Наталья Голубкина Зачем вспоминать прошлые жизни

Natālija Golubkina - Kādēļ atcerēties iepriekšējās dzīves

18 07 09 01

Iepriekšējo dzīvju tēma kļūst arvien populārāka pēdējā laikā. Kāds ilgi novēro Reinkarnacionikas Institūtu, pirms izlems nākt mācīties.

Kāds baidās, bet kāds šaubās: kādēļ to vajag, vai tā ir taisnība vai vienīgi fantāzijas. Kāds balstās uz apkārtējo viedokli, viņi savā vairumā vispār ir tālu no tamlīdzīgām tēmām.

Un tomēr “iepriekšējās dzīves” uzņem popularitātes apgriezienus internetā un ezotērikas kopienās un klubos. Par tām var runāt brīvāk. Un lai jūs uzskata par dīvaini, bet vairs ne kategoriski “ar galvu slimu” cilvēku)))

Jo šeit taču nav nekādas mistikas, ezotērikas vai kaut kā irreāla. Toties ir daudz variantu, kā praktiski ikdienā izmantot vienkāršu un efektīvu instrumentu.
Apgalvoju to kā praktiķe, kura visas sekas ir izjutusi uz sevis.

Un šodien es jums pastāstīšu, kādēļ tad vajag atminēties iepriekšējās dzīves, kā tas palīdzēs jums šeit un tagad!

 

#1 Atbrīvoties no bailēm un fobijām

18 07 09 02

Šo aspektu teicami ir atklājusi Kerola Boumena (Carol Bowman) savā grāmatā “Bērnu iepriekšējās dzīves (Children's Past Lives: How Past Life Memories Affect Your Child) (Прошлые жизни детей)[1]”. Viņa ir aprakstījusi, kā briesmīga ugunsgrēka spontāna atcerēšanās no pagātnes dzīves atbrīvoja viņas bērnu no bailēm no uguns. Bet, atcerējusies iepriekšējo nāvi grimstošā automobilī, meitene pārstāja bīties no ūdens.

Ieraudzījusi satriecošo efektu savos bērnos, Kerola kopā ar citu psihiatru sāka pētīt šo tēmu un spēja izdziedēt daudzus cilvēkus no dažādas dabas bailēm, ar kurām nevarēja tikt galā pat ilgstoša psihoterapija.

Noņemot ļoti spēcīgu emocionālu lādiņu no pagātnes (bailes no kukaiņiem, noslēgtas telpas, uguns, ūdens, augstuma un daudz kā cita), cilvēks gūst iespēju dzīvot bez ierobežojumiem un spriedzes: peldēties jūrā, lidot lidmašīnā, izmantot liftu un nebīties no meža.

 

#2 Atrisināt veselības problēmas

18 07 09 03

Turklāt ir vairāki pilnīgi atšķirīgi varianti, kā to izdarīt. Pats acīmredzamākais un spilgtākais gadījums kad cilvēku moka slimība, kuru ārsti ne noteikt, ne izārstēt nevar.

Un tad situācijas atcerēšanās no pagātnes dzīves, kura ir kaites cēlonis, pilnīgi izdziedina viņu.

Stāsta Jeļena Š.:

“Man bija briesmīgas sāpes kakla skriemeļos kopš bērnības, cik sevi atceros. Taisīju masāžu, ārsti plātīja rokas, teica “hondroze, sizpūta, neērti gulēja”.

Otrajā kursā iegremdējumā es ieraudzīju dzīvi, kur man iedūra nazi šajā vietā lielas naudas dēļ.

Jau divi gadi ir pagājuši, esmu aizmirsusi par sāpēm, arī attieksme pret naudu ir izmainījusies. Nesen dalījos ar draudzeni, Reiki dziednieci, gaišreģi, un viņa atgādināja, ka pirms gadiem 4 viņa darbā ar mani ņēmusi ārā nazi no šīs vietas, bet es pat neatceros.”

Var arī paskatīties dzīves, kur jums bija līdzīga saslimšana un jūs ar to tikāt galā. Vai arī jūs bijāt dziednieks, kurš prata to ārstēt. Tad, detalizēti aplūkojot ārstēšanu, var to pielietot šeit un tagad.

Un tie ne tuvu nav visi varianti!

