Print

Вы родились в новом теле

Jūs esat piedzimuši jaunā ķermenī

Jūs esat piedzimuši jaunā ķermenī

Tiekam skaidrībā ar karmu

18 06 02 01

18.05.30.

“Sveicināti, Natālija Nikolajevna! Izlasīju Jūsu rakstu “Akašas Hronikas ir transmutētas vienā atomā. Karma ir pilnībā pārveidota[1]”, un viss nostājās savā vietā, jo raksts “Karma – programma cilvēka dzīvei uz planētas” http://sanatkumara.ru/stati-2018/karma-programma-zhizni-cheloveka-na-planete[2] 2018.04.23. izraisīja manī kaut kādu iekšēju disonansi, kaut arī čenelings bija no Debesu Tēva. Un nākamajā dienā saņēmu atbildi no saviem audzinātājiem sakarā ar karmas likumu utt. Es to nesniegšu tagad vēstulē. Bet, lūk, to, ka karma ir nonullēta, izlasīju pirms 9 gadiem amerikāņu čeneleru Šri Ram Kā un Kiras Rā (Sri Ram Kaa and Kira Raa) grāmatā “2012: mums ir izvēle[3]”. Šīs ercenģeļu plāna mācības Kira Rā saņēma insoulmenta (insoulment) (čenelinga paveids) ceļā no Ercenģeļa Zadkīla, kuras iekšēji norezonēja manī. Šī grāmata kļuva man par galda grāmatu šī vārda burtiskā nozīmē. Es toreiz nez kāpēc uzreiz noticēju, ka karmas vairs nav, bet neviens man negribēja ticēt, un es nolēmu uzticēties visiem, tajā skaitā zemes skolotājiem, bet tikai ne sev. Lūk, cik stipras ir mūsu pārliecības. Sniedzu fragmentu no šīs grāmatas par karmu (sk. pievienoto failu). Pēc 20 gadiem es pārlasu šo grāmatu un apzinos, cik viss, kas Ercenģeļa Zadkīla nodots toreiz, ir aktuāls arī pašlaik. Vēl vairāk, iegūst jaunu skanējumu, ņemot vērā mācību par Augšupcelšanos.
Ļoti gribētos dzirdēt Jūsu viedokli par to. Ar mīlestību, Valentīna Talubjeva.”

 

Pateicos jums, Valentīna, par jūsu vēstuli. Lūk, šis lieliskais vēstījums http://www.xliby.ru/yezoterika/2012_u_nas_est_vybor/p14.php

 

Ko mēs varam izcelt kā pašu svarīgāko no šī 2012. gada Zadkīla vēstījuma?

1. karmas parāds ir anulēts. Karmas atbrīvošana liecina par to, ka visi parādi ir piedoti

2. jūs esat pilnībā atbildīgi par savu pieredzi un notikumiem. Visi kontrakti ir izpildīti, un katrs ir brīvs nest pilnīgu atbildību.

3. tā ir kolosāla pārbīde apziņā, JA vien jūs to pieņemsiet. Karma – tas ir izvēles jautājums! Var mūžīgi justies kā parādnieks vai vergs, vai arī uzņemties atbildību tieši tagad. Pašreizējā momentā jūs varat iegūt atbildību par sevi un par visu, kas ar jums notiek.

4. jums pēc šīs karmas nonullēšanas un planētas enerģiju un vibrāciju pārbīdes ir palicis ieradums. Tieši pieradums pie ieraduma, sāpes, sāpju izraisītas, liek jums ticēt, ka jūs joprojām esat karmas saistīti. Un kaut arī tā ir visai stipra, no tās var viegli atbrīvoties, griežoties pie sirds centra un sākot dzīvot augšupcelšanās stāvoklī. Lai to saprastu, nepieciešams papildu darbs ar ķermeni. Tāpat kā dzīve no sirds centra arī prasa noteiktu treniņu.

5. daudzu gadu laikā jums klājās vaļā liela gudrība un piedāvāja iespēju iziet no karmas cikla, tomēr uz pašreizējo momentu tikai ļoti nedaudziem tas ir izdevies.

