Действие является вашим настоящим творением

Darbība ir jūsu īstā radīšana

18 07 13

Dārgais Sanat Kumara! Man gribas parunāt par nodoma darbību fiziskajā plānā. Es saprotu, ka mentālajā plānā nodoms ir iniciators jebkurai radīšanai un nākamajai darbībai. Bet cik lielā mērā nodoms pats par sevi ir iedarbīgs? Lūk, mēs sūtām nodomu uz planētu – mēs radām tīrību, skaistumu un mīlestību. Reizi pēc reizes, gadu pēc gada mēs radām mieru un atbruņošanos, vācam prom negatīvus emocionālus lādiņus, pat negatīvus jēdzienus un programmas. Bet iegūstam bruņojuma eskalāciju, vides, ūdens, jūras dibena piesārņojumu, no mums ir novērsušās daudzas valstis, Kabalas noslēpumi kā ir, tā arī paliek, tas ir, Atklāšana nenotiek un pēc tavas prognozes pagaidām nenotiks. Kur tādā gadījumā ir mūsu meditāciju planētai spēks? Kā tas darbojas?

Un otrais jautājums – kad es sevi ārstēju mentālajā plānā, tas ir, ar domām, man viss izdodas, ne uzreiz, ar nelielu aizturi, taču ārstēšana, tas ir, iedarbība uz sevi izdodas. Kur ir tādas iedarbības atšķirība? Varbūt mums nepietiek spēku? No otras puses, mēs ne reizi vien esam piedalījušies pasaules meditācijās, kad pievienojāmies tūkstošiem cilvēku. Taču neredzu pārmaiņu uz pozitīvo pusi. Kāda ir mūsu radīšanas būtība? Vai arī tas ir tikai mācību process?

Sanats Kumara: Dārgā meita! Tu visu pareizi atzīmē. Jūsu radījumi pagaidām paliek planētas mentālajā slānī un uzkrājas kā informācija. Bet, ja to nebūtu, ar ko jūs pretotos tumsai un ieročiem? Jums ir viens līdzeklis mentālajā plānā – izteikt nodomu-pavēlējumu. Protams, fiziskajā plānā tam ir jāseko darbībām. Cik neteiksi – gribu naudu, bet vajag to iet un nopelnīt. Fiziskajā plānā bez nodoma ir jābūt konkrētām darbībām.

No otras puses, jūsu nodomi pirmām kārtām audzina jūs. Jūs kļūstat maigāki un miermīlīgāki.

 

Mēs taču sakām – visa cilvēka darbība ir vērsta uz dvēseles audzināšanu un labdarīgu domu un nodomu atnešanu viņai. Kādas domas augšupcelšanās procesā jums ir jāmodina? Tikai maigas un mīlošas. Lūk, tādas meditācijas arī atstāj pēdas dvēselē kā viļņveidīga papildināšana ar gaismu un mīlestību, kā nodoma izdarīt daudz laba planētai radīšana. Tā ir dvēseles audzināšana piedošanas, attīrīšanās, apskaidrošanās un pieņemšanas garā.

Jums ir jābūt gataviem sabiedrībai no citām sabiedriskajām pozīcijām – sadarbībai, pieņemšanai, mieram un mīlestībai. Jūs taču šai sabiedrībai sevi gatavojat? Ja jums nebūs lemta pieņemšana un jūs neradīsiet sevī mieru, kā jūs spēsiet eksistēt tādā sabiedrībā?

Bet mēs gribētu būtiskāku darbu, nevis kārtējā nodoma vai radīšanas izgatavošanu. Vai tas neiemidzina mūsu vērīgumu un sirdsapziņu – kā teikt, esmu pielikusi roku, lai radītu mieru uz Zemes?

Tādā gadījumā jūsu uzdevums ir – uzņemties sabiedrisku darbu, uzstāties forumos, radīt labo caur sabiedriskām organizācijām, darbā parādot sevi kā miera nesēju un brīvprātīgo. Katrs savā profesijā var uzsvērt taisnīguma, nodomu tīrības puses, cīnoties ar korupciju un krāpšanu. Katrs var uzstāties kā dziednieks tiem, kam tas ir vajadzīgs. Jums tas jau izdodas, kā es redzu.

Jums ir jāvēršas pie sevis un sev jāpajautā – cik ilgi es vēl slēpšos un baidīšos? Cik ilgi var sēdēt krēslā? Ko es vēl varu pasākt?

