Вознесение и Просветление

Augšupcelšanās un Apskaidrošanās

18 11 21 01

“Apskaidrošanās – tas ir moments, kad jūsu personība kontaktējas ar patiesību. Bet Augšupcelšanās – ar to tiek pabeigta jūsu personības pilnīga transformācija uz šo patiesību.” Kobra

Kāda starpība ir starp Augšupcelšanos un Apskaidrošanos? Vai apskaidrošanos var nosaukt arī par pašrealizēšanos? Šos jautājumus es uzdošu dažām būtnēm, ar kurām varu šodien parunāt.

 

Venēra:

Pašrealizēšanās var būt jebkurā sfērā – kā zinātniekam, politiķim vai misionāram, kā mūziķim, dzelzceļniekam vai apgaismotājam. Tas vairāk ir saistīts ar dvēseles nosliecēm un ar iespējām attiecīgajā laikā iegūt pieeju noteiktai profesijai.

Neatkarīgi no realizācijas laika apskaidrošanās ir pieejama vienmēr. Tā ir saistīta ar ticību dievam un ietver sevī atsacīšanos no negatīvām domām, meditācijas praksi, visu negatīvo programmu iztīrīšanu, kanāla ar augstākajiem spēkiem atbloķēšanu, augstāko aspektu – astrālā un mentālā – atklāšanu sevī un savienošanos ar viņiem. Enerģijas saņemšanu no augšas un atsacīšanos no zemākajām enerģijām, kuras tik bieži pavada cilvēkus pieejā pie apskaidrības.

Augšupcelšanās, protams, ir saistīta ar apskaidrošanos, taču pievieno mērķi – pabeigt inkarnācijas uz planētas un pāriet uz augstākajām gaismas pasaulēm.

Dzīvju pabeigšana fiziskajā plānā nav saistīta ar bēgšanu no planētas vai kārdinājumu citas dzīves pavadīt atpūtā vai lieglaimē. Pāriešana notiks uz mentālajām enerģijām, kur jūs savas dzīves turpināsiet augstākā apzinātā līmenī. Jūs turpināsiet arī savu darba dzīvi, tikai augstākā plānā un ar lielākām iespējām izaugsmē un dvēseles apgaismošanā. Augšupcelšanās, kā likums, notiek lielā planetārā cikla beigās un var notikt vairākas reizes dažādos veidos,

Pateicos tev, mana Venēra!

***

18 11 21 02

Sanats Kumara:

Apskaidrošanās ir process, kurš var notikt visu dzīvju garumā. Tā ir pakāpeniska dvēseles pieredzes krāšana, saistīta ar ticību un reliģiju, tā ir dvēseles noteiktu īpašību sastrādāšana, piemēram, ticība, maigums, mīlestība, dzīvesprieks, vainas atlaišana sev un citiem un nepatīkamu dzīves momentu piedošana, izdzīvošanas procesa izmaiņa par labu saprātīgumam, atbrīvošanās no dzīves negatīva un prāta apskaidrība.

Apskaidrība kopumā ir gaismas un mīlestības savākšana savā telpā, prasme ieraudzīt labo visos cilvēkos un piedot slikto. Visu cilvēku kā sevis otra pieņemšana. Cita cilvēka netiesāšana un izpratne.

Kas attiecas uz Augšupcelšanos – tas ir cits process, saistīts ar karmu un reinkarnācijām. Tas ir dvēseles process, kad viņa spēj veikt zināmu rituālu, kurš ļauj viņai pabeigt gaismas vākšanas procesu šajā varbūtības daļā un ļaut sev ceļot citā varbūtībā, augstākā pēc vibrācijām. Tas tiek darīts pēc augstāko kuratoru, kuri vada dvēseli, un pašas dvēseles abpusējas piekrišanas.

Ja dvēsele ir gatava iziet no zemākajām inkarnācijām un aizvest savu dzīvi līdz augstākajām telpām un atbilst tām attīstītības ziņā, tiek veikta viennozīmīga iziešana no zemes telpām uz Saules telpām, mentālajām. Dvēsele savieno sevi ar līdzīgu dvēseļu klāsteri, ar grupu, ar kuru spēj savienoties attīstītības un gaismas ziņā. Un turpina sevi pilnveidot citās pasaulēs.