 

#3 Atcelt senatnes solījumus, zvērestus un apņemšanās

18 07 09 04

Reinkarnacionika lieliski palīdz darbā ar ierobežojošām pārliecībām, solījumiem un zvērestiem, kuri turpina jūs ietekmēt šim laikam. Biežāk tie mēdz būt no bērnības, bet reizēm to saknes iestiepjas daudz senākā pagātnē.

Piemēram, celibāta apsolījums pagātnē, mūžīgas mīlestības zvēresti vai gaidas, kas mūs piesaista kādai dvēselei, traucē būvēt harmoniskas attiecības šajā dzīvē, pat ja nekādu objektīvu apstākļu nav.

Apsolījums nebūt mantkārīgam, dzīvot nabadzībā, var ietekmēt ar bēdīgu finansiālo stāvokli šodien. Solījumi, kas doti jūtu un emociju uzplūdā, arī izraisa nopietnas sekas, ja mēs ieliekam tajos daudz ticības un enerģijas.

Ieraugot, kas un kā notika kādreiz, jūs varat šeit un tagad apzināti pieņemt lēmumu dzīvot citādāk, atbrīvoties no pagātnes nastas un kļūt brīvākiem, priecīgākiem, laimīgākiem.

 

#4 Izdziedināt traumējošas situācijas

18 07 09 05

Var dziedināt traumējošas situācijas kā no tagadnes bērnības, tā arī no iepriekšējām dzīvēm: izvarošanas, ņirgāšanās, deprivācijas, izsmieklu, atraidījumus, tuvinieku zaudējumus, budžu ekspropriācijas, nometņu un cietumu, gūsta, spīdzināšanu pieredzi un daudz ko citu.

Reinkarnacionikas metode ir unikāla ar to, ka bez tā aplūkošanas un izprašanas, kas notika pagātnē, jūs varēsiet traumējošo situāciju ieraudzīt no viedās dvēseles līmeņa un saprast, kādēļ tā bija vajadzīga, kas tajā bija vērtīgs.

Kā arī ieraudzīt, kāpēc un kādēļ šī situācija uzpeld pašlaik, ko vērtīgu jūs caur to varat iegūt tagad. Sīkāk par bērnības traumu lasiet šajā rakstā[2].

Tas apgriež kājām gaisā jūsu redzējumu un uztveri pilnībā! Noņem sāpīgo emocionālo lādiņu, notiek traumas “attīrīšana” un atlaišana.

Cilvēks pārstāj noslēgties sevī, var nesarauties no bailēm un sāpēm, atminoties vai līdzīgā situācijā tagadnē, var izpaust sevi un dzīvot tālāk mierīgi un priecīgi.

 

#5 Sakārtot attiecības ar mīļotajiem, tuviniekiem, kolēģiem, partneriem

18 07 09 06

Ļoti lieliski reinkarnacionika darbojas attiecību jomā, ja tās ar kādu ir sarežģītas un nesaprotamas. Var ieraudzīt, kāds ir situācijas cēlonis, kādēļ tā radusies, ko māca un ko ir svarīgi saprast tagad, šajā brīdī.

Ar pašiem tuvākajiem var izsekot dvēseļu visu savstarpējo attiecību vēsturi, kopīgos iemiesojumus.

Kādus uzdevumus kopā risinājāt, caur kādām situācijām gājāt, un kā šī pagātne ietekmē jūsu pašreizējās attiecības.

Un tad mainās situācija ģimenē, ar draugiem, darbā.

Sieviete gribēja atrisināt sarežģītas attiecības ar dēlu. Pēc trīs dienām pēc reinkarnacionikas seansa dēls, kurš bija aizliedzis viņai pat zvanīt, atnāca pie viņas ciemos ar visu ģimeni ar dāvanām.

Un pēc desmit dienām viņa piezvanīja un teica, ka septiņgadīgā mazmeita, kura agrāk griezās prom no viņas un nesarunājās, ik dienu zvana viņai pa telefonu, uztic viņai savus noslēpumus un nāk ciemos.

Un pat taisās braukt ar viņu atvaļinājumā uz dienvidiem. Un dēls pastāvīgi brauc pēc mazmeitas pie viņas. Viņa raudāja, kad stāstīja to.