6. karma var izzust tieši momentā, kad atzīstat, ka esat no tās atbrīvojušies. Karmas atmaksas enerģija vairs nedarbojas.

 

Varu teikt tikai, ka tas viss pie mums SK Skolā tiek praktizēts sen, kopš 2007. gada, un visus šos uzstādījumus ir izteicis arī Lī Kerols (Lee Carroll) pirmajā grāmatā, uzrakstītā 20. gadsimta 90. gados. Arī manos čenelingos šie uzstādījumi tika izteikti jau pirms 2012. gada.

Mēs izejam no karmas parādiem, praktizējot atbildības uzņemšanos par savām darbībām, domām, rīcību un visu, kas ar mums gadās. Mēs nevis vienkārši iznākam no zemes apziņas apakšējā slāņa karmas, bet pārejam uz Kristus-apziņas karmu. Un vārdi par dzīvi no sirds centra attiecas tieši uz beznosacījuma mīlestību, citu cilvēku pieņemšanu un pilnīgu atbildību – savas misijas apzināšanos un izpratni. Un iziešanu uz misiju.

2012. gadā es arī rakstīju rakstā “Dvēsele karma”: (http://sanatkumara.ru/novaya-kniga/karma-dushi[4])

 

“Karma – tie ir dvēseles uzdevumi un mācības uz planētas, kas izpausti caur cilvēku likteņiem, domām, rīcību.

Iziešana no karmiskajām attiecībām notiek pašreizējā momentā, pārejot uz citu cilvēka apziņas līmeni, kuru mēs saucam par Kristus Apziņu.

Neviena mācība dvēselei, pat pati bēdīgāka, nepaiet velti.

Cilvēki, kuri pieņēmuši jauno pasaules uzskatu, kļūst par apgaismotājiem, lai ar ko viņi nenodarbotos.”

Tu atnāksi uz Zemi nākamajā dzīvē un atkal izzināsi to, no kā biji aizgriezies, kam nebiji ļāvis sev pieskarties, līdz kam “rokas neaizgāja”. Tu pats vēlēsies “aizlāpīt caurumus” savā zināšanu apjomā, tu vēlēsies izzināt gan debesis, gan zemi, gan prieku, gan mīlestību. Tu nāksi uz šejieni līdz tam laikam, kamēr nekļūsi par Kristu. Kamēr tu NESAPRATĪSI.

Kas vajadzīgs, lai jūs pienācīgi izietu no vecajām karmas saiknēm? Jauna Kristus apziņa. Mīlestība pret visiem un piedošana visiem ap sevi. Tā nav tā mīlestība, kura deg krūtīs un traucē domāt. Tā ir cilvēka dvēseles uzdevuma izpratne, tā ir cilvēka pieņemšana, kāds viņš ir, tādā pašā veidā, ar viņa problēmām un uzdevumiem.

Turpmāk mums ir karmiskie dzīves apstākļi Kristus-apziņā.”

 

Sniegtie citāti no čenelinga ar Zadkīlu runā par atmaksu, karmas parādiem un iziešanu no vecajām karmiskajām saiknēm – karmiskām laulībām, attiecībām karmiskās grupās, grupveida un personīgiem kontraktiem un attiecībām. Nevar teikt, ka šie kontrakti pēc 2000. gada nestrādāja. Praktiski katrā otrajā konsultācijā mēs šos kontraktus pārrakstījām, un vecie kontrakti strādāja līdz šim laikam, neskatoties uz to, ka ir pasludināta brīvība no kontraktu pildīšanas!

Mēs arī runājām, ka lielākā daļa mūsdienu bērnu pēc 2000-jiem gadiem nāk BEZ karmas.

Bet, lūk, raksts http://sanatkumara.ru/stati-2014/sdelayte-eto-segodnya[5]

“Atcerēsimies jaunā apziņas līmeņa Karmiskās atbildības

(no Zemes Karmiskās Padomes):

Ja tu zini, ko vajag darīt, un nedari to, tu esi par to atbildīgs.

