Духовные Дары, Кармические Силы...

Garīgās veltes, Karmiskie Spēki...

Garīgās Veltes, Karmas Spēki, daudzdimensionālais intelekts, planētas Kontroles Būtība u.c.

21 01 29

27.01.21.

Viena no Karmiskā Spēka definīcijām ir sniegta šeit: http://sanatkumara.ru/obyavleniya/karmicheskaya-sila[1]

 

Sanata Kumaras veltes

Šodien (27.01.21.) Skolas nodarbībā mēs saņēmām neparastas veltes. Vēl nesen tika pārveidota sahasrāra seansā ar Galaktisko Kristu, bet tagad pārveidojums no Dievmātes un Sanata Kumaras. Mūsu auru piepildīja ļoti smalku plāksnīšu suspensija balti caurspīdīgā krāsā, nedaudz zeltaini mirdzoša. Bet pēc tam Sanats Kumara atvēra mums saikni ar visuma Mihaēlu-Radītāju, un manas sutratmas centrā radās smalks ugunīgs stars.

- Dārgais SK! Kādas veltes mēs šodien nodarbībā saņēmām?

SK: Tālāku apskaidrošanos. Jūsu aura tagad ir piepildīta ar “gaismas nesējiem”, matērijas daļiņām, kuras nes mīlestību un gaismu uz jūsu smalkajiem laukiem. Tas ir jauns pārveidojums, sekojošs pārējiem. Un turklāt tā ir savdabīga aizsardzība pret uzbrukumiem.

Vēl mēs “novilkām svītru” starp jums un Jauno Mihaēlu.

Šī “svītra” ir sutratmas centrālā daļa, tievs ugunīgs sutratmas serdenis, kurš jūs tiešā veidā saista ar visuma Radītāju caur Sanatu Kumaru.

- Ko mēs saņēmām līdz ar šīm veltēm? Kādi mēs šodien kļuvām?

SK: Ugunīgi lielākā mērā nekā agrāk. Tas ir darbs ar ugunīgajiem ķermeņiem – viņu aktivācija.

***

Katram cilvēkam ir savi Spēki

28.01.21.

Dārgais Sanat Kumara, es veicu izrakstus no raksta “Liriāņi par savu lomu uz Zemes”, http://www.together-info.ru/ru/info-portal/statji/liriancy-o-svoej-roli-na-zemle-statya-vtoraya/, kurus man gribētos ar tevi apspriest. Tas ir par liriāņiem un viņu lomu mūsu planetārajā dzīvē. Esmu agrāk lasījusi par tiem palīgiem un eņģeļiem (dažādās interpretācijās), kuri rada dzīves apstākļus, notikumus un gandrīz vai domas mums. Es ar viņiem pat kontaktējos kaut kādā mērā. Domāju, tas ir tas stāvoklis, kad mēs paši ar sevi sarunājamies un apspriežam u.c.

Šeit ir teikts, ka liriāņi, kuriem praktiski nav formas, bet tikai apziņa, vada mūs un rada mums to, kas ir mūsu dvēseles mācības, ieplānotas un neieplānotas. Vai tiešām mēs esam tik vadāmi, ka esam tikai figūriņas uz šaha galdiņa? Varbūt, ka tas arī ir tas Mākslīgais Intelekts (MI), no kura visi tā baidās? Un varbūt man atbildi nevis tu, SK, bet šis MI?

SK: Nomierinies… Cilvēks ir daudzdimensionāla būtne, un pirmām kārtām arī Augstākie Es piedalās šajā daudzdimensionālajā spēlē. Bet tiem, kas pagaidām nav izpauduši savus augstākos aspektus, eksistē aizvietojošs intelekts, kurš ir saistīts ar planētas Kontroles Būtību.

Planētas Kontroles Būtība – tas ir cilvēces kolektīvais saprāts, kurš virza un apgūst tādas būtnes, kuras spēj aptvert tādu saprātu.

Aizvietojošais intelekts – tās ir cilvēka augstākās domas un fantāzijas, kuras pēc fāzes sakrīt ar cilvēku vairākumu, tā sauktā “laimes un nelaimes formula”.

