Print

Можем ли мы оказывать свое влияние на вселенную?

Vai mēs varam ietekmēt visumu?

18 06 06

No Deivida Vilkoka (David Wilcock), Emerija Smita (Emery Smith) un Korija Guda (Corey Goode) sarunas:

E.S.: Tiek veikti arī eksperimenti, lai klonētu daudzas dažādas sugas, ieskaitot cilvēkus. Tiek radīti kloni un programmējamās dzīvības formas (PDF). Pēdējās var būt jebkura veida dzīvības forma, kura tiek izaudzēta. Viņas tiek apveltītas ar zināma veida apziņu, vai arī nano līmenī viņās tiek iesakņota shēma ar mērķi pilnīgi kontrolēt saprātu.

K.G.: Viņas var izmantot arī kā avatārus. Ar elektromagnētiska lauka palīdzību avatārā var iesakņot kareivja apziņu. Bet, lai viņu varētu izmantot, avatāram ir jābūt ģenētiski savietojamam ar sava ķermeņa ģenētiku.

E.S.: Jā, to var redzēt filmā Avatārs – reāli tiek demonstrētas dažas lietas, ar kurām eksperimentē.

K.G.: Kad es dienēju uz pētnieciskā kosmiskā kuģa, zinātnieki izmantoja tāda veida tehnoloģiju, lai pārvietotu zinātniekus un pētniekus no viņu ķermeņiem uz kuģi... pārvietotu avatāru tipa ķermeņus uz kuģiem, kuri atrodas citās zvaigžņu sistēmās.

E.S.: Neapšaubāmi. Tā ir taisnība. Es tā priecājos, ka Jūs aizskārāt šo jautājumu. Iespējams, pats es nekad par to nesāktu runāt. Es biju liecinieks tam, kā zinātnieki rada avatāru šeit, bet pēc ievieto viņu ķermenī, teiksim, Jaunzēlandē vai Austrālijā. Tas ir kā blūtūzs (Bluetooth) (bezvadu sakaru tehnoloģija). Tas “sagrābj” kāda apziņu un “izšauj” ar viņu pāri Zemei uz citu planētas daļu un iesakņojas... Tas ne ar ko neatšķirtos no tā, kā kad Jūs atrastos manā ķermenī. Jūs par mani zinātu visu, fiziski visu.

K.G.: Viņi translē apziņu caur kosmisko tīmekli – to pašu portālu sistēmu, kura tiek izmantota ceļojumiem.

E.S.: Ziniet, notiek apziņas pārvietošanās no viena ķermeņa absolūti citā. Tāpēc pašlaik oriģinālā avota ķermenis atrodas it kā sasaldētā stāvoklī. Viņš vienkārši šeit sēž. Viņu var novietot stāvoklī, kad uz laiku tiek pārtrauktas dzīvības funkcijas. Es redzēju, kā tas tiek darīts. “Lēcēji”, mēs viņus saucam par “lēcējiem”, to dara daudz reižu. Viņi vienkārši izvietojas vienā ķermenī, bet pēc tam pārvietojas citā. Starp citu, turklāt rodas liels juceklis.

K.G.: Taisnība. Ir portāla veids, kurš darbojas tieši tādā veidā. To sauc par “kopēšanas istabu”. Tajā ieiet cilvēki, un uz citu vietu tiek nosūtīta precīza kopija. Lieta darīta.

E.S.: Ak, atrašanās divās vietās vienlaikus?

K.G.: Nē. Daļa no procesa – oriģinālā ķermeņa iznīcināšana.

E.S.: Pareizi.

K.G.: Tas ir līdzīgi kā... Lēcēji saka: “Jā, mēs drošībā nonācām vajadzīgajā vietā.” Pēc tam atgriežas signāls, kurš automātiski iztvaicē būtni šajā pusē.