Tu esi arī atbildīgs,

– Ja tu esi apzinājies savu vadošo lomu un nevadi citus.

– Ja tu esi aicināts atvienot veco, iegūstot pieredzi jaunajā, un velc šo veco uz savu nākotni.

– Ja tu tiecies būvēt savas attiecības NE uz vispārējās mīlestības pamata.

– Ja tu baidies no nākotnes un lādi pagātni.

– Ja tu izvairies vai baidies no atbildēm.

– Ja tu neesi godīgs pret sevi pašu.

– Ja tu nenovērtē Dzīvi un grauj to.

– Ja tu neesi izpildījis misiju.

– Ja tu nodod cilvēces intereses.

– Ja tu pārkāp pilnvaras.

 

Šīs karmiskās atbildības nekādi neatbilst pienākuma vai atdošanas jēdzienam. Tās drīzāk ir par cilvēka programmām un uzdevumiem jaunajā līmenī.

Tas ir, iziešana no karmas pašreizējā laikā notiek ne no Cēloņa un Seku Likuma, ne no Dvēseles Uzdevumiem uz planētas, bet no nepareizā senā karmas kā atmaksas, bumeranga, pienākuma jēdziena: ja tu kādam kaut ko esi nodarījis vienā no dzīvēm, tad šajā dzīvē tev būs otrāda situācija. Šis jēdziens sen ir novecojis, un no TĀDAS karmas mēs sen esam izauguši.

 

Eksistē arī planetārā karma:

(http://sanatkumara.ru/stati-2016/vperedi-tolchki[6])

 

Vai izmainās planētas karma? Un kas ir planētas karma?

Saules Brālība: Eksistē Zemes kā tautu mītnes attīstības programmas. Eksistē planētas kā kosmiska ķermeņa statuss. Eksistē daudz programmu, kuras nodrošina tautu izdzīvošanu planētas laukā. Tas attiecas uz laikapstākļiem, ūdeni, kosmiskajiem viesiem un viņu funkcijām, rases – viņas saprāta un gribas – attīstības uzdevumiem, viņas veselību un vairošanās paņēmieniem, apmācību un komunikāciju.

Planētas karma – nest cilvēci uz saviem pleciem un veicināt rases turpināšanos, izdzīvošanu un iedzīvotāju skaita regulēšanu. Visu, kas ir ielikts planetārajās programmās, var saukt par planētas karmu. Atšķirībā no cilvēka karmas, kura var izraisīt kā iznīcināšanu, tā arī radīšanu.

Kas attiecas uz cilvēces karmu, tā ir rases izdzīvošanā un attīstībā savā neatkārtojamā veidā. Protams, viņa iziet mums pazīstamos augšanas periodus, kā jūsu bērni iziet jums pazīstamos augšanas periodus, kā jūsu bērni iziet adaptācijas periodus fiziskajā pasaulē, pubertātes un garīgās nobriešanas periodus.

Agrāk mēs ar jums runājām par karmas lauku. Cilvēka karmas laukā (kauzālajā ķermenī) atrodas daudz slāņu, un, kad mēs izejam kārtējo dzīves etapu, teiksim, esam pabeiguši apziņas pirmā līmeņa karmas uzdevumus, tad mēs izejam uz kauzālā ķermeņa, kā daudzdimensionāla “sīpola”, nākamo līmeni, uz nākamo “sīpola” slāni, bet vecais slānis sadeg.

Jautājums: ja mēs izejam uz nākamo līmeni caur izvērsumu, tad kur paliek tas planetārais līmenis, kurš bija iekšienē?

Man saka priekšā – viņš nostājas ārpusē, kā pie izvērsuma – tas, kas bija iekšienē, nostājas ārpusē, tas, kas bija ārpusē, nostājas iekšienē.