Tad, lūk, kādas domas reizēm, negatīvas, lien galvā, bet es brīnos, no kurienes tās ir uzvējotas? Tie ir liriāņi, kas man tādas rada? Kādēļ?

SK: Nē, protams, domas rada paši cilvēki, viņi taču ir radošas personības un katrs rada samērā ar savām spējām. Bet vienalga, atrodoties noteiktā matricā, cilvēks smeļ domas galvenokārt no kolektīvā saprāta.

Katram cilvēkam ir savi Spēki, kā tu sen zini, un viņi palīdz cilvēkam uz Zemes tikt galā ar saviem uzdevumiem. Taču viņi palīdz tikai saprast, nonākt vajadzīgajā vietā, atklāt kaut ko sev svarīgu, uzzināt kaut ko, aizdomāties vai izmest no galvas. Tā nav vadība, bet palīdzība. Kā mēs sakām, visam ir apziņa, tajā skaitā gan dabai, gan cilvēka domu apgabalam ir sava kolektīvā apziņa.

Cilvēka griba te spēlē lielu lomu. Samērā ar gribas attīstību cilvēks kļūst maz vadāms un atbildību par saviem notikumiem ņem savās rokās.

Un cik patiesa ir, lūk, tāda frāze? Tā mani pārsteidza. Iespējams – tas ir kompliments vai glaimi: “Jūsu planēta ir viena no tām, kur nākotnē ir jāizvēršas galvenajiem procesiem visai Pasaules-ēkai.”

Vai tad ne uz katras planētas neizvēršas svarīgi procesi? Kāda ir Zemes īpatnība?

(SK rāda man vakardienas nodarbību, kad mēs noenkurojām visuma Radītāja-Mihaēla staru sevī un tātad arī uz Zemes.)

SK: Tieši šis notikums turpmāk izvērsīsies par grandiozu Radītāja Klātbūtni uz planētas. Rezultātā izvērsīsies notikumi, kas ietekmēs Saules sistēmas un pēc tam galaktikas attīstību.

“Tas, kas Zemes ietvaros var tikt uzskatīts par pilnīgi nenozīmīgu, turpmāk izplatīsies uz veselām galaktikām un visumiem.”

SK: Tieši daudzdimensionālais intelekts un viņa attīstītība uz planētas sāks savu darbību citās vietās. Kopīguma un individualitātes apvienojums, kontakts ar citiem intelektiem un krusteniska apmācība palīdzēs radīt vienotu galaktikas intelektu. Viņš jau ir, taču cilvēces ietekme arī uz viņu būs spēcīga.

“Pašlaik notiek tāda varas dalīšana, kura sākās kopš sociālās sistēmas eksistēšanas sākuma uz Zemes, un vispār ar pašu cilvēku vēlmēm ar to nav pilnīgi nekāda sakara. Jebkuri kari, ekonomiskie un sociālie konflikti ir sekas spēcīgai konkurencei, kurā piedalās milzīgi daudz pušu. Diemžēl šajā ainā cilvēki ir tikai bandinieki, kuri spēlē viņiem ierādīto lomu. Aiz katra cilvēka stāv vesela liriāņu ģilde, kura sastāv no daudziem klaniem. Katrs no klaniem pārstāv vienu no Pasaules-ēkas spēkiem, un katram ir savas intereses.”

SK: Tas tā nav, pārāk lielu lomu ir uzņēmušies liriāņi, it kā bez viņiem nebūtu nekādu spēku un ietekmes uz planētas. Liriāņi – tie drīzāk ir palīgi nekā pārvaldītāji, jo vara uz planētas ir un tu Pārvaldītājus Augstākajā Mentālā esi redzējusi ne reizi vien. No otras puses, bez tādiem liriāņiem mums būtu grūti aiznest līdz cilvēkiem viņu izvēli, viņu uzdevumus, viņu sasniegumus. Viņi ir kolektīvā saprāta pastarpināta daļa, kas nenes patstāvīgu izvēli, bet tikai palīdz cilvēkam apzināties tos uzdevumus un darbības paņēmienus, kuri nepieciešami Radītāja Dievišķās Gribas izpausmē.

