Print

Раскрытие -3

Atklāšana-3

21 06 26

Vācam interesantas norādes par Atklāšanu.

***

FIB publicē dokumentu ar detaļām par citplanētu ķermeņiem, kosmosa kuģiem un planētām

http://okknews.ru/fbr-publikuet-dokument-s-podrobnostyami-ob-inoplanetnyx-telax-kosmicheskix-korablyax-i-planetax/

***

4 British Airways piloti nomiruši pēc vakcinēšanās pret COVID-19

http://okknews.ru/4-pilota-british-airways/

***

Gyeorgos Ceres Hatonn: Kā tiek radīti kloni. Robotoīdi un sintētiķi

http://okknews.ru/gyeorgos-ceres-hatonn-kak-sozdayutsya-klony/

***

Matrica: apgarotie cilvēki un organiskie portāli (!!!)

http://okknews.ru/odushevlennye-lyudi-i-organicheskie-portaly/

Organiskie portāli (OP) sastāda apmēram pusi no cilvēku populācijas, otra puse galvenokārt sastāv no apgarotajiem cilvēkiem. Šeit mēs “dvēseli” definējam kā individualizētas apziņas kodolu, kurš paliek nemainīgs starp sekojošajiem iemiesojumiem.

***

Galu galā, cilvēku ķermeņos ienāca augstāka blīvuma dvēseles matrica. Tas tika sasniegts caur vienošanos starp augstāka blīvuma dvēseļu grupu, kura vēlējās fizisku eksistenci, un hipertelpas citplanētiešiem, kuri ģenētiski sagatavoja cilvēku ķermeņus savam iemiesojumam. Būdami dievišķas izcelsmes, jaunie cilvēki saturēja individualizētas augstākās apziņas dzirksteli.

***

Viņi tika atnesti uz Zemi, kuru jau apdzīvoja OP, un ar laiku sajaucās ar viņiem līdz tādai pakāpei, ka šodien OP un apgarotie cilvēki var tikt atrasti pat vienā ģimenē.

***

Otrā blīvuma grupveida dvēseles ātrāk attīstās par trešā blīvuma individualizētām dvēselēm, ja notiek augstāku blīvumu enerģijas pieplūdums. Organiskie portāli kalpo kā otrā blīvuma “enerģētiski izlūki”, kuri eksistē trešajā blīvumā, sūcot ārā apgaroto cilvēku enerģiju. Šī enerģija tiek nosūtīta viņu otrā blīvuma grupveida dvēselei, paātrinot viņas kolektīvo evolūciju.

***

Pašlaik “Matrica” paņem lielāko šīs ražas daļu. Attiecība 50/50 starp OP un apgarotajiem cilvēkiem ir optimāla maksimālai enerģijas pārraidīšanai starp blīvumiem.

***

Tādējādi, kamēr OP, cilvēki un Matrica kalpo kā evolucionāras un metafiziskas funkcijas, individuālajiem apgarotajiem cilvēkiem ir izvēle: piedalīties šajā plānā vai mēģināt to pārspēt. Tā ir izvēle starp vergu un suverēnu būtni. Dažiem patīk būt komforta vergiem, bet citi redz ilūziju un mēģina pamosties un atjaunot saikni ar saviem augstākajiem centriem.

Šis darbs ir grūts, tāpēc ka dzīve uz Zemes ir radīta tādā veidā, lai visādi traucētu atmodu un bēgšanu.

***

No mehāniķa līdz profesoram, no pārdevēja līdz aktierim, no picu cepēja līdz prezidentam – OP var atrast visos sabiedrības līmeņos. Kopumā neatkarīgi no tā, vai viņi strādā biznesā, zinātnē, valdībā vai reliģijā, viņi, kā likums, ieņem augstus vadošus amatus. Tas ir tāpēc, ka viņu līdzcietības trūkums, veiklība krāpšanā un kolektīvais saprāts ļauj viņiem sasniegt panākumus jebkurā parastā iestādē vai korporācijā.

***

Valdībā OP dara to, ko saka augstākstāvošās varas struktūras, un manipulē ar balsojošajiem iedzīvotājiem, no kuriem puse ir organiskie portāli, ar viņu pārvēlēšanas mērķi.

***

Sociālā sistēma, kura veido trešā blīvuma Matricas izpausmi, ir paredzēta, lai izvirzītu OP un visus, kas darbojas lineāri, kā arī, lai sodītu un apspiestu tos, kas pauž īstenu jaunradi, oriģinalitāti un individualitāti. Protams, organiskie portāli – tie vienkārši ir mehāniski Matricas pastiprinātāji, bandinieki spēlē. Galarezultātā viņi ir daļa no sistēmas, ko radījušas būtnes ar negatīvu dvēseli, tās, kam piemita radošas spējas, nepieciešamas tās radīšanai un vadībai.

Tie, kas patiešām vada šovu šajā pasaulē, ir apgarotie, kaut arī ar ļoti negatīvu dvēseles frekvenci. OP – tie vienkārši ir Matricas darba zirdziņi.

***

Korijs Guds (Corey Goode): piecas slepenas grupas, kas piedalās kaujā par Zemi

http://okknews.ru/kori-gud-kosmicheskoe-rasskryitie/

Slepenā Kosmiskā Programma jau ir bijusi saistīta ar vairāk nekā 900 dažādām humanoīdu civilizācijām, ar kurām bija noregulēta regulāra tirdzniecība, kā arī ar daudzām citām, ar kurām kontakti nebija tik bieži.

***

Kas stāv aiz operācijas COVID-19: neviennozīmīgi secinājumi apcerīgam lasītājam

http://okknews.ru/covid-19/

***

Korija Guda atbildes: Galaktikas Federācija un lieli priekšā stāvoši notikumi

http://okknews.ru/otvetyi-kori-gud/

 

Pievienots 26.06.2021.

https://sanatkumara.ru/raskritie-v-deystvii/raskritie-3

Tulkoja Jānis Oppe