Ļoti inerti pie mums ir cilvēki, mūsu griba ir apspiesta kopš bērnības. “Bet kāpēc es? Bet pārējie ko? Es kā visi! Lai citi dara, bet es maliņā pagaidīšu un pievienošos uzvarētājiem.”

Ko darīt ar šo pārliecību un ierobežojumiem? Šķiet, ka šīs domas mums ir iedvestas zemgarozā un mēs visi baidāmies no uzstāšanās un protestiem, nemeklējam sev piedzīvojumus uz kakla.

Tieši tāpat, kā jūs strādājat ar sevi, lai iznīdētu vainu, pārestību, dvēseles brūces, ir jāsaprot savi dvēseles impulsi “planētas glābšanas” darbā. Ja jūs redzat netaisnību, kā jūs varat paiet garām un sašust pie sevis? Tā tad arī ir radīšana fiziskajā plānā – paiet garām, norīt pārestību, apvainoties uz visu pasauli, pukoties, ka pasaule ir netaisnīga u.c.

Saprotiet, TĀ TAD ARĪ IR JŪSU RADĪŠANA.

Padomājiet, kāda var būt pretēja radīšana? Jums liekas, ka planētu var glābt tikai no augšas, planetārā līmenī. Bet uz vietas es sēdēšu klusiņām, kā pele aliņā, un ārā nebāzīšos. Izejiet pagalmā, paskatieties, arī šeit var sākt “glābt planētu”, attīrīt un labiekārtot, apzaļumot, radīt bērniem tīru vidi, norobežot bērnu laukumus no kaķiem un suņiem, radīt kortus un volejbola laukumus, uzstādīt soliņus senioriem un rūpēties par tā visa saglabāšanu, audzinot cilvēkus pagalmā. Lifti, vārtrūmes, balkoni, sētnieki, garāžas, ielas, kafejnīcas un krogi, – daudz ir darba, lai attīrītu no smirdoņas un posta tieši jūsu acu priekšā. Protams, viegli ir pateikt – “attīru mūsu pagalmu!”, radīt nodomu, bet tagad vajag to iemiesot darbībā. Tieši darbība tad arī ir jūsu īstā radīšana.

Pašlaik ir brīvprātīgie, kuri meklē kaitīgas vietnes un programmas Internetā. Ir brīvprātīgo brigādes, kuras ievieš kārtību pilsētās. Šie cilvēki visi ir nevienaldzīgie, kuri savu brīvo laiku velta sabiedrībai un kārtībai.

Radīšana nekad nav tik viegla, kā jūs to iedomājaties. Turklāt eksistē atbildība par visiem jūsu nodomiem un darbībām. Var, cik vēlies, sapņot, lai izsmēķis, kurš mētājas blakus urnai, pats urnā nonāktu, bet vienkāršāk taču ir pacelt un iemest? Tieši jūsu nodomu un darbību secībai seko augstākie spēki: cik lielā mērā jūs varat radīt patiesībā un kāda sirds jums ir – nevienaldzīga vai – cenšas neko nepamanīt.

Cik lielā mērā mums ir vajadzīgas kopīgās meditācijas?

Tas ir noderīgi, jo cilvēki paši taču neapsēdīsies meditēt. Bet tā jūs ikdienu kļūstat pozitīvu domu un emociju organizatori, gaismas un mīlestības avoti, kuri izglīto un vērš cilvēku domas uz pozitīvo pusi.

Un glābiet planētu, glābiet savas dvēseles, mācieties mīlēt un pieņemt savus tuvākos – visu vienā krājkasītē ar atbildību par savu dzīvi un jūsu kā radītāja pieaugšanu. Visu vienā planētas informācijas plāna un jūsu dvēseles apmācības katlā.

Mācieties rīcību, mani bērni, tas ir jūsu nākamais solis!

 

http://bytdobru.info/statya/6849-s-missiei-mira-kak-10-letnei-devochke-udalos-sblizit-dve-superderzhavy

 

http://gazeta.bytdobru.info/statya/6478-prochitaite-etot-stih-ya-kogda-chitala-plakala

 

Pievienots 13.07.2018

http://sanatkumara.ru/stati-2018/deystvie-yavlyaetsya-vashim-nastoyaschim-tvoreniem

Tulkoja Jānis Oppe