Общая Задача Сознания Христа

Kristus Apziņas kopīgais Uzdevums...

Kristus Apziņas kopīgais Uzdevums – sasniegt uzplaukumu

19 10 27 01

26.10.19.

Vakar grupveida meditācijā mums parādīja mūsu galaktikas kolektīvās dvēseles vietu. Viņa atrodas ugunīgajā plānā, galaktikas centrā, un trīsdimensiju priekšstatā viņai ir pamatnē savienotu kristālisku konusu uzbūve. Konusu virsotnēs, pašā augstākajā dimensijā, ir kaut kas līdzīgs vadībai, programmēšanas punktam; galaktikas kodolā atrodas galaktikas visu apzinošos un neapzinošos būtņu, visa dzīvā kolektīvā dvēsele.

Tas ir galaktikas baltās uguns kodols, pašā centrā. Tur, kur zinātnieki domā, ka jābūt melnajam caurumam, mēs ieraudzījām griezīgi baltu spirālē savērptu ugunīgu centru, visu būtņu apziņas centru. Es pajautāju – kāda ir šī lauka daba?

Ne gravitācijas

Ne elektromagnētiska/magnētiska

Ne bioloģiska/Biolauks

Ne mehāniska

Ne kvantu

Ne torsionu

Tas ir sinapsisks lauks, vairāk atgādina mūsu smadzeņu sinapses, tam nav kvantu daba, bet garīga.

19 10 27 02

Sinapse (norāde)

No šejienes radītāji ņem dvēseles, kā no Avota, apziņas lauka, un apveltī viņas ar formu, tas ir, ar spēju iegūt eksistenci un dzīvi atsevišķā refrakcijā, pa savam izprotot dzīvi un radot eksistēšanas kvantu dabu. Tas ir kopīgais mūsu galaktikas visu dvēseļu avots, un katrā galaktikā ir tāds Kodols. Tas ir būtnes dvēseles Avots, viņas “pirmsdzīves jēlais materiāls”.

***

Es vēršos pie Galaktiskā Kristus. Ko var teikt par šo mūsu kopīgās dvēseles garīgo kodolu un kristālu?

Jēzus: Mēs atrodamies tāda konusa vidū, virs galaktikas centra. Mēs veidojam savu konusu, “augumā mazāku”, kā konusu konusā, ar virsotni – puse no augstuma.

Kas ir šie kristāli-konusi? Tā ir sākotnējā uzbūve, primitīvs priekšstats par galaktikas apziņas uzbūvi.

Mums ir priekšstats par torsionu lauku ap galaktiku. Kāpēc jūs parādījāt nevis toru, bet konusus?

19 10 27 03

Tors parāda galaktikas apziņas informācijas uzbūvi. Konusi ir dvēseles sākotnējā, dziļākas bāzes uzbūve. Tie ir dažādi lielumi – dvēsele, garīgais centrs un galaktikas matērijas kvantu dabas informācijas komponente. Dvēsele un matērija. Tās sajūdzas ugunīgajā plānā un papildina viena otru, kā apziņa un ķermenis.

Tā kā tam nav fiziskas trīsdimensiju dabas, pat nemēģini konusu ierakstīt torā.

Mums arī parādīja, ka apakšējais konuss un augšējais konuss sakņo viens otru galaktikā, kā planētas divi poli. Trešā komponente – galaktikas matērija. Poli neļauj konusu virsotnēm nobīdīties, katrs tur savu pretstatu. Viena virsotne ir pelēka, apakšējā, otra gaiša. Un tās nevar eksistēt viena bez otras. Kā tu vari komentēt šo ainu?

Patiešām, mēs nevaram eksistēt viens bez otra, kā matērija un gars. Gars dzīves telpu var organizēt, tikai pateicoties matērijai. Gars pilnību sasniedz tikai caur dzīves kolīzijām. Gars būvē un pilnveido sevi un visu eksistējošo caur galaktikas materiālās dabas apgūšanu. Gara un matērijas sadurē rodas trešā daba – dvēsele, kura apgūst matēriju un pilnveido paša Avota garīgumu.

Taču dvēsele ne tikai apskaidrojas, viņa tādā pašā mērā ir spiesta nolaisties matērijā un aptumšoties uz materiālā blīvuma rēķina. Un jūsu dvēsele patiesībā netiecas uz garu, bet gan saplūst ar Avotu – šo Esības kodolu. Tieši šeit jūs uzdīgāt kā apziņa un šeit atradīsiet savu galu kā dvēsele, atgriezusies garā. Tas ir pievilkšanas centrs un iedvesmas centrs visiem mums.

Bet visas mācības runā par saplūšanu ar Debesu Tēvu.

Kā tu stādies priekšā šo saplūšanu? Kur tu vari ar viņu saplūst? Viņš ir visur, būtībā tu arī sastāvi no viņa enerģijām, viņa gara. Bet tava dvēsele – tā ir nākamā paaudze, tā ir Tēva virsbūve un Radījums, tā ir Tēva savas gara dabas pilnveidojums, viņa bērns. Vispārīgi sakot, šis bērns atrodas galaktikas centrā, atsevišķā izpausmē – kā mūsu šīs kolektīvās dvēseles daļiņas.

Jūs atrodaties virs šī centra. Kurp jūs tiecaties un augat – uz šo centru vai uz konusa virsotni?

Uz konusa virsotni, zini, kāpēc? Tāpēc ka Avotam šajā gadījumā mēs atnesīsim pēc iespējas vairāk pieredzes, ja vien mēs netieksimies atgriezties, bet sakrāsim pēc iespējas vairāk dzīves kolīziju un apjēgšanas visām Debesīm. Tā nav grūtību pieredze, bet pieredze, kā sasniegt uzplaukumu.

Tas ir arī mūsu uzdevums uz planētas, pareizi?

Pareizi, tas ir vispārīgais Kristus Uzdevums – nevis vienkārši eksistēt, bet uz dzīves procesu apgūšanas un apjēgšanas rēķina uzplaukt. Sniegt Vienotības dažādas dabas eksistences variantus nevis vienkārši nožēlojamai eksistēšanai, bet uzplaukšanai un laimei. Nevis vienkārši nodzīvot kā augam un sapūt, bet bagātināt ar savu apziņu Galaktisko Kristu kā galaktikas Centrālās Dvēseles pārstāvi.

Kas atrodas konusu virsotnē?

Kā mēs teicām – vadība pār kopīgās apziņas un matērijas apgūšanas attīstību, kā arī matricveida lauka radīšana Kristus Apziņai; tas ir pieredzes, apziņas augstuma krāšanas princips. Ja galaktika – tā ir klases istaba, tad konusu virsotne ir skolotājs.

Bet mums ir divas konusu virsotnes. Tie ir divi skolotāji vai viens?

Protams, tas ir viens skolotājs visiem.

Es pateicos tev, Jēzu, par izglītošanu!

 

Pievienots 27.10.2019

http://www.sanatkumara.ru/stati-2019/obschaya-zadacha-soznaniya-christa

Tulkoja Jānis Oppe