Рождение социальной науки о благоденствии планеты

Dzims sociāla zinātne par planētas labklājību

20 09 23 01

22.09.20.

Saruna ar Sanatu Kumaru

Kādas kļūdas ir pieļāvis mūsu sociums un mūsu valdnieki, kuri mūsu pasauli ir iedzinuši nepārtrauktas cīņas stāvoklī, kurš draud ar jaunu pasaules karu? Kas ir jādara, lai pārietu uz miermīlīgu un mierīgu laiku?

SK: Nav kļūdu visumā, ir pieredze. Aplūkosim dažus apziņas attīstības variantus.

Dualitāte, sadalījums daļās, vīriešos un sievietēs, sliktajā un labajā, tumsā un gaismā – tas ir jūsu attīstības ceļš. Tam bija domātas dažas patiesības, eksistējošas vienlaikus. Viena daļa uzskata, ka viss ir izdevīgi, labi, lieliski, bet otrajai daļai turklāt ir slikti. Piemēram, verdzība. Piemēram, nabadzība un bagātība.

Kas mums ir no tādas lietu attīstības? Medaļas divas puses, vienas patiesības divas īpašības – no vienas un no otras puses.

Dažreiz no trīs pusēm. Vispilnīgākā pieredze un dziļa izpratne, kas ir īstais cēlonis jebkādai rīcībai, un doma, kas rodas un ļauj apdomāt un analizēt lietu stāvokli, un virza uz pareiziem secinājumiem.

Kas notiek ar mūsdienu apziņu? Tā arvien vairāk kļūst sabiedriska, rada sabiedrisko viedokli, aplūko un analizē pasaules cēloņus, meklē izejas un organizē zinātni sociuma, dabas un ekoloģijas problēmu pētīšanai. Jūs esat sākuši daudz dziļāk saprast savu dzīves iekārtojumu.

Taču kara zinātne pilnveidojas kā nekad. Kas notiek? Planēta tiek pārtaisīta par militāru poligonu?

SK: Aplūkosim citu apziņas attīstības variantu, kurš varētu būt tādā pašā sociumā, – apziņas vienotību fiziskajā plānā. Tādas planētas ir. Katrai dzimušajai domai, katram filozofiskam strāvojumam, katram zinātnes secinājumam nav alternatīvas. Tas piedzima un nobrieda kā jēdziens. Un katrs cilvēks uzskata, ka tas ir tā. Kādi secinājumi var kalpot par piemēru?

“Mēs esam pašas nelaimīgākās un stūrī iedzītākās būtnes.” Un pretējais – “mēs esam paši laimīgākie, laimīga nācija, tauta”. Pirmajā gadījumā nevar cilvēci izkustināt uz uzplaukumu, pārāk dziļa ir bedre, kurā iekritusi apziņa. Otrajā gadījumā var pārtrūkt vai palēnināties attīstība – “no laba labu nemeklē”.

Jūsu gadījumā, kad karš nesākas, tiek noturēts un izlaužas lokālos konfliktos, kā nākamais solis sekos konfliktu miermīlīga noregulēšana. Un pietiek cilvēcei visas militārās tehnoloģijas ievirzīt miermīlīgā gultnē, kā planēta pāries uz uzplaukumu. No katra gadījuma ir izeja, nav bezizejas situāciju. Un balsis par miermīlīgu attīstību arvien vairāk atskan uz planētas un jau veido milzīgu spēku. Tie, kas iestājas par kariem, par sadalījumu un par kolonizāciju, paliek mazākumā un... kļūst nemoderni, vai.

Ir noticis laikmetu lūzums, apziņa iziet uz jaunu līmeni, kļūstot arvien sabiedriskākai. Tam kalpo internets, kurš atnācis nomainīt laikrakstus un grāmatas. Tas kalpo saprātīgu ideju nostiprināšanai, ideju ātrai izplatībai, momentānai politiķu viedokļu apmaiņai, visu cilvēku ar veselo saprātu – zinātnieku, sociologu, psihologu, ārstu un citu speciālistu – apspriedēm. Arvien pazīstamākas kļūst ezotēriskās patiesības, un mūsu zinātne ezotērika arvien vairāk saskaras ar socioloģiju un cilvēces apziņas attīstību.

