Сеансы огненной терапии

Ugunīgās terapijas seansi

18 03 30 01

18.03.28.

(Saruna sākās, runājoties ar Diženo Dievieti, bet pēc tam pievienojās arī Dziednieku Panteons.)

Dārgā Diženā Dieviete, es lūdzu tevi pastāstīt, kā norit mani “kvantu dziedināšanas” seansi. Manos plānos bija paredzēts taisīt seansus pēc F. Kinslova (Frank Kinslow) metodes, bet, kā es redzu, seansi norit daudz spēcīgāk un ar katru savādāk. (Pēc Kinslova metodes es arī agrāk taisīju seansus.) No kāda plāna tas nāk, un kurš ar mani tajā momentā runā? Esmu to sākusi saukt par “uzliesmojumu”, tik spēcīga enerģija manī ienāk…

DD: To dara Dziednieku Leģioni, un viņi patiešām izmanto uzliesmojuma enerģiju, iznākot aiz aizsega robežām… Un viņi paši sarunājas ar tevi kā Veselums.

Bet DD enerģijas tiek izmantotas?

Mana enerģija ir cilvēka kvantu pārveidošanas nesēja. Tas ir, informācija un harmonizācija nāk no manām enerģijām, bet stara piepildījums tiek ņemts no ugunīgās plūsmas aiz aizsega. Tā ir pilnīgi jauna dziedniecība, tā ir mūsdienīgāka, nekā visi iepriekšējie viļņi.

Mēs uzstādām vairākus mērķus pirms seansa vienlaikus. Cik tas ir pamatoti?

Mēs ārstējam organisma sistēmu, kur viens ir atkarīgs no otra, tāpēc ir piemēroti uzstādīt mērķus dziedināt uzreiz vairākas problēmas.

Pēdējā seansā es vācu prom negatīvu maģisku iedarbību pirms kvantu seansa. Vai man vajag to darīt kopīgi ar maniem zemes Spēkiem, jeb seanss novāc to automātiski?

Kā tu redzi, ne visu tavi Spēki novāca, un tev nācās programmas iztīrīt līdz galam. Tāpēc dari visu, ko vari vislabākajai dziedināšanai un visam pa virsu liec Radītāja Zīmogu.

Kas tas ir – Radītāja Zīmogs?

Lai notiek tā! (Rāda ugunīgu zīmi.)

Bet tas netraucēs “uzliesmojumam”?

Nē, tas piesaistīs visaugstākos un visspēcīgākos Dziednieku Spēkus.

Ko var vākt prom tādos seansos, kādas slimības ārstēt? Vai var ārstēt visus pēc kārtas un cik no karmiskā skatpunkta tas būs piemēroti? Vai es neuzņemšos slimības karmiskās sekas?

Norit ugunīgās plūsma sajūgšana ar karmiskajām enerģijām un to pārveidošana, pārvēršana. Tas ir, tu neņem šīs enerģijas sev. Vari ārstēt visu pēc kārtas, bet ne visas slimības uzreiz pakļausies. Labāk no sākuma nestrādāt ar onkoloģiju un psihiskām slimībām. Bet pēc tam paskatīsimies.

Kāda ir procesa fizika? Kas notiek ārstēšanās laikā?

Pēc būtības ārstē tavs Diženās Dievietes ugunīgais aspekts. Viņš translē tev ugunīgās enerģijas, kuras iegūst zemes spēku Leģionos. Leģioni pēc uzliesmojumiem ir kļuvuši par ugunīgajiem Dziedniekiem.

Vai es varu taisīt grupveida “kvantu” seansus?

Pagaidām nē. Tu vienkārši sadegsi.

Jā, es pati pagaidām esmu slikti piemērota tādām stiprām enerģijām un pēc seansa atguļos.

Nekas, pakāpeniski visas tavas šūnas piemērosies būt tādas enerģijas pārvadītājas. Tu ar laiku tās pārvadīsi labāk, un tās neatstās tādas pēdas tavā organismā.

Tas ir, es pieņemu sava Diženās Dievietes aspekta enerģijas un pēc tam translēju tās caur sevi pacientiem? Cik es redzu, viņi turklāt jūtas labi.

Pacients pieņem to, ko viņam translē tu, un, cik viņam šūnas ļauj pieņemt enerģiju, tik efektīva arī dziedināšana ir. Attīrīti cilvēki labāk pieņem un ātrāk akumulē kvantu uzliesmojuma enerģiju.

Kā enerģija strādā ar audzējiem?

Pagaidām nekā. Bet nākotnē tu sāksi jaunu ciklu uz pilnīgāka pamata, un mēs veiksim audzēju dziedināšanu. Neķeries pie audzējiem un onkoloģijas. Tas pagaidām ir tabu. Šeit ir daudz karmiska piepildījuma.

Bet vai var cilvēks ar audzēju – labdabīgu vai ļaundabīgu vienkārši saņemt palīdzību no manis?

