Серость наступает на людей. Сопротивляйтесь

Pelēcība uzbrūk cilvēkiem. Pretojieties

20 05 21 01

20.05.20.

Pēdējās dienās cilvēki sūdzas par sliktu pašsajūtu, sūdzības nāk no dažādām vietām. 5G iekārtas jau ir ieslēgtas?

Nē, pagaidām vēl norit regulēšanas darbi. Valdība nav devusi atļauju, taču ar pilnu tvaiku norisinās gatavošanās.

Daudzi cilvēki pat nav lietas kursā, ka tiek uzstādīta tāda tehnika, un pat netic tam, uzskata to par murgiem.

Un labi, ka nezina. Mazāk pārdzīvo un uztraucas.

Kāpēc dažiem cilvēkiem ir emocionāls un enerģētisks “iepotējuma” stāvoklis? Pie viņiem aktīvi pieslēdzas un noņem enerģiju?

Daudziem cilvēkiem noņem enerģiju. Taviem audzēkņiem ir sevi vienkārši jāpārbauda un jānoņem visi pieslēgumi.

Un ko darīt tiem, kas nezina par pieslēgumiem?

Tie ir donori dažām būtnēm, kam vajadzīgs gavvah.

Kā ar to tikt galā?

Sākt mācīties tam pretoties.

5G pastiprinās negatīvu?

Protams, kad cilvēks slikti jūtas, viņam viss traucēs un kaitinās. Viņam nebūs spēku priekam un brīvībai.

Vai tas patiešām būs – visu šo translatoru uzstādīšana?

Pretojieties. Jums nav uz ko cerēt.

Un jūs nevarat mums palīdzēt?

Kā? Novākt visus translatorus? Dabūt cauri valdībai atteikšanos no 5G darbības? Tā ir atteikšanās no visu iedzīvotāju totālas kontroles.

Tikai paši cilvēki var atteikties no šīs muļķīgās ieceres. Un tā arī ir saprātīguma izpausme – “nekaitē” – galvenais bauslis cilvēkam, kurš apzinās.

Tieši šī cēloņa dēļ tika nomainīta valdība, lai savāktu šai idejai vēlamus cilvēkus?

(Klusēšana.)

Pa visiem kanāliem, izņemot Kultūru, iet kādi krimināli stāsti, slepkavības, izmeklēšanas, bandītisms. To apmaksā Krievija vai tie, kas gribēja Krieviju samaitāt? Pēc tādām filmām, pat pašām talantīgākajām, iekšienē paliek pelēka masa, it kā tevī būtu ievadītas gavvah nanodaļiņas. Un, kamēr to neizvākt, tā tur tā arī sēž.

20 05 21 02

Tu visu jau pateici. Pretojies. Jūs varat par to stāstīt savās vietnēs un aicināt cilvēkus neskatīties šīs filmas. Mēs apstiprinām, ka tas patiešām ir tā. Negatīvs uzkrājas un kalpo par tālāku balstu un bāzi turpmākai iedzīvotāju “pelēkošanai”, nolaišanai pa vibrācijām un gaismas izvākšanai no cilvēkiem.

Gaišs cilvēks nav pieejams daudziem tehniskiem līdzekļiem. Pelēks cilvēks – pieejams subjekts un turklāt rīks iedarbībai uz visiem citiem cilvēkiem, kas atrodas blakus, inficējot ar savu aizkaitinājumu, izmisumu un depresiju, uz bērniem pirmām kārtām.

Tieši pelēkie cilvēki meklē un atrod mērķus izsmieklam un viltus ziņām, iznesot savu pelēcību internetā, piepildot ar tām vietņu lapas. Tieši tādi cilvēki nes galvenās stratēģiskās balsta līnijas uzbrukumā gaismai. Tumsa jau ir atdevusi savas pelēcības pozīcijas, tumsa ir acīmredzama, bet pelēcību pagaidām cilvēki uztver kā normu. Tas notiek visur, kad viss gluži kā tiek ietīts tīmeklī un pamirst, tiecoties aizmigt un nepamosties. Dvēsele nonāk pienākumu, dzīves smaguma, izdzīvošanas un emociju trūkuma tīklos. Emocijas ir gluži kā ieslodzītas, kur gan te vieta mīlestībai un skaistumam?