Tiesa, ir attīstījusies arī vispārēja manipulējoša ietekme uz cilvēkiem. Piemēram, Krieviju Eiropā uzskata par agresoru, nevis par noturošu spēku, kurš ļauj ietekmēt pasauli ar savu paņēmienu, saglabājot tīrību un prieku sirds iekšienē. Piemēram, planētas ekonomiskais sadalījums rada cēloņus kariem, un šajā jomā iedzīvojas daži, bet bojā iet simtiem un tūkstošiem cilvēku. Negatīvas idejas rada pretējus viedokļus, tās uzpūš politiķi un plašsaziņas līdzekļi, atbalsta kā izdevīgas finanšu magnāti, lai skaldītu un valdītu.

Visu laiku tiek uzturēts ekonomisks karš, lai neiestātos pilnīgs miers un saskaņa. Un skaidrs, ka ekonomika tagad valda, bet politika iet tai astē. Taču arī ekonomika pašlaik pāriet uz citām sliedēm, saprotot savus defektus – pārprodukciju, cilvēku apspiešanu un ierobežošanu, verdzību un atkarību no vispasaules kapitāla.

Aiziet atšķirtība, arvien vairāk pārejot uz apvienošanos, – gan apziņā, gan ekonomikā, gan politikā. Pasaules kapitāls ir savienojies un spēj sniegt globālu palīdzību cilvēcei. Viss atkarīgs no tādu cilvēku, kas stāv pie planētas stūres, apziņas – attīstītas vai joprojām duālas.

Viņi joprojām nekādi nevar pieēsties un grib pārvaldīt visu planētu. Tikai nesaprot, kurp viņi mūs ved – uz vispārēju verdzību vai uzplaukumu.

Viņiem joprojām nav attīstības vispārējās paradigmas, attīstības plānu, kuri izvestu planētu uz labklājību. Viņiem joprojām acu priekšā stāv sapņi par pasaules kundzību. Viņi nesaprot, ka var iedzīt sevi stūrī, kad atbildību par planētas bojāeju uzņemsies uz sevi. Tad nebūs, kam uzkraut Zemes ekonomisko un ekoloģisko krahu.

Kā nepieļaut tamlīdzīgu situācijas attīstību?

Ir jāpamostas no apziņas guļas, no bara, jāatrod paņēmieni, kā atgriezt sev rīcības, viedokļu brīvību un iemācīt visiem cilvēkiem izvēlēties citu dzīvesveidu – pēc dvēseles, pēc sirdsapziņas un pēc saprāta. Apziņas un saprāta pāriešana uz attīstītāku pakāpi palīdzēs apzināties lietu stāvokli un noorganizēt jaunu dzīvesveidu.

Man šķiet – pasaule ir sadalījusies nabadzīgajos un gudrajos, spriežot pēc cilvēku interesēm. Vieniem ir jāiedzer, jāuzkož un jārada sev mežonīgas izklaides, citiem interesē apziņas attīstība, ķermeņa pilnveidošana, saiknes ar dvēseli attīstīšana, kosmoloģija un planētas uzplaukums. Tas arī ir apziņas sadalījums primitīvajos un attīstītajos?

Primitīvas dvēseles vienmēr atrodas blakus attīstītām, tādā veidā viņas mācās un attīstās. Nekādā gadījumā viņas ar savu primitīvismu neaizrauj sev līdzi attīstītos. Tā vienmēr ir attīstība uz vienu, pozitīvo pusi.

Jā, esmu redzējusi daudz tādu laulību kontraktu, kuros viena dvēsele uzņemas atbildību par otras attīstību. Tiesa, tādi cilvēki nesaprot, ko viņi dara tādā laulībā.

Tādas valstis palīdz cita citai attīstībā, piemēram, tieši tāda bija PSRS, kura neattīstītākām tautām palīdzēja radīt valstiskumu un zinātni.

Vai galaktikā ir civilizācijas, kuras ir uzņēmušās līdzīgus kontraktus, lai palīdzētu Zemei?

Ir daudz civilizāciju, daudz vairāk attīstītu, kuras uz planētas veic sociālus eksperimentus.

Un Kovids arī ir sociāls eksperiments? Nu pārāk daudz spriedumu par šo tēmu ir internetā.

