Print

Медитация по очищению социума планеты

Planētas sociuma attīrīšanas meditācija

19 08 27

Pirms meditācijas sākuma

 

Šovasar parkā Akmens teltis (Каменные палатки) noritēja pilsētas meditācijas. Šī bezmaksas akcija diemžēl piesaistīja maz ļaužu, un tomēr meditācijas pagāja visai veiksmīgi. Kopīgo meditāciju tēmas bija dažādas – arī sevis, savu negatīvo “noliktavu” attīrīšana, planētas attīrīšana pēc tāda paša plāna, tikšanās ar savu dvēseli Diženās Dievietes vadībā (Diženā Dieviete ir atmiskā plāna būtne, kura audzināja mūsu dvēseles pēc piedzimšanas), ārstnieciskā meditācija un mūsu pēdējais darbs 21. augustā – ar sociumu. Visas meditācijas noritēja kā tiešais čenelings ar Saules Brālību un Diženo Dievieti.

Pēdējo tēmu man ierosināja filozofa, mana drauga Vladimira Mazničenko izteikums: “Sociums ir viens no dabas vides elementiem un savā attīstības procesā iegūst pieredzi no atrašanās materiālajā pasaulē un paaugstina savas apziņas līmeni. Šajā attīstības etapā (pārejā no dzīvnieku pasaules, kur viņa uzvedību reglamentēja ģenētiski ielikta programma uz attīstītāku stāvokli, kurš prasa apzinātu lēmumu pieņemšanu), kad cilvēka mentālā attīstītība apsteidz apziņas līmeņa attīstītību un viņš lielākā mērā atrodas dzīvniecisko instinktu (cīņas par izdzīvošanu, par teritoriju, kaislību utt.) ietekmē, cilvēks – tas ir, sociums, pateicoties augstam intelektam, ļaunprātīgi izmanto savu stāvokli attiecībā pret dabu. Saskaņā ar Drunvlalo Melhisedeka versiju šis periods ir ārkārtīgi nepieciešams cilvēka būtības attīstībai, bet tas var civilizāciju novest pie pašiznīcināšanās. Kas jau bijis ne reizi vien, kā Jūs zināt.

Tas ir, sociums ar savu uzvedību ved ārā no līdzsvara Radītāja sabalansēto dabas vidi. Tāpēc balansu sociums-daba es uzlūkoju kā ar apkārtējo dabas vidi kopīgu sabalansētu attīstību. Un tādēļ bez augsta intelekta sociumam ir jāattīsta savs saprāts un viedums (vēdiskā filozofija aplūko 16 saprāta aspektu), kuri ir organiski saistīti ar fizisko ķermeni un garīgo būtību.”

Kas tad ir sociums kā dabas vides elements? Kur ir viņa kā būtības apziņa? Tie ir egregori, caur kuriem sociums pašizpauž savas vajadzības, radošumu, organizāciju, ražošanu un zināšanas, kultūru un zinātni, koncentrējot sevī visu cilvēcisko pieredzi. Un darbs ar egregoriem tajā skaitā palīdzēs mums izlabot eksistējošo stāvokli sabiedrībā.

Mēs (Sanata Kumaras Skola) diezgan daudz strādājam ar personiskajām problēmām – gan ar apzināšanos, gan enerģētiski, gan ar Augstāko Palīgu palīdzību, kuru cilvēkam ir pietiekami daudz. Tie ir sakrājušies negatīvi nogulumi nepiedošanas, pārestību un vainas veidā, tās ir bailes un trauksmes, tas ir apzinātības trūkums.

Kā saka visi garīgie audzinātāji, attīrot sevi, mēs par šo lielumu attīrām arī cilvēku kopību. Bet ko darīt ar to vairākumu, kas par to nedomā un nekad ar to nenodarbosies? Mums ir tiesības ar viņiem strādāt? Un kā tad ar viņu brīvo gribu?

Mums ir tiesības strādāt ar Sevi kolektīvās Kristus-apziņas līmenī, kad ieejam Visā, Kas Ir šajā cilvēces plānā.

Cits darbs, kurš arī mums ir pieejams, – darbs ar egregoriem ar viņu pašu piekrišanu. Eksistē pilnīgi dažādi egregori – gan valsts, gan nozaru, gan ražošanas u.c. Pat ģimenes un dzimtas.

Protams, strādājot ar egregoriem, vajag ņemt vērā, ka ir jāsaņem viņu atļauja viņu attīrīšanai. Pie egregora ir jāpieiet ar cieņu un mierīgi. Viņš piebarojas un faktiski sastāv no cilvēku enerģijām, vadot savu darbību un virzot cilvēku darbību. Katram egregoram ir apziņa, kurai var pieslēgties un mijiedarboties.

