Наталья Голубкина Параллельные воплощения

Natālija Golubkina - Paralēlie iemiesojumi

19 07 27 01

Es bieži saskaros ar situāciju, kad jauniņie reinkarnacionikas tēmā noliedz tās iespējamību vai citu cilvēku gadījumu patiesīgumu tikai tāpēc, ka “datumi nesaskan”.

Piemēram, nomirst vecmāmiņa, tūlīt pat piedzimst mazmeitiņa, un dvēsele pārceļas uz viņu. Skeptiķi apgalvo, ka tas nav iespējams, ka vēl ir jāpaiet laikam pēc nāves un kādu laiku dvēsele pavada Dvēseļu Pasaulē, un vēl grūtniecības periods...

Vai arī, pārlūkojot savus iepriekšējos iemiesojumus, visai drīz izrādās, ka vairākas dzīves iekrīt vienā un tajā pašā vēstures periodā. Ļoti bieži dvēsele atminas 19.-20. gadsimtu. Un dažreiz – ak šausmas! – gadās atmiņas no nākotnes! Vai tad kas tāds ir iespējams?!

 

Laiks Dvēseļu Pasaulē

19 07 27 02

Tomēr jā. Mūsu cilvēciskā apziņa ir pieradusi pie laika un notikumu lineārā plūduma. Mēs pie tā esam pieraduši, un citu uztveres paņēmienu nezinām. Taču pietiek savas uzmanības fokusu no cilvēka līmeņa pārnest uz dvēseles līmeni, un situācija stipri izmainās.

Dvēseļu Pasaulē nav laika. Izrādās, šis lielums eksistē tikai mūsu fiziskajā materiālajā pasaulē. Taču pietiek iziet aiz tās robežām, kā izvēršas pilnīgi citāda bildīte.

Dvēselei visi notikumi materiālajā pasaulē notiek it kā vienlaikus. Un viņai nav starpības, iemiesoties tagad, 12. vai 20. gadsimtā. Un nākamo dzīvi atkal var izvēlēties neatkarīgi no iepriekšējās – 20. gadā p.m.ē. vai varbūt atkal 20. gadsimtā, bet pāris desmit gadu agrāk nekā iepriekšējā dzīve.

Iztēlojieties, ka jums rokās ir bieza stāstu grāmata. Un jūs varat to lapot patvaļīgi, atverot jebkurā lappusē un jebkurā secībā. Un jūs nekādi neesat piesieti iepriekšējo un sekojošo iemiesojumu datējumiem. Tie brīvi var krustoties un klāties cits uz cita laika ziņā fiziskajā pasaulē.

 

Dvēseles dalīšanās

19 07 27 03

Bet mēdz būt, ka dvēsele kādā momentā dalās un ienirst vairākos iemiesojumos uzreiz. Taču, kad viņa dalās, tas nenozīmē, ka katrā iemiesojumā ir tikai maza viņas daļa, ka viņa ir tik nepilnvērtīga. Dvēsele dalās emanācijas ceļā – tas ir, kad daloties radušās daļas paliek tajā pašā apjomā kā sākotnējā.

Tā, piemēram, notiek liesmas dalīšanās. Kad mēs no vienas sveces aizdedzam vairākas citas, sākotnējās sveces liesma nekļūst mazāka. Un katrai jaunajai svecei piemīt tieši tād pati.

Fiziskajā pasaulē to iztēloties ir grūtāk, bet tomēr atcerieties, kā jūs dalāt savu uzmanību, nodarbojoties ar vairākām lietām vienlaikus: gatavojat ēst, skatoties kaut ko internetā, pie reizes pieskatāt bērnu un atbildat uz telefona zvanu. Tā arī dvēsele vienlaikus saņem pieredzi vairākos iemiesojumos.

 

Kas notiks, ja dvēsele satiks sevi pašu?

19 07 27 04

Visdrīzāk nekas. Varbūt īpaši jutīgiem cilvēkiem radīsies kaut kāda smalka nesaprotama sajūta, taču diez vai kāds “atpazīs” sevis daļu. Tāpēc ka šajā pasaulē mēs dzīvojam, identificējot sevi ar to, ko psihologi sauc par personību. Mēs uzskatām sevi par cilvēku ar piemītošajām īpašībām, īpatnībām, vēsturi un tml. Un personība nav dvēsele. Un, pat ja divos cilvēkos ir viena un tā pati dvēsele – cilvēki viņi ir pavisam dažādi.

