Хроники Акаши трансмутированы...

Akašas Hronikas ir transmutētas…

Akašas Hronikas ir transmutētas vienā atomā

Karma ir pilnībā pārveidota

18 05 29 01

18.05.28.

Dārgie Saules Brāļi! Lūdzu jūs pastāstīt par Kauzālā Plāna nomaiņu pēc pēdējā uzliesmojuma. Kas ir noticis Akašas Hronikās?

Nesen konsultācijā es divreiz atnācu uz Akašas Hronikām, lai uzzinātu noteiktu cilvēku attiecību cēloni, un divreiz man tika atteikts, atsaucoties uz to, ka “tagad tas ir pilnīgi nesvarīgi. Ir jāmācās dzīvot Šeit un Tagad. Pagātne ir aizgājusi uz visiem laikiem.”

Man gribētos saņemt detalizētu atbildi par darbībām Akašas Hronikās un ceļojumiem pagājušajās dzīvēs. Kā, aizsegs ir novākts,un visas “pagājušās” dzīves ir aizgājušas arhīvā?

Hroniku līmenī es pašlaik jūtu tādu viengabalainumu, tādu monolītu, gluži kā būtu norijusi savu Hroniku nodaļu un pacēlusies virs tās. Gluži kā visas Hronikas būtu transmutētas jaunā eksistencē. Kas tas ir par stāvokli?

Tu pēdējā uzliesmojuma rezultātā esi pārgājusi uz jaunu sevis līmeni. Šeit jau ir nesvarīga vēsture, kura bija uz planētas. Šajā līmenī tev ir sākusies jauna dzīve, jaunā kauzālā slānī, kur visu cilvēku vecās dzīves ir nesvarīgas. Šajā slānī jūs visi esat iesācēji un atkal esat sākuši savu eksistenci, pelnot jaunas mācības.

Un tagad es nevarēšu ieiet to Akašas Hronikās, kuriem tas vajadzīgs?

Jā, tu esi pacēlusies virs visām nosacītībām un cēloņiem, kuri atrodas Hronikās. Pašas Hronikas ir Transmutētas vienā atomā.

Bet tas bija tika ērts instruments, kur mēs meklējām cēloņus attiecībām ar citiem cilvēkiem… Kā, arī karmas tagad nav?

Cēloņi ir palikuši pagātnē. Tagad ir palicis rakstura un gribas šķērsgriezums – tas, ko esat izstrādājuši Zivs laikmetā. Ar to jums ir jāstrādā pašlaik, nevis jāmeklē cēloņi tam, kas kādreiz ir bijis. Jūs redzat savu dzīvi šajā momentā un, saprotot, kas jūs esat pašlaik, varat izlabot savā tēlā to, ko uzskatāt par sevis necienīgu, vai to, kam ir jātiek koriģētam.

Kādēļ tev pagājušu dzīvju pētīšana? Tās tevi silda vai pielej eļļu vainas un ciešanu ugunij? Ko tās tev dod? Kaut ko izskaidro?

Izskaidro dažus cēloņus tam, kas notek pašlaik…

Un bez tiem vai tad tu neredzi, kas tas ir vai to vajag izlabot? Sakārtot attiecības, piedot un pieņemt otra cilvēka tēlu, viņa raksturu vai rīcību? Tev obligāti vajag uzzināt, kurš vainīgs pie tā, kas notiek ar tevi?

Tev vienmēr jāsaprot, ka viss, kas notiek, ir dots tev transmutācijai uz Radītāja gaismu un mīlestību. No šī brīža tu dzīvo Tagad, un laiks tev ir transmutēts.

Bet citi? Viņi vēl var atrasties Akašas Hronikās?

Nē. Viss ir nonācis līdz robežai, aiz kuras ir cits laiks. Ir pabeigts Zivs laikmets, bet jaunajā laikmetā jūs esat jauni un neatkārtojami. Jūs gluži kā esat piedzimuši no jauna jaunā laikmetā, ar jaunu Planetāro Hierarhiju, ar jaunu Galaktisko vadību, UZ JAUNAS PLANĒTAS! Ar jaunu karmu!

Iznāk, ka mēs esam izgājuši aiz aizsega?

Aizsegs starp jūsu apziņām kūst un kļūst arvien smalkāks. No kādas apziņas tu pašlaik ar mums sarunājies? Tu pati to apzinies?

Kā parasti, no fiziskā aspekta un SB aspekta savienojuma.

Ko tu šeit sajūti?

Kā vienmēr, es redzu ugunīgu kopību, kā pilsētu telpā.