Pašlaik tieši ir iestājies tāds periods, kad pati planētas telpa palīdz dvēselēm pabeigt noslēdzošo lēcienu uz augstāko gaismu, jo būtiski palielinās gaismas daudzums uz zemes un norit pārejas periods, kurš saistīts ar dvēseles atbrīvošanos no fiziskās dimensijas.

Vladimiru interesē procentos: tie, kas augšupceļas šajā pārejas periodā, un tie, kas pagaidām nav izvēlējušies neko.

Ar katru dienu tādi procenti pieaug, pašlaik tie, kas iet uz apskaidrību, ir sasnieguši 15%. Bet tie, kas iziet uz augšupcelšanos, sastāda apmēram 5 procentus.

Un cik cilvēku iet uz tumšo pusi?

Vismaz pagaidām nenoteikti, jo gaismas daudzums visu laiku nāk klāt un ļoti ietekmē cilvēkus.

Ko var teikt par augšupcelšanos ar ķermeni?

Tādi procesi uz Zemes jau ir sākušies. Drīz par tiem tiks paziņots publiski, pagaidām tie ir tikai daži, un uz Zemes palikušie cilvēki nevar tos definēt kā augšupcelšanās procesu.

Bet tad taču pēc nāves nav jābūt līķim?

Un cik cilvēku pazūd no planētas neatgūstami? Tāpēc pagaidām cilvēki nevar atšķirt nolaupīšanas un augšupcelšanās procesus.

Pateicos, Sanat Kumara!

***

18 11 21 03

Šrī Juktešvārs:

Varu piebilst pie teiktā, ka ne visas dvēseles spēj pāriet gaismā šajā ciklā. Apskaidrošanās ir process, kurš pieejams visiem pēc vēlēšanās. Taču augšupcelšanās procesu pabeigt pagaidām nevar vairākums no jums.

Notiks pāriešana uz nākamo, augstāku telpas diapazonu, un pāriešana nav tiešā veidā saistīta ar augšupcelšanos.

Pati planēta dzīvos un pieņems dvēseles no augstāka vibrāciju un apziņas attīstītības diapazona. Daļa dvēseļu, kuras pagaidām nav pietiekami attīstītas, varēs inkarnācijas turpināt uz tumšākas planētas, lai pabeigtu tādu pāriešanu nākamo reizi, kad viņu gaismas krājums atbildīs planētas realitātei.

Bet tās dvēseles, kuras spēs inkarnēties uz augstākās Zemes, turpinās apskaidrošanās procesu masveidā un arī varēs pāriet, ciklam beidzoties vai cikla vidū, uz dvēseles mentālo telpu.

Tādējādi apskaidrošanās – tas ir process, kurš iet pa priekšu augšupcelšanai un bez kura augšupcelšanās nav iespējama.

Kas attiecas uz dvēseles realizēšanos, tad šis process ir ļoti daudzveidīgs. Dvēselei nav uzdevuma vienmēr realizēt tikai vienu savu šķautni. Šajā dzīvē jūs varat būt ceļotājs, otrā – laupītājs, trešajā – garīdznieks. Dvēseli interesē viss, un dvēseles daļas, kuras inkarnējas vienlaikus, var pat cīnīties cita ar citu par varu vai bagātību. Tā tiek iepazīta dzīve visās tās izpausmēs. Protams, pieredzes krāšana veido noteiktu dvēseles raksturu, kurš turpmāk padziļinās. Viens kļūst maigs un cenšas iedziļināties, otrs – dusmīgs un kritisks, trešais kļūst par filozofu un attālinās no cilvēkiem…

Dvēsele atkal un atkal atnāk ar mērķi sakrāt universālas enerģijas, mainot dzimumu, valsti, ģimenes finansiālo stāvokli, lai pēc iespējas vairāk daudzveidotu dvēseles uzdevumus un izglītību. Vienā dzīvē viņa izzina skaistumu, otrā – spēku, trešajā mācās būt attapīga un gudra, ceturtajā velta sevi dievišķajai mīlestībai. Viņa var ieiet jebkurā konkrētā laika cikla periodā, lai izdarītu kaut ko sev noderīgu.

