Ченнелинговый канал

Čenelinga kanāls

20 08 28

25.08.20.

Šī saruna sākās ar Gabriēlu, bet pēc tam tā pārgāja pie Sanata Kumaras.

Kāpēc vieni audzēkņi var sarunāties ar AEs, bet citi ne? No kā tas ir atkarīgs? Mēdz būt – pat ja viņi nodarbībā vai konsultācijā ir satikušies ar AEs, nav teikts, ka viņi saikni jūt pēc tam.

Gabriēls: Patiesībā viņi saikni jūt, taču nevērtē to kā sarunu ar AEs. Pie tā ir jāpierod, jāapzinās un jāuzticas. Ir jāiemācās tīrīt kanālu, pašlaik ar kanālu ir sarežģījumi. Tādēļ ir jāfiksē savas vibrācijas un jāatpazīst svešas, jāapzinās, ka kaut kas nav tā, un jāpretojas.

Kas šodien ap mani rada kņadu?

Viņi paļāvās, ka tu viņus pieņemsi, jo gaida kaut ko. Tu atrodies gaidās. Negaidi, viss atnāks pats no sevis.

Kā tad audzēkņiem piesaukt AEs, ja viņi negaidīs un nevēlēsies saikni? Kā viņiem trenēties?

(Gabriēls jautā SK, jo SK ir Skolotājs.)

Sanats Kumara: Kādam tas atnāk pats no sevis, bet kādam ir jāpiepūlas, lai iegūtu rezultātu. Viss nāk pakāpeniski, ne uzreiz. Cilvēkiem vajag “nekavējošu” rezultātu. Ir jāsaprot, ka viens ātri apgūst, piemēram, svešvalodas vai matemātiku, bet citiem tas padodas ar pūlēm. Dažādas spējas vai iespējas. Arī čenelings ir īpaša spēja Tas ir, es gribu teikt – lai rakstītu grāmatas, ir vajadzīga spēja, taču saruna personīgā līmenī var būt visiem, kas ar to nodarbojas. Tas attīstās un attīstās samērā ar virzīšanos uz gaismu. Saproti, viens labi jūt enerģiju, bet citi pieņem informāciju.

Kā tad audzēkņiem piesaukt AEs, ja viņi negaidīs vai nevēlēsies saikni? Kā viņiem trenēties?

Vislabāk trenēties komandā. Viens jūt vienu, otrs – citu, un kopējā aina veidojas ātrāk. Visur vajadzīga prakse. Intuitīvais kanāls – tā ir savas intuīcijas dzirdēšana. Un turklāt grupas kanāls ir labāk aizsargāts, jo Skolotāju ir daudz, nevis viens.

Vai tiešām Sanats Kumara nevar aizsargāt kanālu, pa kuru viņš saistās ar audzēkņiem? Kāpēc man pastāvīgi nākas tīrīt savu kanālu un savu audzēkņu kanālus? Kāda tādā gadījumā ir Skolotāja loma, ja viņš nevar aizsargāt savu informāciju?

Mēs iemācījām audzēkņiem tīrīties un likt aizsardzības, un nav mūsu darīšana, ja audzēknis nepilda iemācīto.

Bieži audzēknis pilda iemācīto, aizsargājas, taču vienalga viņam visu aizver. Kas tā par lietu?

Mēs informāciju laižam lejā nevis vienam audzēknim, bet uzreiz uz slāni jeb plānu. Kurš pieņems. Tie, kas ir brīvi un tīri, pieņem. Kuri pagaidām nav spējīgi, nepieņem. Kā skolā – skolotāja pienākums nav audzēkņa vietā risināt piemērus vai mācīties noteikumus. Kāds uzdevumus atrisina, bet kāds ne. Bet visi grib. Var nodarboties individuāli, ja ir problēmas.

Mēs mācām augšupcelšanos. Vai apmācībā ietilpst prasme runāt ar AEs un skolotājiem?

Mācīties mūziku nenozīmē lieliski spēlēt instrumentu vai mācīties sportu negarantē meistarību. Atnākot uz sekciju vai mūzikas skolu, jūs nepieprasāt garantijas, saprotot, ka viss ir atkarīgs no centības un iespējām. Vairums tavu audzēkņu jau spēj sarunāties ar AEs, vismaz mēs to fiksējam. Bet meistarības līmenis ir atkarīgs arī no misijas.

Būt garīgam cilvēkam nenozīmē, ka jūs lieliski runāsiet čenelinga kanālā. Tas nozīmē, ka jūs virzāties pa gaismas pakāpēm, kļūstot mierīgāki, priecīgāki, veselīgāki, uztverat čenelingus no tiem, kas tos ir apguvuši, ar izpratni, jūtat enerģijas un atšķirat tās – gaišās un pelēkās, orientējaties tajās un varat ieteikt citiem, kā un ko vajag darīt.

Mūsu audzēkņi grib just un “redzēt”, tas ir, justies smalkajā plānā tāpat kā es. Ko viņiem var teikt?