Ja saprot, ka iekšējais stāvoklis bija blīvāks un tumšāks, bet mēs izejam uz izkliedētāku, gaišāku stāvokli, tad kā tumšā puse var būt ārpusē? Kādā veidā tas iznāk? Un vai tas patiešām tā ir?

Mēs skatāmies – vai tas tā ir.

SB: Tas tā nav, pie izvērsuma tumšais slānis nesadeg, bet sabrūk. Taču viņš sabrūk ne uzreiz, ir ļoti daudz uzstādījumu, programmu un iekšēju likumu, kuri viņu tur. Viņš paliek uz Zemes, ne uzreiz tas viss zūd un sabrūk, tāpēc apziņa tik lēni aug, tajā skaitā planētas apziņa. (Mēs pašlaik runājam tieši par Māmuļas-Zemes apziņu.)”

 

Kā redzam, viena lieta ir pasludināt un noņemt ierobežojumus, otra lieta ir prakse – programmās inerces dēļ tas pagaidām bija palicis un cilvēkam darbojās. Un mēs izmantojām Akašas Hronikas un karmas līgumus un griezāmies pie Galaktiskās Karmas Padomes. Tas viss lieliski strādāja! Un pēkšņi, pēc uzliesmojuma Kauzālajā plānā, man saka – viss, esam atbraukuši! Tālāk vajag virzīties tādā stāvoklī, līdz kam esat aizsniegušies, izauguši, aizrāpojuši.

Lūk, viņš, stāvoklis uz šodienu – jūs redzat sevi spogulī. Kas jums nepatīk? Labojiet, ja apzinājāties.

VAIRS NAV CĒLOŅU NO PAGĀTNES.

NEVIENS NAV VAINĪGS.

MĀJ AR GALVU SEV ĪSTAJAM.

KAUZĀLAIS SLĀNIS IR SABRUCIS, SADEDZIS VAI LIKVIDĒTS.

JŪS VISI ESAT IZGĀJUŠI UZ JAUNU MĀCĪBU LĪMENI, UN TAGAD TĀS NEKĀ NEVAR NOVĀKT, TĀPĒC KA INSTRUMENTI IR PĀRSTĀJUŠI DARBOTIES (HRONIKAS, PIEMĒRAM). KĀDA JĒGA MEKLĒT CĒLOŅUS, JA JŪS TĀPAT SEVI APZINĀTIES – KARSTUS, TIKKO NO SPELTES?

“Lai atgriežas pie manis tas, ko atdodu Tev,

Lai atgriežas pie Tevis tas, ko atdod Tu man...”

Arī tas nestrādā?

Protams, mēs neatriebjamies un nevēlam otram ļaunu, tāpēc ka mēs esam ar augstāku apziņu un saprotam otru cilvēku kā apakšējā plāna dvēseli.

ŠAJĀ GADĪJUMĀ, JA VIŅŠ IR RADĪJIS ĻAUNUMU, ES ĻAUNUMU NERADĪŠU.

Lūk, karmas definīcija no tā raksta, kurš nebija pa prātam Valentīnai:

 

“Debesu Tēvs: Karma kopumā ir programma cilvēka-indivīda dzīvei uz planētas. Programma eksistē un ir radīta uzreiz vairākiem līmeņiem, un nav līmeņu, kur nebūtu vienas vai otras programmas. Jūs paceļaties apziņā un vibrējat vēlīnākos līmeņos, vienalga – ja reiz jūs esat cilvēks, jums ir iemiesojuma uzdevums. Tāpēc visas sarunas par to, ka karma izzudīs, ir nepareizas.

Karma nav atmaksa, bet dzīves process. Un cēlonis rada sekas, lai kur jūs neatrastos – pat ugunīgajā līmenī. Un, lai kā jums negribētos domāt, lai kā negribētos “aizvākt” vai “izšķīdināt” karmu – ja reiz jūs radāt, tad katra darbība rada nākamo. Karma māca, kā radīt un dzemdināt no sevis – sevis un savu darbību rezultātā.

