Планета выправляется

Planēta izlabojas

18 05 16 02

18.05.15.

Mēģinot koncentrēties, noskaņoties un uzrakstīt par jauno planetāro valdību, es šorīt konstatēju, ka jau vairākas reizes esmu pamodusies jaunā smalkā ķermenī, un nevarēju saprast, kas tas par mirdzumu manā iekšienē – to var nosaukt par jonizējošu. Mēģināju piemeklēt citu apzīmējumu, bet piemērotu neatradu. Varētu par šo augstāko ķermeni teikt, ka viņš ir no plazmas, tikai plazma ir ļoti koncentrēts spēcīgs zemes spēks, bet smalkā ķermeņa stāvoklis aiz Saules sistēmas robežām ir daudz caurspīdīgāks. Ķermenis pēc sajūtām satur augstu garīgu spēku un potenciālu. Viņš mirdz bālganā gaismā, kura vairāk atgādina platīnu atšķirībā no saules – siltas balti dzeltenas gaismas, kādā redzama Saules Brālība. Es esmu ļoti gara auguma un ar diženu spēku šajā ķermenī.

Vakar beidzot man kļuva skaidrs, kur es mēdzu būt pa naktīm un no kurienes es atnesu šo enerģiju sevī. Visdrīzāk es tur esmu kā žurnālists, kaut gan precīzi nezinu, ko es tur daru. Taču sakari ir nodibināti, un tagad es pacentīšos uzrakstīt visu, ko zinu.

Tātad jaunā valdība ir sastādīta galvenokārt no divām grupām un dažādiem novērotājiem. Tie ir sīriusieši no augšupceltā Sīriusa un galvenā vadošā grupa – vēl aukstākā apziņā, humanoīdi no planētas Valtera (sauksim viņu tā, tāpēc ka nosaukuma skaņām nav īpašas nozīmes). Novērotāji ir no reģionālā centra, no Saules Brālības un no dažām citām planētām un centriem. Atgādinu, ka tā ir Zemes Planetārā Valdība, mūsu Zemes hierarhija.

Tātad jaunā valdība ir ķērusies pie darba. Kā viņi vakar mums teica vakara meditācijā, uz mūsu planētas situācija nav nemaz tik slikta, ir bijis arī sliktāk. Viņu uzdevums – sekot Radītāja plāniem un vest planētu uz apskaidrošanos. Paši viņi atgādina apskaidrotus un ļoti augstus apziņā. Viņi ir mierīgi, saprotami, viņiem nav apziņas apakšējo vibrāciju toņu (zemu jūtu un domu), viņiem piemīt milzīgs garīgs spēks, tas, ko mēs sauktu par harizmu, līdera pārliecināšanas spēku un dziļām zināšanām. Viņu iekšienē nav privātas vēlmes – “man”, un viņu apziņa ir sapludināta harmoniskā vienotības savienībā, kaut ir klātesošas arī atsevišķu būtņu personības.

Kādi ir viņu plāni tuvākajam laikmetam? Izdarīt apvērsumu cilvēku apziņā, izdarīt to nesteidzoties, ne pēkšņi, bet atklājot mums arvien jaunus ceļus kā tehnoloģijās, zināšanās, tā arī pasaules jutīgajā uztverē – mākslā, jaunradē, iekšējā un ārējā skaistumā. Viņi grib atvērt rases potenciālu plašākā dvēseles iespēju, talantu un skaituma diapazonā. Izdarīt to ne tikai uz tehnoloģiju rēķina, bet arī atvērt cilvēka būtnes dievišķo spēku un milzīgo apziņas potenciālu. Padarīt mūsu dzīvi piepildītu ar mīlestību, radošu izzināšanu un bagātināt ar visām iespējām, kuras piešķir kā Saules sistēma, tā arī Pro civilizācijas.

Kas tas ir – Pro civilizācijas? Tās ir apvienotas civilizācijas Galaktikas Rietumos, kuriem pieder Saule, Sīriuss un daudz citu zvaigžņu sistēmu. Visdrīzāk arī mūsu Galaktiskā Karmas Padome atrodas šajā areālā. Sistēma ietver daudz civilizāciju dažādā attīstītības līmenī un bagātinās caur sakariem ar citiem Galaktikas reģioniem. Šeit, protams, ietilpst arī Gienah, jaunā reģionālā galvas-zvaigzne[1]. Tur ir izvērsts liels reģionāls Galaktikas vadības sistēmu Sakaru centrs, kur uz pārrunām, apspriedēm un svētkiem pulcējas Galaktikas zvaigžņu sistēmu un dažādu tautu pārstāvji.

Taču runa pašlaik ir par mūsu “jauno slotu”. Tātad, kā tādas valdības tiek ieceltas un uz kādu termiņu?

Viņi atnāk “no ārzemēm” uz planetāru aicinājumu. Šis process – planētas aicinājums labi ir aprakstīts “Viena Likumā” (“Закон Одного”). Domāju, ka mūsu aicinājumi un dažu cilvēku augstā apziņa palīdzēja šim aicinājumam iekļūt atbilstošās instancēs un lika saprast, ka mūsu apziņa ir gatava transformācijai un turpmākai atvēršanai.

Kas attiecas uz noslēpumu un tehnoloģiju Atklāšanas procesu, par kuru raksta Deivids Vilkoks (David Wilcock), tas notiks pakāpeniski un pa etapiem, lai saglabātu rasi. Kā mēs jau zinām, saules plānā paši tumšākie planētas pārvaldītāji ir iegājuši stāzē, un tagad sākas patiesā rītausma, par kuru mēs rakstījām pēdējos gados.

