Отзывы лета 2019 г.

2019. g. vasaras atsauksmes

19 07 29 01

Sveicināti, Natālija. Izlasīju par Kristus-apziņu[1]. Es domāju, ka Dinas jautājumi radās, trūkstot pareizai izpratnei par vārdu “Kristus (Христос)”. Tā ir izkropļota vārda “Krestus[2] (Хрестос)” – ar uzsvaru uz burtu “e” – izruna. Krestus – tas ir kosmosa amats, kurš atspoguļo Meistarības augstāko pakāpi. Tāpēc visas Gaismas Būtnes ir Kresti, nevis Kristi. Un termins “Kristus-apziņa” atspoguļo visu Gaismas Spēku tiekšanos un (domāju) Radītāja plānu pacelt cilvēces apziņu līdz Krestu līmenim. Šis process, domājams, aizņems no 1000 gadiem līdz 1500 gadiem. Viss ir atkarīgs no cilvēces apzinātības mošanās ātruma. Tā ka terminam “Kristus-apziņa” nav sakara ar kristietības reliģiju.

Tagad attiecībā uz reliģijām. Dievs ir viens – reliģiju ir daudz. Visas zināšanas un Dieva izpratne cilvēkiem tika nolaistas no augšas, un tas nav noslēpums. Katrai tautai tika dots pēc attīstītības un izpratnes līmeņa. Vistuvāk pareizai Dieva izpratnei atrodas garīgais strāvojums Sūfisms. Pārējām reliģijām ir izkropļojumi.

Tagad par Lemūriju. Lemūrieši ar Dievu sazinājās ar skaņas palīdzību tiešā veidā. Viņiem bija koris, kurš sastāvēja no 400 balsīm. No tām 200 balsis dziedāja zemu toni un 200 – augstu. Toņu starpība radīja kontaktam vajadzīgās vibrācijas.

Vēl nedaudz par Kristus-apziņas čakru. Tas ir mūsu aizkrūtes dziedzeris. Tā atvēršanās pazīmes – sāpes aiz krūšu kaula un pastāvīgs klepus nedēļu ilgi. Tabletes un sildīšana nepalīdzēs – vajag pārciest. Var taisīt vingrinājumu – mazo astoņnieku – tas atvieglos atvēršanās procesu.

Ar mīlestību Gaļina Ļevandovska (Галина Левандовская).

19 07 29 02

Sveicināti!

Dārgā Natālija, no visas sirds pateicos Jums par rakstu “Kristus-apziņa”. Un pateicos Dinai par jautājumu, kurš izprovocēja tādu detalizētu Natālijas Koteļņikovas atbildi. Personīgi man ir termina “Kristus” pilnīga izpratne. Un tas ir, tieši pateicoties H.P. Blavatskas grāmatu lasīšanai.

Lasīt Dinas vēstuli un Natālijas atbildi bija ļoti interesanti. Milzīga pateicība Jums.

Ar Mīlestību, Nadežda Ananjeva.

19 07 29 02

Natālija, milzīga pateicība par jūsu izskaidrojumiem un precizējumiem attiecībā uz informāciju no D. Vilkoka (David Wilcock) vietnes. Atgrūšanas nekad nav bijis, bet apziņa tikai vēl vairāk ir paplašinājusies, īpaši pēc semināra par Iekšējo Zemi. SK, SB Skolas un tagad arī Galaktiskā Kristus Skola – patiesi augšupceļ mūsu saprātu nebijušos augstumos, iepotējot daudzdimensionālās apziņas iemaņas un atklājot mūsu radošās iespējas, par kurām mēs agrāk nezinājām.

Valentīna.

19 07 29 02

Pilsētas mēroga Meditācijas ir ļoti svarīgs un vajadzīgs pasākums. Tās ir vajadzīgas gan cilvēkiem, kuri atnāk uz meditāciju, gan planētai Zeme, ar kuru norit galvenais darbs. Diemžēl, maz ir to, kas apzinās šī darba svarīgumu, un ļaudis pagaidām ne pārāk tiecas pievienoties šim darbam. Tomēr cilvēki pamazītēm pievienojas, un notiek tas, kādēļ tas viss ir iecerēts.