Ne turp skatāties, mani dārgie audzēkņi. Garīgums nenozīmē smalko plānu “redzējumu”. Garīgs cilvēks kļūst par gaismas darbinieku, viņš redz, kur vajag patīrīt, savākt, kā var apmācīt, kur var savest kārtībā attiecības, kā cilvēkiem dzīvē palīdzēt. Viņš kļūst vieds, saprātīgs, atsaucīgs un priecīgs. Ne smalkajā plānā izpaužas jūsu viedums un tīrība, bet zemes plānā.

Jums visiem ir enerģētiskie kanāli, un jūs varat ārstēt sevi un citus. Taču nesteidzieties ārstēt citus, kamēr paši nesakārtosiet savu veselību un netiksiet galā ar savu enerģiju, ar savu gaismu un mīlestību. Jūs visi jūtat enerģijas un atšķirat to gaismu un intensitāti, enerģiju maiņu. Enerģētiskā valoda – smalkā plāna vispārējā valoda. Kā jūs interpretējat plūsmas, no tā arī ir atkarīgs jūsu čenelings.

Atvērta sirds, tīri nodomi, domu un jūtu skaistums – nav nekādu baiļu – cilvēku izpratne un pieņemšana, partneru izvēle pēc sirds, laba intuīcija un uzticēšanās tai – tas viss ir jūsu virzīšanās uz gaismu nopelns. Jūs kļūstat citi cilvēki, mainot sevi pēc sava šablona, tā, kā jūs uzskatāt par vajadzīgu. Un tas arī ir garīgais ceļš.

Turklāt daudz ziņu, zināšanu un jaunumu nāk tieši pa čenelingu kanāliem. Kādam tie šķiet blēņas, bet jūs esat pieraduši pie šīs valodas un izbaudāt jaunumus, kas attiecas uz kosmiskajiem. Planētas visas izmaiņas jūs varat izsekot un saprast, par ko tas ir, balstoties kā uz zināšanām, tā arī uz intuīciju.

Kāda ir individuālā Skolotāja loma? Ko viņš var?

Viņš veicina dvēseles un ķermeņa dziedināšanu. Būvē blīvā plāna notikumus atbilstoši cilvēka sapņiem un plāniem. Sauc un glabā, mīl un audzina.

Kāda ir ercenģeļa audzinātāja loma? Ko viņš var?

Tā ir kolektīvā Skolotāja loma; pie viņa var vērsties ar lūgumu vai žēlabu.

Es gribu pažēloties. Uz daudziem pret mums un pret mani konkrēti ir atjaunojusies vajāšana. Mani apmētā ar visādiem krāmiem, pārvēršot kanālu un astrālo ķermeni gandrīz samazgu bedrē. Protams, es attīros, taču kāpēc tas ir kļuvis pieļaujams? Kur ir Skolotājs, kurš glabā? Kur ir sargeņģelis?

(Skolotājs klusē. Es saprotu, ka atbildes nav vai arī tā ir negatīva.)

Pacēlos augstāk un ieraudzīju melnu “vārnu” pulkus, milzīgu melno spēku šleifi, kura ir izrāvusies pie planētas. Tās ķert stāv priekšā visai pasaulei. Tās ir izkliedējušās un ļauni priecājas. Tagad ir kļuvušas skaidras melno amerikāņu uzstāšanās, aizsargājot Black Lives Matter visā pasaulē, kas beidzas ar kautiņiem un grautiņiem, un citas uzstāšanās pēdējā laikā.

Var viņas ķert un izmest melnajā caurumā, anihilēt, nejautājot un nesarunājoties. Faktiski es tā arī daru. Un mana sirdsapziņa ir tīra.

Kā ar mums ir? Ko darīt?

SK: Tas nav uz ilgu laiku. Mēs rīkojamies. Domājam, ka nākamā gada vasarā viss beigsies.

Gabriēls: Tās ir sīkas cūcības. Nekas grandiozs nav noticis. Tā ir atbilde uz pedofilu un iluminātu sagrāvi, tas ir viņu darbs. Taču ar to mēs tiksim galā. Vienkārši biežāk tīrieties un apzinieties savas domas noskaņojumus.

Kāpēc tomēr tādi grautiņi paliek dziļi slēpti?

SK: Tāpēc, ka valdības sevi neizdod, viņām ir spēks un vara. Taču jebkuriem noslēpumiem pienāk gals.

Atgriezīsimies pie skolas un čenelinga. No kā būtu jābaidās audzēkņiem, kuri mirdz?

SK: Lai mirdz, tas ir mūsu balsts, mūsu pīlāri, uz kuriem balstās gaišie spēki. Tagad kā nekad ir vajadzīgas attīrīšanās un savas gaismas uzturēšana. Mēs tiksim ar to galā, un viss nostāsies savās vietās. Lai nepaniko. Nekas ārkārtīgi smags nenotiek. Tās ir sīkas cūcības.

Vēršos pie maģijas Padomes. Tā ir maģija?

Padome apstiprina, taču apgalvo, ka nekā nopietna šeit nav, tā, vienkārši troksnis.

Kāds pašlaik ir mūsu stāvoklis?