 

#6 Atrast spējas un talantus

18 07 09 07

Mūsu trakajā dzīves tempā un spēcīgajā informācijas plūsmā mēs reizēm nepaspējam apgūt visu, ko gribētos vai kas ir nepieciešams. Un te palīdzēs iepriekšējās dzīves, jo to taču mums ir bijis ne mazums.

Vajag tikai atminēties tās, kur bija spilgti izpausts jums vajadzīgais talants vai iemaņa, iegremdēties un izjust to dziļi no iekšienes, un tas palīdzēs apgūt to tagad daudz vieglāk un ātrāk.

Sīkāk par to es rakstīju rakstā “Talanti no iepriekšējām dzīvēm[3].

Institūtā jau pilnīgi dabiski tiek uztvertas tādas “blakus parādības” kā dzejas un dziesmu sacerēšana, apbrīnojamu ainavu gleznošana, dziedniecisku spēju atklāšana.

Un otrā kursa studentes pēta senas ārstnieciskas receptes no vieda zāļu vīra un pieraksta tās.

Turklāt atminēties var ne tikai spilgtas radošas spējas, bet arī vienkāršas sadzīves lietas: kā cept apbrīnojamus pīrāgus, pīt vissmalkākos rakstus, būt viedai sievietei vai labākajai mammai, kā kopt dārzu, lai tas burvīgi smaržotu, apgūt svešvalodu, kā pārvaldīt finanses vai prast pārliecināt un iedvesmot cilvēkus.

 

#7 Apzināšanās, ka jūs esat ne tikai materiāls ķermenis, bet kaut kas daudz lielāks

18 07 09 08

Pat ja jūs zināt, ka tas ir tā, zināt un izjust tās ir dažādas lietas. Taču arī izjust reizi un uz visiem laikiem ne vienmēr ir pietiekami.

Un, ja jūs ilgu laiku atrodaties pastāvīgā procesā, novērojot savas dvēseles pieredzes, analizējot nodzīvotās dzīves, kontaktējoties ar Audzinātājiem smalkajā pasaulē, jūs iegūstat IERADUMU raudzīties uz savu dzīvi no viedās dvēseles skatpunkta, no augstāka plāna vērtēt situācijas, cilvēkus savā dzīvē un savas izvēles un lēmumus.

Jau tikai tas vien kardināli maina dzīvi, kad jūs, dzīvojot mūžu, vienlaikus esat tā vērotājs no malas.

Lūk, ko raksta viena no studentēm:

“Mainās skats un attieksme pret pasauli, pret cilvēkiem. Kļūst vienkāršāk dzīvot, kad cilvēki redz, ka paši sev plāno tādu dzīvi, tādus partnerus un tādas situācijas, lai tajās kaut ko svarīgu iemācītos.

Ka visas viņu problēmas nav ne dieva sods, ne karma, bet viņu izvēle un rezultāts no savām domām un darbībām, apzinātām vai neapzinātām. Un tad sāk aizdomāties, un ko tad es daru ne tā un kā tagad gribu dzīvot?

Un sāk dzīvot citādāk – labestīgāki, atklātāki un priecīgāki. Kļūst daudz vieglāk pieņemt citus cilvēkus tādus, kādi viņi ir, samazinās pretenzijas pret savu dzīvi un cilvēkiem.

Un kāda starpība, vai tās ir iepriekšējās dzīves vai fantāzijas, ja mainās cilvēks un viņa dzīve šeit un tagad?”

 

#8 Uzzināt misiju un aicinājumu

18 07 09 09

Tas ir pieprasījums no vairuma mūsu studentu. Ar dvēseles atmiņu palīdzību viņi nonāk pie sapratnes, ka ir dvēsele, kādi ir viņas mērķi, uzdevumi, intereses un noslieces.

Un tādā veidā atrod to, kam patiešām ir jēga viņiem. Kādēļ vajag dzīvot, un kur ir katra cilvēka dzīves vērtība.

Tas palīdz ietaupīt enerģiju un laiku, kuru mēs tērējam šaudoties, šauboties, meklējot sevi un savu misiju.

Cilvēks izvēlas noteiktu ceļu un pārliecināti iet pa to, fokusējoties uz to, kas ir svarīgs un vērtīgs viņam. Tas dod sajūtu – ir pārliecība par sevi un savām darbībām.