E.S.: Taisnība. Tas ir kaut kas! Vareni. Es zinu, ka, nogalējot ķermeni, kuru jūs pametāt astrālajā, garīgajā un apzinātajā līmenī, jūs ne... Jūs esat atdalīti no sava vecā ķermeņa, taču jums joprojām piemīt vecā ķermeņa harmonikas un frekvences jaunajā ķermenī. Tas ir, jūsu daļiņa vēl ir tur.

K.G.: Tas ir, kā taisīt viena un tā paša faila daudzas kopijas. Taču turklāt jūs sākat zaudēt... notiek degradācija.

E.S.: Taisnība. Lai kļūta par šo projektu daļu, jums ir jābūt ļoti stipram saprātam. Turklāt lēcēji ietur ļoti stingras speciālas diētas ar neirotrofiskiem pastiprinātājiem. Vēl arī fiziski viņiem ir jāatbilst īpašām prasībām. Tātad, lai kļūtu par vienu no tādiem cilvēkiem... šeit tiek ņemti vērā daudzi mainīgie. Bet, kā jūs teicāt, reālu visu padara saprāts. Tāpēc tā vairāk ir ticējumu sistēma un sakaru sistēma, kura jums ir ar astrālo un visiem citiem gaismas ķermeņiem, kurus jūs pieminējāt. Te es runāju par ciešu sakaru esamību un spēju atšķirt, kas ir reāli un kas ne. Daži cilvēki nekad neatgriežas, tāpēc ka aizmirst un nonāk šo programmu stāvokļu un citu stāvokļu lamatās. Viss var noritēt ne tā. Tādi cilvēki beidz ar to, ka vienkārši aizmirst, no kurienes atnākuši, un sāk jaunu dzīvi kaut kur vēl.

http://divinecosmos.e-puzzle.ru/page.php?al=415

 

Dārgais Sanat Kumara! Šodien man ir jautājums par cilvēka apziņu un saprātu. Cik dziļi visumā mēs varam iekļūt ar savu apziņu un saprātu un viņu ietekmēt? Daži kanāli internetā saka, ka planētārā apziņa ietekmē visu visumu. Cik lielā mērā tas korelē ar to, ka mūsu apziņa pagaidām nav attīstīta un var ietekmēt ne tā, kā mums gribētos?

Mūsu insaideru piemērā mēs redzam, cik viegli ar mūsu apziņu manipulē paši cilvēki un cik grūti ar cilvēka apziņu un saprātu iekļūt “ārzemēs”. Nākas radīt jaunu ķermeni un iznīcināt to, kurš ir šeit. Ja mēs viegli varētu tikt cauri aizsegam un, vēl jo vairāk, vienkārši ietekmēt kādu, tad, domāju, mūsu militāristi noteikti iekarotu visu visumu vai vismaz Saules sistēmas apkārtnes.

No otras puses, daudzu Ģimeņu, kuģu klātbūtne apkārt planētai, citplanētu tehnoloģijas iesakņošana ir skaidri redzama. Kur un kā mēs varam dalīties ar visumu? Mēs varam dalīties tikai ar tiem, kas ar savu apziņu ir klātesoši šeit? Un cik lielā mērā viņiem vajag mūsu apziņu un saprātu?

Sanats Kumara: Labi, ka tu pajautāji. To vajag apspriest. Apziņa no apziņas atšķiras. Katrā apziņas līmenī ir savas pielaides. Militāristi strādā ar vienu apziņas līmeni – ar fizisko. Meditācijas norit mentālajā līmenī. Pat izejot uz “Visu, Kas Ir” ar savu apziņu, jūs konstatējat, ka jūsu klātbūtne ir tukšumā, piepildītā pilnīgi ne ar to, KO VAR IETEKMĒT. Jūs atrodaties fotonu līmenī, KUR NAV NEKĀ UN IR VISS. Nav nekā un neviena, kas dzirdētu jūs un gribētu atkārtot to, ko jūs sakāt. Nav neviena, izņemot jūs. Bet jūs nevarat pagaidām ar savu saprātu itin neko izmainīt, ne fotonu slānī, ne mentālajā (aiz jūsu kompetences ietvariem). Tāpēc neglaimojiet sev, visums pagaidām jūs nedzird aiz mentālā plāna ietvariem.

