Подземные базы Движение сопротивления Альянсы

Alianses Pretošanās kustības pazemes bāzes

21 06 11 05

05.06.21.

Avots: https://www.youtube.com/watch?v=HOUEk76Ylh0 “PAMOŠANĀS (5) ARHONTI. 2019.”

Fils Šneiders (Phil Schneider), ģeologs, ASV slepeno programmu dalībnieks: “Pazemes bāzu būvniecībai ASV katru gadu no “melnā budžeta” tērē apmēram 500 miljardus dolāru. Tikai vienā pašā ASV man ir zināms par 131 pazemes bāzi, bet visā pasaulē to ir 1477. Katra no tām maksā no 17 līdz 19 miljoniem dolāru. Šīs bāzes apēd mūsu iekšzemes kopproduktu, un mēs tērējam 28% no iekšzemes kopprodukta dziļu pazemes bāzu būvēšanai.” “Šīs bāzes pēc izmēra ir kā lielas pilsētas, tās savieno vilcieni uz magnētiskās piekares.”

Emerijs Smits (Emery Smith), militārais ķirurgs, ASV slepeno programmu dalībnieks: “Es zinu, ka ASV ir apmēram 300 dziļu pazemes bāzu. Ne visas no tām pieder valdībai. Militārpersonas apsargā šīs bāzes, bet ne vienmēr kontrolē tās. Tādas konstrukcijas pieder lielākām korporācijām un nezināmām organizācijām. (Uzskaita 10 bāzes, kurās viņš personīgi ir strādājis.) Lielās bāzēs ir izvietotas veselas pilsētas, un vairums iemītnieku nekad neiznāk virszemē. Tur ir savas nepārtraukti strādājošas slimnīcas un viss elites grupai nepieciešamais. Tur tiek imitēts 24 stundu cikls – diena un nakts. Uz speciāla kupola ir mākoņi, zibeņi un visai satriecoši zinātniskās fantastikas efektu veidi, ļoti reālistiski.”

Deivids Vilkoks (David Wilcock), pētnieks, rakstnieks: “Tur ir debesskrāpji, ceļi, brīvas enerģijas automobiļi. Šajās pilsētās nav piesārņojuma.” “Pilsētā, kura atradās netālu no Vašingtonas, bija visas grāmatas, apģērbs un viss nepieciešamais senatoriem un kongresmeņiem, Amerikas valdības virsotnei. Viņi taisījās aizbēgt uz šo pazemes pilsētu pēc tam, kad būs izraisījuši haosu, sabrukumu, badu un ieveduši kara stāvokli.”

Benžamins Fulfords (Benjamin Fulford), pētnieks: “Šīs bāzes tika radītas kā patvertnes uz ilgu laiku atomkara gadījumā.” “Viņiem bija plāni radīt kastu sistēmu. Tie, kas izdzīvos, tiks sadalīti kungos un vergos.”

Grigorijs Sidorovs (Григорий Сидоров), pētnieks: “Tāpēc viņi arī popularizēja 2012. gadu kā Apokalipsi, veselus 10 gadus par to stāstīja. Atsaucās viņi uz Maiju kalendāru, tas ir, gatavoja cilvēku apziņu nāvei 2012. gada 21. decembrī.”

Džūlija Gilarde (Julia Gillard), bijusī Austrālijas premjerministre (2010-2013): “Mani dārgie tautieši! Pasaules gals patiešām iestājas. Šķiet, ka Maiju kalendārs ir izrādījies precīzs. Nav svarīgi, kāds būs pēdējais trieciens. Esiet pārliecināti: es vienmēr būšu ar jums līdz pašam galam.”

Grigorijs Sidorovs, pētnieks: “Bija izstrādāts plāns – Zemei uzbruktu kaut kādi citplanētieši, pret lielajām pilsētām izmantotu atomieročus, un viss sadegtu. It kā mēs neesam vainīgi, tā iznāca. Taču viņus apsteidza kāds trešais spēks. Ārpuszemes izcelsmes ieroči tika pielietoti pazemes bāzu iznīcināšanai.”

Emerijs Smits, militārais ķirurgs, ASV slepeno programmu dalībnieks: “Eksistē cietās gaismas jeb hologrammas tehnoloģijas. Ar to palīdzību jūs varat izpaust un parādīt visu, ko vēlaties, tajā skaitā jebkuru iedomātu draudu veidu ar mērķi radīt jebkuru situāciju. Es piedalījos projektā, kurā to varēja realizēt no pavadoņiem."

