Медитация исцеления Логоса Фаэтона

Faetona Logosa dziedināšanas meditācija

18 06 29 01

18.06.28.

Meditācijā ar Ra Gaismas Grupu man parasti notiek savs darbs. Šoreiz runa grupā bija par sagrauto planētu Faetons.

Mani atsauca uz savu meditāciju un parādīja, kā Zemes, Marsa, Saturna un Venēras Logosi atjaunoja Faetonu. Es biju vienkārši lieciniece.

Pats Faetons kā būtne bija stipri saspiests, un viņa apziņa bija diezgan tumšā stāvoklī, ar lielu vainu un pilnīgi aizvērta, sapakotā stāvoklī. Kaut kur iekšā nelielā kodolā, apdegušā no visām pusēm.

Es pajautāju Zemes Logosam, vai bija tāda planēta, tāpēc ka zinātnieki līdz šim laikam šaubās, ka tā eksistējusi un tās vēsture pagaidām ir slēpta.

(https://www.youtube.com/watch?v=fs7I77Z4xqc

Vai bija planēta Faetons? Asteroīdu joslas izveidošanās mīkla

https://www.youtube.com/watch?v=zsXHovTA-gg

Civilizācija no planētas Faetons. Zeme. Mīklu Teritorija. 59. izlaidums)

 

Zemes Logoss: Tāda planēta, neliela, mazāka par Zemi, patiešām bija un sagruva debesu spēku iedarbībā, no kodolsprādziena. Divas planētas, nonākušas diezgan tuvā attālumā no Faetona (rāda), iznīcināja to ar savas pievilkšanas spēku, un izveidojusies brūce uzliesmoja sprādzienā.

Tas bija fiziskajā dimensijā?

Nē, tas bija astrālajā dimensijā, bet pēc tam Saules sistēma nonāca fiziskajā plānā, un asteroīdi arī vienkārši pārnāca, tāpat kā visa matērija.

 

Darbs, droši vien, norit sen, vienkārši man parādīja tā griezumu uz šodienu. Un tas sākas no tā, ka sāka atjaunot planētas kodolu, Logosa Laija-Centru. Vispār tas, kas reiz bija Faetons, izskatījās kā apogļota lode. Logosi kārtu pēc kārtās ņēma nost pārogļotos slāņus, vienu pēc otra, iznīcinot tos ar elektromagnētisku lauku, lai tiktu līdz kodolam.

Pēc tam darbam pieslēdzās Galaktikas Logoss kā Gara pārstāvis un Svētais Gars kā matērijas pārstāvis. Viņi dziedināmās planētas kodolu novietoja starp sevi plazmas plūsmā, “dredā”, kā saka kosmiskajā slengā. Pārējās darbojošās personas palika malā.

Vajadzēja tikt līdz sakusušajam serdenim. Pagaidām darbs norit, un dziedināšana turpinās.

Pēkšņi acu priekšā parādījās būtne, kura pazīstama kā dero – viens no Iekšējās Zemes pārstāvjiem.

18 06 29 02

Es nolēmu paklausīties, ko viņš teiks. Iespējams, viņa atnākšana ir kaut kā saistīta.

Viņš negribēja runāt, bet es sapratu, ka, iespējams, viņu civilizācija bijusi saistīta ar Faetonu, un viņi kontrolē visu planētas informāciju šajā jautājumā. Mana intuīcija saka priekšā, ka tieši dero bija uz Faetona. Taču es nekādus apstiprinājumus internetā neatradu.

Zemes Logoss:

Dero bija viesi uz Faetona, kad tas uzsprāga. Tur dzīvoja vairākas dažādas civilizācijas, un katra uzskatīja sevi par planētas saimnieku. Viņi karoja, bet ne līdz tādai pakāpei. Planetārā katastrofa – nav atombumbas rezultāts.

Kāpēc dero klausās mūs?

Viņi klausās visu ēteru.

Kāpēc Faetona Logoss tā arī nav izdziedināts?

Mēs tikai pašlaik esam saņēmuši pietiekami liekas enerģijas, kura var tikt iztērēta Faetona (Liras) atjaunošanai. Liras Būtne drīz atjaunosies un varēs sākt jaunu radīšanu. Pašā apakšējā plānā, tumšajos plašumos.

Mēs viņu neatbalstīsim un neapmainīsimies ar viņu ar mūsdienu informāciju. Civilizācija, kuru viņas spēs radīt, būs ar ļoti zemu apziņu, pusdzīvnieciska. Viņa sāks no sākuma. Bet tas vēl būs priekšā. Pašlaik mūsu darbi Liras atjaunošanā norit nesteidzīgi. Mēs esam tikuši līdz serdenim, arī tas diemžēl ir bojāts.

(Atgādināšu, ka darbs norit pašā smalkākajā plānā, kā to sauc SK – 13. dimensijā, Logosa dimensijā.)

Kāpēc pat pats serdenis ir bojāts?

Mēs nezinām. Kāda starpība? Mēs skatāmies, ar ko varam palīdzēt, bet vēsture mums nav saprotama. Rezultātā katrs no mums izveidos kaut ko līdzīgu gredzenam ap serdeni, dažādos matērijas spektra diapazonos. Šeit būs Marsa gredzens, Zemes gredzens, Jupitera gredzens un Venēras gredzens.

Bet Jupitera šeit pagaidām nav?

Viņš atnāks vēlāk, kad vajadzēs radīt atkalapvienošanos ar tās apziņas, kuru mēs atjaunosim, materiālo nesēju.

Planēta uzsprāga pirms vairākiem miljoniem gadu pēc zemes laika. Kāpēc atjaunošana norit tikai tagad?

Pirmkārt, Logosi mainās no laikmeta uz laikmetu. Otrkārt, pašlaik Ss iziet ļoti spēcīgu atdzimšanu, un, kā mēs teicām, ir parādījusies atjaunošanas enerģija, kuru mēs ilgi gaidījām. Mēs ķērāmies pie lietas, bet, kad pabeigsim – pagaidām nepateikšu. Domāju, ka uz nākamo laikmetu pabeigsim.

 

Pievienots 29.06.2018

http://sanatkumara.ru/stati-2018/meditatsiya-istseleniya-logosa-faetona

Tulkoja Jānis Oppe