А рассвет уже все заметнее

Bet rītausma jau ir arvien pamanāmāka

Ievads seansam ar SB

19 12 22 02

21.12.19.

Šodien es nevarēju nodibināt sakarus ar Saules Brālību tikpat viegli kā agrāk. Pēc atpūtas visu sakārtoju, ieraudzījusi diezgan augstā līmenī (mentālajā plānā) aizbāžņus. Tie izskatījās kā tīkls, kurš bija uzmests šķērsām kanālam, un to turēja vairāki mehānismi kā stiepņi.

Bet zemākā līmenī bija novietots translators, ar to ātri tikām galā. Pēc kanāla attīrīšanas pacēlos uz SB līmeni un no turienes ieraudzīju analoģiskus aizbāžņus visai grupai. Nācās novākt arī grupai. Un, protams, mani pirmie vārdi, vēršoties pie SB, bija sūdzība par negatīvas iedarbības pastiprināšanos uz mūsu saikni ar Augstākajiem Es, uz kanāliem.

Dārgie Saules Brāļi! Ar grūtībām nodibināju sakarus ar jums šodien un novācu aizbāžņus visai grupai[1]. Vai tas tā ir, un ko mums ar to darīt?

SB: Aizbāžņi – tā ir parasta lieta. Cilvēkam tie nekaitē, bet sakari ar AEs ir traucēti. Šie aizbāžņi tiek uzstādīti dažādos līmeņos atkarībā no augstuma, kādā ir AEs, ar kuru cilvēks uztur sakarus. Tehnisku viltību ir izstrādāts ļoti daudz. Piesauciet mūs, mēs aizvāksim.

Tur jau tā lieta, ka mēs līdz jums netiksim, kad ir tādi mehānismi.

Mums ir sakari katrā apziņas līmenī. Mēs reaģējam arī astrālajā un mentālajā līmenī.

Man pat sagribējās gulēt, mēģinot līdz jums tikt. Vēlāk atradu tehniku un novācu visai grupai. Lūdzu pārbaudīt, vai tas tā ir?

Pārbaudām. Jā, ir sakari ar visiem pieteiktajiem. Nodibinām saikni ar katru.

Redzu, ka tādu lamatu un aizbāžņu ir izlikts ļoti daudz. Varbūt pastrādāsim pie to iznīcināšanas?

Mēs šodien liekam priekšā paskatīties valsti un cilvēkus, notīrīt viņu mentālās daļas un izķert visu tehnoloģiju, kura slāpē vai vispār nogriež saikni ar augstākajiem aspektiem.

Tā ir cilvēku Mākslīgā Intelekta (MI), citplanētiešu vai tumšo daļa?

Viņi ir apvienojušies, nevar teikt, ka tas ir kāds viens. Šeit mēs redzam gan cilvēkus, gan tumšas būtnes, kuras rada nekrietnības.

Vai mēs varam kaut kā likumīgi pretoties tumšo un pelēko tehnoloģijām? Paziņot par viņiem Karmas Padomē vai Galaktiskajā Padomē?

Pašreiz ir juceklis augstākajās aprindās, viss mainās, vieni ir aizgājuši, citi nav atnākuši.

Sakarā ar ko kas tāds notiek?

Ir izmainījusies planētas hierarhija.

Jā, es redzēju, kā Valdniece Marija kļuva par kuratori Valdnieka vietā. Kurš pašlaik ir kļuvis par Zemes Valdnieku? Nevaru saskatīt…

Pagaidām vieta nav aizņemta, tāpēc tu viņu arī neredzi. Tiek meklēta kandidatūra, bet tas nav tik ātri.

Ar ko viss ir saistīts?

Ir izmainījies planētas statuss, viņa ir izgājusi gaismā. Viņa ir kļuvusi par Galaktiskās Padomes locekli, bet, kamēr mainās parametri un valdnieki, daži uz šī trokšņa fona dara nekrietnības. Dara, ko var. Vairs jau stipri kaitēt nevar, bet vēl var vismaz kaut ko izdarīt.

