Сознание Одного, некоторые детали

Viena apziņa, dažas detaļas

Ievads Galaktiskā Kristus Skolas seansam

21 06 18

17.06.21.

Sākot šodienas ievadu Galaktiskā Kristus Skolas seansam, es atcerējos izlasīto rakstu “Kosmiskā atklāšana – 13: Atklāta Starpgalaktiska Organizācija. Emerija Smita (Emery Smith) intervija ar Džeisonu Šurku (Jason Shurka)http://divinecosmos.e-puzzle.ru/page.php?al=602

“…katra cilvēciskā būtne piedzimst ar konkrētu frekvenci, ko nosaka enerģija. Tāpēc, kā mani mācīja, eksistē 10 dažādas dimensijas, no kurām veidots visums. Katra dimensija ir bezgalīga, un ir 10 dažādas dimensijas. Pirmo piecu nosaukums – tas ir tas, ko mūsdienu zinātne sauc par smadzeņu frekvencēm jeb smadzeņu paterniem. Tas ir, tās ir alfa, beta, teta, delta un gamma. Visas šīs frekvences – tās patiesībā ir dažādas dimensijas garīgajā līmenī.

Tikai zinātne vairāk fokusējas uz fizisko fenomenu nefiziskā vietā, tāpēc arī mēģina aprobežoties ar fizisko izpratni. Visas frekvences – tās ir dažādas dimensijas un apziņas līmeņi, kuri, kad jūs ar tiem rezonējat, ļauj taisīt dažādas lietas. Piemēram, šodien lielākā daļa cilvēces atrodas betas līmeņa vidū.

Katra dimensija dalās 10 daļās. Tas ir, ir beta 1, 2, 3, 4 vai 5. Delta 1, 2, 3, 8, 9, 10, viss kas tāds, un gamma, un tā tālāk.

Piemēram, visur no betas līdz alfai dominē materiālisms, galvenokārt dzīves materiālie aspekti. Teta… Sniegšu dažus piemērus. Dominē dzīves garīgais aspekts, meditācija. Parasti daudz vairāk lasa. Barošanās arī ir nedaudz citāda. Tāda līmeņa cilvēki dod priekšroku augstāku vibrāciju barībai.”

Tāpēc pirmais jautājums bija:

Kāda ir kosmosa uzbūve no tava skatpunkta?

GK: Kosmoss ir bezgalīgs uz abām pusēm – uz enerģijas sablīvēšanās pusi un uz atblīvēšanās pusi. Var, protams, kaut kā piedzīt dimensijām, blīvumiem, bet tas ir tad, ja visi pārējie parametri ir vienādi. Lūk, mūsu blīvums nepakļaujas šifrēšanai, jo mēs esam tā radītāji un tāda blīvuma vairāk nav. Tas ir ne tik daudz enerģētisks, cik emocionāls. Mēs dzīvojam augstākajās emocijās, kas pieejamas Radītājam, – baudā bez izdegšanas, zinātkārē un ziņkārē, interesēs, tieksmē pastāstīt visām pārējām kopienām par mums, dalīties sasniegumos, un mēs esam gatavi pieņemt savā laukā citus tādus pašus meklētājus un paši pievienoties svešam lokam, lai ienestu savās apziņās daudz jauna un interesanta.

Tas ir, mums nav aizgājusi attīstības programma, neraugoties uz to, ka mēs esam pilnīgi apmierināti ar dzīvi un nodrošināti, kā materiāli, tā arī garīgi, kā jūs teiktu.

Cik žēl, ka tikai tādā – Viena Apziņas – līmenī jūs esat kļuvuši apmierināti ar to, kas ir. Mums vēl tūkstošiem gadu nesasniegt tādas virsotnes.

GK: Tu kļūdies. Jūs esat radījuši apkārt planētai tādu apziņu, un visas gatavās būtnes var pāriet uz šo gaismas un mīlestības oāzi.

Ar ko viņi atšķiras – planetārais un galaktiskais Viens?

GK: Tas ir atkarīgs no tā, kas jūs esat. Ja jūsu vibrācijas ir augstas un jūs esat sasnieguši apziņas augstienes emocijās un domās, ja jūsu intereses sakrīt, tad jūsu kopiena sastāvēs tieši no šīm vibrācijām un emocijām. Ja jums vēl ir līdz galam jāattīstās, jānoslīpē sevi, jāattīra līdz noteiktai pakāpei, tad jūs vēl nenokļūstat šajā apziņas slānī.