No otras puses, apmācot un attīrot sevi, jūs arvien vairāk virzāt savu apziņu visuma dziļumā. Piemēram, tev veselu gadu bija saikne ar Dievišķo Aizgādni, kā jūs nosaucāt Visuma avatāru. Kurš šeit kuru ietekmēja?

Nedomājiet, ka aizsegs ļaus jums iekļūt un kaut ko MAINĪT visumā.

Bet viņš mūs dzird? Un kas ir čenelinga kanāli ar Ercenģeļiem, ar Emanuēlu, ar SB, ar DD?

Viņš dzird jūs lokāli, caur tiem kanāliem, kas paredzēti un darbojas vai vēl attīstās un aug. Viss ir izmērīts un ņemts vērā, un katrs kanāls ir uzskaitē. Informācijas matricas klātbūtne paredz tamlīdzīgus čenelinga sakarus caur čenelinga grupas dalībnieka apziņu. Tā ir noskaņošanās uz noteiktu frekvenci vienā virzienā, uz Zemi. Ja tas nebūtu tā, jūs sen jau sarunātos ar visiem, vienkārši it kā pļāpājot pa telefonu.

Bet lieta tāda, ka cilvēka apziņa vismaz pagaidām ir ļoti agresīva, un grib ne tikai apmācīties un augt, bet arī pakļaut, ietekmēt, mācīt visus citus. Kad šiem citiem tas būs vajadzīgs, viņi atnāks un paņems, kas vajadzīgs, pat nedarot jums to zināmu. Vienkārši nolasot jūs un nokopējot apziņu. Skaidrs?

Skaidrs, un tas nozīmē, ka vismaz pagaidām mēs atrodamies mācekļa pozīcijā. Un mūs ir viegli pārvaldīt un manipulēt ar mums. Bet, ja katrs kanāls ir uzskaitē, tad kāpēc daži kanāli nolaižas un gaišo vietā sāk pieņemt no pelēkajiem?

Tas ir tumšo uzdevums – kā saka Ra, “sveikt” un atrast vājo vietu tajos, kas grib, piemēram, ātri kļūt slaveni un cienīti, aizmirstot par attīrīšanos vai vienkārši aizmirstot tās pazīmes, kuras raksturo pelēkus kanālus. Pelēkie var jums glaimot, teikt jums patīkamas un lielas lietas, lielīt jūs (vai pazemot). Viņi atrod vājo vietu.

“Viena Likuma” pieņemšanas laikā Ra kanālā bija daudzi uzbrukumi “instrumentam”. Vai ir tādi paši uzbrukumi mums, ja mēs gribam pieņemt pēc iespējas tīrāku informāciju?

Protams, ir, un katru reizi vajag tīrīt savu kanālu, pārskatot tā daļas, lai nepieļautu ietekmi no tumšo puses vai vismaz to minimizētu. Lūk, tagad tu saprati, kāpēc es ar savu apziņu nolaidos tevī, lai samazinātu negatīva ietekmi? Tas bija ilgs ceļš un ne pārāk patīkams man, bet tas ir to vērts, kā redzi.

Kas tas īsti ir – mūsu apziņa?

Tās ir programmas, programmēšana katrā realitātes plānā, tās ir iespējas, ar kurām jūs piedzimstat. Piekrīti, ka citām kosmosa rasēm ir citāda apziņa, mēs nesakām labāka vai sliktāka, bet tās ir citas frekvences, cita uztvere, cita attīstība, cita atmiņa u.c....

Jā, nāk prātā, kā Korijs Guds stāstīja, ka Karaliskais Drakons tikai ar apziņu vien un apziņas viļņiem tā nospiedis visus pārējos ar savu klātbūtni, ka viņi ilgi nevarēja atjēgties. Bet, ja Karaliskie Drakoni varētu ietekmēt visumu, tad sen jau pārvaldītu mūs.