Visdrīzāk tie, kas raksta, ka karmu var aizvākt, ar to domā, ka var atiet no apakšējā mentālā plāna karmas un pāriet pie augstākās karmas, apskaidrota cilvēka karmas, kurš augšupceļas uz apziņas augstāko mentālo slāni. Ar ko šie jēdzieni atšķiras?

Ne ar ko. Jūs vēl arvien radāt savas rīcības sekas.

Arī domu sekas?

Augstākajā mentālajā plānā nav citas rīcības, izņemot domas un domāšanas darbības.

Bet mēs agrāk runājām, ka apakšējā plāna karma izzūd samērā ar attīrīšanos un piedošanu, grēku nožēlošanu un visu cilvēku pieņemšanu. Ko var teikt šajā sakarā? Un runa par karmiskajiem parādiem bija par to, lai iemācītos pieņemt citus – neērtus vai tumšus cilvēkus, un tad pēc pieņemšanas un piedošanas mums izmainās dzīves programma.

Programma mainās, taču tā vienalga ir. Cilvēks izceļas ar to, ka ļoti īsajā viņa dzīves intervālā viņš ir ieprogrammēts milzīgi daudzām rīcības izpausmēm, idejām, iespējām, izvēlei un kustībām, vienalga, kādām – uz priekšu vai atpakaļ pēc programmas.

Lūk, arī tas ir dzīves stāvoklis, un, piekrīti, ja no debesīm sāks krist akmeņi, tad tu skriesi glābties, nevis paliksi bezdarbībā. Nesaisti savus uzdevumus tikai ar rīcību. Pamēģini saprast, ka domas rada un mūsu domu dialogi – arī ir radīšana. Un tai ir sekas, piekrīti?

Mūsu atmiņa neļauj mums apzināties savu pagātnes rīcību vai kļūdas, mēs neapzināmies mūsu karmas cēloņus, tas ir, kāpēc mums dzīvē tā ir sanācis, kādēļ un kāpēc. Kāda ir aizsega jēga, ko tas dod? Tikai ne apzināšanos…

Tas dod tieksmi šo aizsegu novākt vai vājināt. Arī tā ir programmēšana.

Ja atcerēsies savas dzīves, diez vai tu kārtējo reizi iesi lēkt ar izpletni vai laidīsies iekšā šahtā, ieiesi degošā mājā, lai izglābtu mazuli, vai sāksi būvēt HES. Daudzās neveiksmes liks tev apstāties. Tu pārstāsi darboties, tāpēc ka paredzēsi iespējamās neveiksmes, un attīstība krasi apstājas. Nav iespējams izdarīt dzīves pētīšanas procesā tā, lai būtu nepārtrauktas veiksmes. Mēs kopā tās mācāmies, un neveiksmju var būt daudz vairāk nekā veiksmju. Uz simts neveiksmīgām pieredzēm var izkrist viena veiksme, un arī tad, pateicoties pacietībai un ticībai veiksmei. Tad aizsegs jums kalpo kā atspaids, tāpēc ka jūs dzimstat bez pārējo dzīvju atmiņas negatīvās programmēšanas, un tas jums liek atkal un atkal censties panākt sekmes.

Es dzīvoju praktiski tāpat. Vienkārši manas dzīves ir ļoti garas, un pagātnes atmiņu arī es atmetu, aizvedot viņu uz arhīvu, lai viņa netraucētu sākotnēm pēc Pralaijas.”

18 06 02 02

 

Es vēršos pie Sanata Kumaras. Mēs nupat esam pārgājuši no Pralaijas jaunā Manvantarā. Saki mums pēc iespējas sīkāk, lūdzu, kas tagad ir izmainījies, salīdzinot ar pagājušo gadu? Karma kā iemiesojuma programma ir palikusi, vai arī tās nav? Karma kā dvēseles uzdevumi un mācības uz Zemes izglītībai un ieiešanai nākamajā apziņas slānī ir palikusi? Karma kā Cēloņa un Seku Likums ir palikusi? Ko teikt sakarā ar to, ka, kā teica Debesu Tēvs:

“Karma nav atmaksa, bet dzīves process. Un cēlonis rada sekas, lai kur jūs neatrastos – pat ugunīgajā līmenī. Un, lai kā jums negribētos domāt, lai kā negribētos “aizvākt” vai “izšķīdināt” karmu – ja reiz jūs radāt, tad katra darbība rada nākamo.”

