Print

Олицетворяйте собой...

Personalizējiet ar sevi...

Personalizējiet ar sevi apziņas pašas augstākās vibrācijas

18 12 27

18.12.26.

Vakar meditācijas laikā mani pārsteidza tas apstāklis, ka mums visiem zemapziņā kara domforma ir iesakņota kā kaut kas nenovēršams, kā kāda piekrišana pasaules galam. Visi šie “pasaules gali” tā ir ieēdušies zemapziņā, ka ir iestājusies zināma apātija, ir aizgājis dabiskais saspringums pie vārda “karš” un pretošanās tuvojošamies briesmām. Nav protesta, nav emociju, nav jutīguma. Tas ir plašsaziņas līdzekļu manipulācijas rezultāts, kā man šķiet, un karš ir ienācis ikdienišķumā – dienu pēc dienas ekrānos, katru dienu prātos, ik dienu politiskas pretstāves, iegāšanas un provokācijas, ieroču žvadzināšana... Bet aiz tā taču stāv nāve un ciešanas.

Modrības iemidzināšana, zināms rakstura trūkums un nevēlēšanās virzīties uz mieru parastiem cilvēkiem – nav par labu valsts un planētas kopumā kolektīvajai apziņai.

***

Sanat Kumara, ko tu vari teikt šajā sakarā?

Tu velti tā satraucies, ka jūs esat pārstājuši baidīties no kara. No vienas puses, es tev piekrītu, ka jūs esat kļuvuši slinki un nomierinājušies, no otras puses, bailes un nemiers – nav labākās emocijas, lai uzturētu mieru dvēselē un valstī. Bailes pazemina apziņas vibrācijas, un nebūs kam uzturēt gaismu un mīlestību, ja jūs būsiet saspringuma un pretestības jūtās.

Kādu pozīciju mums labāk ieturēt, lai tomēr būtu modri un lai mums no deguna priekšas neaizvestu valsti, kā reiz jau gadījās?

Augstu emociju, jūtu un domu saliedēšana un uzturēšana, darbs ar planetārajiem netīrumiem no Kristus-apziņas līmeņa, visāda veida atbalsts miermīlīgām ierosmēm un programmām – tas, ko varu jums likt priekšā. Nezaudēt dūšu un tiekties personalizēt uz planētas pašas augstākās apskaidrības vibrācijas, turēt sevi tonusā un veselībā, plaukt un spraust miermīlīgus mērķus. Katrs no jums – palīdziet sev un tādā veidā atbalstiet mūs mūsu pretestībā tumšajiem, kuri ienākuši planetārā un Saules Logosa telpā.

Ko viņi grib?

Dārgumus. Tie ir laupītāji. Tikai dārgumi viņiem ir nevis zelts un briljanti, bet vergi, ģenētisks materiāls, dažas augstākās pakāpes tehnoloģijas. Viņi pat negrib kundzību, bet vienkārši salaupīt un atkāpties.

Nedomāju, ka viņi spēs savu mērķi sasniegt, vismaz pagaidām mēs stāvam stingri.

Šis karš – nav tas, ko jūs domājat – sprādzieni vai postījumi, izlaušanās vai postažas radīšana. Tas norit nedaudz citādi. Tas ir rada jūsu datoru karam – iedarbība uz apziņu, uz enerģijām un uz materiāliem. Taču sekas var būt ļoti nopietnas – iedzīvotāju degradācija, apziņas vibrāciju nolaišanās, aizmigšana un dzīves sarukšana. Kosmosa flibustjeri, laupītāji un pārdroši karotāji – salašņas no dažādām vietām.

Vai mēs varam rīt kaut kā konkrēti palīdzēt?

Izdariet to pašu, kā vakar, jums bija diezgan skaista apziņas gaismas uzturēšanas un mīlestības meditācija. Ļoti grūti ir izdarīt ko citu. Īpaši gribu izcelt Saules Logosa gribas paušanu, tas bija lieliski.

Bet kā tas strādā?

Koncentrētas gribas izpausme – vienmēr ir norādījums jūsu spēkiem, ko vajag un kā jūs gribat. Visumam tas ir likums – augstākās apziņas nesēji pauž savu gribu un nodomu, un visums saka – “jā”, tu taču to zini. Attiecies uzmanīgi pret maniem vārdiem.

Varbūt kopā tagad atradīsim pareizu formulējumu tādam nodomam, lai arī turpmāk katrs no mūsu “Saules Logosiem” varētu patstāvīgā meditācijā to atkārtot?

Izsaku nodomu un gribu – atjaunot mieru Saules sistēmā un sākt sadarboties ar visām planētām un viņu iedzīvotājiem, balstoties un vienlīdzību, brālību un savstarpēju palīdzību. Lai notiek tā!

Bet kam adresēt šo rīkojumu?

Sev pašam, Logosam, un visiem viņa apziņu piepildošajiem, tas ir Radītāja Plāns.

Vēl jautājums: kā aizvākt “pieradumu” pie kara, ar manipulācijām ievestu mūsu zemapziņā?

Nesaasiniet uz to uzmanību. Dzīvojiet miermīlīgi dvēselē un ģimenē, visāda veidā visu laiku centieties atrast miermīlīgu un saprātīgu atrisinājumu visām konflikta situācijām jūsu dzīvē, lai nepastiprinātu pretstāvi.

Trešā pasaules kara nebūs?

Ceram uz to, kuri ir pie varas, saprātīgumu. Dabiski, uz planētas neviens negrib karu, izņemot tos manipulatorus, kuri kara aizsegā grib salaupīt un aizbēgt no planētas, bet daži – no valsts.

Vismaz pagaidām līdz tam neaizies. Dzīvojiet miermīlīgi.

 

Pievienots 27.12.2018

http://sanatkumara.ru/stati-2018/olitsetvoryayte-soboy

Tulkoja Jānis Oppe