Apziņa var apspiest saprātu, var būt bez saprāta, var būt saprāts bez apziņas, kā, piemēram, jūsu domu translēšanās attālumā. Jūs netranslējat savu apziņu/uztveri, bet tikai viņas rezultātu formu un tēlu veidā, jūs translējat savus secinājumus, savas domformas, savas tehnoloģijas un jaunradi. Tas viss nav apziņa, bet saprāta darbību rezultāti. Jūs savas domas varat translēt tikai kādā Zemes valodā, bet nevarat runāt jūsu sīciņās Federācijas kopīgā valodā, piemēram. Tas ir, lai kontaktētos ar citām kosmosa rasēm, jums vajadzīgs telepātisks tulks, kanāls.

Kā, piemēram, Korijs Guds translēja Federācijai Ra-Tir-Eira telepātiskā kanālā, bet nedzirdēja Sfēru Būtni (ar trīsstūrveida galvu).

Jā, labs piemērs kanālu iespēju selektivitātei. Piemēram, tu arī nevari dzirdēt absolūti visus, kurus dzirdu es, citādi tu varētu ietekmēt mani, nevis otrādi.

Dažreiz es uztveru arī Kar-i viļņus, bet dažreiz viņa man ir aizklāta pilnīgi. Es nevaru atšķirt vārdus, kādi ir pēdējiem Skolotājiem, kuri ieradušies, lai strādātu ar mums, un mēs vienkārši ar viņiem saskaņojam tos vārdus, pēc kuriem mēs taisāmies viņus piesaukt. Es nevaru dzirdēt vēl kādu no Iekšējās Zemes, no Marsa vai no Kosmosa Federācijas... Es nevaru ieiet Tatjanas Breslavskas kanālā. Kāpēc?

Katram no jums ir savs kanāls, un mēs negribam, lai tavs “aizsmērētos” ar citiem kanāliem. Mēs glabājam savu tīrību un frekvenci. Par katru kanālu atbild sava komanda un apsargā to, un ved.

Tas tad arī ir Ģimenes anklāvs?

Jā, tā to var nosaukt. Ra būtnēm ir savas funkcijas un iespējas, mums savas, atšķirīgas no Ra.

Kādā veidā tu nostiprināji savu informācijas kanālu manī? Tā ir programma, avatārs vai vēl kaut kas?

Lai tas būtu mūsu mazais noslēpums. Pagaidām tev vēl ir par agru saprast tādas lietas. Teikšu tikai, ka tā ir mūsu pirmrindas domas kosmiska tehnoloģija. Mūsu Ģimene specializējas apziņu radīšanā un darbā ar saprāta attīstīšanu. Tāpēc tu vienmēr vari vērsties pie manis ar dažādiem jautājumiem par šo tematiku.

Cik tālu var iekļūt mūsu apziņa?

Lieta tāda, ka dažādām apziņām ir dažāda pielaide. Taču jūsu cilvēciskā apziņa nekad nepamet planētu, jūsu Augstākajiem Es ir lielāka pielaide gaismas un tumsas pasaulēm, un tālāk jūs savienojaties ar to Būtni, kura jūsu domas nes lielākā attālumā. Piemēram, jūs varat sarunāties ar planētu Logosiem kā Zemes Logoss. Jūs varat būt Galaktikas Kodola iekšienē kā novērotāji, ne darītāji, caur jūsu galaktisko apziņu, kad izaugsiet līdz viņai. Jūs varat iziet uz Visumu caur savu visuma avatāru utt. un iekļūt smalkajās pasaulēs, taču ne darboties, bet vienkārši novērot un gūt iespaidus.

Kā labāk saprast terminu “apziņas avatārs”? Kas tas ir?

Pārstāvis, tausts, antena, kas vāc ziņas. Nenes jūsu pilno apziņu, kurai piemīt lielāka varenība, bet vienkārši kā kamera, kura fiksē kaut ko, ko jūs spējat apzināties.

