Print

Как реагировать на провокации темных

Kā reaģēt uz tumšo provokācijām

18 02 02 01

Dārgais Sanat Kumara! Kāpēc mani tik sāpīgi ievaino negatīvas piezīmes no manu dārgo draugu puses, kuri izvēlējušies citu ceļu? Esmu tik ievainojama? Jeb man ir tik nenoturīgs viedoklis par savu būtību? Kāpēc es sāpīgi reaģēju uz intrigām no tumšo būtību puses, kuras nāk caur viņiem, un velti tērēju savu enerģiju? Kā man atstrādāt šo trūkumu?

Sanats Kumara: Dārgā meita! Man ir redzami tavi tukšie pārdzīvojumi. Vai tiešām tu vēl arvien šaubies par manu ceļu uz gaismu?

Es nešaubos, bet esmu pārāk ievainojama. Es tērēju enerģiju ne tur, aizsargājoties un atbildot uz tukšiem minējumiem.

Tādā veidā tevī runā pieķeršanās tiem, kas gāja ar tevi un bija vienā sasaistē. Atbrīvojies no piesaistēm un ļauj citiem cilvēkiem izvēlēties savu ceļu pēc viņu gribas.

Bet viņi taču ne vienkārši izvēlas citu ceļu, viņiem ir jāpaķer mani sev līdzi.

Tu mācies būt neievainojama, bet ne pārāk esi pavirzījusies pa šo ceļu, tava sirds vēl arvien mīl un pārdzīvo par tiem, kuri blakus tev kāpj pie Manis. Mācies atlaist viņus un saprast, ka viņi ir brīvi izvēlēties jebkuru ceļu pēc savām piesaistēm. Kritika ir noderīga, bet vajag prast atšķirt kritiku no negatīva ceļa, kurš šos cilvēkus ir izvēlējies par saviem adeptiem. Protams, viņi visus grib padarīt par saviem līdzgaitniekiem, un šīs negatīvi noskaņotās būtības izplata savas zināšanas caur saziņu, vēstulēm un cita veida kontaktiem.

Tu joprojām neesi iemācījusies pieņemt tumšos. Tu vienalga gribi izlabot viņus vai sākt ar viņiem dialogu-cīņu. Pats labākais šajos gadījumos – vienkārši aiziet no kontakta, kurš novērš tevi uz cīņu vai pārliecināšanu, liekot attaisnoties vai atbildēt. Tava enerģija var tikt izmantota labvēlīgākā veidā, piemēram, sarunās ar Mani vai citiem Augstiem Skolotājiem. Mēs visi mācāmies pieņemt tos, kuri mēģina mūs sagraut.

18 02 02 02

Gaisma un mīlestība ir nepārvaramas, zini to.

Izgājušais uz ceļa ir nesaliecams un stiprs.

Jebkurš trūkums ir labi redzams negatīvām būtnēm, un viņas to vien gaida, kad tu nokritīsi, atskatoties un atbildot saucienam, lai izdarītu sitienu pa tevi. Turi sitienus un stāvi, augstu nesot savu galvu.

Vai var kaut kā novākt šo ievainojamību?

Var, tikai augstāk paceļoties uz to līmeni, kur viss būs redzams skaidrāk, un nekaitinās tevi. Bet pagaidām turies un svini, ka tu visu apzinies un saproti tumšo būtņu darbību mehānismu. Izpratne ir atslēga no apzināšanās.

Fragments no grāmatas “Viena Likums” (“Закон Одного[1]”)

RA: Iekšējā gaisma ir jūsu būtības serdenis. Iekšējās gaismas spēks ir vienāds ar gribasspēku, vērstu uz gaismas meklējumiem. Indivīda stāvoklis vai sabalansēts grupas stāvoklis pastiprina gribu, paaugstina iekšējās gaismas apzināšanos, kura nepieciešama, lai pievilktu augšupejošo spirālveida gaismu, kura ieplūst caur būtnes dienvidu magnētisko polu.

Meklējošais meklē Vienu. Kā mēs jau esam teikuši, Viens ir jāmeklē sabalansētam un sevi pieņemošam “es”, kurš apzinās kā savus iedomātos izkropļojumus, tā arī savu absolūto pilnību. Atrodoties tādā sabalansētā apziņā, būtība atklāj sevi Visumam. Tad, caur intensīviem meklējumiem var pievilkties visu lietu gaismas enerģija. Un, lai kad iekšējie meklējumi nesatiktos ar pievilkto kosmisko prānu, notiek Viena apjēgšana.

Katra enerģētiskā centra attīrīšanas mērķis – ļaut satikšanās vietai atrasties indigo stara vibrācijā[2]. Tā realizējas kontakts ar saprātīgo bezgalību, un izšķīst visas ilūzijas. Kalpošana citiem tiek pildīta automātiski, pie tam atbrīvojoties enerģijai, kuru izstrādā tāds apziņas stāvoklis.

Jautājums: Pēdējo 30 gadu laikā ir nodots daudz informācijas un daudz samudžinājuma. Pēc būtības, es teiktu, ka Samudžināšanas Likums strādā virsstundas, piegādājot informāciju garīgajam katalizatoram to lūdzošām grupām. Mēs zinām, ka pozitīvi un negatīvi orientētas sabiedriskās atmiņas kopumi ienes savu ieguldījumu informācijā, cik tas ir iespējams. Daudzos gadījumos tas ved pie apātijas attiecībā pret informāciju. Daudziem patiesi meklējošiem traucē tas, ko es sauktu par informācijas garīgo entropiju. Vai jūs nevarētu pakomentēt un pastāstīt par mehānismiem, kuri palīdzētu novērst šīs problēmas?