Es zinu, ka ASV dzīvo veca lēdija, kurā iemiesota mana dvēsele, un Spānijā ir vīrietis, kurš izdzīvo pieredzi, pilnīgi atšķirīgu no manējās. Bet cilvēki mēs esam pilnīgi dažādi un nekādi nesaistīti.

Taču, ja ieejam apziņā dvēseles līmenī, tad tādā gadījumā var uzzināt, ieraudzīt, sajust, kādā cilvēkā vai citā būtnē vēl mitinās mana dvēsele.

Reinkarnacionikas Institūta 1. kursa nodarbībās par Tēmu “Ne-cilvēciskie iemiesojumi” manās grupās bija pāris gadījumu, kad studenti atminējās sevi kā augus, pazīstamus viņiem šajā dzīvē. Kāda studente ieraudzīja sevi kā liliju krūmu, kas aug mammai vasarnīcā. Viņa pat ieraudzīja no sevis – lilijas – meiteni, kura priecājas par ziediem. Šajā gadījumā dvēseles vecums bija dažāds. Par liliju viņa iemiesojās, būdama vēl pavisam jauna, bet cilvēkā – jau vecāka.

Otrs gadījums bija ar koku. Meitene pazina šo koku, viņu vilka pie viņa. Tagad jau viņa ir sapratusi, kāpēc, un ir sākusi ar viņu apzināt kontaktēt.

 

Dvēseles izvēlas pašu interesantāko laiku

19 07 27 05

Vēl viens moments par labu tam, ka mūsdienās dvēseles iemiesojas daudzkārt un paralēli – stipri pieaugušais cilvēku skaits uz planētas. Iedzīvotāju blīvums nav salīdzināms vēl pirms pāris gadsimtiem un 21. gadsimta sākumā. No kurienes uzradās tik daudz jaunu dvēseļu?

Patiesībā viņas nemaz nav jaunas, viņas ir viedas un pieredzējušas, kaut arī ir tādas, kas iemiesojas mūsdienās, vēl būdamas jaunas dvēseles.

 

Pašreizējais vēsturiskais laika intervāls ir pilnīgi unikāls un neticami interesants salīdzinājumā ar iepriekšējiem gadsimtiem. Tur bija ierobežotāki eksistences apstākļi. Bet tagad apziņas attīstītības, informācijas pieejamības līmenis ir tāds, ka sniedz milzīgi daudz iespēju.

 

Mūsdienu cilvēkiem ir liela brīvība ceļa izvēlē salīdzinājumā ar agrākiem laikiem. Ar planētu un cilvēkiem notiek daudz transformāciju. Notiekošo izmaiņu ātrums ir milzīgs. Mēs piedzīvojam nesalīdzināmi lielāku personisko pieredzi laika vienībā salīdzinājumā ar saviem senčiem.

Tāpēc dvēselēm gribas izzināt šo pieredzi no dažādiem rakursiem, un viņas nirst šajā laikā atkal un atkal. Un tātad nav vērts brīnīties par to, ka dažādu “personāžu” dzīves var uzklāties cita uz citas laika ziņā. Vajag tikai nedaudz paplašināt savus šīs pasaules uztveres ietvarus. Tad tā kļūs jums daudz interesantāka un daudzveidīgāka.

 

Un kā Jūs jūtat – vai Jūs tagad dzīvojat vienu dzīvi vai arī Jūsu dvēsele paralēli saņem vairākas pieredzes? Dalieties komentāros!

 Natalija Golubkina

Natālija Golubkina

Reinkarnacionikas konsultante.

Reinkarnacionikas Institūta 2. kursa trenere.

Projekta vadītāja un grāmatas “Kādas dvēseles ceļojums” autore

http://ngolubkina.ru/

 

Pievienots 27.07.2019.

https://ru.reincarnatiology.com/parallelnye-voploshheniya/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe