Свидание со Шри Юктешваром

Satikšanās ar Šrī Juktešvāru

21 06 11 03

02.06.21.

Mēs sen nebijām redzējušies ar Šrī Juktešvāru, manu dārgo Skolotāju. Un, lūk, es šodien viņu satieku – tas ir jauneklīgs, spēcīgs un gaišs, jauns dievs. Gara auguma, balts. Viņš ir gluži kā pārdzimis. Ārēji līdzīgs Adamam no Telosa. Mēs jautri un sirsnīgi sasveicinājāmies viens ar otru.

Šrī Juktešvār, ar ko saistīta tāda tava pārveidošanās?

Es no jauna piedzimu, pārgāju jauneklīgā ķermenī, iztaisīju pāreju.

Kā tas bija?

Saliku savu ķermeni (rāda kārbu vai konteineru, kurā ieliek skafandru).

Tā ir nāve un augšupcelšanās?

Tā ir pārdzimšana. Es no jauna piedzimu, un tu manas enerģijas jūti pavisam citādi.

Un jums bērnības nav?

Ir, bet mēs varam savu ķermeni radīt paši. Un mums nav aizvērta atmiņa, tā ka es tevi arī pazīstu.

Ko tu vari teikt par sevi kā jaunekli?

Esmu spēku un svaiguma pilns, jūtos burvīgi, pievērsu savus spēkus un zināšanas mūsu planētai.

Kā virzās planetārā pāreja?

Piedalos kaujās par Zemi, sarunās, un mācu būtņu grupai planetāros likumus, lai viņas nolaistos uz planētas ar mērķi organizēt uzstāšanās par karagūstekņu aizsardzību. Daži no mums citu cilvēku skaitā ir nonākuši verdzībā un lūdz palīdzību. (?) Tas ir dažādās vietās.

Vai bieži notiek kaujas par Zemi? Un ar ko tās notiek?

Diezgan bieži. Mūs tur spriedzē. Ir patruļa, un bieži nostrādā aicinājums. Mēs karojam ar tiem, kas tiecas Zemi iekarot. Tās ir dažādas reptiļu rases un drakonieši. Viņi rīko sadursmes, sējot ķildas un jukas starp tiem, kas viņiem ir pakļauti, lai pilnīgi apdullinātu, – skaldi un valdi. Mums ir noturēšanas – aizsardzības un neuzbrukšanas – ieroči.

Vai kaujās piedalās cilvēki?

Nē, kari vairāk norit astrālajā plānā, un bieži viņi paši cīnās viens ar otru, lai atkarotu savas tiesības, nesaprotot, ka arī ar viņiem tiek manipulēts. Ieročus mēs saņemam kā labdarīgu palīdzību no gaišajām civilizācijām, kas tiecas savu palīdzību izplatīt uz planētas.

ŠJ ir kļuvis citāds. Jautrs un iedvesmots. Jaunais ir priecīgs, viegls.

Kāda ir situācija Saules Brālībā?

SB pārbāzējas augstāk pēc vibrācijām, un šis process nav pārāk ātrs, tas ir pakāpenisks. Augšupcelšanos izpilda ne visa Ģimene, bet pa vienam, kā arī pienākas.

Planētas pāreja arī norit priecīgi. Parādās planētas apskaidrošanās jaunas pazīmes.

Bet mēs to nejūtam, otrādi, it kā arvien zemāk un zemāk krītam. Šodien atkal kaut kādas pelēkas būtnes piedāvāja man savu kontraktu. Es atteicos, kad pamodos un sapratu, ka man piedāvā kaut ko parakstīt. Bet man vēl ilgi nācās vākt prom aizsegu no kanāla.

Paldies Dievam, ka viss beidzās labi. Jums savas kaujas norit, mēģinot jūs atvilināt uz savu pusi.

Kāpēc neliek aizsardzību tādiem, kā es?

Nevienam nav pienākuma jūs aizsegt vai aizsargāt, tāpēc ka jūsu ir kļuvis ļoti daudz. Vienkārši ir neiespējami sekot visiem uz planētas, ir svarīgākas lietas, saistītas ar bruņojumu un militāriem līgumiem, ar uzbrukumiem un krāpšanām, ar likuma pārkāpumiem un kaujām. Daudz ko izdodas novērst, nodrošināt. Ir redzamas beigas karam, daudzi tumšā astrāla spēki iet prom uz citām planētām, pārbāzējas uz tur uzbūvētajām bāzēm.

Kādi mūsu valdības līgumi traucē tam, lai iedzīvotāji izietu no nabadzības?

Tas ir slepenais Starpplanētu Korporatīvais Konglomerāts, slepenā valdība, kura ir noslēgusi līgumus par ieroču un kosmosa kuģu piegādi, un to dēļ kā akacī aiziet valsts līdzekļi. Par kontraktu nepildīšanu jūsu valsti okupēs un “izģērbs”. Miers saglabājas, turpinoties atbilstošām piegādēm. Valstī nav ekonomikas, nav labas vadības ekonomiskajai attīstībai, tāpēc jums šķiet, ka jūs nolaižaties arvien zemāk. Pašlaik jūs esat dibenā, bet redzu, ka pēc gadiem 5-7 sāksies ekonomikas pacēlums.

Tas ir mūsu valstī vai visās valstīs?

Mēs runājam par tavu valsti. Pasaulē visa ekonomika ir iedragāta, un katrs ir sajutis sadārdzinājumu, nestabilitāti, dzīves līmeņa pazemināšanos. Līdz ar drakoniešu pilnīgi aiziešanu viss ies uz labo pusi. Es ceru, ka tā arī būs. Mēs redzam perspektīvu.

Esmu sākusi jaunā veidā redzēt cilvēka čakras un astrālo aspektu. Tas liecina par vibrāciju pacēlumu?

Jā, planēta paceļas uz nākamo plānu, un mainās viss cilvēka smalkais plāns. (?) Jā, ne visiem, protams, kāds izvirzās uz priekšu, bet parastie cilvēki pagaidām mīdās uz vietas. Taču viss mainās, tas ir precīzi. Protams, daudz kas ir atkarīgs no DNS, no gaismas daudzuma iekšienē, no garīgā līmeņa. Vienā DNS ir ierakstīta tāda iziešana uz augstākajiem plāniem, bet citā tās var arī nebūt. Klonos un biorobotos nu patiešām tādas iespējas nav. Nav tādas iespējas arī tiem, kas cilvēku ķermeņos ir klātesoši no citām civilizācijām un kalpo kā novērotāji.

Augšupcelšanā viss ir individuāli – atvērtības un apgaismotības līmenis ir atkarīgs arī no spējām, kuras attīstītas ne vienā dzīvē vien. Planētas vispārējais plāns – pāriešana uz nākamo dimensiju, un tā ir sākta.

Kā SB eksistēs tālāk? Kas tajā izmainīsies?

Jums pagaidām viss paliek, kā bijis. Jums tieši tāpat notiks viņu Skola, kura ceļ jūsu apziņu un palielina gaismas daudzumu jūsu iekšienē. Visos līmeņos jūs augat vienlaikus. Tu taču pati jūti, ka visiem līmeņiem ir jāizaug vienlaikus, lai augšupcelšanās būtu viendabīga. Es redzu, kā jūs esat izauguši līdz ugunīgajiem ķermeņiem, bet arī mūsu nodarbības un vadība to veicināja.

Bet ar tevi ugunīgajā plānā pie SK arī var satikties?

Pagaidām ne, es viss esmu koncentrējies uz SB pagaidām, un arī tas ir ugunīgais plāns. Man pagaidām te ir jāaug un jāattīstās.

Ar kādām civilizācijām SB sadarbojas?

Ar desmitiem dažādu humanoīdu rasu, bet prioritāte tomēr – tās, kas Saules sistēmā (Ss) ir izaugušas un augšupcēlušās. Šeit, Ss, arī ir daudz rasu, ne tikai cilvēki, bet arī reptiloīdi, drakonieši, citas rases, kas iemitinājušās Ss pirms miljoniem gadu un nostiprinājušās šeit. Viņas visas ir gaišās, augsti attīstītas un progresīvas. Mēs esam vienotībā, mums ir jauna apziņa un vienota augstākā vadība.

Bet, ja jūs augšupceļaties pa vienam, tad kā to uztver pārējie?

Viņi arī nāk iepakaļ, zina, ka priekšā viņiem ir analoģisks process.

Un kādos ķermeņos jūs būsiet pēc augšupcelšanās?

Arī ugunīgos, bet augstākā plānā.

Vai būs kaut kas līdzīgs Galaktiskajam Kristum?

Paskatīsimies.

Pateicos, un uz tikšanos seansā!

Arī es pateicos!

 

Pievienots 11.06.2021.

http://www.sanatkumara.ru/stati-2021/svidanie-so-shri-ukteshvarom

Tulkoja Jānis Oppe