Print

Медитация с Матушкой-Землей

Meditācija ar Māmuļu-Zemi

“Meditācija un čenelings”

1. februārī, sestdien, pulksten 13 pēc Maskavas laika (12 pēc Rīgas laika)

Meditācija ar Māmuļu-Zemi

20 01 27

Kārtējā nodarbība no sērijas “Meditācija un čenelings” –

tikšanās ar planetāro apziņu Gaiju (Terru)

 

Patiesi apbrīnojamā planēta, Zeme, dzemdināja visu dzīvības daudzveidību, bet mēs ar jums esam viņas bērni, izlutināti kaprīzi bērni, kuri aizmirsuši savu māti.

Zinātnes pētījumi apgalvo, ka planēta Zeme izveidojusies apmēram pirms 4,54 miljardiem gadu, tas ir milzīgs, sens, dzīvs organisms, kurš mainās, izejot savas attīstības stadijas. Pašlaik mēs vērojam vienu no tādām stadijām.

Māte-Zeme aicina pievērst sev uzmanību, viņa to saka savā valodā – konfliktu, katastrofu, stihisku nelaimju valodā –, viņa sauc mūs pie atbildības par savu rīcību.

Izcilais zinātnieks dabas pētnieks akadēmiķis V. I. Vernadskis (В. И. Вернадский) ielika pamatus mācībai par noosfēru – apvalku, kurš aptver visu planētas biosfēru un ietekmē tuvo kosmosu. Vernadska teorija par noosfēru apgalvo, ka cilvēks nav pašpietiekama dzīva būtne, kura dzīvo pēc saviem likumiem, viņš eksistē dabas iekšienē un ir tās neatņemama daļa. Cilvēce ir dabas parādība, un dabiski, ka ne tikai daba ietekmē cilvēku, bet eksistē atgriezeniska, ļoti dziļa saikne.

Ar savām domām mēs formējam noosfēru – sociuma un dabas mijiedarbības sfēru, kuras ietvaros tieši cilvēku darbība kļūst noteicošais attīstības faktors. Tas, kas notiek ar planētu un sabiedrību, ir mūsu domu un tām sekojošo darbību rezultāts.

Darbā “Naturālista filozofiskas domas” (“Философские мысли натуралиста[1]”) akadēmiķis Vernadskis rakstīja: “Mēs esam biosfēras dziļu izmaiņu, tās pārejas jaunā stāvoklī – noosfērā – novērotāji un izpildītāji. Apkārtējās vides pārkārtojumi ar cilvēka zinātnisko domu caur organizētu darbu nav stihiska nelaime. Tas tika ielikts pirms miljardiem gadu pašā dabā un ir neizbēgams, likumsakarīgs dabisks evolūcijas process. Visa sugu evolūcija pāriet biosfēras evolūcijā.”

Mēs stāvam uz grandiozu atklājumu un revolucionāru izmaiņu sliekšņa apkārtējā vidē, planētas biosfēra pāriet jaunā evolucionārā stāvoklī – noosfērā, kurā noteicošā nozīme būs domai. Jūs tikai padomājiet, kādas iespējas tas atklāj!

Tehnoloģiju attīstība ļāva cilvēkam izdarīt to, kas vēl tikai pirms 50 gadiem bija zinātniskā fantastika, bet tagad tā ir mūsu realitāte, un ar katru gadu tā būs tikai labāka. Viss, ko mums vajag, ir saprast, ka, neraugoties uz šķietamo ārējo nošķirtību, mēs esam Visuma daļa, mums ir jārūpējas par apkārtējo vidi, par savu labo un dāsno Māti-Zemi.

Dabā viss ir savstarpēji saistīts, katrs organisms ieņem savu vietu hierarhijā, un katrs nes savu ieguldījumu attīstībā. Nu tad domāsim un darbosimies konstruktīvi, ar optimismu raudzīsimies nākotnē un radīsim to tikai ar domu pēc savas vēlēšanās. Nu tad piepildīsim noosfēru ar pozitīvu un prieku, piešķirsim precīzu virzienu savai kustībai!

Katra civilizācija saduras ar savām grūtībām, katrā laikmetā cilvēce izgāja savus tapšanas etapus, tāda ir dzīve, un tajā ir tās pievilcības spēks. Mūs gaida brīnišķīga nākotne, pilna ar unikāliem atklājumiem, priecīgiem notikumiem un neierobežotām iespējām.

Paplašiniet savu apziņu tādā mērā, lai būtu spējīgi ieraudzīt sevi no kosmosa. Lūk – jūs, bet, lūk, viņa – Zeme. Jūs pieskaraties Planētai, maigi spiežot viņu pie krūtīm, klusi dziedat viņai savu šūpuļdziesmiņu un pretī saņemat viņas gādību un dzimto mātišķo siltumu... Iegaumējiet šīs sajūtas, Māte-Zeme vienmēr ir ar jums.

Sargiet viņu no sliktām domām, vēliet viņai ilgus dzīves gadus, labklājību un plaukumu, un kopā ar viņu plauksim un būsim sveiki un veseli mēs ar jums.

Aleksandra Migova (Александра Мигова) (izmainīts). http://budsvetom.com/articles/mat-zemlya

Sagatavojiet jūsu jautājumus!

 

Maksa par nodarbību – 300 rbļ.

Jūs varat apmaksāt uzreiz vairākus tamlīdzīgus seansus

vai maksāt katru reizi, kā ir ērti.

Tiem, kas man ir apmaksājuši iepriekš, es lūdzu man atgādināt ar vēstuli.

 

1. Pats vienkāršākais pārskatījuma veids Krievijā – uz kartes rēķinu jebkurā Krievijas Sberbank nodaļā

4276 1600 1263 4789

 

2. Jandeks-nauda, konts 41 00 11 43 27 08 994

 

3. Bankas pārvedumi no ārzemēm: Vestern Union, UNIstream, Kontakt

Ar Golden Crown nesūtiet.

uz vārdu КОТЕЛЬНИКОВА НАТАЛЬЯ НИКОЛАЕВНА

KOTELNIKOVA NATALIA NIKOLAEVNA.

Noteikti norādiet tēva vārdu. Pie mums tas ir nepieciešams.

 

4. PayPal uz e-pastu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Jebkurā gadījumā sūtiet man vēstuli uz e-pastu

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., norādot vebināru un apmaksas veidu.

Atbildes vēstulē es jums atsūtu norādi un paroli uz vebināru.

 

Pievienots 27.01.2020

http://www.sanatkumara.ru/seminari-2020-goda/meditatsiya-s-matushkoy-zemley

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. https://runivers.ru/lib/book6249/146742/ (Tulk. piezīme)