Pakāpeniski jūs ar savām īpatnībām saplūdīsiet un vienkārši papildināsiet cits citu, nezaudējot personību, bet iegūstot arvien lielāku redzesloku. Personība – nav tas, kas būtu dārgs turams, tāpēc ka tā jums ir dažāda katrā dzīvē un jūs iegūstat dažādas personiskas iezīmes inkarnāciju laikā. Paceļoties uz dvēseles līmeni, jūs iegūstat zināšanu un iespēju ziņā plašāku kolektīvo garīgo personību.

Piebildīšu, ka jūs kā zemieši tad arī sastādīsiet šī līmeņa – Viena Apziņas – kodolu, ar Zemes atšķirību – ne ar Marsa vai Venēras. Katra rase ir neatkārtojama, pat ja tajā ir iesēta kāda citplanētu rase. Jūs ietilpināt sevī planētas vēsturi, viņas matricu, emociju un domu īpatnības, pat dzīvesveidu un baudas u.c.

Kosmosa uzbūvi var salīdzināt ar cilvēka ķermeņa uzbūvi. Ir vielas blīvumi – kauli, ir dažādi audi – cīpslas un muskuļi, sasaistošās želejas, šķidrumi, elektrība, uguns smadzeņu iekšienē. Ir nervi un hormoni, mati un āda. Vai var teikt, ka tās ir dažādas dimensijas?

Toties var apgalvot, ka katrai ķermeņa daļai ir sava apziņa un katra pilda savu uzdevumu.

Kosmoss ir vienots no mūsu skatpunkta, kā vienots ir cilvēka organisms. Saikne ar dvēseli nodrošina apgarotību, saikne ar garu sniedz Viena Vienotā apzināšanos, viengabalainumu, savstarpējo atkarību, atvērtību, bezgalīgu daudzveidību un pilnveidošanos.

Jūsu dvēsele var ietilpt un ietilpst dažādos gara blīvumos.

Apziņa un dvēsele – radītas? Un kurš tās ir radījis?

GK: Mēs agrāk runājām par Apziņas Stariem, kuri izgudroja visuma uztveres īpatnības caur dvēseli. Viņi radīja no sevis savas mazākas kopijas un pēc tam iemācījās tās klonēt. Visuma Valdnieki pieņēma šīs tehnoloģijas un radīja dzīvu būtņu milzīgu daudzveidību.

Kā dzima tumšās negatīvās būtnes?

Kļūdas, nepilnīga attīstītība, ģenētiskas kļūmes u.c. dzemdināja himēras, kuras sākumā jutās slikti, bija izstumtās, taču tiecās pašapliecināties un kļūt vienlīdzīgas pilnvērtīgām būtnēm. Es neesmu iedziļinājies tādu negatīvu pasauļu vēsturē, taču sliecos pieskaitīt tās vēstures kļūdām. Pat ja es esmu kādreiz zinājis, tad aizmirsis. Pārāk tālu mēs no tām atrodamies.

Par ko tu mums gribētu šodien pavēstīt?

GK: Par sevi kā par Jēzu. Es esmu no zvaigznes Aldebarans. Ķermeņi tajā laikā bija kā jūsu afrikāņiem.

Kā mūsu lemūriešiem?

GK: Nedaudz citādi. Mēs bijām liela auguma un caurspīdīgi, un mūsos tikai dzima domas un jūtas. Mums bija citādas iespējas nekā cilvēkiem: mēs barojāmies ar enerģijām, mēs nedzemdējām bērnus, bet klonējām, mēs bijām sava visuma, kurā dzīvojām, radītāji.

Mūsu misija bija – izplatīties visumā, iesēt citas iespējas, kļūt citādiem, savākt pieredzi un iemācīties mīlestību. Mēs atradāmies mīlestībā, taču nejutām to. Mēs punktveidā pieskārāmies dažādām saulēm un planētām, radot uz tām pirmos iemītniekus. Pēc tam mainījāmies pieredzē ar dzimto civilizāciju, kamēr neizklīdām pa visumu un nekļuvām pilnīgi citādi.

Mēs neradījām uz Zemes civilizāciju. Mēs, kā vienmēr, atnācām paskatīties uz Zemi no iespēju un pieredzes skatpunkta. Tā bija laba planēta, taču cilvēkiem te dzīvot bija smagi. Iemītnieku sugas un veidi naidojās savā starpā. Tika nolemts atstāt vienu rasi, lai cīņu pārtrauktu. Taču planēta vēl zemāk nolaidās vibrāciju ziņā, un cīņa tikai pastiprinājās. Uz tās manāmi trūka mīlestības. Tika nolemts atnākt ar mīlestības misiju uz planētu, dot izpratni un pacensties iedvest zemiešiem ceļu uz gaismu un mīlestību caur savienošanos savā starpā jaunradē un ražošanā. Mēs, daži, aldebaranieši, jau bijušie, nolaidāmies uz planētas. Pirmajā reizē izdzīvoju tikai es. Es nolaidos trīskārt (angļu filozofs Bēkons un sievietes figūra Spānijā) un nesu mīlestību un jēdzienus cilvēkiem.