 

#9 Tikt skaidrībā ar finansiālajām grūtībām

18 07 09 10

Te var atrast daudz ko interesantu un praktisku! Katram no mums finanšu sfērā ir savi punktiņi: kādam ir grūti nopelnīt vai saglabāt naudu, kādam tērēt, dot vai pieņemt.

Kādam ir savdabīgi “finanšu griesti”, augstāk par kuriem cilvēks uzlēkt nevar utt.

Iepriekšējās dzīvēs var atrast, paskatīties un apzināties sekojošus momentus:

check mark green ieraudzīt savu grūtību cēloni pašreizējā dzīvē, apzināties un atlaist;

check mark green paskatīties, kā mantīgs cilvēks domā, kā pieņem lēmumus, izdara izvēli, pēc kādiem kritērijiem vadās, kas viņam ir svarīgs kā biznesā, tā arī dzīvē;

check mark green iemācīties konkrētus praktiskus momentus: finanšu plānošanu, investēšanu, sadalīšanu, naudas palielināšanu un saglabāšanu;

check mark green nedaudz izpētīt, kādas īpašības un raksturojumi cilvēkam palīdz būt finansiāli mantīgam, kas palīdz sasniegt panākumus;

check mark green izjust no iekšienes stāvokli, kādā dzīvo bagāts cilvēks, kā viņš jūt un uztver pasauli, savu dzīvi un tās vērtības. Kas viņam ir pats svarīgākais.

 

Visi šie momenti ļauj labklājības tēmu aplūkot daudzšķautņaini un izdarīt priekš sevis secinājumus, sākt pielietot savā dzīvē tieši to, kas ir piemērots jums, un tādā veidā piepildīt savu dzīvi ar pārpilnību un pārliecību par rītdienu.

 

#10 Ne-cilvēciskie un citplanētu iemiesojumi

18 07 09 11

Dzīvojot pašlaik cilvēka dzīvi, mēs reti, bet drīzāk nekad nestādāmies priekšā, kā mūsu pasauli var uztvert savādāk, no cita rakursa, ar citiem maņu orgāniem, vadoties pēc pilnīgi citādas vērtību skalas un dzīves mērķiem.

Rakstā “Iemiesojumi dzīvnieku un augu ķermenī[4] es sīkāk aprakstīju, ko dod to apskatīšana mūsu studentiem. Katrs atrod sev vērtības un reizēm pilnīgi negaidīti.

Tomskā dzīvo un strādā ārsts seksologs un regresologs Pāvels Gingazovs (Павел Сергеевич Гынгазов). Viņš kopš 1933. gada nodarbojas ar regresīvo terapiju.

Tad, lūk, apmēram 60% no viņa pacientu atmiņām ir dzīvnieku, augu un citu būtņu dzīves, kas terapeitiski spēcīgi iedarbojas uz pacientiem.

Sīkāk savas prakses rezultātus Pāvels Sergejevičs apraksta savā grāmatā “Dzīvju ceļi (Дороги жизней[5])

“Regresīvās terapijas uzdevuma būtība ir tajā, ka tā ļauj iziet uz neapzinātā līmeni un no tās izvilkto pieredzi padarīt par apziņas ieguvumu,” – raksta Pāvels Gingazovs.

 

#11 Apmierināt interesi par vēsturi

18 07 09 12

Šis punktiņš ir zinātkārajiem un pētniekiem! Pārlūkojot iepriekšējās dzīves, jūs varēsiet izskaidrot savu vilkmi uz noteiktām vietām, kultūrām, vēstures laikmetiem.

Jo taču ne vienkārši tāpat kaut kas mūs pievelk un diezgan spēcīgi, bet kaut kas vispār neinteresē. Kā likums, tas ir saistīts ar dzīvēm, kuras atstājušas spēcīgas emocionālas pēdas dvēselē.

Man personīgi tas bija viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc es ieinteresējos par reinkarnacioniku – iespēju no iekšienes atjaunot vēstures notikumus, parašas un tikumus.

Tāpēc ka mūsu vēstures grāmatas, kā jūs zināt, tiek rakstītas, iztopot valdošajam režīmam vai dominējošajām zinātniskajām hipotēzēm, un bieži ir tālu no īstenības.

Spilgts piemērs tādai pieejai – Doloresa Kenona (Dolores Cannon).