Kā dvēsele mācās? Kā viņa pilnveidojas un labo savu raksturu?

Dvēseles apmācība tad arī ir apskaidrošanās process. Ja sliktais raksturs ir izstrādāts pastāvīgās kaujās un intrigās, tad tāds bērns var nonākt pie valdonīgiem un konservatīviem vecākiem, kuri spēs no bērna “izdauzīt” visu dullumu, apveltot viņu ar gribasspēku un prasmi klausīties un dzirdēt citus cilvēkus, labāk apjēgt un saprast sevi. Apgaismojuši viņa prātu, viņi varēs viņa dvēselei palīdzēt kļūt saprātīgākai un iemācīs viņu palīdzēt citām dvēselēm sevi pilnveidot. Ģimenes izvēle ir viens no galvenajiem apskaidrošanās procesiem.

Kā tiek izvēlēta ģimene dvēselei? Kurš to izvēlas?

Kuratori vai skolotāji. Jūs zināt, ka visas dvēseles vada skolotāji, lai palīdzētu dvēselei tikt ārā no tumsas gaismā. Ir arī tumši skolotāji, ja dvēsele ir izlēmusi iziet tumšās telpas ceļu un sakrāt negatīva pieredzi.

Vai dvēsele var iet divus ceļus uzreiz dažādās inkarnācijās?

Praktiski neiespējami, jo vibrācijas tiek sastrādātas noteiktā slānī. Nokrist ir daudz vienkāršāk nekā no tumsas pacelties gaismā.

Bet pašlaik es redzu tādu procesu, saistītu ar dažiem maniem aizbilstamajiem. Viņi ir sastrādājuši pietiekoši daudz tumsas citās dzīvēs, bet šajā iet uz gaismu.

Protams, tāds process notiek. Bet tas, kā likums, ir raksturīgs vecām dvēselēm, kurām ir gan apskaidrošanās, gan nolaišanās uz realitāšu apakšējo reģistru pieredze. Noejot pa šķautni starp realitātēm, viņas ir izvēlējušās apskaidrošanās procesu kā pieņemamāku. Nesalīdzinājis nesapratīsi.

Tādām dvēselēm nav vienkārši, bet viņām vēl ir rezerve, viņām tiek dotas papildu inkarnācijas gaismas ceļu iziešanai. Viņas var iet augšupcelšanās ceļu ar tādām papildu dzīvēm savā ceļā. Lai nekrīt izmisumā un vienkārši iet, nevis stāv.

Dažas vienkārši grib, ar to ir par maz? Ko tādiem cilvēkiem vajag, izņemot vēlēšanos?

Pietiek ar vēlēšanos, kura viņus arī ved pa tādu ceļu. Bet, ja cilvēks nonāk sliktā kompānijā, tad viņam nav viegli tikt laukā no tumsas. Apkārtne cilvēku bieži formē, un viņam ir vērts padomāt, cik lielā mērā apkārtne atbilst tam, ko viņš izvēlas, un cik lielā mērā viņš pats atbilst tam ceļam, kuru izvēlas. Un tālāk viņam nāksies izdarīt izvēli par labu savam ceļam, neļaujot no sevis taisīt apstākļu upuri.

Izpaužot gribu glābt dvēseli, kā jūs sakāt, jūs atbilstat tieši tādai jūsu dvēseles izvēlei. Citi cilvēki jūsu apkārtnē iet savu ceļu un var aizraut jūs sev līdzi, ja jūs neesat pietiekami nobriedusi personība. Tieciet skaidrībā, ko izvēlaties jūs. Un, lai cik grūti nebūtu, kārpieties ārā no tumsas un upurēšanās citiem, no apstākļiem un rutīnas. Padomājiet, kas ir galvenais jūsu dzīvē un ko jūs varat upurēt šī galvenā dēļ. Bieži cilvēks ir gluži kā aizklāts ar kaut kādām klapēm, niekiem, otršķirīgām lietām, savā dzīvē neaizejot līdz graudam, līdz dzirkstij, līdz savas eksistences serdenim. Viņa ikdienišķā dzīve ir aizklājusi viņa prātu, un viņš vienkārši rāpo pa dzīvi, tik tikko paspējot atkratīties no kārtējiem apstākļiem, vadot dzīvi kaut kādā pelēkā cīņā ar rutīnu.