Internetā ir vairākas neveiklas piezīmes, ka egregors – tas ir “slikti” un vajag kaut kā izvairīties no mijiedarbības ar viņu, tā kā viņš barojas ar cilvēku enerģiju. Bet kā, piemēram, mūsu laikraksta “Dzīves Noslēpums” (“Тайна жизни”) darbiniekiem izslēgt mijiedarbību ar viņu pašu egregoru, kad viņi katru dienu ar viņu strādā? Kā cilvēkam izvairīties no dzimtas vai ģimenes egregora? Kā mūsu valsts pilsonim izvairīties no mijiedarbības ar Krievijas valsts egregoru?

Tāpēc vienkārši ir jāpieņem egregoru eksistences fakts, jāciena un jārūpējas par to, kas eksistē un pamazītēm mūs ietekmē.

21. augusta meditācijā mēs pastrādājām ar pašiem netīrākajiem un tumšākajiem planētas egregoriem. Protams, ne ar mūsu pašu enerģijām. Mēs savienojāmies ar Saules Brālību, kura iedeva mums spēcīgu attīrošu staru darbam un palīdzēja mums.

Kādos egregoros bija ieliešanas? Pašos smagākajos un netīrākajos. Pats blīvākais un tumšākais izrādījās finanšu egregors. Tas arī ir saprotams, viņš pārvalda visas bankas un finanšu struktūras, kuras savukārt pārvalda visas valstis, naftu, narkotikas, dažādus verdzības veidus, ražošanas, transportu, militārās un kosmosa izstrādes, reliģiju u.c. (Nejauciet finanšu un naudas egregorus. Naudas egregors – tās ir mūsu algas, stipendijas un pensijas.) Mēs kopā ar Saules Brālību iztīrījām finanšu egregoru, kurš bija labvēlīgs un neatteicās no gaismas un mīlestības ieliešanas.

Kāpēc mēs lejam iekšā mīlestību? Kā iespējams TO mīlēt? Vienkārši mēs saprotam, ka tie esam mēs ar jums, kaut gan vairākumam šķiet, ka finanšu un militārais egregors ir tālu no mums. Pacelieties uz Kristus-apziņu un ieraudzīsiet – visi cilvēki ir vienoti, katrs no mums – vispārējā planetārā sociuma daļa. Mēs dzīvojam uz planētas un ar to visi esam saistīti savā starpā. Neviens ne no kā nav brīvs. Neviens nevar aizbēgt vai izvairīties no planetārā sociuma iedarbības, lai pat netiešas. Un planetārais sociums sastāv ne tikai no cilvēkiem, bet arī no egregoriem, un egregoru kolektīvā apziņa aug paralēli mūsu kolektīvajai apziņai.

Tālāk mēs analoģiski pastrādājām ar sodu sistēmas egregoru – cietumiem un kolonijām.

Ar kriminālo egregoru – zādzībām, narkotikām un prostitūciju.

Ar medicīnas agregoru – ar mirstošiem cilvēkiem, ar slimniekiem komā, ar psihiski slimajiem, ar psihiatrijas slimnīcām un ārstniecības iestādēm.

Ar farmācijas egregoru – zālēm un aparatūru.

Arī paši mediķi, kam vajadzīga mīlestība un uzmanība, algas paaugstinājums un darba apstākļu uzlabojums, saņēma no mums nedaudz pateicības un mīlestības.

Pēc tāda darba mūs notīrīja mūsu Saules Skolotāji.

Pēc tam mēs pagājāmies pa pašiem tumšākajiem Zemes militārajiem konfliktiem.

Pēkšņi “no debesīm” uz zemi nolaidās miljoniem sīku eņģeļu un iegāja planētas mazo bērnu apziņā; viņiem trūkst mīlestības un dievišķās svētības (starp citu, tāpat kā pieaugušajiem). Taču mazuļi spēj tādu palīdzību ieraudzīt un nopriecāties par to. Uz tādas priecīgas nots mūsu meditācija beidzās.

Gribu uzdot jautājumu lasītājiem – nākamajā gadā vajag tādas meditācijas? Nobalsojiet ar savām vēstulēm vai zvaniem, lūdzu. Gribētos vairāk gaišo spēku iesaistīt tādās meditācijās, lai Jekaterinburga nostātos savā augstajā vietā garīguma ziņā, parādot gaismas cilvēku aktivitāti.

Atgādināšu, ka meditācijas Akmens teltīs noritēja trešdienās divas reizes mēnesī jūnijā, jūlijā un augustā.

Natālija Koteļņikova, autore – čenelere, Sanata Kumaras Skolas, Saules Brālības Skolas un Galaktiskā Kristus Skolas vadītāja.

Vietne sanatkumara.ru

 

Pievienots 27.08.2019

http://www.sanatkumara.ru/stati-2019/meditatsiya-po-ochischeniiu-sotsiuma-planeti

Tulkoja Jānis Oppe