai apstāsieties pie tiem seansiem, kurus jūs jau apmeklējat. Es ieteiktu parunāt ar saviem Skolotājiem, un viņi dos jums uzvedni, kā jums iet tālāk.

Kāpēc tu noteici cenu tieši tādu? Es vispār gribēju par brīvu sapulcēt mūsu grupu, pēc tam padomāju, ka kaut kāda samaksa tomēr ir jāņem, un tu uzreiz liki saprast, ka tas ir ļoti nopietni?

SK: Tie vienmēr būs semināri, tāpēc ka gatavosimies tiem nopietnāk. Un par nopietnu darbu vajag arī ņemt atbilstoši. Un cilvēki lieku reizi padomās, vai viņi ir gatavi nopietnam darbam?

Kāds būs rezultāts mūsu darbam ugunīgajā plānā?

SK: Mūsu darba jēga – augšupcelšanās. Tā vēl aizvien ir Augšupcelšanās Skola, kā mēs paziņojām pašā sākumā. Tā nebeidzas ar šo semināru. Jūs piedzimāt labākā pasaulē, jūs atnesāt savai dvēselei pirmdzimto, un viņš ir jāaudzina atbilstoši labākajām Augšupcelto būtņu tradīcijām. Kāds viņš būs, ir atkarīgs no jums, no jūsu cītības, vērīguma, pacietības un svētuma. Es nebīstos no šī vārda, neraustieties. Viss ir normāli ar to. Apskaidrošanās un svētums – sinonīmi, un apskaidrošanās ceļš ved ne tikai pie svētuma, bet arī pie daudzdimensionalitātes.

Mums ar tevi ir grūti, tu visu laiku slīdi uz savu pasauli, bet būtu laiks jau nostāties blakus. Nu taisni kā mūsu audzēkņi.

Mēs nepriecēsim jūsu lepnību, zinām, cik tas ir bīstami. Tāpēc vedam jūs “īsā pavadā”, lai neaizietu “Gaismā un Mīlestībā” pirms laika, kamēr neuzbūvēsiet sevi šajā Gaismā un Mīlestībā.

Galvenās iemaņas, kuras mēs attīstījām ar Saules Brālību, – plānu atšķiršana, darbs ar savu Augstāko Es un Skolotāju, garīgā ceļa Skaituma izpratne, enerģiju jušana, dažādas zināšanas un sevis apzināšanās.

Iepriekšējie laikmeti attīstīja Kristus Apziņas jēdzienu. Mūsu laikmets paceļas par soli augstāk. Un ugunīgā plāna apgūšana – tas nav kaut kāds super-uzdevums, bet normāls nākamais solis dvēseles augšupcelšanās procesā.

Es novēlu audzēkņiem kļūt nopietnākiem un vairāk aizdomāties, sākt saprast sevi dažādos plānos, atšķirt sevi dažādos plānos. Tas palīdzēs jums just sevi ugunīgajā plānā un turpināt ceļu uz gaismu.

 

21 03 12 03

Atsauksmes par semināru “Cilvēka Ugunīgo ķermeņu aktivācija”

Dmitrijs Kaļiņins

Labvakar, Natālija un Vladimir!

Atnācu uz semināru ar piepaceltu sajūtu, jo atmiņā vēl ir dzīvas “sekas” (šī vārda labā nozīmē) pēc SK skolas Jaungada semināriem, kuri pārspēja visas manas gaidas. Zinot, ka tādi semināri Sanata Kumaras, Diženās Dievietes un Debesu Tēva vadībā ir man ireālā līmenī, es iepriekš nedaudz sagatavojos (neko neparastu, vienkārši nomierinājos, apturot mirkļus, notīrījos, iezemējos utt., visu, kā parasti).

Es pirmoreiz pacēlos tādā Augstumā. Šķiet, man trūkst vārdu, lai aprakstītu to, ko es jutu vai “redzēju” (atvainojiet, pagaidām tikai tā varu kaut ko pateikt). Ļoti patika darbs no Ugunīgā Plāna, it kā visu izdarīju, kā Jūs teicāt un nesteidzinājāt… Man laiks pietika… Lai aprakstītu Plānu, uz kuru MĒS pacēlāmies, vārdus varu piemeklēt ar grūtībām – tā ir gan Mīlestība, gan Jaunrade, gan Diplomātiskums, pareizāk kaut kāda jauna šī vārda izpratne…, un Skaistuma un Mūžīgā, Viedā un Saprātīgā saplūšana… un Liela Atbildība Sevis Paša (vai mūsu) priekšā, kā es saprotu. Mēs Radījām kādu Kolektīvu… kaut kur Kosmosā…, MŪSU bāzi Mūsu Turpmākai Izaugsmei.

LIELISKI!!!

Fiziski varu aprakstīt tā – ķermenis it kā nedaudz drebēja, kad noritēja Iesvētījums, un mani pastāvīgi vilka uz augšu aiz paura… Natālija, jūtu, ka tieši Jūs kopā ar Sanatu Kumaru palīdzējāt man un droši vien ne tikai man… nezinu, kā, bet es jutu šo palīdzību…

PATEICOS!