Viņa satika Ketiju, kura reiz bija jesejs, vārdā Sadi, Kristus un Jāņa Kristītāja skolotājs. Un, pārlūkojot šo dzīvi, Doloresa pavēra aizsegu Kristus noteikta dzīves perioda noslēpumam, ko aprakstīja grāmatā “Jēzus un jeseji (Иисус и ессеи)[6]”.

Žurnālā “Reinkarnacionika” jūs atradīsiet daudz rakstu par to, kā mūsu studenti atrada materiālus apstiprinājumus tam, ko ieraudzīja savās atmiņās. Un īpaši interesanti ir atjaunot vēsturisku personāžu dzīvju detaļas.

 

#12 Piepildīties ar enerģiju, atjaunot dzīvības spēkus

18 07 09 13

Nu un, protams, atmiņas var kalpot kā ļoti spēcīgs resurss, lai piebarotos ar jums vajadzīgu enerģiju un atjaunotu spēkus.

Var atminēties sievišķības un piepildītības stāvokli, vieduma vai iedvesmas, harmonijas ar pasauli un tuviniekiem stāvokli. Bet varbūt, otrādi, vajadzīgs spēks, drosmīgums un uzstājīgums.

Var atrast jebkuru stāvokli, kura jums trūkst tagad, piepildīties ar to un iemācīties dzīvot no tā.

Visi šie dārgumi jau ir jūsu iekšienē, vajag tikai izvilkt tos apziņas virspusē no atmiņas dziļumiem un radīt savu dzīvi vislabākajā variantā!

Bez visa augstāk uzskaitītā jūs bonusā saņemat vēl vienu brīnumu – ceļojumu pa Dvēseļu Pasauli.

Tā ir telpa, kur dvēseles atrodas starp iemiesojumiem. Viņas dzimst, kļūst pieaugušas, sazinās ar saviem draugiem un Audzinātājiem un nodarbojas ar vēl daudz ko.

Tad, lūk, tieši Dvēseļu Pasaule arī ir tā pati ilgotā atslēdziņa pie ļoti dziļām pārmaiņām sevī un savā dzīvē.

 

#13 Kas mūs gaida pēc nāves

18 07 09 14

Kā ir teicis Seneka: “Lai iemācītos labi dzīvot, vajag iemācīties labi mirt.” Bail dzīvot ir tam, kam ir bail mirt. Tikai kad bailes no nāves aiziet, cilvēkam vairs nav bail dzīvot.

Ošo un daudzi psihologi runā par to, ka vairums baiļu ir bailes no nāves vienā vai otrā formā. Mēs baidāmies no nezināmā, no tā, kas gan sagaida mūs tur, aiz robežas.

Un, lai atbrīvotos no bailēm, vajag vienkārši iziet tām cauri. Un tam atmiņas ir vislabākais variants. Jūs varat atminēties daudz savu nāvju un pārliecināties, ka jūs neizzūdat, bet turpināt eksistēt, vienkārši citā formā.

Un, kad jūs zināt, kas gaida jūs un jūsu tuviniekus “tur”, jums atbrīvojas enerģija, kuru var vērst uz savu dzīvi, uz to, lai padarītu to labāku, nevis tērēt pa tukšo bailēm.

 

#14 Kā sagatavoties nāvei

18 07 09 15

Kad jūs zināt, kas jūs gaida dzīves tajā pusē, kas ir svarīgs dvēselei, jūs varēsiet sev izvēlēties optimālo ceļu.

Piemēram, mūsu studenti pēta reliģiju, rituālu un ierašu tēmu saistībā ar nāvi. Cik svarīgi ir dvēselei, kas notiek ar viņas iepriekšējo ķermeni, kā viņa attiecas pret ierastajiem vienas vai otras reliģijas rituāliem?

Vai viņai ir svarīgi, vai viņas ķermeni sadedzinās vai apglabās zemē, vai raudās vai pavadīs mierīgi, vai skaitīs lūgšanas vai veiks vēl kādas darbības.

Pētot šo jomu, katrs atrod savu ceļu, saprotot, ko nozīmē sagatavoties nāvei. Kas ir patiešām svarīgi un vērtīgi, un kas ir tukšs un nevajadzīgs.