Kas attiecas un finanšu sistēmu, tā miermīlīgi pāries citā stāvoklī. Visdrīzāk tā būs nosacīta pasaules valūta pasaules fiskālo sistēmu stingrā kontrolē.

Pats galvenais, kas ir paredzēts uz planētas – reorganizēt medicīnu, izglītību un finanses. Medicīnā visvienkāršāk ir iedot tehnoloģiju un iespēju iedarboties uz slimību mikroprocesiem un profilaksi. Cīņa ar slimībām noritēs dažādos veidos. Šeit ir gan jaunas vakcīnas, mazāk kaitīgas, gan universālas zāles, kuras savieno sevī vairākas ietekmes – piemēram: vitamīni, hipotensīvi un asinis un limfvadus attīroši preparāti vienā kapsulā. Un, protams, instrumenti.

Tās ir arī jaunas lētas enerģijas, jauni planetārie un starpplanētu sakari, mazāk kaitīgi nekā eksistējošie, jaunas mākslas u.c.

Pats svarīgākais visā šajā notikumā – Planetārā Valdība ir izvēlējusies planētas attīstības virzienu uz gaismu un mīlestību, kā mēs arī sapņojām, un tagad var teikt, ka no pašām lielākajām briesmām pagriezties uz teroru un diktatūru mēs esam izbēguši. Domāju, ka par to daudzējādā ziņā mēs esam pateicību parādā Valdniecei Marijai. Man ir tāda sajūta.

Es piesaucu Valdnieci Mariju un lūdzu pastāstīt mums par šiem cilvēkiem. Valdnieci Mariju es neatrodu uzreiz. Viņa tagad vibrāciju ziņā atrodas ļoti augstu, vēl augstāk nekā agrāk.

Valdniece Marija: Esmu paaugstināta, un manā varā tagad ir vēl dažas planetāras sistēmas. Bet mēs runāsim tikai par Zemi. Planēta izlabojas. Viņai kļūst arvien vieglāk sakarā ar iecerētajiem attīstības ceļiem. Ir atvēries notikumu koridors, kurš miermīlīgi aizvedīs jūs uz nākamo apziņas slāni, un sāksies globālas pārmaiņas valdībās, pārvaldes sistēmās, reliģijās, zinātnē un mākslās, visā planetārajā kultūrā.

Mēs balstāmies uz jaunajiem pasaules pārvaldītājiem Pro sistēmā. Šeit arī viss ir izmainījies, un mūsu Galaktikas reģions iemirdzēsies jaunā veidā. Iecerētas ir ne tikai planetāras pārvirzes, bet arī reģionālas kustības. Visa sistēma ir izdarījusi pāreju, izņemot nelielus rajonus, kuri ir palēninājuši notikumu gaitu, lai saglabātu dzīvojošo būtņu apziņas. Tajā skaitā arī mūsu planēta ir lēnāka par citām, taču virzās pati savā tempā uz notikumiem, kuri neliks uz sevi ilgi gaidīt.

Kas tie ir par notikumiem?

Tiks atklāta informācija un daudz tehnoloģiju, kurām ir dota atļauja un kuras drīz ienāks jūsu sabiedrībā.

Runa ir par gadiem vai desmitgadēm?

Gan par gadiem, gan par desmitgadēm, visu nesteidzoties un ar pārbaudi kā skolā.

Pastāsti, lūdzu, par Zemes jauno valdību.

Ko es varu teikt? Cienīgākas būtnes es nevarētu vēlēties manai planētai. Mēs izdevām aicinājumus, un atsaucās daudzi brīvprātīgie. Sakarā ar nebūt ne vienkāršo situāciju uz Zemes mēs palūdzām pieredzējušus un humānus vedējus.

No kādas dimensijas jeb blīvuma viņi ir? Kā to var stādīties priekšā? Ja balstāmies uz to, ka Ra un SB ir no 6. blīvuma, tad kā nosaukt viņu apziņu?

Tas ir vēl plānu augstāk. Viņi ir ļoti cienīgas un saprātīgas būtnes, un, domāju, jūs ar visu tiksiet galā. Nešaubieties.

Kā jaunā valdība mijiedarbosies ar pazemes civilizāciju?

Viņi jau ir iepazinušies un iedraudzējušies. Iekšējā Zeme pieņēma jauno valdību un nepretojas, un nerunā pretī tās plāniem, saprotot, ka ir pienācis zemiešu attīstības kārtējais aplis kopumā, un šobrīd jaunais variants viņu apmierina vairāk nekā vecais.

Pakāpeniski visi Zemes pārvaldītāji apvienosies vienotā pārvaldes aparātā un vairs nekaros cits ar citu, bet ar apvienotiem pūliņiem palīdzēs atpaliekošajām valstīm pacelt dzīves un labklājības līmeni. Valdības aprindas būs zem planetārās valdības būtņu kontroles un ietekmes, lai netiktu pieļautas kļūdas un valstis patiesi tiktu vestas uz labklājību.

Viss būs labi.

Pateicos tev, Valdniece!

 

Pievienots 16.05.2018

http://sanatkumara.ru/stati-2018/planeta-vipravlyaetsya

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Par Gienah skat. “Planētas kosmiskie jaunumi” http://www.sanatkumara.lv/index.php/raksti/2017-gada-raksti/22-raksti-2017/1326-planetas-kosmiskie-jaunumi (Tulk. piezīme)