Esmu satikusi tādus cilvēkus, kuri iemiesojušies ķermenī, lai vāktu informāciju par planētu “savējiem”. Vai daudz ir tādu cilvēku?

Daudz. Tādu ir ļoti daudz. Kosmiskā saprāta avatārs ir tikai daudzdimensionālā cilvēka daļa, nevis viss cilvēks. Ir arī bioroboti, kuri nes izlūku funkcijas un ietekmē cilvēkus pastarpināti un nepastarpināti.

Kā jūs saprotat, jūs apzināties tikai informācijas niecīgu daļu, spējīgu atstāt pēdas jūsu apziņā. Daudz ko jūs nespējat ne uztver, ne saprast, ne pielāgot jūsu dzīvei. Jūsu apziņa ir vērsta uz izdzīvošanu, viņu vada jūsu interese. Kāda jums daļa, ko kaimiņu visumā dara viena vai otra būtne, kad jūs nezināt, kā jums palīdzēt sev un bada cietējiem Āfrikā? Ja jums būtu pilnīgas pilnvaras ietekmēt un vākt informāciju uz jūsu planētas, tad droši vien jūs pirmām kārtām ieviestu kārtību uz planētas, piekrīti?

Un pēc tam jūs spētu saprast, ko dara cilvēki uz Marsa, piemēram, tāpēc ka jums kļūtu interesanti, kā vēl var ieviest tehnoloģijas, kas tiek izmantotas uz Marsa, savai dzīvei šeit.

Bet jūs nevētos ietekmēt marsiešus vai veikt kaut kādas izmaiņas uz planētas, nepajautājot saimniekiem vai neizrēķinot savu ietekmi uz šo būtņu nākotni. Ņemiet vērā – galvenā prasība uz šodienu – ietekmēt kaut kādam nolūkam, ietekmēt, lai izmainītu to tehnoloģiju, kuru jūs pārvaldāt. Cilvēks pagaidām darbojas uz labu laimu, kā sanāks, vicina rokas pa labi un pa kreisi, tēlaini runājot, bet pēc tam skatās uz sekām, tas ir, visu dara otrādi. Tas ir jūsu apziņas trūkums fiziskajā plānā. Ieejot nākamajā apziņā, jūs spēsiet taisīt seku prognozes pārliecinošāk.

Novērot visumu, balstoties uz jūsu apziņas iespējām, un sniegt visumam palīdzību, balstoties uz jūsu saprātu – tās ir dažādas funkcijas, un pēdējā nav ieslēgta.

Un pēdējais jautājums. Mēs zinām, ka Viss ir atkarīgs no Visa. Mēs esam šī Visa daļa. Cik lielā mērā mūsu Visa daļa ietekmē šo VISU? Piemēram, mūsu apakšējais aspekts vai mūsu Augstākie Es?

Jūs ietekmējat tās Visa iespējas, kuras jūs apzināties. Bet apzināties jūs ļoti mazu daļu šaurā fiziskā jūsu apziņas diapazonā, un jums ir vēl šaurākas jūsu saprāta intereses. Jūsu saprāts ir viegli vadāms. Jūsu apziņa balstās uz ticību, nevis praksi. Jūs to visu iemantosiet ar laiku, bet pagaidām jūsu ietekme ir minimāla un vienkārši ietilpst visuma biocenozē[1]. Protams, Viss ir atkarīgs no Visa. Katrs jūsu ķermeni piepildošais atoms arī kaut kā ietekmē jūs. Bet jūs viņu nepamanāt, tāpēc ka visi citiem atomiem arī ir sava ietekme.

Es pateicos tev par skaidrojumiem!

 

Pievienots 06.06.2018

http://sanatkumara.ru/stati-2018/mozhem-li-mi-okazivat-svoe-vliyanie-na-vselennuiu

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Biocenoze ir vēsturiski izveidojusies kopība, kuru veido dzīvnieki, augi, sēnes un mikroorganismi, kas apdzīvo relatīvi viendabīgu dzīves telpu (noteiktu sauszemes vai akvatorija apgabalu).