“Tieši tāpat kā liriāņi izvēlas sev dažādus spēkus sadarbībai, tieši tādu pašu izvēli veic arī cilvēki dažādos savas dzīves momentos un noslēdz ar viņiem kontraktu. Pēc tam jau šis kontrakts lielā mērā nosaka rezultātu tām darbībām, kuras veic cilvēks.”

Faktiski tie ir Karmas Spēki?

SK: Jā, to tā var nosaukt. Karmas Spēki palīdz cilvēkam apvaldīt savu dvēseles pašpatību (своенравность) un uzdevumu ziņā sakrist ar citiem cilvēkiem. Jūsos ir ļoti spēcīgs sāncensības gars, un, ja tāds gars netiktu nogludināts, tad jūs visus savus spēkus un ietekmes iztērētu pārākumam citam pār citu un neko nevarētu iemācīties. Karmas Spēki kalpo cilvēkam, lai noteiktu viņa uzdevumus.

Vai ne tā ir uzbūvēta tumšā pasaule – vērsta uz to, lai sasniegtu pārākumu pār citiem?

SK: Tieši tā, un tas palīdz tam, kurš sevi ir izpaudis pietiekami spēcīgi, pajautāt: un ko tālāk? Ar ko tagad cīnīties, ko iekarot? Tāda būtne sāk apzināties, cik veltīga ir tāda vispasaules cīņa, un iziet gaismā.

“Turklāt nemaz nav obligāti, ka tādus kontraktus cilvēki slēdz tajā dzīvē, kad izvēlas sev noteiktu sociālu lomu. Vienošanās varēja tikt noslēgta iepriekšējās dzīvēs, un pēc tam tā varēja cilvēku pakāpeniski vest pie viņa interešu realizācijas.”

Jā, es redzu, kā kontrakti no iepriekšējām dzīvēm vēl arvien darbojas un bremzē cilvēku, par kuriem viņi nezina, attīstību. Kāpēc tas tā ir iekārtots? Cilvēkam ir jauns ķermenis, bet kontrakti vecie, pilnīgi nesaistīti ar šo dzīvi?

SK: Tas ir saistīts ar dvēseles gribu; viņa izpilda noteiktu lomu un attīsta dominējošo dzīves līniju, mēģinot aizrakties līdz patiesībai vai attīstīt noteiktu īpašību, prasmi vai talantu. Kāpēc ne visi talantīgi cilvēki spēja realizēt savu talantu? Tikai tāpēc, ka dzīves apstākļi pavērsās ne tā, kā tika iecerēts. Un tad viss pakļaujas jaunajiem apstākļiem un formē jaunus uzdevumus/kontraktus, pildot dvēseles gribu noteiktos apstākļos (teiksim, karā).

“Caur cilvēku var realizēties tūkstošiem dažādu Pasaules-ēkas pasauļu un organizāciju, un starp tām eksistē nerakstīta vienošanās, kādā kārtībā un prioritātē tām iespējams darboties. Tāpēc nemaz nav obligāti, ka kāds jauns spēks, noslēdzis kontraktu ar cilvēku, varēs sākt darboties ārpus rindas. Sākumā katram no jums vajag iziet cauri daudziem jau sagatavotiem notikumiem, un tikai pēc tam stājas spēkā jaunas iespējas, rezultātā tas notiek tikai nākamajos iemiesojumos. Daudzējādā ziņā tas tīmeklis, kurš būvējas kā sekas tam, ka kopīgi darbojas visi spēki, kas uztur cilvēku sistēmā, tad arī ir cilvēka karma. Tā kā šo organizāciju, kas noslēgušas kontraktu ar cilvēku, komplekts pāriet kopā ar viņu no iemiesojuma uz iemiesojumu, tad iepriekšējo dzīvju karmiskās situācijas nosaka nākotnes notikumus.”