18 05 29 02

Un planēta? Kur viņa ir?

Šeit, kur ir mans fiziskais ķermenis…

(Sāku aplūkot planētu pirms gada un tagad. Neredzu starpību… Tikai mana sutratmas daļa virs planētas ir pārveidota, pagājušajā gadā tā bija tumšāka, pašlaik ir iedegusies.)

Tas liecina par to, ka pagājušajā gadā tu biji viešņa šajā plānā, un tas iedegās tavas pagaidu klātbūtnes laikā, bet tagad tu šo planetāro apvalku esi sev pievienojusi uz pastāvīga pamata.

Šeit patiešām nav laika. Bet es tagad gluži kā esmu norobežota no planētas un nevaru ieiet tajā manas pagājušās dzīves laikā, kurā gribu…

Tu mēģini atrast cēloni, bet atrodies sekās. Tas ir jauns stāvoklis visiem cilvēkiem, ne tikai tev. Kauzālais slānis ir pārveidots, tāpēc ka cilvēki ir sapinušies cēloņos un sekās, un tika pieņemts lēmums vairs neiepīt viņus jaunos cēloņos un sekās, uzdevumos un mācībās. Jums atliek paņemt karmas šķērsgriezumu uz šodienas momentu un strādāt ar to tajā līmenī, kāds pašlaik ir.

Ne velti Ramta teica, ka karma ir tikai tiem, kas tai tic. Tagad nav karmisku mācību, karmisku attiecību vai seku?

Tu līdz galam nesaproti. Tas viss tika paņemts momentā, kad planētas kauzālais slāni, rupji runājot, tika sadedzināts. Uz šo momentu tu esi palikusi tāda, kāda tu pašlaik esi. Kāda tev daļa par cēloņiem, kad ir sekas? Strādā ar tām ar savu jauno apziņu. Strādā ar programmām, kuras ir ieliktas un dzīvo tevī tagad. Nav svarīgi, kurš un kad tevī to ir ielicis. Svarīgi ir, ka apzinātība arvien vairāk un vairāk ļauj tev nostāties virs saviem cēloņiem un atrast spēkus pārspēt savu statusu – verdzisko vai valdonīgo, drosmīgo vai gļēvulīgo, kaprīzo vai biklo, vājo vai pārlieku stipro, kurš apspiež citus...

Tev un citiem ir sevi jāapzinās – savas stiprās un vājās puses, savi uzskati un domas, ierobežojumi ŠAJĀ MOMENTĀ, un pagātne tev šeit nepalīdzēs. Tā bija spējīga paskaidrot, KĀPĒC TU ESI TĀDA, bet nepalīdzēja paskaidrot, ko un kā darīt pašlaik.

Mēs pagājušās dzīves labojām pēc savas vēlēšanās, un tas, piemēram, palīdzēja notīrīt mentālo aspektu...

Tagad tas nav svarīgi. Jūs esat izauguši no bērnu biksītēm. Tev nav svarīgi, vai caur dzimtas egregoru, vai caur dvēseles pagājušajām dzīvēm, vai šajā dzīvē tev ir tāds raksturs vai ieradumi, vai noslieces un intereses. Vērsies pie sevis šodienējās. Padomā, ko tavā dzīvē vajadzētu izlabot vai palabot, vai izmainīt. Strādā šajā momentā. Ķer sevi “aiz rokas”. Mācies dzīvot kā augstākā plāna Būtība.

Atnāca atklāsme... Es sāku saprast, ka esmu savākusi savu pagātni un nākotni savas dzīves “šajā momentā”. Mana pagātne un nākotne – tās esmu es. Ja es gribu izmainīt savu nākotni, man tagad nav jāmaina sava pagātne, vajag vienkārši sevi izmainīt šeit un tagad... Es tad arī esmu sava pagātne un nākotne vienlaikus. Gluži kā dzīves robežas būtu paplašinājušās un aptvērušas visas laika plūsmas uzreiz. Esmu pacēlusies virs detaļām un zemes plāna sevis kopumā...

Cik interesanti! Es esmu Patiesības Ķermenī?

18 05 29 03

Tieši tā! Tavas dvēseles visas šķautnes tagad ir tevī. Tu esi gluži kā sevis momentuzņēmums, atveidojums un nospiedums. Veido, koriģē, retušē. Nav vairs lineāruma. Šajā līmenī tu esi citāda...