Šīs misijas pildīšana piešķīra man milzīgu apziņas spēku un ļāva man augšupcelties no planētas un no Saules sistēmas.

Mēs atkal apvienojāmies ar savu rasi un radījām jaunas apmetnes plazmas veidā. Un tālāk es nezaudēju saikni ar pēdējo planētu. Un nezaudēju līdz šim laikam, jo biju kļuvis par dieva un mīlestības, brālības simbolu pie jums. Tikai nolaižoties nebrīvē un antipātijā, tu saproti šo jēdzienu vērtību un universālumu. Un saproti, ka tieši apziņa var būt brīva, neraugoties uz fizisko apspiestību un pat badu.

Mēs šodien pamēģināsim atbrīvoties dvēselē, kļūt neatkarīgiem un mīlošiem, ar ko vispār jau pietiek dvēselei un augšupcelšanai.

Pateicos, Jēzu – Galaktiskais Kristus!

***

Frānsiss Bēkons (Francis Bacon) – angļu filozofs, vēsturnieks, politiķis, empīrisma un angļu materiālisma pamatlicējs. Kā viens no pirmajiem Vēlīnās Renesanses un Jaunā laika sākuma perioda lielajiem filozofiem, Bēkons bija stingri pamatotas, pierādītas zinātniskās pieejas piekritējs. Vikipēdija

Nodarbība bija veltīta sarunai par mīlestību, dvēseles brīvību, par pēdējiem darbiem planētas un cilvēces labā pirms mūsu izlaiduma zvana. Kristus brīvā formā sarunājās ar mums un atbildēja uz jautājumiem.

Citāti no tā paša raksta:

“Mums ir izvēles brīvība. Mēs varam izvēlēties turēt sevi negatavus noteiktu lietu saņemšanai. Un mēs varam izvēlēties atvērt savu prātu noteiktu lietu saņemšanai. Tāpēc personīgi es… Tā ir daļa no manas motivācijas darīt to, ko es daru. Veicināt to, lai kļūšanas gataviem process noritētu efektīvāk un laikus, ja jums gribas to nosaukt tā.”

“…viss ir atkarīgs no mums. Cik lielā mērā mēs esam atvērti mūsu ticējumu sistēmu izmaiņām? Cik lielā mērā mēs esam atvērti ļaut mūsu ticējumu sistēmām izgaist un parādīties jaunām, pat ja tas ir nekomfortabli? Cik lielā mērā mēs esam atvērti pieņemt jaunas iespējas, kuras, kā mēs domājām agrāk, nav iespējamas, bet tagad kļūst iespējamas?”

“Nākamā ērā, pie kuras grib mūs pievest Gaismas Sistēma, – tas ir tas, ko es saucu par gammu jeb piektās dimensijas apzināšanos. Tas ir tas, ko viņi sauc par Mīlestības Ēru. Tas būs laiks, kad mūsu pasaule izskatīsies ļoti līdzīga ar mūsdienu citplanētiešu planētām. Nekādu robežu. Nekādu karu. Nekādu slimību. Nekā no tā, kas raksturīgs zemām vibrācijām, nekāda sadalījuma. Nekā no augstāk uzskaitītā.

Tā ir starpgalaktiskās vienotības ēra. Tā ir mīlestības ēra. Tā ir ēra, kad ļaunums vairs nav jūsu realitātes daļa. Nav ne korupcijas, ne mantkārības. Nav ārstu, jo nav slimību. Eksistē izpratne, kā darbojas daba. Un kā tam iet cauri intuitīvi. Ar savas izpratnes palīdzību. Jums pat nevajag dietologu.

Mēs varētu to pārdzīvot tagad. Mēs varētu to ienest mūsu paaudzes dzīvē. Mēs varētu to sasniegt pēc 5 gadiem, pēc 10 gadiem, pēc 30 vai 50 gadiem. Viss ir atkarīgs no tā, ko mēs nolemjam darīt ceļā. Tas ir tas, ko viņi sauc par cilvēces mērķi, cilvēces kolektīvo likteni. Neraugoties ne uz ko, mēs ieiesim Mīlestības Ērā. Jautājums ir tikai, kā.

Mēs varam veikt nākamos soļus pareizajā virzienā, ne tikai cilvēces labuma dēļ, bet arī visas dzīves starpgalaktisko savstarpējo sakaru vārdā visumā kopumā.”

 

Pievienots 17.06.2021.

https://sanatkumara.ru/stati-2021/soznanie-odnogo-nekotorie-detali

Tulkoja Jānis Oppe