SK: Frāze par tūkstošiem pasauļu un organizāciju liecina tikai par dažādu smalku ietekmju klātbūtni uz planētas, un tās vairāk realizējas smalkajā pasaulē. Cilvēks kā atspulgs (kas augšā, tas arī apakšā) šos notikumus vienkārši caur refrakciju laiž savās domās un jūt viņu ietekmi kā gaismas vai tumšu stāvokļu atnākšanu, noskaņojuma vai fiziskā stāvokļa izmaiņu. Var salīdzināt ar augiem: nolija lietus, un augi atspirga, sausums – un augiem ir grūti izdzīvot. Tas ir, katrai ietekmei ir savs atspulgs, tikai ne tādā mērā, kā ūdens augiem, bet tomēr pietiekami sajūtami. Tieši pašlaik viss, kas labi atspoguļo smalko īstenību, jūt tādu gaismas ienākšanu kolektīvajā apziņā. Jūs jūtat arī gaišo spēku atbalstu un paši priecājaties par to, kas piešķir tādām izmaiņām emocionālu nokrāsu un dinamiskus spēkus.

“Tie kontrakti, kurus viņš noslēdz ar dažādiem spēkiem, arī tiek ņemti ne bez nolūka, un visbiežāk atspoguļo cilvēka priekšrokas. Piemēram, ja viņš grib sevī realizēt kādu radošu īpašību, tad viņš aicinās no malas tās pasaules un organizācijas, kuras viņu tajā atbalstīs. Bet, ja cilvēkam ir nosliece uz vadību, tad viņš atradīs tos, kas grib izlauzties uz augšējiem līmeņiem un iegūt varu. Turklāt vienmēr paliek jautājums – cik šie spēki ir “tikumiski”, tas ir, vai tie darbosies cilvēka interesēs vai tikai izmantos viņu. Šis jautājums ir ļoti nevienkāršs, jo, kā mēs jau teicām, vairums tādu organizāciju nerāda savus īstenos nodomus un tikai jau darbā kļūst skaidrs, kādas tad metodes tie izmanto.”

SK: Šeit runa ir par pelēko vai gaišo Spēku ietekmi uz cilvēku. Par iedvesmas uzplūdumu, par radošumu, kad cilvēks var aizmirst par visu patiesā radīšanas trauksmē, par zinātniskiem un tehniskiem atklājumiem, kuri tiek cilvēkam doti visu cilvēku attīstībai. Atkarībā no viņa kontraktiem, gribas, vēlmēm viss viņa dzīvē tiek radīts tā, kā viņš grib un kā var. Viņa ierobežojumi atnāca kopā ar viņa uzdevumiem/kontraktiem, nevis lai vienkārši “nodzīvotu labi”, bet iegūtu maksimumu no dzīves uz planētas, kopā ar “Labi” vēl arī “Slikti”, lai iegūtu atšķiršanas sajūtu un uzstādītu iespēju/ierobežojumu latiņu dvēseles tālākai eksistencei smalkākos plānos.

Tieši tāpat var teikt arī par tumšām ietekmēm, kad cilvēku ķer uz viņa alkatību, tiecoties apmierināt viņa vajadzības caur varu, citu cilvēku vadīšanu, caur vajadzību būt labākam (bagātākam, talantīgākam vai vienkārši skaistākam). Un par vienkārši “ārprātīgākam”, ar ko pašlaik izceļas daži emuāristi.

Apkoposim rezultātus. Pasaulē, kura palīdz cilvēku civilizācijai, ir smalkie palīgi un pārvaldītāji. Protams, cilvēku sabiedrība neattīstās, kā pagadās, un kāds viņu organizē un palīdz viņai, tas ir, ved tajā virzienā, kurā vajag. Taču viss tiek darīts nemanāmi, ka mēs spējam tikai saprast sekas, kad viss jau ir noticis.

Un tikai lūdzu visiem tiem, kas mūs vada, neatļaut būt karam un teroram. To neviens cilvēks nevēlas. Viss pārējais ir mums pa spēkam.

Pateicos, Sanat Kumara, par izskaidrojumiem!

 

Pievienots 29.01.2021

http://sanatkumara.ru/stati-2021/duchovnie-dari-karmicheskie-sili

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/21-raksti-2016/867-karmas-speks (Tulk. piezīme)