RA: Mēs, Konfederācijas locekļi, atnākam uz jūsu planētas cilvēku aicinājumu. Ja aicinājums, kaut arī patiess, nāk no neaugstas apziņas, teiksim, sistēmas, cauraustas ar garīgo evolūciju, mēs varam piedāvāt informāciju, noderīgu tikai konkrētajam lūdzējam. Tā ir galvenā grūtība. Būtības saņem bāzes informāciju par Pirmatnējo Domu un līdzekļiem pieejai pie Pirmatnējās Domas, piemēram, par meditāciju un kalpošanu citiem.

Lūdzu, ievērojiet: kā Konfederācijas locekļi, mēs sazināmies ar pozitīvi orientētām būtībām. Taču uzskatām, ka Oriona grupa saduras ar tādām pašām grūtībām.

Ja bāzes informācija ir saņemta, taču nekļūst par praksi sirdī un dzīves pieredzēs, bet ved pie prāta kopuma apjukuma (kā celtniecības bloks, kurš pazaudējis savu vietu un bezjēdzīgi veļas no vienas puses uz otru), būtība turpina piesaukt. Tāpēc tiek atkārtota viena un tā pati bāzes informācija. Tad būtība nolemj, ka ir nogurusi no atkārtojošās informācijas. Taču, ja viņa pielieto praksē to, kas viņai tiek dots, viņa nekonstatē atkārtošanos, izņemot tos gadījumus, kad tā ir nepieciešama.

Jautājums: Vai jūs nevarētu sniegt piemēru, kā jūtas ietekmē ķermeņa daļas un ķermeņa sajūtas?

Ra: Es esmu Ra. Par šiem mehānismiem gandrīz nav iespējams runāt vispārināti, jo katrai pienācīga vecuma būtībai piemīt sava pašas programmēšana. Par mazāk apzinošām būtībām var teikt: sakars bieži tiks uzlūkots kā nejaušs, jo Augstākais Es turpina radīt katalizatoru līdz tam laikam, kamēr uz to ir tiekšanās. Katram ieprogrammētam indivīdam jūtas ir daudz aktīvākas, un, kā mēs jau esam teikuši, katalizators, kuru prāts un gars pilnībā neizmanto, tiek nodots ķermenim.

***

Kā es saprotu, tādas negatīvas vēstules ir katalizators (mācība), lai saprastu un atlaistu? Kur saredzēt ievainojamību?

Caursitums trešajā centrā… tā ir sabiedriskā atbildība?

Jā, tu taču saproti, runa bija par to, kā tu ar dedzību ved cilvēkus pie viņiem postošas meditācijas? (Cilvēks rakstīja, ka gan meditācija, gan barība, gan dzērieni – viss uz Zemes ir kaitīgs.)

Tas ir tiešs ceļš uz pašnāvību, kā es saprotu?

Pagaidām vēl nē. Vedīs tevi ārā no pacietības, kamēr neizvedīs. Bet tu taču vari nekontaktēt un neglābt noklīdušo. Viss ir pēc viņa gribas.

Es to saprotu, bet kāpēc es noreaģēju, kaut gan daudz ko vienkārši atlaižu. Kāds mehānisms?

Un lūk, tas ir pareizs jautājums. Ja tev cilvēks nav dārgs, nu tā – kaut kāds nepazīstamais, tā ir viena attieksme. Bet ja tu viņu jau mīli, tad šeit ir tavs robs, mīlestībā un attiecību nozīmē. Cik sāpīgi ir plēst nost to, kurš jau ir pieaudzis tavai kopībai un kuru tu gluži kā ar asinīm atlaid. Žēlums nav labākais padomdevējs. Līdzcietība palīdzēs tev labāk saprast to, kurš nav ar tevi pašlaik.

Es saprotu, ka viņa paskraidīs un atkal atnāks pie tādiem, kā es. Tas tā ir?

Mēs nevaram atbildēt par katru, visiem ir sava paša brīvā izvēle, būtu laiks tev to jau ņemt vērā un neuzdot tamlīdzīgus jautājumus. Protams, mums arī gribas noturēt tādus cilvēkus uz viļņa un gaismas ceļa. Taču taisns ceļš ne visiem ir saprotams. Katram ir tiesības saņemt savas mācības un dzīvot tā, kā izvēlas.

Un izvēlies nereaģēt un nezaudēt savu tonusu. Tā ir vienkārši izvēle – nepieņemt provokācijas.

(Norit harmonijas atjaunošanās daudzimensionalitātē.)

Pateicos Tev, tu šodien esi tāds gara auguma un stiprs!

Vienmēr tavs, mans bērns!

 

Pievienots 02.02.2018

http://www.sanatkumara.ru/stati-2018/kak-reagirovat-na-provokatsii-temnich

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.koob.ru/elkins/ (Tulk. piezīme)

[2] Apakšējās un augšējās plūsmas satikšanās vieta no sirds centra pakāpeniski pāriet uz kakla centru, pēc tam uz galvas centru. Sestā centra aktivizācija – visas grupas pievilkšana uz Viena Apziņu.