Interesants stāvoklis – apjomīgs, stiprs, pieaudzis... Esmu gluži kā izšķīlusies no zemes olas... Kā man saglabāt šo stāvokli? Tas, man šķiet, aizies, tikko kā es sākšu nodarboties ar ikdienas darīšanām. Šis viengabalainums...

Bet, kā es saprotu, tā nav Viena Apziņa? Tas nav Kristus-apziņas līmenis? Es jūtu tikai sevi, nevis Planetārās Vienotības septiņas apziņas...

Tu sevi jūti Saules Brālības līmenī. Tagad tu esi gatava saplūst ar mums šajā līmenī. Tu esi nobriedusi.

Kā to izdarīt?

Tas notiks pats. Ne tagad. Vēlāk. Tu redzēsi.

Bet kā tad ar vēsturi?

Vēsture ir iegrimusi aizmirstībā...

(Es redzu telpas kustībā gluži kā aizsegu jeb sienu, kura atdala laikmetus. Gluži kā mēs būtu iegājuši kādā portālā, un pagātne ir palikusi ārpus portāla... Atmiņā stiepjas pagātnes sļeife, taču pakāpeniski kūst samērā ar iegremdēšanos jaunajā telpā, tīrā un bez pagātnes.)

Pateicos, mani dārgie Brāļi! Pateicos! Esmu pilnīgi zaudējusi pašpaļāvību un jūtos Cita...

***

Sanat Kumara, es lūdzu tevi parunāt ar mani par šo tēmu.

Tu kļūsti pieaugusi, mana meita. Tu visu pierakstīji pareizi. Tu sāc ne tikai “zināt” sevi citādi, tu taču to visu sajuti! Jā, jaunumu ir daudz, un tu tos kolekcionē. Tas ir pareizi.

Mūsu saikne ar tevi arī kļūst stiprāka, un tu esi sākusi biežāk pie manis vērsties. Arī tas ir pareizi. Man gribētos, lai tu mūsu sadarbību vērtētu kā ciešu saikni un pareizu noskaņojumu.

Vēl daudz priekšā būs jaunumu, kurus mēs ar tevi aiznesīsim līdz cilvēkiem.

Akašas Hronikas ir slēgtas tādā nozīmē, kādā tās bija pieejamas daudzus gadus. Bet cilvēkiem ir palikusi šūnu atmiņa, šūnu ģenētiskā atmiņa. Ja jūs ilgosieties, nostalģēsiet pēc pagātnes, jums iekšienē ir viss, ierakstīts uz mūžīgiem laikiem. Bet cik jums to vajag? Cilvēks ir iekārtots tā, ka viņam vienmēr jāzina, kurš vainīgs pie tā, kas ar viņu noticis. Viņam tad ir kaut kā vieglāk visu uztvert. Kāda jēga tam, ka jūs zināt cēloni? Jūs taču atrodaties sekās. Viens un tas pats cēlonis var radīt dažādas sekas.

“Man tagad ir tā, tātad man vajag nevis pagātni mainīt, bet radīt sevi jauno.” Un tas jums ir pieejams.

Man gribētos zināt, vai “mācības” arī ir atceltas?

Tā ir dzīves programma, un samērā ar izpildīšanu jūs pieņemsiet jaunus uzdevumus un rīkojumus. Lai tam, ka atrodaties uz planētas, būtu jēga un balvas par izpildīšanu. Lai cilvēks neieslīdētu primitīvā dzīvnieciskā dzīvē: “paēdām, var arī pagulēt”.

Mēģinu ieiet Hronikās, bet redzu sevi tikai Saules līmenī. Gājiena atpakaļ it kā nav. Kāpēc?

Tas ir tavs kauzālais slānis. Un šeit nav pagātnes un nākotnes. Šeit ir dvēseles viengabalainums.

Saprotu, ka mēs visi pašlaik virzāmies pie savienojuma ar dvēseli. Kas tas ir par ceļu? Pie kā tas mūs ved? Kādas sekas tam ir?

Tas ir pareizs jautājums. Tas tad arī ir apskaidrošanās ceļš un augšupcelšanās ceļš. Augšupcelieties pie dvēseles, uz ugunīgo plānu. Apskaidrojiet sevi līdz savienojumam ar Budhi. Tā tad arī ir pacelšanās pie gara, kad jūs varēsiet just pilnīgu daudzdimensionalitāti, jo dvēsele ir savienota ar garu.

Pateicos, Sanat Kumara!

 

Pievienots 29.05.2018

http://www.sanatkumara.ru/stati-2018/chroniki-akashi-transmutirovani

Tulkoja Jānis Oppe