(Tehnoloģija “Zilais stars”: https://www.youtube.com/watch?v=a1z3aS4bJ44&t=1s; https://www.youtube.com/watch?v=7Xr1OsbBFp0&t=158s)

 

Benžamins Fulfords, pētnieks: “23. augustā tika sagrautas divas milzīgas pazemes pilsētas. Vēsturnieki var to uzlūkot kā lūzuma momentu: tie bija nozīmīgi jauni notikumi. Tika sagrautas vēl 6 bāzes.”

Deivids Vilkoks, pētnieks, rakstnieks: “Pavisam tika iznīcinātas 26 pazemes pilsētas īsā laika periodā, sākot no 2011. gada augusta un beidzot 2011. gada beigās.”

C.O.B.R.A. “Pretošanās kustības” Preses sekretārs: “Iluminātu dziļo pazemes bāzu tīkls nīcināja ārā Pretošanās kustību. Šo bāzu vairs nav. Ir palikušas tikai nedziļas pazemes bāzes, taču to skaits ir ievērojami samazinājies, bet spēks pazeminājies. Tāpēc Kabalas pazemes bāzes vairs nav galvenā problēma.”

(Pazemes karš ar necilvēkiem: https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=asqMYJqZgo0&list=PLyLCPuDs2bZCn0SfwXciBEs5HXXy-iG50&index=1)

 

Pretošanās kustība

C.O.B.R.A. “Pretošanās kustības” Preses sekretārs: “Pretošanās kustība izauga no nelielas operatīvo darbinieku grupas; viņi 20. gs. 70. gados tika sapulcēti ap CIP aģentu ar segvārdu Maikls. Viņš ar domubiedru grupu bija aizbēdzis no iluminātiem, glābjot savu dzīvību. Viņi iegāja pazemes komunikāciju sistēmā Ņujorkā un, nolaižoties arvien dziļāk un dziļāk, aizgāja pagrīdē. Kad viņi bija jau ļoti dziļi, tad atrada Agartas Tīklu. Viņiem izdevās tur radīt savu cietoksni, un kopā ar dažām Agartas Tīkla grupām viņi nodibināja sakarus ar pozitīvajiem andromediāņiem, ar slepeno kosmisko programmu pozitīvajām grupām, un pakāpeniski radīja bāzu tīklu, īpaši asteroīdu joslā. Viņi bija sākuši attīrīt Kabalas pazemes bāzes jau pirms vairākām desmitgadēm, un viņiem tas izdevās. 1999. gada decembrī viņi saņēma spēcīgu pastiprinājumu no planētas X, kura atrodas Saules sistēmas nomalē, un šim pastiprinājumam bija izšķiroša nozīme tajā laikā. Viņi arī pašlaik ir pašreizējās Pretošanās kustības pamats.

Citplanētiešu Alianses spēki ir galvenais gaišais spēks uz Zemes virsmas. Tieši viņi stāv aiz BRIC, austrumu alianses, muguras.”

 

Alianses

Korijs Guds (Corey Goode), slepeno kosmisko programmu dalībnieks: “Kaut kādā momentā visi ienaidnieki, kuros ilumināti bija iedzīvojušies simtiem gadu laikā, tās grupas, kuras viņi no sevis bija atgrūduši, valstis, kurām viņi bija kaitējuši, pārkāpa pāri domstarpībām un apvienojās kopīga mērķa dēļ – uzvarēt Kabalu, sagraut Kabalas radīto finanšu sistēmu. Viņi radīja jaunu pasaules banku, jaunu finanšu sistēmu pretsvaram Kabalas banku sistēmai.”

C.O.B.R.A. “Pretošanās kustības” Preses sekretārs: “Prezidents Putins sazinājās ar plejādiešiem pirms daudziem gadiem. Sākumā viņš saņēma noteiktu garīgo pieredzi, bet 2014. gadā viņam bija kontakts ar plejādiešiem. Viņi apmeklēja slepenu militāru bāzi Austrumsibīrijā, un no viņiem tika saņemti tieši taktiski padomi, arī tagad viņi galvenokārt strādā pie pozitīvas dienaskārtības. Viņa galvenais mērķis – atbrīvot sākumā Krieviju, bet pēc tam arī visu pārējo planētu no Kabalas.”