Viņam vienkārši ir jāiznāk putekļainā aizsega priekšā saprāta gaismā un labi jāpadomā, kā viņš dzīvo un kādēļ viņš dzīvo. Ko VAR vēl izdarīt (bet vai varēja?)

Visu var. Visu var.

Un tā arī būs, ja jūs paņemsiet stūri rokās, neļaujot jūsu dzīves transportam līkumot un vilkties pa dzīves nomali. Labojot savas kļūdas. Piedodot sev tās. Pieņemot sevi kā dvēseli, atsakoties no sliktām nosliecēm un ieradumiem dzīvot, kā pagadās. Paužot gribu un spēku, pārvarot apstākļus un izstūrējot dvēseles plašumā.

Grūti?

Vai neiespējami?

Lūk, lūk!

Pateicos tev, Šrī Juktešvār! Viss ir ļoti pieejami!

***

Diženā Dieviete:

Visām dvēselēm, kuras ir inkarnējušās šeit, uz Zemes, ir apmēram vienāds dvēseles potenciāls. Plus-mīnus. Ko tas nozīmē? Viņas ir piedzimušas apmēram vienādas un “iztaisījušas” sevi pašpilnveidošanās ceļā. Vienas izvēlējās vienkāršus un patīkamus ceļus, citas savu dzīvi piepildīja ar darbu un grūtībām. No kā tas ir atkarīgs? Kāpēc vienas dvēseles ir piepildījušas sevi ar pietiekamu pieredzi, bet citas vēl arvien atrodas dvēseles frustrācijā?

Tas ir dvēseles slinkums?

Tās ir nepietiekami aktīvas dvēseles. Šeit jūs izstrādājat saprātīguma potenciālu. Dabiski, kaut kādas dvēseles daļas savu attīstību sāka tieši saprāta attīstības procesā, bet citas sevi izmantoja kā izvirtuši augstmaņi, vadot dzīvi baudās un izpriecās. Kura ir gatavāka turpināt dzīvi augstākos plānos?

Nevar teikt, ka ir spējīgākas un nespējīgākas dvēseles. Tikai, lūk, viņu dzīves izvēle noteica viņu attīstību. Un nosaka līdz šim. Vienas ir pieradušas slēpties aiz citu mugurām un eksistēt uz kāda rēķina, citas patstāvīgi visu sasniedz dzīvē. Augšupcelšanā šīs iezīmes izpaužas ļoti spilgti, un, protams, tādām dvēselēm, kuras pagaidām nav spējušas patstāvīgi realizēties, nāksiet pastrādāt fiziskās planētas labā. Bet tās dvēseles, kuras līdz galam izmantos savu potenciālu, var atļauties virzīties tālāk uz gaismu.

Cik lielā mērā saprātīgums un apskaidrība ir identiski? Nevar taču teikt, ka ļoti gudri cilvēki ir pietiekami apskaidroti? Rokfelleriem prāta trūkumu nepārmetīsi…

Prātu var izmantot dvēseles labā vai ķermeņa labā, miesiskam cilvēkam, vadot dzīvi izvirtībās un krāpšanā, cīņā un viltībā. Cik lielā mērā tas atbilst Kristus-apziņai, kura ir apskaidrotas apziņas mērs?

Tas ir, prātu var pielietot dažādā veidā un izaudzēt sevi gaismā vai nolaist fiziskajā dimensijā tā dziļāk, tā, lai ārā netiktu… Un tas ir atkarīgs no jūsu izvēles.