Tās enerģijas, kuras nāk no augstākajiem spēkiem caur mums, tiek virzītas uz planētu, un notiek viņas attīrīšana un apgaismošana.

Pastrādājām arī ar militārajiem spēkiem caur mīlestību, kas nāca no mūsu sirdīm. Mīlestības uz mūsu planētas trūkst praktiski visiem, tāpēc mēs dāsni dalījāmies tajā ar visiem uz viņas dzīvojošajiem cilvēkiem.

Tikšanās laikā 24. jūlijā negaidīti visiem un par lielu prieku Saules Brālība ar mums veica dziedinošus darbus, kuru rezultātā man atjaunojās balss un pazuda sāpes kreisā ceļgala muskulī. Viss, kas šeit notiek, ir nepieciešams visiem un katram, kurš iet pa garīgu attīstības ceļu. Ar nepacietību gaidām jūs nākamajā meditācijā Akmens teltīs pulksten 19 pēc vietējā laika.

Gaļina Tomina.

19 07 29 02

Manam zemes plāna Garīgajam skolotājam mana atsauksme.

Es pie Natālijas koučingā esmu jau 6 gadus.

Manu enerģiju diagnostiku un manu problēmu cēloņu atrašanu es uzticu tikai Natālijai.

Tas nav vienkārši koučings – tā ir garīgā izaugsme. Atbrīvojoties no vecā, likvidējot vienu vai otru iemeslu vai simptomu cēloņus ķermenī, tiek atrisinātas daudzas dzīves problēmas. Soli pa solim, pakāpienu pēc pakāpiena izlīdzinās pati dzīve.

Īpaši gribu izcelt darbu šūnās (4 šūnas). Rezultāts ir vienkārši satriecošs, negaidīts, turklāt tajā pašā dienā. Galvenais, lai izstrādātās vecās enerģijas izietu no ķermeņa. Ja iziešana ir lēna, tad arī rezultāts var ieilgt. Tie ir mani personīgie novērojumi.

Vēl viena metode, kura bija man ideāli piemērota, – tas ir darbs ar Dvēseles kontraktiem. Var nokauties dēļ izmaiņām visu dzīvi, un bez rezultātiem. Bet var izmainīt Dvēseles kontraktu, un tad izmaiņas neliek uz sevi gaidīt.

BET tā nav viena sesija. Personīgi man bija vajadzīgas apmēram 10 kontraktiem vien. Pēc pirmās kontraktu pārrakstīšanas transformācija ilga 5 dienas. Tajās dienās acu priekšā zibēja kādu vecu notikumu ainiņas, miegā tika izdzīvoti simtiem notikumu, it kā visu to laiku peldētu zem ūdens. Bet pēc 5 dienām es izniru ar jaunas dzīves sajūtu. Pēc otrās un nākamajām sesijām transformācija noritēja ātrāk un ne tik pamanāmi.

Rodas jautājums “no kurienes nauda” visām šīm sesijām? Jo es taču esmu pensionāre. Visums dod man pastrādāt uz manu pieprasījumu. Galvenais ir pareizi izlietot. Ja pieprasīsi sesijai, bet iztērēsi kam citam, tad nākamajā reizē nenostrādās. Tas jau ir pārbaudīts. Galvenais – savest kārtībā savu enerģētiku.

Dārgā Natālija, es Pateicos Visumam, ka reiz uz manu palīdzības pieprasījumu viņš man iedeva TEVI. Pateicos, Pateicos, Pateicos!

 

Pievienots 29.07.2019

http://sanatkumara.ru/otzivi/otzivi-leta-2019-g

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. “Kristus-apziņa”, http://www.sanatkumara.lv/index.php/raksti/26-raksti-2019/2188-kristus-apzina (Tulk. piezīme)

[2] Par Krestu var atrast šeit: http://www.latvijasluteranis.lv/2014/05/26/kristigas-baznicas-pirmsakums/ Krests ir minēts arī šajā interesantajā rakstā: http://www.philos.lv/Bralis.html (Tulk. piezīme)