Print

Приглашаем на серию занятий для всех «Практики и медитации» «Работа со страхами»

Aicinām uz nodarbību sēriju visiem “Prakses un meditācijas” “Darbs ar bailēm”

Nodarbību sērija visiem

“Prakses un meditācijas”

“Darbs ar bailēm”

 

1. aprīlī pulksten 13 pēc Maskavas (arī pēc Rīgas) laika

 

18 03 30

 

Dārgie draugi! Darbs ar bailēm ir patiesi nemirstīga tēma, un droši vien tā būs aktuāla vienmēr, tāpēc ka daudziem līdz šim laikam tās izpaužas kā neizdzīvotas, aktuālas un vajadzīgas.

Eksistē ne mazums prakšu un apzināšanos, kuras palīdz mums tikt galā ar bailēm un fobijām. Mēs aplūkosim dažādus baiļu veidus un to cēloņus un iziesim vairākus dažādus praktiskus vingrinājumus, kuri jums un jūsu tuviniekiem palīdzēs pārvarēt bailes.

Kādas mēdz būt pašas spēcīgākās bailes:

http://www.globosfera.info/2011/04/27/top-10-samyih-glavnyih-strahov-cheloveka/

http://ctraxi.ru/vidi.html

 

Ar ko bailes atšķiras no fobijām?

(Izmantota vietne http://thedifference.ru/chem-otlichaetsya-strah-ot-fobii/)

Bailes – tas ir stāvoklis, kuru izprovocējuši reāli vai iedomāti draudi. Tas ir negatīvs emocionāls process, kurš sažņaudz mūsu organismu, rada mūsos vēlēšanos paslēpties vai aizbēgt. Bailes ir atkarīgas no iekšējiem un ārējiem, iedzimtiem un iemantotiem cēloņiem. Tā var būt šūnu atmiņa par iepriekšējiem iemiesojumiem, bērnības stresu atmiņa, vientulības kā eksistēšanas veida pieņemšana, neglābjamas izgāšanās sajūta, savas nespējas sajūta utt. Baiļu galvenās funkcijas ir aizsargāties, signalizēt, meklēt un adaptēties.

Fobija – simptoms, kura būtība izpaužas iracionālās nekontrolējamās bailēs vai pārliecīgā satraukumā. Izpaužas konkrētos apstākļos vai konkrēta objekta klātbūtnē. Tādu baiļu attīstības rezultātā cilvēks sāk izvairīties no dažiem darbības, situāciju vai objektu veidiem. Tādu baiļu rezultātā cilvēks sāk izvairīties no dažiem darbības, situāciju vai objektu veidiem. Bailes dzimst cilvēka iekšienē, un cilvēks tās pārdzīvo ilgstoši, bet fobija rodas krasi, noteiktos apstākļos un vēršoties pie konkrētiem dzīves apstākļiem.

 

Fobijas, ja tās jums ir, labāk vākt projām individuālās komsultācijās, bet ar bet ar bailēm mēs cīnīsimies nodarībā.

 

Programma:

 

Maksa par nodarbību 300 rbļ.

 

Vebināru apmaksas nosacījumi:

1. Pats vienkāršākais pārskatījuma veids Krievijā
uz kartes rēķinu jebkurā Sberbank nodaļā
4276 1600 1263 4789

2. PayPal no jebkuras pasaules punkta no jūsu datora This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

3. Jandeks-nauda, konts 41 00 11 43 27994

4. Bankas pārvedumi no ārzemēm: Vestern Union un Golden Crown uz vārdu Котельникова Наталья Николаевна, Екатеринбург

KOTELNIKOVA NATALIA NIKOLAEVNA

 

Jebkurā gadījumā jūs man sūtāt vēstuli uz e-pastu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. un norādāt vebināra datumu. Atbildes vēstulē es jums atsūtu adresi un paroli uz vebināru.

 

Pievienots 30.03.2018

http://www.sanatkumara.ru/obyavleniya/priglashaem-na-seriiu-zanyatiy-dlya-vsech-praktiki-i-meditatsii-rabota-so-strachami

Tulkoja Jānis Oppe