Prāts un apskaidrība ir saistīti savā starpā, tāpēc ka dvēseles mērķis – izstrādāt saprātīgumu pietiekamā pakāpē. Un dvēsele var izvēlēties iziet zemāko vibrāciju ceļu, un arī tā ir saprātīguma izvēle, vai augšupcelt sevi gaismā. Pārējie cilvēki, neapzinošies, pagaidām atrodas izvēles laukā.

Pateicos tev, Diženā Dieviete!

Arī es tev pateicos!

***

18 11 21 04

Valdniece Marija:

Sveicu tevi, Valdniece! Lūdzu atbildēt uz maniem jautājumiem.

Sveicu visus, kas mūs lasīs! Es sen neesmu ar tevi runājusies, un man ir tev ko pastāstīt.

Lietas uz planētas virzās neredzētā ātrumā. Mēs drīz nonāksim citā dimensijā. Kas būs sakarā ar šiem procesiem? Apskaidrības, saprātīguma attīstības paātrināšanās, planētas visu noslēpumu un vēstures atklāšanās, seno manuskriptu, kuri palikuši no augstākas attīstītības rasēm, pētījumi, jo jūs paceļaties līdz viņu līmenim. Dvēseļu pieredzes daudzveidības palielināšanās, jo parādīsies iespējas inkarnēties citās zvaigžņu sistēmās un citās dimensijās.

Visi cilvēki nonāks citā dimensijā, un viņu apziņa var pat neidentificēt tādu procesu, jo apziņa pāriet pakāpeniski, kā skolnieks pāriet no klases uz klasi un viņa attieksme pret dzīvi un zināšanu līmenis mainās pakāpeniski.

Ko atbildēt uz tavu jautājumu par augšupcelšanos un apskaidrošanos? Ir jau pateikts pietiekami daudz. Gribas piebilst, ka šis process ir pakāpenisks un var ilgt vairākus gadsimtus, kamēr jūs ar savu apziņu nesasniegsiet noteiktu atskaites punktu. Procesu paātrinās tas, ka apskaidrosies cilvēku vairākuma apziņa un to ietekmēs tehnoloģijas un to zināšanas, kas ir jūsu aizbildņi, vēro jūs un palīdz no citām civilizācijām.

Viennozīmīgi varu teikt, ka planēta ir izstūrējusi uz savas nākotnes patstāvīgu noteikšanu, viņu pašlaik pārvalda gaišāki Valdnieki un palīdz cilvēkiem iziet no tumšās apziņas.

Cilvēkiem ir lemts tieši tehnoloģiskais attīstības ceļš?

Jā, tas tā ir. Planētas visas šodienas stāvokļa reālijas gatavo jūs tieši tehnoloģiskā ceļa turpināšanai, jo tas ir saistīts ar klimatu, pārtiku, dzīvošanu un enerģijām. Pakāpeniski jūsu ķermeņi kļūs vieglāki, un arī tehnoloģiskais ceļš tik stipri negraus planētu (citāds transports, enerģijas iegūšana no gaisa un ūdens u.c.) Jūs iemācīsieties dzirdēt Zemi un iepriecināt viņu. Arī viņa sāks jums atdot jūsu dzīvošanas komfortu un ērtības.

Jūsu attīstības ceļi būs saistīti ar citām planētām, un jūs beidzot sapratīsiet, cik Zeme ir jums komfortabla un vērtīga. Citu civilizāciju, kuras ir sagrāvušas savas planētas, pieredze palīdzēs jums apstāties savas Zemes iznīcināšanas ceļā.

Kas attiecas uz augšupcelšanās procesu, tad ir radīts daudz telpu dvēseļu dzīvošanai citā dimensijā. Tās gaida, kad tās tiks apdzīvotas, un pagaidām nav piepildītas.

Es novēlu jums laimi un prieku jūsu ceļā, neatkarīgi no jūsu apskadrības ceļa izvēles vai neizvēles! Mēs mīlam un augstu vērtējam visus!

Pateicos tev, mūsu planetārā Valdniece!

 

Pievienots 21.11.2018

http://sanatkumara.ru/stati-2018/voznesenie-i-prosvetlenie

Tulkoja Jānis Oppe