Naktī ilgi migu ciet, ķermenis ļoti dega, bija diezgan spēcīgs karstums (bet nesāpīgs)… gulēju pie atvērta loga (pie mums naktī pagaidām vēl ir -18C), bet izgulējos un jūtos ļoti labi. No rīta uznāca tāds mierīgums (vienmērīgi elpoju, mierīgi un nesteidzoties eju, pankūka (блин), (kā gan Dzīvot gribas!)… nekad tādas sajūtas nav bijušas (vienmēr kaut kur steidzamies, skrienam, kaut ko nevajadzīgu darām un tā Visu mums atvēlēto Dzīvi).

PALDIES Jums, Natālija Nikolajevna, un visai MŪSU Grupai!!!

Un, protams, Milzīgs Paldies Sanatam Kumaram, Diženajai Dievietei, Debesu Tēvam, Visiem mūsu Skolotājiem un Palīgiem!!! PALDIES!!!

Ak, man, tāpat kā Emīlijai, nedaudz līst asaras, un jūtu siltumu sirds centrā!!! PALDIES par atbalstu!!!

Pret visiem ar Milzīgu Cieņu un Mīlestību,

Dmitrijs Kaļiņins

21 03 12 03

Nadežda Gluškova

Gribu vēlreiz pateikties par šiem semināriem. Līdz šim brīdim esmu iespaidā. Un šaubījos, vai spēšu izjust? Vai esmu līdz tam izaugusi? Bet izdevās! Un tava semināru Vešana – izraisa sajūsmu, vienkārši augstākā pilotāža! PATEICOS! Ar mīlestību, Nadežda

21 03 12 03

Natālija Tjeņējava

Natālija Nikolajevna, sveicināti!!

Ļoti gribas izteikt savu Pateicību Jums par milzīgo darbietilpīgo darbu!!

Seminārā 7.03. darba sākumā man parādījās šaubas, ka arī varu piedalīties ugunīgā ķermeņa aktivācijā, – neuzskatīju sevi par pietiekoši tīru tādam darbam.

Un gribēju pagriezties atpakaļ. Taču manā vietā tika izlemts citādi, nospieda mani ar enerģijas plūsmu, ka pat papīkstēt nevarēju :)))

Pēc tam visu nakti atstrādāju enerģijas – vienkārši degu visa, īpaši plaukstās.

Seminārā 8.03 jau mierīgāk un pārliecinošāk – zinu precīzi, ka viss notiek ar atļaušanu savā laikā :))

Ar dziļu Pateicību par Jūsu darbu – Nataša!!

21 03 12 03

Vladimirs Ahmanajevs

Pēc sajūtām mēs izgājām ļoti nopietnu etapu mūsu apmācībā uz planētas. Jūtu maiga nenosacīta prieka plūsmu, kura pastāvīgi nāk no krūtīm. Un, kaut arī mums nav liegts tieši just visu notiekošo (“neredzam un nejūtam”), just tā, kā mēs esam pieraduši uz Zemes, bet es par 100% esmu pārliecināts par izvēlētā garīgā ceļa pareizību. Ievērojami ir pastiprinājusies sajūta par Augstākā Es klātbūtni ķermenī.

Pateicos visiem mūsu Skolotājiem!

21 03 12 03

Valentīna Talubjeva

Dziļi paklanos Natālijai kā Pavadonei, Skolotājai, Cilvēkam un vienkārši lieliskai sievietei! Pateicos cilvēces Skolotājiem par jaunajiem iesvētījumiem. Tā patiesi ir liela Velte, bet semināri – svētki dvēselei. Līdz galam apzināties šī notikuma grandiozitāti vēl tikai stāv priekšā.

***

…es šajā seminārā strādāju ar duālās matricas un tumsas pieņemšanu. Man vēl ir ļoti daudz, ko izstrādāt, izjust, labāk saprast visus līmeņus, uz kuriem esmu pacēlusies. Es vēl ne no visa esmu paspējusi atbrīvoties.

Pateicos visiem SKOLOTĀJIEM, kuri strādāja ar mums un Jums, Nataša, par milzīgo darbu ar mums.

Pēc ugunīgo ķermeņu aktivācijas un jaunā iesvētījuma, kurš tika pieņemts, pateicoties Skolotājiem no smalkajiem plāniem un Jums – grupas pavadonei un vadītājai zemes plānā, – droši vien katrs izjuta izmaiņas visā savā daudzdimensionālajā būtnē, kuras tikai pieaugs samērā ar ugunīgo enerģiju ienākšanu blīvajos un smalkajos ķermeņos.

Pateicības, saņemtas no Skolotājiem, uzliek vēl lielāku atbildību grupai un katram tās dalībniekam. Visi, protams, apzinās, ka Sanats Kumara mūs ļoti mīl, bet tajā pašā laikā ir stingrs, lai mēs neatslābinātos un justu šo atbildību, jo no tiem, kas apzinātāki un iesvētītāki, arī prasīts tiek vairāk.

Piedaloties semināros, es ieguvu daudz vairāk, nekā gaidīju. Es esmu patiešām augšupcēlusies. Pateicos visiem Skolotājiem par šo dāvanu sieviešu svētkos, kas ir ļoti simboliski.

Ar mīlestību, Valentīna.

 

Pievienots 12.03.2021.

http://www.sanatkumara.ru/stati-2021/obsuzhdaem-ognenniy-seminar

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/raksti/29-raksti-2021/3014-pateicibas-pec-seminariem (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/negativo-ipasibu-saraksts (Tulk. piezīme)