18 06 02 03

Sanats Kumara:

Ir nodzēsta atdošanas, soda par grēkiem, atmaksas domforma, kura bija padarīta par likumu caur visas pasaules reliģijām.

Ir attīrījusies Cēloņa un Seku Likuma būtība: “Katra darbība rada sekas.” Būtu naivi noliegt šo acīmredzamo jēdzienu.

Ir beigušās dvēseles iemiesojumu programmas, kuras agrāk, pārejot no Pralaijas Manvantarā, vienkārši tikai aizskalotas kopā ar cilvēku dzīvēm.

Taču laiki mainās. Mēs esam pārgājuši jaunajā laikmetā bez kataklizmām. Pirms apzināties, ko mums šis jaunais laikmets nes, nebūtu slikti aizdomāties, kādi mēs esam iznākuši no vecā. Ko mēs nesam uz jauno Manvantaru? Kur ir mūsu caurumi, un kā mums tos izlabot?

Iedomāsimies, ka jūs ne tikai esat pārgājuši uz Jauno Zemi, bet arī vienkārši esat nonākuši uz citas planētas. Jūs esat tāds, kāds esat, ar visām jūsu iekšienē esošajām dzīves programmām un instinktiem. Kā tie šeit darbosies? Ko jūs atnesīsiet šai jaunajai kopienai? Kāds – dvēseles prieku, laimi un mīlestību, bet vairums – savas bailes, neuzticēšanos, šaubas, neapmierinātības demonstrēšanu, depresiju, dzīšanos pēc baudām un tieksmi neko nedarīt, tikai baudīt. Kurš no sevis ir brīvs?

Kurš no jums ir brīvs no sevis?

Lūk, tā ir tā pati nebrīvība – no sevis, savām programmām un ierobežojumiem, domāšanas un rīcības veida.

Vecā programmēšana ir beigusies. Cēloņu vairs nav! Ierobežojumu vairs nav! Grēcīguma nav! Dzīvo tā, kā saproti.

Ja tu pārkāpsi likumu – kādas sekas būtu jāgaida? Sods – vai nu sabiedrības nosodījums, vai sirdsapziņas mokas, vai arī dvēseles mokas…

Ja tu citam esi nodarījis nelietību – ko vajadzētu sagaidīt?

Kā tas viss pārstās darboties, saki man?

Kas ir izmainījies, salīdzinot ar pagājušo gadu? Jūs esat pārgājuši jaunā laikmetā. Ir sadedzis planētas vecais DNS slānis, kurš saucas Kauzālais (karmiskais) planētas un cilvēces uzdevumu slānis. Kopā ar Mātes-Zemes apziņu, ar Logosa apziņu, ar Noosfēras apziņu un cilvēces apziņu kopumā jūs esat piedzimuši jaunā ķermenī.

Jūs esat piedzimuši “bez karmas” pēc vecās izpratnes. Ir noņemta programmēšana uz karmiskām mācībām. Tās apgrūtināja gan pašu planētu, gan dzimtas programmas, gan cilvēku. Viss, jums NAV JĀATSTRĀDĀ ‘karmas paradi”.

Jūs esat palikuši uz planētas, un jums ir JAUNAS DZĪVES PROGRAMMAS, KURAS VAR SAUKT PAR DVĒSELES KARMU.

Dzīvei bez uzdevumiem, bez nākotnes nav jēgas cilvēkam. Dvēsele būvē jaunas attiecības, balstoties uz izietajām mācībām, jo visa pieredze ir palikusi jūsu iekšienē. Visi jūsu ieradumi apvainoties, neuzticēties, niķoties, smieties par citiem, pamācīt, “nodarīt labu” nekur nav pazuduši.