SK: Tu taču redzēji, ka viss tiek novākts, nekas nav sagrauts, vienkārši patrokšņos un nomierināsies. Pamazītēm mēs izķersim visus, kas nelikumīgi ieradušies no tumšās planētas Zeme.

(Atceraties tumšo planētu, uz kurieni tika izvadīti tumšie spēki caur portālu 11:11:11? Tā atrodas mūsu Zemes ēnā.)

Tāpēc nomierinieties un pārdzīvojiet nepatikšanas. Viss nokārtosies.

Cik lielā mērā audzēkņi var izmantot savus kanālus?

Nekāda aizlieguma nav, gluži otrādi, tieši tādos laikos jūsu kanāls kļūst arvien noturīgāks, nostiprinās, un mēs jums palīdzam to attīrīt. Vēlreiz apgalvojam, ka viss gan jums, gan mums ir pa spēkam. Tu taču visu laiku pārliecinies, ka visi seansi norit mierīgi, bez traucējumiem.

Ja jūs baidāties un izvairāties no gaišajiem spēkiem, no savienošanās ar tiem un jūsu Skolotājiem, tad tieši to arī grib tie spēki, kuri rīko šo traci. Ar jebkuriem līdzekļiem biedēt un vest nost no gaismas.

Man rāda, kā pārplīst planētas apvalks virsmas līmenī, un no apakšzemes nāk ārā milzīgs melns mirdzošs ovāls, burbulis… Tas ir kuģis-mātīte vai Bafotems, vai kaut kas līdzīgs? (Uzreiz atcerējos, kā vācu projām elli.) Viņš ir iznācis gaismā un sācis ļoti lēni celties augšup.

Gabriēls: Tu redzi visa šī stāsta beigas. Tās pagaidām nav pienākušas, bet lietu dabā tās ir. Tas būs. Tā ka nekādu žēlabu. Melnajiem spēkiem pametot planētu, viņa sāks strauji celt vibrācijas un attīrīties.

Bet mēs jau rakstījām, ka tumšie spēki pamet planētu un iestājas “pelēkā” ēra?

Gabriēls: Daļa patiešām aizgāja, taču daļa joprojām ir palikusi planētas apakšzemes vietās. Ne viss ir tik ātri.

Dodiet padomu, kā audzēkņiem nepieņemt pelēkos spēkus kā gaišus? Pašlaik tie labi maskējas…

Pelēkie spēki mēģina vadīt audzēkņu darbības, dodot uzdevumus un sekojot to izpildīšanai. Viņi sniedz nepareizu novērtējumu notiekošajam, biedējot un baidot. Viņu uzdevums – nodzēst jūsu gaismu, pazemināt vibrācijas un ietūcīt tumsā.

Pirms dažām dienām redzēju “dolmena” pareģotāju, kura biedēja publiku ar cilvēces izmiršanu un pilsētas iedzīvotāju pārvēršanu biorobotos sakarā ar digitalizāciju un vakcināciju. Viņas informācija ir saņemta tieši no tādām pelēkām būtnēm, kuras vēlas uzspiest bailes un bezpalīdzību cilvēkiem, kuri to visu klausās. Izvēlieties informāciju, lūdzu. Ja dzirdat “čenelinga pļāpas”, vienkārši aizveriet logu ar krustiņu.

Kā tas darbojas? “Nedomājiet par rozā ziloni.” Izdzirdot tādu informāciju no pārliecinoši runājošas dāmas, aizdomājieties. Un jūsu domām atnāks arī apstiprinājums. Ko Domājošais domā, to Pierādošais pierāda, kā zināms. Un tālāk un tālāk…

Un, ja atceramies, ka mūsu nodomi ar katru gadu kļūst arvien spēcīgāki un radošāki, tad mums ir jāapzinās, ka ar savām domām Kristus-apziņas līmenī mēs aktīvi radām nākotni. Savu un planetāro.

Pats galvenākais, ka tā pareģotāja pēc dažiem gadiem neatbildēs par saviem pareģojumiem. Bet pašlaik biedē daudzus cilvēkus. Cik tādus pareģus mēs jau esam dzirdējuši? Kur viņi ir tagad? Daudzi vēl turpina pareģot, it kā nekas nebūtu noticis. Plakanā zeme, kontinentu applūšana, polu nomaiņa, vulkāna sprādziens Amerikā, citplanētiešu iebrukums… Nu taisni kā Ren-TV! Pasaules gali bez apstājas. Ledus laikmets klimata vispārējas pasiltināšanās periodā.

Pasmiesimies par savām bailēm un vienkārši būsim uzmanīgāki pret to informāciju, kura palielinās ģeometriskā projekcijā internetā, kā gaiša, tā arī pelēka. Jautājam Skolotājam vai intuīcijai, vai tas tā ir? Sirdij, galu galā.

Mēs ejam uz gaismu. Planēta iet uz gaismu. Saules pāriet gaismā. Un ne vienmēr visas pārejas notiek gludi un bez skrambiņām.

Es pateicos saviem Skolotājiem par sarunu.

 

Pievienots 28.08.2020

http://www.sanatkumara.ru/stati-2020/chennelingoviy-kanal

Tulkoja Jānis Oppe