Осознанные люди...

Apzinošies cilvēki…

Apzinošies cilvēki ir sapratuši, ka neviens viņiem laimi nost nav ņēmis

Saruna ar Diženo Dievieti

20 05 29 01

28.05.20.

Kad mēs sakām “Es Esmu visi Zemes cilvēki”, ko mēs ar to domājam? Vidējo cilvēku=vispārējo vidējo, vai arī tomēr mēs saglabājam savu apziņas līmeni, augstāku nekā vidējais?

DD: Mēs taču zinām, ka ir dažādi apziņas līmeņi mentālajā plānā, ir vidējais mentāls, zemākais un augstākais. Vidējais cilvēks pagaidām ir zemākajā no mentālā plāna cilvēku līmeņiem. Jūs uz planētu skatāties no vidējā un augstākā plāna. Tie ir dažādi līmeņi. Jūs esat atklājuši potenciālu, tagad stāv priekšā gadi un gadsimti, lai sastrādātu prakses, orientētos nosacījumos un nosacītībās, saprastu darbības, ierobežojumu likumus u.c.

Kad mēs sakām “Es Esmu Diženā Dieviete”, ko mēs ar to domājam? Saplūšanu ar Diženo Dievieti? Ja saplūšanu, kāpēc mēs nejūtam to, bet tikai Diženās Dievietes atnākušās enerģijas kā staru? Ja tā ir pacelšanās uz citu apziņas līmeni, tad kāpēc šī pacelšanās nav sajūtama tā, kā tā būtu jājūt – tas ir, paplašināšanās un šī līmeņa pārvaldīšana? Vai arī tā vienkārši ir apziņas mānīšana, programmēšana, taču nesekmīga?

DD: Kad jūs paceļaties uz manu plānu, reaģē jūsu dvēsele. Tieši dvēsele atklājas un jūtas svētlaimīga. Tieši šo līmeni jūt. Un pēc tam arī citi, zemāki līmeņi, jūt, kā var, manas vibrācijas.

Kas notiek, saplūstot ar kolektīvo apziņu, – personības zaudēšana, jo es nevaru ar sevi rīkoties, kā vēlēšos, vai arī jauna iespēju līmeņa iegūšana? Es zaudēju spēkus un vēlmes jaunajā līmenī? Kas notiek ar saplūšanu jaunajā līmenī?

DD: Tu pagaidām pieslēdzies, bet nekļūsti.

Un kas tas ir – pieslēgties?

DD: Kļūt – tas ir pilnībā pāriet jaunajā apziņā. Gluži kā tu mācies vienā skolā ar vecāko klašu skolēniem, taču nevari risināt vienādojumus, kā viņi. Tev vēl stāv priekšā no ciemiņa kļūt par saimnieku.

Kas tas ir – apziņas sadalīšanās pa daļām pēc vibrāciju plāniem? Kāds statuss tādai apziņai piemīt? Tikai jaunā līmeņa pētīšana? Vai tad tas nebija mans pagātnē? Kādēļ man atkal to pētīt, ja es Esmu šajā līmenī?

Teiksim, es gribu no jaunā līmeņa paārstēt sevi vai citu. Kāpēc tas neizdodas vai izdodas ne tā, kā gribas?

Vai arī es gribu no zemes plāna vispārējās apziņas līmeņa, lai cilvēki būtu paēduši un ne no kā nebaidītos. Taču neko nevaru izdarīt, paliekot pie visa tā mazs bezspēcīgs cilvēks.

Tavas pilnvaras pagaidām nav apzinātas.

Es necelšos tik augstu līdz Tev, taču, izejot uz zemes ugunīgā plāna statusu, ko es varu? Tikai gribēt un neko nevarēt?

Tā ir kolektīva apziņa, un kolektīvam jāvēlas tāpat kā tev.

Bet vai tad šo vēlēšanos – būt laimīgam – neizjūt katrs no mums? Vai tad katrs no mums negribētu mīlestību un gaismu, pat pats tumšākais?

Tas daudzējādā ziņā ir atkarīgs no cilvēka apziņas līmeņa. Apzinošies cilvēki ir sasnieguši laimi neatkarīgi no naudas un privilēģijām, neatkarīgi no iedarbības uz cilvēka dabu no malas. Viņi ir sapratuši, ka neviens viņiem laimi nost nav ņēmis, viņi var kļūt laimīgi, ja vēlēsies un izmainīs savu attieksmi pret sociuma programmām. Tāpat ir ar slimībām, laimīgs cilvēks – vesels.

Dārgā Diženā Dieviete, kas notiek pēdējā laikā? Mūs aizklāj pastāvīgi, ja ne tā, tad šitā. Nepaspēj atgaiņāt vai aizvākt prom no cilvēkiem būtības un mehānismus, šķīvjus, pieāķējumus, kad cilvēki jau raksta vai zvana, ka atkal kaut kas ir atnācis. Kad gan beigsies šī patvaļa?

Tās ir pārejas izmaksas. Cilvēki ir atvērušies gaismai, un, kamēr viņi ne pārāk ir pacēlušies, pelēkie ālējas. Taču tas ir neliels laika periods, viss drīz beigsies.

Kāpēc Skolotāji nevar mums palīdzēt šajā periodā? Viņi ir gluži kā ar sasietām rokām, pasīvi. Viņi klusējot stāv un vēro, kā mēs te mokāmies.

Ir jāpārdzīvo šis periods. Visiem mēdz būt savas grūtības.

Kādas grūtības piedzīvo Skolotāji?

DD: Pakāpeniski izzūd Skolotāju Sistēma tādā veidā, kādā tā ir. Viss mainās.

Es saprotu tavus jautājumus, tikai atbildēt tev ir sarežģīti, jo tu nestādies priekšā savas iespējas un pagaidām neesi tās apguvusi, tāpat kā tie, kas ir blakus tev, grupā, vai lasa tavus vēstījumus. Kad jūs saplūstat ar Mani, jūs manas enerģijas un vēstījumus pārvadāt uz apakšējo plānu. Tā ir cēla nodarbe un tiek augstu vērtēta visur. Jūs nodarbojaties ar tās pasaules harmonizāciju, kurā dzīvojat. Vai tad tu nesaproti manu enerģiju ietekmes uz tevi?

Esmu Tev bezgalīgi pateicīga un saprotu, ka tavas enerģijas ir dzīvinošas, ārstējošas un svētas. Runa ir par mums – radītāju augošo paaudzi; viņiem gribas ātrāk ienest jūtamu ieguldījumu planetārajos darbos, aktīvāk mainīt realitāti, ietekmējot to.

Pateicos!

20 05 29 02

 

 

Pievienots 29.05.2020

http://www.sanatkumara.ru/stati-2020/osoznannie-liudi

Tulkoja Jānis Oppe