Kas ir aizgājis? Jūsu ieradums meklēt cēloņus pagātnē.

VISI CĒLOŅI JŪSU DZĪVĒ IR JŪSU IEKŠIENĒ. TIE IR TAGAD. TO, KAS JŪS NEAPMIERINA, VAR MOMENTĀNI IZMANĪT.

Tas viss jūsu iekšienē, un jums ir viegli to izdarīt.

Kas vēl ir izmanījies?

Ieradums visu gāzt uz karmu.

Vladimira iemīļotā paruna – “Karma!”

Nav vairs tās karmas, kura bija visa cēlonis. Jūs esat pārbraukuši uz citu planētu! Tagad dzīvojiet, iepazīstot sevi kā visa cēloni. Atbildība, par kuru mēs tik ilgi runājām, ir iestājusies!

Gandrīz kā Ļeņins 1917. gadā.

Ha, ha! Jā, draugi, lūk, mēs nu esam atbraukuši uz Kristus-apziņu. Agrāk jums tas bija jāapzinās, bet tagad vecie jēdzieni paši no sevis ir izšķīduši, un jaunā realitāte izpleš spārnus.

Bet, ja no Cēloņa un Seku Likuma nekur nedēsies, kā tomēr labāk īsi noformulēt, kas ir karma vai ko mēs tagad saprotam ar šo jēdzienu, ja tas vairs neeksistē? Ienāca prātā, kā pirmajās grāmatās ar lielām trīsām attiecos pret šo jēdzienu un pat mazliet baidījos no tā... Ar lielo burtu vienmēr rakstīju – Karma...

Ha, ha, tieši tad tā vēl darbojās kā bumerangs. Bet jau tad jūs no apziņas vispārējā slāņa Karmas gājāt prom uz nākamo mentālo slāni – Kristus apziņu. Atceries, kā tas bija?

Jā, pirmajās skolās mēs vēl lasījām grēksūdzes... Pēc tam taisījām ceremoniju ar Planētas Karmas Padomi – pāriešanu uz nākamo apziņas slāni... Cik spēcīgi ir pacēlusies apziņa!

Vai pašlaik ir Galaktiskā karmas Padome?

Protams, ir. Tā eksistē kā Visuma Tiesa, kura atbrīvo no programmām, iedarbinātām un palaistām cilvēku dzīvē. Šīs programmas, neskatoties uz jauno realitāti, ir pārgājušas uz jauno Manvantaru kopā ar cilvēkiem. Cilvēks ir pārgājis pilnībā, kopā ar visu, kas ir iekšā.

Kādas darbības pašlaik attiecībā pret mums izpilda Galaktikas Karmas Tiesa?

Nekādas. Viss ir cilvēka iekšienē – gan viņa programmas, gan paņēmieni no tām atbrīvoties. Galaktiskā Karmas Padome palīdzēs tikt ar to skaidrībā un var parādīt, kāpēc un kā.

Tātad formulējam cilvēku programmēšanas jaunos paņēmienus.

Cilvēks tiek atbrīvots no darbībām, kas saistītas ar pagājušā laikmeta programmām. Viņš ir pārgājis uz Jauno Zemi, uz jaunu apziņu, ar vecajiem ieradumiem un programmām. Tikai apzināšanās tagad cilvēkam palīdzēs apgūt jaunos dzīves apstākļus. Laikmetu maiņa negarantē apziņas maiņu automātiski.

Cilvēks “cieš” no gribas brīvības (joks). No šī brīvības stāvokļa viņš ir brīvs izvēlēties savu turpmāko ceļu, balstoties uz visām atklātajām zināšanām, apmācībām, savu apzinātību, un saprast/apzināties, ko viņš būvē un kā.

Jūs esat brīvi izvēlē, tā vairs nav ierobežota ar jūsu iepriekšējām mācībām.

Grēkākrišana tiek atcelta.

Elle ir aizvākta.

Karma kā atmaksa ir sagrauta, nonullēta.