Var. Un arī viņam būs noderīgi apstaroties no Mums. Pakāpeniski samērā ar tavu attīrīšanos tu spēsi dziedināt arī audzējus, bet ne visus un ne vienmēr.

Bet kādi ierobežojumi tajā ir?

Karmiskie. Tā ir aiziešana no dzīves plāna, ja cilvēks jau izpildījis savus plānus vai, otrādi, nav spējis un sācis krist vibrācijās.

Tātad, lai izdziedinātos, kas tādam cilvēkam ir jādara?

Piedot visiem un pieņemt sevi tādu, kāds ir. Kļūt citādam. Iemācīties domāt pozitīvi. Mīlēt sevi. Audzēji parasti rodas no liela negatīva cilvēka iekšienē. Aizvākt tādu negatīvu ir iespējams, un labāk, lai to izdarītu pats cilvēks, tāpēc ka viņas domas nevienam neizmainīt, izņemot viņu pašu. Bet tie ir nākotnes uzdevumi.

Bet ir arī bērni, kuri ir sākuši pašlaik slimot ar audzēju slimībām. Kas stāv aiz tā?

Rases izviršana. Bērnu mirstība ir bijusi un paliek pagaidām kā rases dzīves ierobežotājs.

Ko vajag darīt pirms seansa kā noskaņošanos?

Neko īpašu, vienkārši noskaņoties uz seansu tev un pacientam.

Gribu vēlreiz precizēt – man vajag pēc iespējas attīrīt pacientu pirms seansa – aizvākt būtības, notīrīt čakras un izdzēst maģiskas iedarbības, un jau pēc tam ārstēt ar “uzliesmojumu”?

Jā, pēc iespējas labāk notīrīt, un tad enerģijām būs vieglāk ienākt, un seanss notiks visefektīvāk. Sākumā ārstē pati, un kā noslēdzošo procesu piesauc Mūs.

Ar ko Vladimira seansi atšķiras no maniem?

Viņš neizmanto ugunīgus enerģijas, DD aspekta nesējus. Viņā tas nav pamodināts.

Kas man vēl jāzina, lai noturētu seansu?

Taisi seansu vienam cilvēkam ne biežāk kā reizi divos mēnešos, lai uzliesmojumi neklātos viens uz otra, jo tie vienmēr būs ar dažādā programmām.

Mēs darām visu, lai pārveidotu cilvēka enerģijas, taču fiziskajā plānā pārveidojumi izpaužas pakāpeniski.

Cik lielā mērā man vai pacientam vajag zināt diagnozi, jeb vienalga noritēs dziedināšana?

Pacients reti zina slimības vai savārguma patieso cēloni. Viņš redz sekas. Ja tu vari viņam nosaukt cēloni, tad labi, lai zina, bet, ja nē, tad tas nav bīstami. Mēs ārstējam visu organismu. Kaut gan, ja cēlonis ir psihosomatikā, labāk to atrast un izskaidrot. Vari apspriesties ar mums. Mēs gan Karmiskas problēmas izstāstīsim, gan psihosomatiskas atklāsim.

Cik seansu vajag ar slimībām? Jūs noteiksiet? Tāpēc ka daži uzskata, ka ar vienu seansu nepietiks.

Mēdz būt, ka arī ar vienu seansu ir pietiekami. Bet var būt arī vairāki. Bieži tieši darbam ar psihosomatiku ir jātiek veiktam kopīgi ar ugunīgās terapijas seansiem. Ja cilvēks nav izmainījies, nav novākušies psihiskie cēloņi, un viņš rīkojas un domā pa vecam, diez vai viņam kāds palīdzēs. Vienmēr aiz dziedināšanās stāv sevis izmainīšana.

Ko vēl jūs varat pateikt šo seansu sakarā?

Tie pieņemsies spēkā, un tu nebīsties. Vienkārši ārstē un pildi savu dziednieka pienākumu.

Nekad neesmu gribējusi ārstēt, un neizvirzīju sev tādu uzdevumu. Kāpēc man tomēr nāksies ārstēt?

Tavas iespējas aug samērā ar kļūšanu pieaugušākai, un kā gan neizmantot savu potenciālu cilvēku labā? Dari visu, kas iespējams. Kļūsti Liela. Audz.

Un klausi Māmiņu?

Ha-ha-ha! Jā, tas vienmēr ir aktuāli. Mēs taču klausām!

Kā labāk nosaukt šo dziedniecības veidu?

Ugunīgās terapijas seansi.

Tu audz, un mums prieks par tevi. Cel augšā cilvēkus un dod iespēju viņiem dziedināt sevi, un audz planētas labā. Beidzam mūsu sarunu. Paliec sveika.

Pateicos tev, Diženā Dieviete, un jums, Dziednieku Leģioni.

Kā jūs pareizi nosaukt – Panteoni vai Leģioni?

Gan tā, gan tā ir pareizi. Mēs esam sevi Kristus-apzinošies planētas Dziednieki.

 

Pievienots 30.03.2018

http://sanatkumara.ru/stati-2018/seansi-ognennoy-terapii

Tulkoja Jānis Oppe