Deivids Vilkoks, pētnieks, rakstnieks: “Eksistē spēcīga pretdarbība iluminātiem, tajā skaitā dažādu valstu valdību augstākajos līmeņos. Šī pretdarbība sākās 18. gadsimtā Krievijā. Tā ir tā vieta, kur parādījās Alianse. Kopš tiem laikiem Alianse formējās no spēcīgiem cilvēkiem. Pašlaik tā ietver daudzus cilvēkus no ASV Aizsardzības ministrijas, CIP, ir spēcīga pozitīva grupa visos specdienestos. Viņi sastrādājas ar šo valstu, kuras atrodas ārpus rietumu sistēmas ietvariem, starptautisko savienību. Plāns, noformulēts 18. gadsimtā, joprojām ir spēkā, un viņi aktīvi strādā pie tā realizēšanas. Tagad šis spēks ir tik organizēts un tik plašs, ka Kabalai nav nekādu izredžu noturēties pie varas.”

Korijs Guds, slepeno kosmisko programmu dalībnieks: “Aliansē ietilpst dažas militāras grupas no ASV, kuras atšķēlušās no Kabalas, cilvēki armijā un izlūkdienestā. Arī viņi mēģina gāzt Kabalu, kura sagrāba varu ASV jau 20. gs. 60. gados. Pakāpeniski Alianse kļuva arvien organizētāka, un kāds piegāja pie ģenerāļiem un teica, ka viņi gribētu veikt atklātu apvērsumu ASV. Taču šie ģenerāļi nolēma izdarīt pēdējo mēģinājumu atbrīvoties no Kabalas likumīgā ceļā. Viņi piegāja pie Trampa un lika priekšā viņam balotēties uz prezidenta amatu, lai viņš palīdzētu viņiem likumīgā ceļā atgriezt valsti atpakaļ cilvēkiem. Alianses ir dažādās valstīs – Krievijā, Indijā, Brazīlijā, visur, kas strādā tā labā, lai iznīcinātu šo sātanisko kliķi.”

Deivids Vilkoks, pētnieks, rakstnieks: “Alianse ir starptautiska grupa, tā ir kā federācija, kurā ir daudz atsevišķu daļu un frakciju, kurā, protams, ir domstarpības. Taču ir kopīga tieksme ieraudzīt sātanisko elitāro kliķi uzvarētu. Viņi grib apturēt šos cilvēkus, kas tiecas iznīcināt Zemes iedzīvotāju lielāko daļu un kontrolē visas augstās tehnoloģijas.”

C.O.B.R.A. “Pretošanās kustības” Preses sekretārs: “Pretošanās kustības sastāvs ietver baltās muižniecības grupas, templiešus, pozitīvas militārpersonas “Baltās bikses”, cilvēkus, kuri pieder slepenajai kosmiskajai programmai un strādā pozitīvo spēku labā.”

Korijs Guds, slepeno kosmisko programmu dalībnieks: “Visi procesi norit zem virsmas. Notiek cīņa, un izlūkošanas operācijas notiek no abām pusēm. Norit sīvas apšaudīšanās, un iet bojā cilvēki. Ir bijušas gan gaisa kaujas, gan sadursmes kosmosā. Kas attiecas uz noziegumiem pret cilvēkiem un cilvēku tirdzniecību, šeit, iespējams, būs neliela aizture, lai atbrīvotu cilvēkus no liela satraukuma, tāpēc ka gaismā iznāks šausmīgas lietas. Cilvēki vienkārši var atteikties tam ticēt.”

21 06 11 06

“Vairāk nekā 50 gadus krievi un amerikāņi sadarbojās kosmosā, būvēja kosmosa stacijas, priekšposteņus mūsu planētai. Viņi pagaidām ir gatavi paziņot tikai par militāri-rūpnieciskā kompleksa slepeno kosmisko programmu; tajā ietilpst nelieli ovāli kuģi un trīsstūrveida kuģi, kuri apkalpo kosmosa stacijas, kas atrodas nelielā augstumā.”

Tonijs Rodrigezs (Tony Rodriguez), slepeno kosmisko programmu dalībnieks: “Ļoti sarežģīti būs iedot uzriez visu informāciju parastajiem cilvēkiem. Kā paziņot to, ka 10,5 miljoni cilvēki jau dzīvo uz Marsa, kopā ar citplanētiešiem, reptiļiem, gigantiskām saprātīgām vabolēm? Tam neviens neticēs! Tādu milzīgu informācijas daudzumu neviens neuztvers! Tāpēc nāksies informāciju dot pa daļām, mazās devās.”

***

C.O.B.R.A. “Pretošanās kustības” Preses sekretārs: “Deivids Vilkoks, Rendijs Krāmers (Randy Cramer), Korijs Guds, Tonijs Rodrigezs un daudzi citi ir Alianses pārstāvji un strādā Atklāšanas procesa labā.”

 

Pievienots 11.06.2021.

http://www.sanatkumara.ru/stati-2021/podzemnie-bazi-dvizhenie-soprotivleniya-alyansi

Tulkoja Jānis Oppe