Dievs nesoda.

Nebūs atriebšanās slepkavām un izvarotājiem, melnajiem magiem un neliešiem.

Nedarbojas dzimtas programmas.

Vecie kontrakti nedarbojas.

Pagātne ir nogriezta uz visiem laikiem.

Planēta sadalās augstākā un zemākā apziņā.

Planēta uz šī rēķina atjaunojas.

Jauns kauzālais plāns sāk savu likumīgo darbību.

Interesanti – cilvēces tumšākajai pusei un gaišākai ir viens Kauzālais plāns?

Viens, planetārais plāns ir viens. Apziņas režģi ir dažādi, mentālie slāņi ir dažādi, mentālā plāna zemāks apakšplāns un augstāki plāni/apakšplāni, tie ir vairāki, lai jūsu apziņai būtu kurp augt.

Taču to sekas jūsu iekšienē paliek, tās var apzināties un aizvākt no jūsu lauka.

Jūsu dvēselēm šajā jaunajā periodā ir plāni turpināt dzīvi.

Jebkurai jūsu rīcībai ir sekas. Jūs esat to cēloņi.

Karmas Likums tiek pārdēvēts par Cēloņa un Seku Likumu.

“Karma nav atmaksa, bet dzīves process,” kā teica Tēvs. Dzīves process rit, to neapturēsi. Jūs radāt, un jauna apzināšanās radīs apstākļus pārskatīt jūsu rīcības sekas un izskaitļot vismazāko ļaunumu.

Lūk, šeit tuvojas progress. Jūs dzīve mācīs vairāk apzināties to, ko jūs gribat sasniegt, un tos paņēmienus, ar kādiem gribat sasniegt. Visa cilvēces nelaime bija tāda, ka cilvēks neapzinājās sekas vai apzinājās tās pārāk vēlu.

Apziņas paplašināšanās jaunajā slānī padara šo procesu vieglāku.

Ieradums apdomāt ir jāmāca skolā.

Jā, es atceros, ka bērnībā sākumā darīju un pēc tam domāju... Vecāki mani tad bāra par to. Un dzīve rādīja.

Pašlaik jums labāk ir vairāk aizdomāties un būvēt attiecības un jūsu darbības, balstoties uz šīm prognozēm. Kam daudz dots, no tā vairāk arī prasīs.

Bet kā apzināties ierobežojumus cilvēka iekšienē, ja kontrakti vairs nedarbojas? Tie bija tāds atbalsts!

Kādēļ tev jāzina nedarbojošies kontrakti?

Bet cilvēks taču iet pēc savas programmas, viņš nekur pagaidām nav pagriezies!

Nāksies iekšējos ierobežojumus lasīt ar citiem paņēmieniem. No Augstākajiem Es, piemēram.

 

18 06 02 04

Iztēlojos, ka mēs esam noģērbuši vecos apģērbus, labi nomazgājušies, uzģērbuši visu jaunu, bet ar vecajiem ieradumiem ieejam jaunajā pasaulē. Pieņem mūs, pasaule! Mēs ienācām!

Pateicos tev, Sanat Kumara.

Draugi! Ja vēl ir jautājumi, sūtiet vēstules. Apspriedīsim kopā.

 

Pievienots 02.06.2018

http://www.sanatkumara.ru/stati-2018/vi-rodilis-v-novom-tele

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/24-raksti-2018/1614-akasas-hronikas-ir-transmutetas (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/raksti/24-raksti-2018/1550-karma-programma-cilveka-dzivei-uz-planetas (Tulk. piezīme)

[3] Skat. https://naturalworld.guru/kniga_2012-u-nas-est-vibor.htm (Tulk. piezīme)

[4] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/raksti/2012-gada-raksti/9-raksti-2012/1616-dveseles-karma (Tulk. piezīme)

[5] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/13-raksti-2014/275-izdariet-to-sodien (Tulk. piezīme)

[6] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/21-raksti-2016/949-prieksa-bus-grudieni (Tulk. piezīme)