Un atkal tas ļaus sakoncentrēt savus spēkus un darbības uz galveno, netērēt laiku niekiem, bet dzīvot pilnvērtīgu dzīvi.

 

#15 Satikšanās ar aizgājušajiem tuviniekiem

18 07 09 16

Līdz šim mēs runājām par savu nāvi, taču vissmagāk ir pārdzīvot tuvinieku un mīļo aiziešanu. Arī šajā gadījumā ceļojumi uz Dvēseļu Pasauli ir nenovērtējami!

Jo tā taču ir tieši tā telpa, kur jūs varat satikties ar saviem tuviniekiem, kas atstājuši šo pasauli. Lasiet par to rakstā “Dvēseliska saruna ar mirušajiem[7].

Jūs varat pateikt visu, ko nepaspējāt, viņiem dzīvot esot, uzdot jūs mokošos jautājumus. Un pats galvenais – jūs atkal sajutīsiet mīļā cilvēka tuvumu un sapratīsiet, ka viņš nav izzudis nekurienē, ka viņš ir un dzīvo un jūs varat satikties jebkurā momentā.

Tādas tikšanās palīdzēs pārdzīvot šķiršanos, atlaist bēdu un zaudējuma sajūtas, vieglāk pārdzīvot smago periodu un dzīvot tālāk.

 

#16 Saziņa ar Audzinātājiem

18 07 09 17

Vēl viens no vissvarīgākajiem Dvēseļu Pasaules aspektiem – saziņa ar jūsu Audzinātājiem un Sargeņģeļiem.

Tieši tur jūs varat iepazīties ar viņiem, lūgt viņu palīdzību un atbalstu grūtos laikos, uzdot aktuālus jautājumus.

Un esiet pārliecināti, ka jums atbildēs un palīdzēs, pat ja jūs neredzat vizuālus tēlus un jums šķiet, ka jums neatbild. Atbildes var nākt visdažādākajās formās un situācijās. Galvenais - uzdot jautājumus! Nu bet, kā ar viņiem sazināties, jūs uzzināsiet no raksta “Kas tie tādi – mūsu garīgie pavadoņi[8].

 

#17 Tikšanās ar tuvāko dvēseļu grupu

18 07 09 18

Bez Audzinātājiem Dvēseļu Pasaules telpā jūs varat ksatikt jūsu garīgo ģimeni, dvēseles no tuvākās grupas. Sīkāk to apraksta Maikls Ņūtons (Michael Newton) savās grāmatās “Dvēseļu ceļojums”[9] un “Dvēseļu liktenis”[10].

Taču daudz vērtīgāk un interesantāk ir pašam sajust pašu tuvāko satikšanas un atpazīšanas sajūsmu. Noteikt, kurš kādās lomās spēlē jūsu pašreizējā dzīvē, parunāt dvēseliski, pateikt to, ko, iespējams, ir grūti izteikt vārdos realitātē.

Un tāda saziņa apbrīnojami ietekmē reālos notikumus un attiecības. Tas šķiet brīnums!

 

#18 Ar ko jūsu dvēsele nodarbojas viņpasaulē

18 07 09 19

Reinkarnacionistu lokā ir tāds jēdziens kā “dvēseles specializācija”. Tas ir tas, ar ko jūsu dvēsele nodarbojas Dvēseļu Pasaules telpā starp iemiesojumiem. Un te plašums pētījumiem ir bezgalīgs!

Kāda palīdz dvēselēm, kas atgriežas no iemiesojumiem, iedzīvoties, atjēgties. Kāda nodarbojas ar viņu dziedināšanu. Kāda strādā ar informāciju, tā sauktajām Akašas Hronikām.

Nesen “Kādas dvēseles ceļojumā” mēs nonācām telpā, kur dvēseles nodarbojas ar ģenētiskiem eksperimentiem un mutācijām uz fiziskām formām.

Kāds ieraudzīs sevi kā Audzinātāju citiem vai silītes “darbinieku” – telpā, kur mazās dvēseles “aug” un gatavojas iemiesojumiem.

Bez šiem eksistē milzīgi daudz pašu dažādāko variantu, kurus pat iztēloties cilvēkam nav vienkārši.

Ir vērtīgi sajust, ar ko nodarbojas tieši jūsu dvēsele, kādas iezīmes un īpašības viņai ir raksturīgas un ar kādiem dzīves uzdevumiem tas var būt saistīts.