Pat māksla reizēm kļūst mazāk krāsaina, līdzīga pelēkām un tehniskām līnijām un figūrām. Arī dzeja it kā vairs nevienam nav vajadzīga… bet manā jaunībā valsts bija aizrāvusies ar poēziju. Cik daudz ir TV kanālu ar kaut kādiem pretīgiem “vienrievīgiem” klipiem, un cik maz ir īstas mūzikas… Visu muzikālo telpu ir piepildījusi pelēcība…

20 05 21 03

Izzūd mīlestība, bet tas ir pats galvenais katra cilvēka dzīvē. Pelēkā ikdiena it kā tiek uzspiesta cilvēkiem. Centieties paust vairāk mīlestības un skaistuma dzīvē, iemācieties izdaiļot savu dzīvi ārēji un iekšēji. Domājiet par mīlestību, tiecieties paust to dzīvē tā, kā protat. Uzmanīgi paraugieties uz saviem tuviniekiem – kā viņi jūtas? Ko domā? Kādas ir viņu vajadzības? “Siltām acīm” raugieties, uzmanīgi un maigi. Palīdziet viņiem tikt galā ar to, kas viņiem rūp.

19. gadsimts atstāja pēc sevis daudz dižu rakstnieku un komponistu. Ko aiz sevis atstās 21. gadsimts? Vai tiešām visa mīlestība un skaistums ir palicis pagātnē un cilvēki vienkārši kļūst par marionetēm pelēko būtņu tīklos? Vai arī pašlaik vienkārši pelēcība sabiezinās un vairs nepaliek svaiga gaisa elpai? Cilvēki kaut kā kļūst vairāk līdzīgi mehānismiem…

Vaimanāšanas vietā izdari kaut ko. Tavs šodienas stāsts arī kādam parādīs, kur viņu mēģina ievest. Cilvēkam ir pietiekama izturības rezerve, vienkārši apzinātības maz. Vajag atvērt acis uz to un palīdzēt kļūt apzinošiem.

Visa būtība ir apziņā, kuru mēģina noslēgt un sākt viņu vadīt.

Prieka un svētlaimes emocijas ārstē ne tikai dvēseli, bet arī planētu. Esiet priecīgi un nebēdājieties pie pirmās grūtības. Iemācieties pretoties un panākt savu. Neejiet negatīvas propagandas pavadā. Kļūstiet vēl dzīvīgāki un priecīgāki, svaigāki un skaistāki dvēselē. Izdaiļojiet pasauli ar sevi, ar savu dvēseli un savu veselību.

Esiet dzīvi!

20 05 21 04

 

No Interneta par 5G palaišanu

Kā darbojas 5G, un kā tas izmainīs mūsu dzīvi? 5G mobilie sakari un internets Krievijā.

https://www.youtube.com/watch?v=9SwVCeeiAsU

Skatāmies uz pirmajiem 5G sakariem Maskavā!

https://www.youtube.com/watch?v=rEqMcxqcpGE

Piektā paaudze pāries uzbrukumā 2020. gadā

https://rg.ru/2019/12/23/piatoe-pokolenie-perejdet-v-nastuplenie-v-2020-godu.html

INTERNETS

2020. gadā miljonu pilsētās tiks iedarbināti 5G tīkli

https://iz.ru/news/697628

5G ietekme uz cilvēka veselību – kas ir zināms jau tagad?

“Visu 2020. gadu speciālisti papildus pētīs 5G tīklu drošību un noteiks, kādu starojuma līmeni var uzskatīt par nekaitīgu.”

5G Krievijā. Pēdējie jaunumi

https://www.youtube.com/watch?v=4_48aFWjmHU

Krievijā nebūs normāla 5G

https://appleinsider.ru/analysis/v-rossii-ne-budet-normalnogo-5g.html

 

Pievienots 21.05.2020

http://www.sanatkumara.ru/stati-2020/serost-nastupaet-na-liudey-soprotivlyaytes

Tulkoja Jānis Oppe