(Es pārklāju planētu ar Patiesības ķermeni. Tas ir Zemes attīrīšanas variants.)

Labi, var vēl. Stiprāk.

Vai var to izdarīt grupā?

Jā, būtu labi.

Pastāstiet par planētu, kā viņa izgāja gaismā.

Ja runājam par galaktisko sauli, tad, figurāli sakot, viņas pirmie stari pieskārās planētai. Tas liecina, ka galaktiskā nakts ir beigusies un uz planētas uzausīs viss gaišais un labais.

Mēs pagaidām redzam pretējo.

Tas ir tikai apstarojums, tā ir tikai rītausma, un cilvēciskais faktors ļoti lēni reaģē uz galaktiskajiem jaunumiem, un daudz kas no jums arī tiek slēpts.

Mēs runājām par fotonu slāni, kurā planēta iegāja pirms dažiem gadiem. Kas jauns ir uz šodienu?

Fotonu slānis ievada planētas iziešanu un apziņas un vibrāciju nomaiņu. Uz šodienu jaunumi ir tādi: planēta tikko izgāja pašas bīstamākās sava ceļa daļas, un mēs izelpojām.

Tas bija tas uzliesmojums, par kuru visi ar šausmām runāja?

Jā, būs vēl viens, bet tas nebūs tik spēcīgs. Mēs uzvarēsim arī to. Mēs par to esam pārliecināti. Pirmais uzliesmojums vairāk bija vērsts uz matēriju, otrais vairāk strādā ar apziņu.

Tam ir jāpaaugstina apziņa tiem, kas ir izdzīvojuši?

Apmēram tā. Mēs precīzi nezinām. Pēc tam, kad viss nostāsies savā vietā, sāksies jauna ēra. Vienkārši ir jānogaida.

Cik ilgi tas būs, mēs nezinām. Un pagaidām darām to, ko varam!

***

Sinhronisms: šodien feisbukā atnāca vēsts:

ŠODIEN IR PATI LABĀKĀ DIENA (Par vakardienu)

Pēc manām Sajūtām, mani Mīļotie, Planēta un mēs Ieejam Krona Valdījumos, kur Gaisma Informācija un Laiks Kļūst par Mūžību. Kurš nav paspējis, tas ir nokavējis.
Un, kā Bija Noasa laikos, kamēr neatvērās Debesu logi un nesāka līt Ūdens, neviens neinteresējās par Šķirsta būvēšanu, tā būs arī, atnākot Gaismai, – neviens nebūvēs Dvēseles Gaismas Šķirstu. Bet, kurš būs Gaisma, tam Gaisma būs Dzimtā RA Telpa (ПростРАнство), lai Ceļotu un Pārvietotos. Rīta Ausma Miglā uzausīs, un būs Skaists Brīnuma Laiks.

JŪSU BURVIS. Anatolijs Poliščuks (Анатолий Полищук).

 

Pievienots 22.12.2019

http://www.sanatkumara.ru/stati-2019/a-rassvet-uzhe-vse-zametnee

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Tajā laikā Emīlija no Sanktpēterburgas sajuta mani savā kanālā. Viņa uzrakstīja: Labdien, dārgā Natašeņka! Nezinu, kas tas ir. Es mazgāju traukus, un pēkšņi jūtu kaut ko labu. Sāka plūst un tek asaras, ka tā esat Jūs, kas atnākusi. Es ieraudzīju Jūsu seju aplītī, sēžu un raudu. Pajautāju vēzēklim, viņš apstiprināja, ka Jūs atnācāt. Man tagad zem vēzēkļa uz balta galdauta ir tāds mazs baltas Gaismas ovāls. Un es sāku Jums sūtīt Mīlestību un Pateicību. Bet pēc tam Jūsu vietā parādījās roze balti rozā krāsā. Tas ilga minūtes 15 pulksten vienpadsmitos šodien.