 

#19 Kā jūs plānojāt pašreizējo dzīvi

Misija, uzdevumi uz pašreizējo dzīvi – laikam gan ir viens no pašiem biežākajiem to jautājumiem, kuri iet pa garīgās attīstības ceļu. Ar tiem nāk uz konsultācijām un uz mācībām Reinkarnacionikas Institūtā.

Un tas ir pareizs ceļš, tāpēc ka, tieši pārlūkojot savas atmiņas par to momentu, kad, vēl atrodoties Dvēseļu Pasaulē, jūs tikai iecerējāt un plānojāt savu pašreizējo iemiesojumu, vienojāties par noteiktu situāciju iziešanu ar draugiem, jūs varat atrast atbildi uz savu jautājumu.

Šeit kļūst skaidrs, kāpēc jūs izvēlējāties tieši šo ģimeni, kādu darbību ieplānojāt. Kādi uzdevumi dzīvē jūsu dvēselei ir prioritāte un kādi doti “fakultatīvi”.

Tā ir sava veida karte, pēc kuras jūs varat pārbaudīt, lai izvēlētos pareizo virzienu. Sīkāk par dvēselei priekšā stāvošā iemiesojuma plānošanu lasiet rakstā “Vai dvēsele var “izgāzt” uzdevumu[11].

Var arī paskatīties, kā jūs izvēlējāties savu ķermeni un kāpēc tieši tādu (ar visām viņa īpatnībām un trūkumiem), kā savienojāties ar ķermeni, kā izdzīvojāt mammas grūtniecību un piedzimšanu.

Kādi faktori jūs ietekmēja spēcīgi, un kādi neatstāja nozīmīgas pēdas.

Dvēseļu Pasaules telpa ir bezgalīga un neizsmeļama to resursu ziņā, kurus jūs varat iegūt sev. Būtu tik jautājumi, un atbildes vienmēr atradīsies tiem, kas meklē.

 

Un kurš no šiem aspektiem ir pats aktuālākais Jums. Dalieties komentāros!

 

 Natalija Golubkina

Natālija Golubkina

Reinkarnacionikas konsultante.

Reinkarnacionikas Institūta 2. kursa trenere.

Projekta vadītāja un grāmatas “Kādas dvēseles ceļojums” autore

http://ngolubkina.ru/

 

Pievienots 09.07.2018.

https://ru.reincarnatiology.com/zachem-vspominat-proshlye-zhizni/

Tulkots ar lapas administrācijas atļauju

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. https://www.koob.ru/bowman/past_lives_children (Tulk. piezīme)

[2] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/natalija-golubkina/11-dazadi/3326-natalija-golubkina-bernibas-dziedinasana (Tulk. piezīme)

[3] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/natalija-golubkina/11-dazadi/3333-natalija-golubkina-talanti-no-ieprieksejam-dzivem (Tulk. piezīme)

[4] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/natalija-golubkina/11-dazadi/3084-natalija-golubkina-iemiesojumi-dzivnieku-un-augu-kermeni (Tulk, piezīme)

[5] Skat., piemēram, https://www.books-up.ru/en/book/dorogi-zhiznej-2061336/ (Tulk. piezīme)

[6] Skat. https://www.koob.ru/cannon/jesus_essenes

[7] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/natalija-golubkina/11-dazadi/3350-natalija-golubkina-dveseliska-saruna-ar-mirusajiem (Tulk. piezīme)

[8] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/natalija-golubkina/11-dazadi/3449-natalija-golubkina-kas-tie-tadi-musu-garigie-pavadoni (Tulk. piezīme_

[9] Skat. https://www.janisroze.lv/lv/gramatas/filozofija-psihologija-reigija/ezoterika-austrumu-filozofija/dveselu-celojums-dzive-starp-dzivem.html (Tulk. piezīme)

[10] Skat. https://www.janisroze.lv/lv/gramatas/filozofija-psihologija-reigija/ezoterika-austrumu-filozofija/dveselu-liktenis-dzive-starp-dzivem-jauni-petijumi.html (Tulk. piezīme)

[11] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/natalija-golubkina/11-dazadi/3394-natalija-golubkina-vai-dvesele-var-izgazt-uzdevumu (Tulk. piezīme)