Tas ir pasaules valdības eksperiments. Tie ir jauni finanšu izdevīgumi atsevišķiem “eksperimentētājiem”, kas iedzīvojas uz cilvēku izputināšanu un viņu slimībām. Tas ir mēģinājums pakļaut sev, sažņaugt dūrē nepakļāvīgus cilvēkus, pēdējais mēģinājums, kurš pāriet nepaklausīgo uzsprāgšanā. Pašlaik protestu vilnis ir noticis uz cilvēku mākslīgas noturēšanas viļņa. Un slimība ir stipri izkropļojusi biznesu, bet no otras puses, parādījusi viņu īstās cerības un vēlmes cilvēkiem, tas ir, devusi triecienu visiem iedzīvotāju slāņiem.

Un kādus eksperimentus kosmosa rases veic uz planētas?

Piemēram, viņas rada savas rases varietātes. Viņas sūta uz planētu savus pārstāvjus cilvēku ķermeņos, lai virzītu cilvēku attīstību un iepazītos ar jūsu apziņas veidu. Viņi sniedz jaunas tehnoloģijas un virza zinātnes attīstību, virza ģenētikas pētījumus un ekoloģijas un zinātnes par klimatu attīstību.

Cik lielā mērā Atklāšana, ar kuru nodarbojas Vilkoks (David Wilcock) un citi insaideri, atbilst lietu patiesajam stāvoklim uz planētas?

Viņi atklāj vecas tehnoloģijas un nevar pagaidām pastāstīt par lietu patieso stāvokli.

Mums tas, ko viņi stāsta, robežojas ar fantastiku. Un kāds ir lietu stāvoklis pašlaik?

Zemiešu kolonijas uz dažādām planētām ir apvienojušās koloniju konglomerātā un rada savu savienību. Diemžēl arī šai savienībai ir impēriskas noslieces, un tās tiek atturētas no kosmosa spēku puses, kuri palīdz vērst viņu intereses saprāta attīstības miermīlīgā gultnē.

Tas ir, tehnoloģijas ir izaugušas un izrāvušās no planētas, bet apziņa nav attīstījusies?

Atlase tādām darbībām notiek starp pašiem pārgalvīgākajiem un negatīvākajiem subjektiem, starp tiem, kas rezultātā tiek apmānīti, vai arī viņi ir tikuši spēcīgi motivēti varai un bagātībai, vienalga turklāt mānot. Tas atkal ir parazītisms un citu planētu un to kopienu apspiešana.

Kāpēc gaišās idejas nav iedzīvojušās tādos prātos?

Tāpēc ka viņi kontaktējas ar pašām zemākajām apziņām galaktikā. Ja viņi sāks kontaktēties ar citu, draudzīgu civilizāciju apziņām, lietas ies uz labo pusi. To visu mēs redzam nākotnē.

Tieši pašlaik notiek apziņas lūzums uz gaišāku pusi. Tas jau notiek un laika gaitā sāks būt prevalējošs. Cilvēki sāks domāt par vispārējo – izdevīgumu, mierīgumu, laimi visiem, labklājību un veselību. Jūs esat izgājuši ne uz paša gaišākā ceļa, taču uz diezgan labvēlīgu sociuma attīstības versiju. Tieši sociums ķersies pie vispārējās apziņas attīstības, apkopojot visas zinātnes un sasniegumus sociālā zinātnē par visu cilvēku labklājību.

Un turpmāk jūs visu laiku paaugstināsiet kā apziņas, tā arī uzplaukuma attīstības pakāpi. Pat nāksies nedaudz noturēt attīstītāko cilvēku apziņas vētraino plaukumu, lai atkal nedabūtu Atlantīdu. Mēs prognozējām tādas attīstības sākšanos nākamajā gadsimtā. Bet šis gadsimts joprojām būs sagatavošanās, vecā un jaunā cīņas arēna, pakāpeniski krājoties spriegumam un uzsprāgstot pēc vecās sistēmas atlaišanas pagātnē.

Pārmalsies – milti būs!

20 09 23 02

 

Pievienots 23.09.2020

http://sanatkumara.ru/stati-2020/rozhdenie-sotsialnoy-nauki-o-blagodenstvii-planeti

Tulkoja Jānis Oppe